Založ si blog

Ich zmierenie je len pasca na koalíciu

Zmierenie je nezmysel preto, lebo politická strana Progresívne Slovensko nie je agresívna a nerozoštváva občanov medzi sebou huckaním svojich voličov proti iným! To za nich robia len ich progresívne médiá. 

 

To je akoby ste mali sústavné hádky v rodine kvôli svokre, čo miesto vašej ženy do vás skáče a vaša žena by vám navrhla zmierenie, že ona nebude útočiť na vás (čo nepotrebovala útočiť, keď na to má matku) a vy sa prestanete brániť (teda proti svokre)!

Dopadlo by to tak, že žena by k vám bola milá s úsmevom, veď svokra vám to dá vyžrať a vy sa nemôžete brániť, lebo ste sľúbili, že sa tiež budete len usmievať!

Ale svokra (progresívne médiá) nič také nesľúbila, pri „okrúhlom stole“ nebola, kde sme si sľúbili, že defakto na všetky svokrine výpady budete ticho!

 

Preto je to nezmysel a pasca namieraná na vašu bezbrannosť proti výpadom „demokratického psa“ v progresívnych médiách, ktorý nie je pri okrúhlom stole, ale čaká pod stolom!

Znovu opakujem, že spoločnosť tu nerozoštvávali politické strany, ale médiá a to progresívne médiá, lebo iné to nerobia! Neriešia voličov, neštvú svojich čitateľov proti iným občanom, ale riešia žurnalistiku, teda politikov a to, čo majú!

 

Len keď progresívne médiá prestanú sústavne riešiť len voličov, miesto žurnalistiky a začnú riešiť politikov, až potom tu prestane rozoštvávanie!

Až potom sa tu prestanú rozbíjať rodiny a priateľstvá a kolektívy a pozornosť bude zameraná na politikov a nie na „démonické zlo“ v spoluobčanoch!

 

Pokiaľ si budú ich čitatelia myslieť, že všetci ich spoluobčania, čo volili inak, sú nacisti, budú sa voči nim ako voči nacistom správať!

Pre zmierenie je nutné, aby to aspoň prestalo, akékoľvek rozoštvávanie voličov proti sebe. A pre zmierenie je bežne nutné, aby ten, kto to robil, zobral to späť a vyhlásil, že už s tým nesúhlasí a nepovažuje to za správne, aby v ľuďoch okolo seba, čo volili inak, videl nacistov.

Starší Šimečka by teraz mal čitateľom vysvetliť, tak isto všetci, čo tvrdili to isté, že Fico je Hitler a spoluobčania, čo volili inak, nacisti, že si uvedomil, že to rozoštváva spoločnosť, že to bolo prehnané, že to nemyslel tak doslova, že ľudia sa nedajú takto jednoducho hádzať do nacistického vreca a ospravedlniť sa!

 

A to nie preto, že my to potrebujeme, jeho ospravedlnenie, ale preto, že to potrebujú počuť vaši voliči a vaši čitatelia, aby už prestali útočiť na všetkých voličov, čo volili inak, že sú nacisti, čo stále robia a dostávajú sa tým do stále väčšieho varu, čo môže vygenerovať ďalších teroristov aj voči bežným ľuďom ako nacistom naokolo!

 

A toto progresívne médiá stále nezastavili a stále to roztáčajú do čoraz väčšieho extrémizmu!

Aké potom chcete zmierenie a s kým? S mladším Šimečkom a PS, čo nikomu nenadáva, lebo na to má svojho otca, čo pri „okrúhlom stole“ nebude?

 

=======

 

Ako som ja písala už včera, dnes vyšiel na Štandarde článok, že už v prvej vete ústavy je zakotvené, že náš štát sa neviaže na žiadnu ideológiu a tá ochrana aj pred progresivizmom už tam je!

 

Slovensko sa už dnes neviaže na žiadnu ideológiu

 

„Slovenská republika je už dnes chránená pred akoukoľvek ideológiou. Hneď v prvej vete Ústavy SR.

Obsah zmien ešte nie je známy, no už samotná myšlienka je z hľadiska ústavnosti neprijateľná. A to nielen preto, že v zmysle Ústavy SR sa Slovenská republika neviaže na žiadnu ideológiu už dnes.

https://standard.sk/709219/slovensko-sa-uz-dnes-neviaze-na-ziadnu-ideologiu

 

Inokedy viete písať, že Fico hovorí nezmysly a teraz, keď by ste mohli útočiť, že povedal nezmysel, lebo to už v Ústave je, tak budete strašiť a hecovať svojich čitateľov, že chce kvôli tomu zmeniť Ústavu na to, čo už v nej je!

 

Ale teraz sa vám hodí štvanie občanov a strašenie ľudí a nie to, že povedal nezmysel, čo právne neprejde!

 

Celý ten článok vysvetľuje, prečo právne neprejde žiadny útok na liberalizmus alebo nejaký vami vymyslený zákaz liberalizmu alebo liberálov.

 

A všetko, čo by mohlo byť, nie sú fakty, len konšpirácie, tak sa nevenujte konšpiráciám, ale faktom.

 

======

 

Ešte bolo len 9 hodín a už SME rozoštvávalo občanov aj dnes.

 

šéfredaktorka SME Balogová:

 

Na čo myslí Fico, keď hovorí o progresívnej rakovine (komentár)

Komunistický sentiment premiešaný s kresťanskými symbolmi a odkazmi na neexistujúcich kráľov je aká ideológia?

 

„Prečo? Napríklad preto, že slovo „liberál“ je dnes univerzálnym eufemizmom pre skupiny, na ktoré sa v demokratickej Európe otvorene neútočí. Ale ich voliči presne vedia, koho tým myslia, že ich nenávidia a kam by ich najradšej poslali.“

 

 

(Tu opäť štve svojich čitateľov proti voličom vládnej koalície a svojvoľne im prisudzuje nenávisť! 

Ona nie je tetka v krčme, ktorá by si toto mohla dovoliť. Ona sa vydáva za novinára, tak nesmie rozoštvávať ľudí a zneužívať médiá na útok proti voličom iných strán!

Má sa venovať žurnalistike, to znamená politikom a nie štvaniu proti voličom!)

 

 

„Keď Robert Fico straší svojho voliča, že progresívna ideológia sa šíri ako rakovina, spolieha sa na to, že ten presný význam slova nepozná, ale okamžite si predstaví záchody pre všetky rody, na ktoré neverí, chrobáky v jedle, bicykel, na ktorom bude musieť jazdiť do práce. Všetkých tých prisťahovalcov, ktorí vytlačia ich synov z práce, ktorú vlastne aj tak nechceli.“

 

 

(Zas, nerieši politika, ale rieši vzťah voličov k politikom a podsúva ich čitateľom extrémistické bludy, ktoré navyše totalne zhovadila, aby vyvolávala ona sama nenávisť voči voličom iných strán!

Kde sa proti tomu môžu voliči iných strán brániť, keď ich progresívne médiá a ešte aj ich šéfredaktorka, takto napádajú a urážajú a štvú proti nim?

Nikde! 

Politik sa môže proti novinárom brániť, lebo môže mať tlačovku, môže prehovoriť v parlamente, keď je v médiách osočovaný. Ale voliči sa proti útokom médií nemajú kde brániť! Na SME ich scenzúrujú a na polícii sa nedá ohlásiť, že štvú proti nám ako proti nacistom a každý deň!

A to je aj ich svinstvo, že útočia na ľudí, ktorým nedajú žiadnu možnosť vyjadriť sa k tomu alebo brániť sa, lebo ich jednoducho scenzúrujú a zablokujú!)

 

 

„Ako správne zaradiť komunistický sentiment premiešaný s kresťanskými symbolmi a odkazmi na neexistujúcich kráľov?

Keď Fico ohlasuje boj proti progresívnej ideológii, chce sa priživiť na tej nenávisti, ktorú pred ním nahromadili Trump, Putin, Erdogan a Orbán. Chce patriť medzi nich, lebo iný plán vlastne nemá, len emancipáciu nízkosti.

Všetkého, za čo sa potenciálni voliči extrému desaťročia hanbili, lebo ich k prežívaniu tohto poznania učila história.“

 

 

(Takto by teda ako novinárka útočila aj na voličov Trumpa, nielen tejto koalície a rovnako štvavo by pôsobila aj vo Francúzsku, čoho výsledkom sú potom boje s podpaľovaním áut v uliciach. Presne takto sa občania rozoštvávajú, keď novinári sa nevenujú žurnalistike a politikom, ale rozoštvávaniu občanov medzi sebou, čo robia celkom účelovo – využívajú agresiu občanov ako politický nátlak!

Kde a kedy je táto žena liberálka, keď na politické presadzovanie svojej strany nepoužíva argumenty k politike, ale tú najprimitívnejšiu silu rozoštvávania občanov a štvania svojich čitateľov proti iným? 

Prečo sa teda nevenuje žurnalistike a politikom? 

Ona nie je sociológ a sociológ sa učil aj to, že žiadne rozbory nemá používať na štvanie proti nejakej skupine občanov!

Takže, toto by si nedovolil ani sociológ, len keby bol vedec typu „Sabaka“ – ukážku, že tuto máme vedu!

 

A ako správne zadeliť ideológiu, ktorú vám nanucuje opačná strana?

Nijako, lebo žiadnu vám nevnucuje!)

===

 

Aj dnes tam hysterčia ich blogeri a čitatelia, výdatne masírovaní štvaním novinárov proti voličom iných strán.

 

Aj tohto naučili, že voliči iných strán sú len nacisti a Fico je Hitler!

 

Povedzte, prečo by nemal chcieť zabiť Hitlera a bojovať proti nacistom aj v uliciach? Veď na Denníku N takých, čo sa pôjdu konfrontovať fyzicky aj do ulíc, novinári ukazujú ako vzor a hrdinov! (Andrej Bán Denník N včera)

 

 

Som liberál a predseda vlády mojej vlasti ma chce vyhladiť

 

„Beriem nástup národného socializmu, teda nacizmu, sakramentsky osobne.

 

Tento neonacistický fuerer rozprával niečo o kynožení rakoviny. Slovník, ako sami nemci hovoria, ako od NSDAP.

Beriem to sakra osobne. Také nacistické reči, ako trúsil premiér slovenskej vlády na Devíne, trúsil pri takých istých ohňoch v 1926-34 fuzkatý Adolf na adresu Židov. Aj vtedy si kadejakí chamberlainovia mysleli, že veď to sú len také reči, voda sa leje a chleb sa je.“

 

 

Nie, neradikalizujú sa teraz v občerstvení! Každý deň môžete na SME a Denníku N čítať, ako sa slovne radikalizujú pri článkoch týchto novinárov a čítajúc ich štvavé diskusie proti „nacistom“!

 

Presne takto vznikajú občianske vojny. U nás je to výsledkom práce progresívnych novinárov, o čom vám poskytujem fakty – dôkazy, nie svoje dojmy. To nie je môj dojem, že to tam nájdete. Môžete tam ísť čítať, ako sa tam občania radikalizujú! A vzájomne si navrhujú aj fyzické konfrontácie v uliciach, čo im novinári predkladajú ako hrdinstvo hodné nasledovania!

 

Potom sa čudujete, že si rozoštvú aj rodinu?

S nacistami?

 

Kto ich učí, že ich matky, otcovia a súrodenci sú nacisti, keď vás nevolili?

Politici alebo vy?

Tak ukážte prstom na toho politika, čo vyhlasuje všetkých voličov opačnej strany za „nacistov alebo ľudský odpad“!

 

 

A kde sa môžeme proti tomu brániť?

Na SME, kde nás zablokujú?

Na Denníku N pod vlastným menom, aby sme sa vystavovali ohrozeniu fanatikmi, čo v nás vidia nacistov?

 

 

To je svinstvo, vy nie ste liberáli!

 

Takto ani na liberálov neútočili ani fanatickí veriaci, pretože neboli až takí extrémisti ako vy!

 

 

A preto vás ľudia nevolili a boli ste pre nich väčšie zlo! 

 

Čo vy viete riešiť len štvaním svojich čitateľov proti iným – Kto nás nevolil, prenasledujte ho ako nacistu! 

 

 

 

A pre hlúposť na ďalšie obete a občiansku vojnu kašlete!

 

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5689014x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie