Založ si blog

Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci. Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?

Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú.

 

Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán, ako sa dostať k moci nedemokraticky a vydieraním občanov. 

.
.
.
.
Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?
.
.
.
Nie je to už len môj názor, ale čoraz viac ľudí si uvedomuje a píše, že SME a Denník N fungujú ako náboženská sekta, kde miesto náboženstva slúžia nimi ohlúpnutí občania presadzovaniu migračných kvót, straty veta, federalizácie, rozdúchavania vojen a všeobecne záujmom iných štátov. To teda slúžia ako väčší hlupáci než v akejkoľvek inej náboženskej sekte.
.
Drvivá väčšina občanov im nevenuje pozornosť, pretože ich považujú za vymytých hlupákov, čo sa nevenujú žurnalistike, ale práve aktuálnej propagande, ktorá je zakaždým tak debilná ako napríklad slniečkárstvo alebo ako sankciami poškodiť seba.
.
Keby ste sa kohokoľvek, okrem ich čitateľov, spýtali, kto sú, nikomu nestoja dvorné plátky Progresívneho Slovenska za čítanie a to aj ako nejakých nepriateľov, pretože ich považujú len za hlupákov v štýle nejakého Hodála na úrovni strednej školy.
.
To, že som ich ja čítala, považujú za absurdnú stratu času. Pritom taký Šimečka si myslí, že ho považujú za nepriateľa, ale o nepriateľov sa niekto aj zaujíma. Ich fanúšikovia musia buď vraždiť alebo sa iným verejne vyhrážať, aby vzbudili nejakú pozornosť. Nejaká „intelektuálna elita“ je im na smiech, keď sú to väčšinou fanatici so strednou školou alebo politológiou, ktorí fanatizmom za tretiu svetovú tromfli aj náboženských dogmatikov.
.
.
Definične by sme ich tiež mohli zaradiť medzi nacistov, keďže ako nacisti vyhlasujú skupiny ľudí, čo ich nevolili, za ľudskú háveď a ľudský odpad. Táto sekta má našlapnuté aj na hromadné vraždy, ale bohužiaľ sú pre iných takí šašovia, ktorí vzbudia pozornosť len ako Cintula. 
.
Nikomu nestoja ani za to, aby také tragikomické postavičky volal nacistami, nebodaj ich prirovnával k SS-ákom. 
.
Ľudia predpokladajú, že zájdu na vlastnú hlúposť, ako pri vízii so slniečkárstvom alebo jedným svetrom navyše na nezávislosť.
.
Samotný Šimečka, ktorý ako psychopat všade okolo seba vidí len nacistov, je odisteným granátom len pre psychopatov so zbrojným pasom. 
Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán.
.
.
.
Najvtipnejšie na nich je, keby to nebolo tragikomické keďže cintulovatejú, že si myslia, že ich ľudia nenávidia a to ľudia (voliči iných strán), čo im vôbec nevenujú pozornosť.
.
.
.
.
Z môjho včerajšieho listu Samovi Marcovi, ktorý nescintulovatel:
.
.

Na záver, pri tomto je mi skutočne záhadou na čo to robíte, že proti voličom vládnej koalície štvete ako proti nacistom.

Nevidím v tom žiadnu logiku, čo by vám to malo, mohlo priniesť, lebo čo si myslíte, že ich tým zastrašíte?

Keďže píšem na Pravde, ja tých ľudí viac poznám ako vy a týmto ich nezastrašíte. Oni nemajú progresívcov v rodinách, takže ani členovia rodín ich nemôžu takto vydierať, že voľ PS, lebo inak s tebou ako s nacistom skončím. Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú.

 

A ani vás nečítajú, takže ani netušia ako proti nim štvete svojich čitateľov. Dá sa povedať, že vaša strana ich vôbec nezaujíma.

Preto sa mi zdá nelogické, načo vám budú vaši rozzurení a poštvaní čitatelia? Na nejakú hromadnú vraždu?

Na občiansku vojnu na uliciach? Na čo?

.
.
.
.
Dnes ma napadlo, že to bude aspoň pomsta na rodičoch a súrodencoch ich čitateľov, keď nevolili PS. 
.
Rodiny „dezolátov“, teda podľa nich najväčších SS-ákov tým postihnuté nebudú, keďže nemajú v spároch ich sekty žiadneho príslušníka rodiny.
.
Za to ale matky a súrodenci progresívnych voličov si to môžu odskákať ako nacisti! A to práve tí, ktorých by chcel Samo Marec obhajovať, že to predsa žiadni nacisti nie sú!
.
.
Nuž, Samo Marec, váš sociopat Šimečka sa chce práve na takých pomstiť, lebo na tých „horších“ dosah nemáte!
.
Ako nacistom to môžete dať vyžrať len matkám a súrodencom progresívnych voličov, na ktorých jediných dosah rozoštvávaním rodín máte!
.
.
Napríklad, že keď kúpim darčeky vnučkám, podobám sa na Adolfa Eichmana, logistického veliteľa holokaustu
„lebo sa pri tom len tvárim milo, ale to sa len pretvarujem“.
.
.
.
Nie, vážim si Samo Marec, že si celkom nescintulovatel, ale porovnaj si ty, v čom sa líši Šimečka a vaši od Cintulu?
.
.
V tom, že nemajú zbrojné pasy len klávesnice, ktoré dokážu ešte viac rozoštvať ľudí než jeden Cintula?
.
.
Koľkých zavraždil Cintula a koľkých pomáhali zavraždiť Šimečka a vaši novinári v Iraku zmanipulovanými správami vašich novín?
.
.
To už je tiež len za plotom ako pri tých SS-ákoch?
.
.
A nepôsobí tiež Šimečka na vás milo?
.
.
.
.
Ja alebo Šimečka, kto z nás pomáhal k obetiam v Iraku?
.
Nekupuje Šimečka ako dedko darčeky a netvári sa pri tom milo? Vie jeho vnučka, koľko obetí má jej dedko na svedomí za plotom?
.
.
Ja sa rozhodne necítim, že keď nechcem tretiu svetovú, tak za mojim plotom sú jej možné obete.
.
Ste len hlupáci a šašovia, keď si myslíte, že po tretej svetovej by ich bolo menej a len za plotom! 
.
To by ste si, vy šašovia, potom želali, aby sa tie deti nikdy nenarodili, keby ste boli svedkami nie smrti, ale pomalého utrpenia už nesčíselného množstva detí, lebo evidentne ich bolo pre vás za plotom stále málo!
.
.
.
.
.
.
.
.

Pre jedných hrdina, pre druhých terorista. Kto je Julian Assange a ako sa končí jeho prípad

 

https://dennikn.sk/3840904/pre-jednych-hrdina-pre-druhych-terorista-kto-je-julian-assange/?ref=tit

 

 

Kto je, to by pochopiť ani nevedeli, keďže to nie sú novinári len politickí aktivisti, čo slúžia len na rozoštvávanie ľudí a preto sa nevenujú žurnalistike a politikom, výlučne len voličom iných strán, ako by mohli vydierať aspoň ľudí naokolo cez svojich čitateľov.

 

 

Chmelár 25.6.:

 

UTAJOVANIE VOJNOVÝCH ZLOČINOV SA NESMIE STAŤ NORMOU

 

Julian Assange je po dvanástich rokoch slobodný. Ľudskoprávne organizácie jasajú, bojovníci za jeho prepustenie cítia zadosťučinenie. Je to však naozaj víťazstvo? Assange sa dostal na slobodu pod podmienkou, že sa pred súdom v USA prizná k porušeniu zákona o ochrane tajných informácií. V praxi to znamená, že americkému bezpečnostnému systému sa podarilo kriminalizovať žurnalistiku a rozšíriť ich jurisdikciu globálne aj na tých, ktorí nie sú občanmi USA. Austrálsky občan Julian Assange väznený v Británii a stíhaný v Spojených štátoch to musel prijať. Je vážne chorý, má problémy so srdcom a mohol by zomrieť. Ale ak tento precedens prijmeme my, zachránili sme človeka, ale zasadili sme tvrdú ranu slobode prejavu.

 

Zastavuje sa mi rozum z toho, že naše červené denníčky dokážu v tejto situácii celkom vážne uvažovať o tom, že ešte je celkom možné, že je to „terorista“ (Denník N). Každý čestný človek by mal mať v tom jasno: Julian Assange odhalil tie najťažšie zločiny Spojených štátov v Iraku, ktoré sa usilovali utajiť, vrátane hromadných vrážd civilistov. Je absurdné, ak človek, ktorý robil iba to, čo by malo byť podstatou poctivej žurnalistiky (odhaľoval nám pravdu), je obvinený z terorizmu denníkom, na čele ktorého stojí človek, ktorý verejnosť o vojne v Iraku klamal a nikdy sa za to neospravedlnil. Je to rovnako absurdné, akoby človek, ktorý odhalil páchanie zverstiev v nacistickom koncentračnom tábore, bol obvinený z porušenia zákona o ochrane tajných informácií, lebo čo ak tých vrahov vystavil nebezpečenstvu… Je to zvrátenosť a ohavnosť! Rovnako ako mlčanie väčšiny slovenských politikov, ktorí sa napriek verejným výzvam neboli ochotní k tomuto bezprecedentnému porušovaniu ľudských práv na európskej pôde ani len vyjadriť.
Červené denníčky si dali záležať, aby hneď na začiatku napísali, že „týmto sa dlhoročný spor o slobodu slova končí“. Nie, týmto sa iba začína. Nemôžeme dopustiť, aby sa utajovanie vojnových zločinov stalo normou.“
.
.
.
.
.
A na tomto sa podieľal aj dedko Šimečka, čo sa pred vnučkou tvári milo, veď sa po 20 rokoch ospravedlnil, že bol len hlupák ako je aj dnes.
.
Tiež by o tom mohla byť diskusia v médiách, či sa mohol morálne zmeniť po ospravedlnení po 20 rokoch, keď dnes zas pracuje pre tých, čo chcú riskovať aj tretiu svetovú. To sú fakty, nie dojmy!
.
Mohlo by sa tam rozoberať, či necíti vinu a preto moralizuje o iných, aby od seba odvrátil pozornosť, že veď predsa „za plotom“ má svoje obete on!
.
A vy ste tí, ku ktorým sa správa milo a preto mu to máte uveriť, že za plotom žiadne jeho obete, na ktorých sa podieľal, nie sú!
.
Vy ste tá jeho rodina pred plotom, ku ktorej sa stačí správať milo. Nerobil to aj ten SS-ák, že moralizoval o iných, aby od seba odpútal pozornosť?
.
.
.
.
Prečo to isté nerobí opačná strana? Prečo o Šimečkovi a vašich novinároch diskusie o ich morálke v médiách nemáme?
.
.
.
.
Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci.
Drvivá väčšina občanov vo vás vidí len hlupákov a šašov a nemajú záujem vás ani čítať, ani rozoberať.
.
A nie preto, aby vás nezáujmom urážali, ale správne to vyhodnotili ako len ľudskú hlúposť!
.
.
.
.
.
.
.
Súvisiace články:
.
.
.
.

Toto je teraz u vzdelaných mužov IN, aby si mysleli, že Šimkovičová je pi** !

28.09.2024

Makovický Šimkovičovú zjavne nepovažuje len za suku! Jeho posledný príspevok na FB, že Šimkovičovú nepovažuje len za suku: Je to inteligentnejšie než od Huliaka? https://www.facebook.com/reel/1035583391690871?locale=sk_SK “Ani vlastného premiéra si nevieme zastreliť…” V Ostrave zaznel šokujúci stand-up slovenského komika [...]

Zabudla som na to, že aj partnerka Huliaka je suka

28.09.2024

A to bude tým, že som liberál a nezaoberám sa tým, či poslanci žijú mravne podľa katolíckej viery. No Chmelár mi dnes pripomenul, že aj partnerka Huliaka je podľa katolíckej viery nemravná žena, čiže suka, lebo žije nezosobášená s bezbožným hovädom Huliakom, čo si ju nezobral. Ale z pohľadu aj iných vierovyznaní žijú tí dvaja len ako bezbožné [...]

Český prezident: “Porazit Rusko na Ukrajině za cenu toho, že polovina ukrajinského obyvatelstva bude zdecimovaná, to asi není vítězství”

26.09.2024

„Jak uvedla [3] ČTK, prezident Pavel v New Yorku mluvil v úterý s českými novináři a vysvětloval své výše uvedené výroky pro americký deník. Článek podle Pavla prý odráží jeho dlouhodobý přístup. “Já jsem neřekl nic, co bych neříkal už dlouhou dobu. Už na loňské konferenci v Mnichově jsem varoval před tím, abychom vzbuzovali nerealistická [...]

Libanon, Hasan Nasralláh, Izrael, Hizballáh

Biden: Zabitie Nasralláha je spravodlivé, zaslúžil si to. USA odporúčajú Američanom odísť z Libanonu

28.09.2024 20:55

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za "opatrenie spravodlivosti".

18 szoevetseg aliancia

Maďarská aliancia má nového predsedu - Lászlóa Gubíka

28.09.2024 18:50

Novým predsedom mimoparlamentnej strany Maďarská aliancia sa stal László Gubík. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom kongrese.

Peter Pellegrini, Daniel Zmeko, Brezová pod Bradlom oslavy TTX

Pellegrini pozdravil vojakov na oslave Dňa ozbrojených síl, udelil štyri vyznamenania

28.09.2024 17:44

Ozbrojené sily sa stali rešpektovanou inštitúciou a pevnou garanciou obranyschopnosti SR, uviedol prezident Peter Pellegrini.

Czech Republic Presidential Election

Voľby do českého Senátu prvýkrát vyhralo Babišove ANO, ale vláde väčšina zostala

28.09.2024 17:21

Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,612
Celková čítanosť: 5712015x
Priemerná čítanosť článkov: 3543x

Autor blogu

Kategórie