Založ si blog

Takto nálepkovači dospeli k normalizačnej „vyššej morálke“ – nemali ani otázky!

Nálepkovači

 

Progresívni novinári v podstate len nálepkujú. Sebe dali nálepku liberáli a iným, čo majú len otázky, dávajú nálepky nacisti, lúza, dezoláti a znovu nacisti. Takto šli tie éry „nacizmu“:

 

1. nacisti, lebo nechcú kvóty

2. lúza, lebo neštvú proti Rusku a nechcú cudzie vojenské základne

3. dezoláti, lebo nechcú povinné očkovanie

4. nacisti, lebo nechcú tretiu svetovú a stratu veta, teda federalizáciu

 

A toto robili odkedy nastúpili títo politickí aktivisti (2015), ako vraj nezávislí novinári do vraj nezávislých médií, kde predtým boli liberáli. To keď ešte neboli extrémisti a nielen mali nálepku liberáli, ale tá tolerancia a zmysel pre slobodu ich aj charakterizovali! Čiže to nebola len nálepka.

 

Keď si dám nálepku „svätec“ budem tým svätá? No majú čitateľov takých primitívnych aj napriek VŠ, čo si myslia, že keď si dajú nálepku, zodpovedajú tomu, čo je k nej napísané na wikipédii, že sú tolerantní a majú zmysel pre slobodu. 

 

A to takto primitívne napriek VŠ rozmýšľa aj prezidentka Konfederácie odborových zväzov Uhlerová, len je modernejšia v tom, že si to neprečítala v definícii nálepky na wikipédii, ale sa obrátila na umelú inteligenciu, keď nemá vlastnú.

 

 

Chmelár k tomu:

 

Ako uviedla, obrátila sa na umelú inteligenciu s otázkou, čo je to tá progresívna ideológia, a dostala odpoveď, že jej hlavné princípy zahŕňajú sociálnu spravodlivosť, snahu o rovnosť príležitostí, znižovanie socioekonomických rozdielov, podporu politík smerujúcich k redistribúcii bohatstva a ekonomického zabezpečenia pre všetkých atď., atď., atď.
.
Nuž, priatelia, takto to dopadne, keď rezignujete na svoje kognitívne schopnosti a spoľahnete sa na nedokonalú technológiu… Lebo niečo tak demagogické som už dávno nepočul. Ale takto propagandisticky prekrútiť význam slov Roberta Fica je už naozaj silná káva.
Predovšetkým, v programe alebo vo vyjadreniach politikov Progresívneho Slovenska na takéto témy a hodnoty, aké uviedla, ani len nenarazíte. Je to strana biznismanov, ktorá má s agendou sociálnej spravodlivosti asi toľko spoločné ako miliardár Andrej Babiš. Spájať ich s klasickou hodnotou pokroku je také primitívne ako tvrdiť o Jarovi Naďovi, že je demokrat, lebo tak sa volá jeho strana. Okrem toho Uhlerová náročky zamlčala, že premiér sa nevymedzoval voči takýmto štandardným princípom progresivizmu, ale voči excesom ako sú návrhy na trestné činy hanobenia rodovej identity a feminicídy, zavádzanie absurdných novôt o „menštruujúcich osobách“ atď.
.
Takže voči takejto extrémistickej ideológii sa premiér postavil (aj keď mohol voliť vhodnejšie slová) a Monika Uhlerová to veľmi dobre vie. Spájať ideu pokroku s ideológiou Progresívneho Slovenska je hrubá demagógia a zámerné skresľovanie jej pôvodného významu. Bol by som rád, keby sa s rovnakou vášňou, s akou sa na svojom poste venuje obhajobe práv nebinárnych ľudí, venovala pani prezidentka aj obhajobe mieru, lebo ten je pre potreby pracujúcich ľudí kľúčový. Dnes sa však nečudujem, prečo nepodporila vyhlásenie Svetovej federácie odborových zväzov, ktorá odmietla zvyšovanie vojenských výdavkov na úkor sociálneho rozvoja a okamžité ukončenie všetkých imperialistických vojen. Odkedy je očarená Zuzanou Čaputovou, prevzala jej „citlivé vnímanie“ sveta, v ktorom jej neprekáža ani tak samotné vykorisťovanie, ako skôr to, že nie je pestrofarebnejšie a rôznorodejšie…“
.
.
.
 

Podľa toho by mali veriť, keby používali myslenie a logiku, že keď sa Smer premenuje na „Spravodlivosť“, tak si môžete aj na wikipédii prečítať, že ich charakterizuje spravodlivosť! 

 

Ale ich čitatelia už prestali myslieť, lebo ani otázky dávať nemôžu, tie by zakaždým niečo spochybňovali. Raz kvóty, raz cudzie vojenské základne, raz slobodu po očkovaní alebo inú vyššiu morálku. Takto sa dopracovali k zdegenerovaniu aj ich inteligentných čitateľov, že už medzi nimi zostali len umelci, čo by sa ako mysliaci „dezoláti“ nikde inde nezamestnali, preto im stačí pár mediálne obesených na výstrahu, že tiež by boli dezoláti, keby čokoľvek otázkami spochybňovali. V tomto môžeme celé roky sledovať názorné ukážky – prečo s komunistami kolaborovala hlavne intelektuálna elita bez uvodzoviek. Boli jednoducho vydieraní, že inak majú po kariére alebo po práci.

 

 

Dezolátom, čo si dovolí dávať otázky, už v socializme preto boli kotolníci. Dnes o čo si bezvýznamnejší, o to viac môžeš mať otázok. Ako šofér si to môžeš dovoliť, šéf ti to nevytkne, v SME ťa nepovláčia a nezničia ti kariéru šoféra za otázku k masovému hrobu. Na tom si rodiny rozbíjajú len vzdelaní hlupáci. 

 

Práveže tú „vyššiu morálku“ si môže dovoliť len šofér, kovoobrábač, kuchárka alebo učitelia, ktorých je málo a nerobia kariéru na univerzitách, kde majú tým pádom po vyššej morálke! Veď, kto z nich by chcel byť povláčený na SME a na Denníku N ako vedec alebo umelec, čo sa stal otázkami dezolátom? Ani sudcovia!

 

Takto dospeli k normalizačnej „vyššej morálke“ – nemali ani otázky!

 

Chcete kvóty, budem slniečkár a doveziem staré svetre k akejkoľvek hranici. Nie za to, že mám slniečkársku morálku alebo rozum ako kura, ale som herec alebo pracujem na univerzite a aj v socializme chceli len prežiť a rýchlo pochopili, čo sa od nich chce pre „vyššiu morálku“.

 

Chcete očkovanie, stratu veta, tretiu svetovú? Čokoľvek pre nálepku „vyššej morálky“ a ideologického prežitia. Keď kosák a kladivo, bude to kosák a kladivo, keď dúhovú zástavu, bude to dúhová zástava. To je politická IN prežitia, aby som medzi kolegami uspel a nevyhodili si ma z FB ako dezoláta! (predtým disidenta – teda neprispôsobivého debila, lebo už aj pre tých v socializme boli neprispôsobiví, neschopní, čo nerozumejú novej dobe a svojim uvedomelým kolegom)

 

Najväčšie svinstvo voči obyčajným ľuďom, voči tej vašej „lúze“, na ktorú ste žiadne také páky nemali, bolo, že ste vyhlásili, že preto sú dezoláti, lebo sú sprostí, neúspešní v zárobku a preto nenávistní a závistliví. 

 

Akokeby ste práve vy, inteligenti, nevedeli, že ako sa aj domáce násilie rovnako vyskytuje medzi všetkými vrstvami, rovnako aj primitívnosť (inteligentné hovädá na vysokých postoch), pocit neúspešnosti oproti kolegom (a nie „lúze“), nenávisť a závisť aj v tej kariére!

 

Vy viete, aké svine máte aj okolo seba, či v médiách, v televízii, medzi umelcami, medzi smotánkou, na univerzitách a len ako všade, lebo vzdelanie nie je zárukou morálky. Tá sa neštuduje. To sa zneužíva pri tom vymenovanom!

 

Toto je o obyčajných ľuďoch mediálne šírené klamstvo, že sú dezoláti preto, že sú sprostí a veria konšpiráciám!

 

Pritom sú to len ľudia, čo sa mohli pýtať a keď nie v mainstreame, tak na alternatíve!

Taktiež sú ich súčasťou aj vzdelaní ľudia, ktorých len vyhlásili v médiách za dezolátov a konšpirátorov (čo vidíte, že Petra Procházková si veselo konšpiruje a všetci o tom, ako nás napadne Rusko aj bez provokovania), hoci predtým boli a stále sú lekári, právnici, vedci, sudcovia, novinári, univerzitné kapacity. Len v médiách ste im zničili povesť, lebo mali otázky, úvahy alebo s čímkoľvek nesúhlasili.

 

Presne to je kasta ľudí s najvyššou morálkou!

 

Pretože napriek tomu, že ste im mali čo zničiť profesijne, dali prednosť tej vyššej morálke v myslení!

 

Neraz sú to práve preto ľudia, čo nemlčali ani v socializme a nebáli sa odsúdenia vlastného okolia ani v socializme, lebo rovnako sa ľudia správali k nesúhlasiacim aj vtedy!

 

 

A naopak, spolupracujú s vami ľudia, čo mlčali aj v socializme! Napríklad váš Leško alebo Vašáryová, ktorá si spomína ako sa raz zobudila s polámanou chrbticou. No to pochybujem, že si to vtedy uvedomovala, veď ani ďalší herci si teraz nemyslia, keď sa zobudia, že majú polámané chrbtice a v „dezolátoch“ a „konšpirátoroch“ medzi svojimi kolegami majú ľudí s vyššou morálkou.

 

Myslia si to o sebe, ako si to mysleli aj komunisti, že sú vyvolená kasta s vyššou morálkou, keď z toho budú profitovať, že im pomáhajú robiť reklamu! Však si to tiež niekde prečítali, aký papier dokazuje ich „vyššiu morálku“!

 

Pre vás sú to ikony, ale rovnako boli aj pre komunistov, tiež potrebovali reklamu v umelcoch a novinároch!

 

 

Dnes, ako aj voľakedy, o čo je človek bezvýznamnejší, o to viac si môže dovoliť vyššiu morálku! 

To zas neznamená, že bezvýznamnosť je zárukou vyššej morálky, len má k nej na rozdiel, od intelektuálnej elity, slobodu!

 

Iste im ju neraz závidíte, že si môžu písať čokoľvek a pýtať sa čokoľvek! To je na závidenie v každej cenzúrovanej spoločnosti, veď aj v Orwellovi hlavný hrdina videl ešte nejakú slobodu, ktorú mala už len „lúza“. 

 

A práve preto na nich spoliehal, že snáď aspoň oni sa vzbúria, lebo intelektuálna elita bola najviac kontrolovaná a sledovaná!

 

 A tak sa do parlamentu dostala SNS!

 

===============

 

Presne toto vynieslo Šimkovičovú na ministerstvo. Minule, keď som videla jej fotku akokeby pred palácom, zrazu mi niečo veľmi pripomínala a nevedela som čo. A potom mi to prišlo, že Angeliku – markízu anjelov, keď ju lúza primitívnych banditov nosí ulicami ako svoju markízu. Presne tak krásne sa od nich vynímala ako Angelika, vždy pekne oblečená a s upravenou linkou na očiach v akejkoľvek situácii.

 

Nie, nevysmievam sa z nej, lebo charakter má ako Angelika. Bojuje za to, z čoho vy by ste omdlievali a to presne ako tá lúza v kráľovskom paláci!

Pamätáte sa, ako jej škodili na kráľovskom dvore morálne spodiny v krásnych šatách? Asi tak sa medzi vami vyníma!

 

Lebo veď vy ste tá šľachta! Tí s fajnovou „vyššou morálkou“! 

 

Smejete sa z nej, ale čia chyba je, že predstaviteľmi morálky pre občanov nie je niekto z vás?

 

Mal by na to odvahu Samo Marec? Byť pre vás dezolátom?

Kto z vás by mal na to odvahu?

 

Preto si „lúza“ našla svoju Angeliku, čo aj na slame bude pekne upravená!

 

Je to vtipné, že práve ona má od vás vyššiu morálku. Asi vďaka odvahe takej Angeliky. To keby bolo pokračovanie Orwella, ako sa toho chytila aspoň lúza, aby sa od vás oslobodila.

 

 

 

Keby ste chceli vedieť, ako sa pohoršuje vaša lúza s VŠ, prečítajte si 500 komentárov u odborníkov na kroje a ako bránia Čaputovú, ktorá mala ku kroju lodičky a rozpustené vlasy, že takto príšerne ju dogabali tetušky, ktoré pozvala do paláca a aj v Čičmanoch len náhodou a vinou iných ju celkom rovnako „dogabali“.

Len to ste už ľuďom – lúze nenapísali, že ju dogabali tiež. 

 

No nie to je na tom zaujímavé, ale ako sa pohoršujú odborníci a ľudia s VŠ, keď vám predvedú lúzu.

 

Píšu tam, hádam nechcete prirovnávať hentú sedláčku s našou? 

 

Celkom mi tá diskusia pripadala ako časť Angelika v paláci a pohoršovanie šľachtičien nad sedláčkou.

 

 

To je tiež vaša vizitka, že sa nenašli u vás umelci, ktorí by mohli pre ľud – široké masy občanov, predstavovať vyššiu morálku! Nenašli sa ani v socializme, tiež chceli mať len tú „vyššiu morálku“!

 

Tú predstavujú len pre vás, lebo sa vás boja, ako sa predtým báli komunistov!

 

 

To keby si dala strapce na bradavky a podporila vašu výkladnú skriňu na toleranciu ako nórska ministerka kultúry, tak ani nemuknete!

A to by mohla robiť aj striptíz a nemohli by ste mať k tomu nič!

 

Určite by to mala jednoduchšie, také jednoduché, ako vaši umelci bez otázok, preto je ako odvážna Angelika!

Nepodstatné, či s neporušenými linkami aj na slame.

 

 ==========

 

 

A toto je progresívna Angelika zo SME, dokonca šľachtického rodu, len táto je prevychovaná do podoby, že atentántik je jeden z mála, čo mal odvahu takto prejaviť svoj názor. Atentát považuje za rozliate mlieko. A možno premiéra nabudúce za jeho sarkazmus a cynizmus nezachránia ani jeho voliči!

Mgr. Zuzana Ferencová  

ako sa opísala v úvode blogu:

„Dobrý deň, som profesionálna Dizajnérka a venujem sa navrhovaniu a tvorbe bižutérie a šperkov z drahých kovov a skla. Pochádzam zo šlachtického rodu z Plessu, ktorého korene siahajú k anglickej vetve kráľovského rodu Saxo-Coburg Gotha, dnes House of Windsor (Princeznej Daisy Hochbeg von Pless) a GROSVENOR family (Hugovi Richardovi Arthurovi Grosvenorovi II. Duke of Westminster; Vyštudovala som Kunsthistóriu na Trnavskej Univerzite v Trnave (2002 – 2007),( 2005 – 2007 štipendijný pobyt na Karlovej Univerzite) a Starožitníctvo v Prahe (2015-2017), kde som získala Osvedčenie reg. číslom 906. Som na Slobodnom Povolaní a okrem bižutérie robím umelecké fotografie a maľby. A píšem Odborné Posudky na umel.diela maliarske. Vďaka. Mgr. Zuzana Ferencová (*1984) http://kunstgaleriehohenlohemgrzuzanaferencova.webnode.sk“

jej včerajší článok na SME:

 

Nehoda, ktorú slovenský Premiér nemusel prežiť

„Naozaj nepoznám osobne Premiéra Slovenskej republiky,, ale priame prenosy z pred niekoľkých rokov a zúrivé nahnevané prejavy plné nenávisti, tak ako na mňa pôsobili, ma ubezpečili a presvedčili vtom, že po čase skôr či neskôr po zúrivom a blahodárnom smiechu býva hlboký a vzlykajúci plač a sebaobviňovanie, ale to určite pozná aj slovenský Premiér, či jeho podaktorí cieľavedomí kolegovia.

Myslím si, že nie je náhoda, že sa našiel jeden z mála, ktorý mal odvahu a prejavil takto svoj názor, ktorým dal najavo že zákerní, a pomstychtiví či neprajní ľudia sú náchylní na takéto rozliate mlieko.

Nesúhlasím z akýmkoľvek násilím, ale je možné že si to slovenský Priemér, asi pravdepodobne prejavmi takzvane vykoledoval a jeho voliči, bohužiaľ nie sú súčasťou jeho ochranky a preto mu možno ani nabudúce, ak bude pokračovať v takomto sarkazme a cynizme nepomôžu.“

 

 

My, dezoláti, by sme nemohli byť na titulke SME ako blogeri, lebo by sme mali aj otázky a tie vždy niečo spochybňujú!

 

Ale tých, čo schvaľujú atentát, ako riešenie neželaného výsledku demokratických volieb a hrdinský čin, tých tam majú toľko, že ich nestíhajú mazať!

 

 

 

Ukážka, ako sa jeden čitateľ na SME bráni, že nie je dezolát za to, že niečo kritizoval:

 

 

„Jasne, ze si dezolat, este nemozes tusit, co sa stalo a uz mas jasno.“

 

 

„je zaujimave, ze som v liberalnom denniku dezolat len preto lebo zrazu si dovolim kritizovat niekoho, ktosa ocividne z roku 2009 vobec nepoucil

ked kritizujem svojimi prispevkami vladu, tak dezolat nie som…

z toho vyplyva, ze vlastne nie ste o nic lepsi ako dezolati na druhej strane 🙂

vlastne ste pokrytci..“

 

 

Takže hlavne preto kritizuje vládu, aby dokázal, že nie je dezolát. Keby ich nekritizoval, ale dovolil by si aj opačných, hneď by mal nálepku dezolát!

Už sa takto nálepkujú aj medzi sebou za akýkoľvek nesúhlas!

 

 

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5689036x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie