Založ si blog

Čo ste teda zač, keď ľudia radšej chceli Smer? Veď to je hlavne vaša vizitka a nie Smeru!

Ukážka, ako sa progresívna volička nezníži na vulgárnu úroveň, keď Šimkovičovú slušne uráža, že je prostitútka. Túto matku zas nezaujíma, ako sú prenasledované zas iné matky, čo nesúhlasia s hormonálnymi zásahmi u detí na zmenu pohlavia!

Taktiež ju nezaujíma, že volí stranu, ktorá všetkých iných uráža a nálepkuje ako nacistov, čím im rozbíjajú rodiny. 

 

 

„Keď tomu tak je, rozhodne to nie je za to, že by som ku komukoľvek z vás požívala, čo len štipku úcty a rešpektu, ale preto, že sa snažím neznižovať na vašu úroveň…

 

…Je to asi tak, ako s tým vašim oblečením a mejkapom. Viete, je rozdiel medzi tým, či je žena sexy, alebo vulgárna, pripomínajúca tie, pracujúce v istom obore.“

 

https://blog.sme.sk/brawne/politika/vazena-prava-slovanka-zijuca-v-kittsee-rasizmus-xenofobia-a-neonacizmus-nie-su-prejavmi-demokracie

 

 

Dobrá ukážka, ako sa stará len o seba!

To ja som venovala veľa rokov slobode ľudí z LGBTI, ale nevidela som, že by sa oni vedeli zastať aj iných okrem seba. Teraz robia iným presne to, čo vždy kritizovali, že robia im, pomáhajú ako nacistov vyháňať z rodín iných. Im už zrazu nevadí, keď iných vyháňajú z rodín! Ešte tomu pomáhajú!

 

A v diskusii jej kontruje diskutérka, čo sa nikdy nezapájala do obhajoby homosexuálov. To pred rokmi by sa ohrozovala, že na ňu preto v diskusiách budú útočiť, preto bola radšej ticho.

A teraz, keď je to už módne a pretláčaná ideológia progresívnej strany, ja by som pre ňu bola pre nesúhlas homofób a určite aj nacista, čo ona sa ich nikdy nezastávala, lebo na to nemala odvahu. A potom v nich nemám vidieť ovce. Čo najprv sa neodvážia niekoho zastať a potom, keď už v mase môžu niekomu nadávať, tak zrazu boli a sú ochrancovia LGBTI a prenasledovači „ľudského odpadu“ inde?

 

Nie, nemôžem si takých ľudí vážiť, keď vidím, aké je to aj falošné a ešte aj sfašizované proti novému „ľudskému odpadu“!

Kde bola, keď boli homosexuáli ľudský odpad? Prečo bola vtedy ticho? A kde je dnes? Tiež pomáha prenasledovať „ľudský odpad“. A pekne chránené cenzúrou na SME! To je také divadlo, že hnus.

 

Pritom je to matka dcéry, ktorá sa stala chlapcom. Keď sa v jednej triede osem dievčat prehlási na chlapcov, čo na SME napádali diskutérov, že nesmiete kritizovať, lebo je to homofóbne, tak jednoducho z nich matky nebudú, to je fakt! A toto je stúpajúci trend u mladých, že dievčatá sa identifikujú ako chlapci a chlapci ako dievčatá. Tým pôrodnosť bude klesať, to je fakt z toho vyplývajúci.

 

Aj iné matky si môžu brániť svoje deti, že nesúhlasia s hormonálnymi zásahmi do nich v detskom veku okolo 12 rokov. Pamätám sa na dobu, keď sa liberálom ateistom nepáčil ani zásah krstom v detskom veku, že sa majú rozhodovať až v dospelosti a zrazu títo chcú zasahovať do detí aj hormonálne?

 

Na rozdiel od progresívnych extrémistov, by som kritizovala nielen ostrakizovanie matiek LGBTI a ich detí, ale aj iné matky, ktoré tiež chránia svoje deti pred extrémami!

 

A fanatizmus je presne to, že vy by ste takú matku, čo chráni svoje dieťa pred hormonálnymi zásahmi, ostrakizovali ako homofóba, čo sa jej aj stalo! A to mala dieťa v liberálnej škole.

 

 

Sloboda nemá byť len pre ľudí LGBTI, ale pre všetkých! Ako na to zabudli komunisti a mali len robotníkov na ukážku, pričom inteligenciu prenasledovali a viete dôsledky, rovnako zabudli títo progresívci, že nestačí mať na ukážku slobody len LGBTI, pričom iných budeme len cenzúrovať a na ich slobodu už kašlať. A najmä, keď kritizujú extrémizmus!

 

Ten je nebezpečný na obidvoch stranách! Ani konzervatívna matka si nezaslúži prenasledovanie, že je homofób, keď tiež chráni svoje dieťa pred hormonálnymi zásahmi. A to by som bola zvedavá, ako by to nevadilo všetkým liberálom na ich deťoch! Keby za to, že nesúhlasia, až v dospelosti, mali byť prenasledovaní ako homofóbni nacisti!

 

 

 

Náš štát sa neviaže a nemá viazať na žiadnu ideológiu, čo je najlepšia ochrana proti akejkoľvek novej totalitnej ideológii!

 

ÚSTAVA
SLOVENSKEJ REPUBLIKY
PRVÁ HLAVA
Prvý oddiel
ZÁKLADNÉ USTANOVENIA
Čl. 1
(1)
„Slovenská republika je zvrchovaný, demokratický a právny štát. Neviaže sa na nijakú ideológiu ani náboženstvo.“

Preto ktokoľvek, nielen Fico, sa môže ohradzovať proti vnucovaniu akejkoľvek ideológie, čo máme ako prvý bod v ústave.

 

A čo povedal Fico?

 

„Chcem urobiť veľkú výzvu. Musíme spoločne postaviť obrovskú hrádzu nezmyselným progresívnym a liberálnym ideológiám, ktoré sa šíria ako rakovina. Sú to ideológie, ktoré poškodzujú túto krajinu,“ vyhlásil.“

 

 

Ja by som nepovedala liberálnym ideológiám, keďže v tomto progresivizme nič nie je liberálne a za slobodu sa len vydáva, ale náš štát sa nemá viazať na žiadne ideológie, čo je najlepšia ochrana pred nejakou totalitnou ideológiou.

Politickí aktivisti v novinách Progresívneho Slovenska asi nevedia, čo máme v ústave, keď sa pohoršujú nad jej prvým bodom, že sa nemáme viazať na žiadnu ideológiu. Oni si tam myslia, že túto ideológiu by sme sa viazať mali. 

 

Ani ja nechcem, aby sa náš štát viazal na totalitnú ideológiu progresivizmu, čo sa len tvári, že má niečo s liberalizmom. O žiadnej slobode ich ideológia nie je. Práve LGBTI len zneužívajú na len reklamu a zdanie, že akože sú o slobode, pričom netolerujú žiadnu inakosť a dovolávajú sa len cenzúry ako v totalite. 

 

 

Ich mladší Šimečka povedal takú hlúposť, že ich voliči volili slobodu a lepšiu budúcnosť!

Nuž, povedzte, voliči ktorej strany nevolia lepšiu budúcnosť? V ktorej krajine a v ktorej politickej strane si volia horšiu budúcnosť?

 

Mladší Šimečka:

 

„Premiér Fico vo svojom prvom verejnom vystúpení po atentáte prirovnal liberalizmus a progresivizmus k rakovine. Takto asi vyzerá ten povestný zmier v jeho podaní. Dovoľujem si ho vyzvať, aby prestal urážať státisíce voličov a voličiek na Slovensku, ktorí si vo voľbách vybrali myšlienky slobody, rovnosti a lepšej budúcnosti pre našu vlasť,“ napísal Šimečka.“

 

 

To, že ich voliči vidia slobodu vo federalizácii, strate veta, v kvótach alebo v tretej svetovej, to je ich výber, v čom oni vidia slobodu. Iní voliči zas vidia slobodu a lepšiu budúcnosť v suverenite štátu a bez tretej svetovej.

A mladší Šimečka povedal aj takú hlúposť, že je urážkou ich voličov, keď sa náš štát nebude viazať na ich ideológiu, ktorú my vidíme ako totalitnú!

 

Nám právo, nechcieť ich ideológiu, zaručuje už prvý bod ústavy, že žiadnu ideológiu nemusíme chcieť! 

 

Kde Fico urazil ich voličov? Kde ich nazval ľudským odpadom alebo nacistami ako jeho otec?

Kritika akejkoľvek ideológie nie je urážkou ľudí, ale tej ideológie. A táto ich má všetky prejavy totalitnej ideológie – jediný názor a totalitná cenzúra na nesúhlasiacich.

 

Navyše oni sami vidia v tejto vláde vládu nacistov a totalitu a démonické zlo! A keď niekto v ich ideológii vidí len totalitnú ideológiu, tak už ich uráža?

A to my sa žiadnej ideológie nedomáhame! My nechceme meniť ústavu a rovno jej prvý základný bod!

 

Takže, venujte pozornosť týmto faktom!

 

 

komentáre zo SME:

 

„Počúval niekto ten rozhovor? Veď on vôbec nerozprával o progresivizme a liberalizme. On rozprával o dôležitosti cyrilometodskej (viac kultúrnej ako náboženskej) tradícii, a že na ňu netreba zabúdať. O progresivizme a liberalizme povedal toľko, že prináša ideológie ktoré vznikli iba včera, ktoré robia karikatúru zo západnej civilizácie. Ale ten príhovor v žiadnom prípade nebol o tom.“

 

 

ouroboross

PRÉMIUM
NOVÉ
„Napisem to tak ako si to myslim a mozno ma aj vymazu… Ten strelec mal lepsie mierit.“

nitram11

PRÉMIUM
„Dorazme toho z. M r da. Potom začneme s liečbou tohto štátu.“

 

 

 

Pritom, že si vychovali svojich čitateľov k tomu, že schvaľujú atentát na Fica (ako Hitlera) a riešenie prehratých volieb vraždou (proti nacistom), naozaj stačí, keď niekto ďalší bude mať zbrojný pas a psychopatické depresie z „nacizmu“.

Nedá sa od toho dištancovať, že my nie sme pri rozoštvávaní našich čitateľov za nich zodpovední, ale opačná strana vládnej koalície je už zodpovedná za všetkých. Buď to platí alebo nie! Buď u všetkých alebo u nikoho.

 

 

.

Pád stoličky z pódia považujem za pokus o zabitie Huliaka

30.09.2024

Vychádzam len zo slov, čo o tom napísali médiá a z videa pádu stoličky z pódia. Miestami novinári aj zavádzajú, keď píšu, že Huliak spadol zo stoličky, keďže z pódia spadla jeho stolička na ktorej ešte sedel. Tak to by spolu so stoličkou spadol každý, keby mu spadla stolička z pódia na ktorej ešte sedí! Na spomalenom videu môžete ešte [...]

Toto je teraz u vzdelaných mužov IN, aby si mysleli, že Šimkovičová je pi** !

28.09.2024

Makovický Šimkovičovú zjavne nepovažuje len za suku! Jeho posledný príspevok na FB, že Šimkovičovú nepovažuje len za suku: Je to inteligentnejšie než od Huliaka? https://www.facebook.com/reel/1035583391690871?locale=sk_SK “Ani vlastného premiéra si nevieme zastreliť…” V Ostrave zaznel šokujúci stand-up slovenského komika [...]

Zabudla som na to, že aj partnerka Huliaka je suka

28.09.2024

A to bude tým, že som liberál a nezaoberám sa tým, či poslanci žijú mravne podľa katolíckej viery. No Chmelár mi dnes pripomenul, že aj partnerka Huliaka je podľa katolíckej viery nemravná žena, čiže suka, lebo žije nezosobášená s bezbožným hovädom Huliakom, čo si ju nezobral. Ale z pohľadu aj iných vierovyznaní žijú tí dvaja len ako bezbožné [...]

Robert Fico

Fico podporil Kotlára, nie je zástancom očkovania proti covidu. Pandémiu by nemala riadiť WHO

05.10.2024 21:27

Kotlár by sa podľa Fica mal ďalej pozrieť aj na to, kto na Slovensku na pandémii najviac zarobil.

Libanon

ONLINE: Macron vyzval na zastavenie dodávok zbraní pre Izrael. USA pomôžu Libanoncom

05.10.2024 20:26, aktualizované: 20:32

Viaceré štáty vrátane Slovenska začali s evakuáciou svojich občanov z Libanonu.

HZS, pátranie, tatry, záchranár

V Tatrách zomrel slovenský turista, po nevoľnosti stratil vedomie

05.10.2024 20:08

V oblasti Sedla pod Ostrvou na turisticky značenom chodníku začal pociťovať celkovú nevoľnosť a upadol do bezvedomia.

Bosna / Záplavy / Donja Jablanica /

Povodne v Bosne majú 21 obetí, mnoho ľudí je nezvestných. Viacero obcí ostalo odrezaných od sveta

05.10.2024 19:27

Bosnu zasiahli najsmrteľnejšie povodne za uplynulé roky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,613
Celková čítanosť: 5723961x
Priemerná čítanosť článkov: 3549x

Autor blogu

Kategórie