Založ si blog

Najradšej počúvam tlačovky s Róbertom Kaliňákom, lebo ten jediný ich najtrefnejšie na tlačovkách kritizuje, čo tu beztrestne páchali na občanoch

Zmierenie? Nikdy!

 

Čudovala som sa, že mladší Šimečka navrhol zmierenie, ale nebolo to tak čudné, veď násilníci bežne navrhujú zmierenie. A tiež vždy zostávajú len pri rečiach ak obeť nezačne len poslúchať. 

 

Ako som si nerozmyslela rozvod, nerozmyslím si rozvod s progresívcami a ich novinármi. To znamená koniec, ale môžete vedľa seba žiť.

Rozhodne ich nikdy nebudem voliť a vždy budem pripomínať, čo bez potrestania spáchali na občanoch Slovenska, ako im rozoštvávali rodiny, keďže nevedeli voličov získať iným spôsobom než vydieraním cez ich rodiny.

 

U mňa rozhodne sú najväčším zlom na Slovensku, lebo radšej by som bola len okradnutá, ako vydieraná cez vzťahy. To je aj pri násilníkoch oveľa horší level zla, čo vám dokážu spôsobiť. A to môj násilník ma nikdy nevolal nacistom a nikdy proti mne deti nepoštval!

 

Zažila som aj domáce násilie, aj znásilnenie, čo niekto považuje za tie úplne najhoršie veci, čo môžete zažiť okrem nejakej ťažkej choroby. Napriek tomu ani jedna z týchto vecí ma nepoznačila vnútorne, lebo nijako nespochybnila moje vzťahy, čo sú vždy základom prežitia čohokoľvek zlého. Ak máte rodinu, čo vám verí, zvládnete a prežijete čokoľvek zlé. A nikdy nikto nevyžadoval odo mňa zmierenie s násilníkom alebo aby som stiahla žiadosť o rozvod!

 

No keď vám niekto zasiahne do rodiny, s tým sa môžete zmieriť vo svojom vnútri, ale určite nie s násilníkmi, čo toto a beztrestne páchajú!

 

 

Vnútorne zmierenie znamená, že nemôžete voči násilníkom cítiť hnev, lebo inak by ste s nimi boli vnútorne spojení. Zlé emócie spájajú, dobré vás od násilníkov oddeľujú, že už nemajú na vás dosah. Preto má význam vnútorné zmierenie.

Najlepšie vnútornému zmiereniu pomáha, keď si uvedomíte, že každý násilník je vždy nevedomý človek, čo nechápe, čo pácha. Musíte si uvedomiť, že je len vymytý, ako to chápeme pri náboženských fanatikoch alebo radikálnych islamistoch. Niečomu extrémistickému naivne veria a preto páchajú to, čo páchajú. 

 

A neviem, čo si predstavujú pod vonkajším zmierením, že žena stiahne trestné oznámenie alebo už nikdy nebude spomínať, čo sa jej stalo?

Keď sa navonok nezmierite, to predsa neznamená, že im chcem rozbíjať rodiny. Ja na rozdiel od nich rešpektujem, nech si každý volí koho chce, ako žiadnej žene nebránim aby si vybrala násilníka. To bude jej problém, nie môj.

 

Vzťahy s ich voličmi

 

Rozhodne sa nebudem priateliť s ľuďmi, ktorí ma vyhlasujú za nacistu alebo ľudský odpad. S takými ľuďmi sa môžem snažiť vychádzať v rodine alebo na pracovisku, ale kto by sa s takými chcel priateliť, keď je pre nich ľudský odpad? To sa nečudujem ani homosexuálom, keď sa nepriatelia s náboženskými fanatikmi.

 

No buďte si istí, že keby bola vojna a progresívci by sa pred vojnou schovávali, udala by som každého progresívca, keby som o nejakom vedela, kde sa pred ňou schováva, ako sa Ukrajinci schovávali po bytoch.

 

No tých najhorších by aj tak nikto nemobilizoval, tí vedia na smrť posielať len iných. 

 

To tak býva, že tým najhorším nikdy nič nehrozí. Iba keby mali pekný imidž a vlastní by ich obetovali na politický prevrat.

 

 

 

Najradšej počúvam tlačovky s Róbertom Kaliňákom, lebo ten jediný ich najtrefnejšie na tlačovkách kritizuje, čo tu beztrestne páchali na občanoch. A práve preto, že sa nikdy spravodlivosti nedožijeme, aby ich za to niekto trestne stíhal, ako rozoštvávali ľuďom celé roky rodiny tým, že sú nacisti ak povinne nesúhlasia s ich migračnou politikou s kvótami, so stratou veta alebo so zaťahovaním do tretej svetovej.

 

Tak to si vždy rada aspoň vypočujem, aj keď viem, že ich ako privilegovaných a nasadených za cudzie záujmy, nikto nikdy stíhať za ich trestné činy nebude.

 

Hanzelová to komentovala tuto v 11 minúte rozhovoru, že alternatívne stránky majú drzosť otvorene stáť za politikmi volebnej koalície a dokonca ich vyjadrenia zverejňujú a súhlasia s nimi!

 

No to je veľmi prekvapujúce, že voliči vládnej koalície sú tak drzí, že súhlasia s vyjadreniami politikov vládnej koalície a že sa za to nehanbia!

Tie dve asi čakali, že ich voliči len volili ale nesúhlasia s nimi?

To je teda drzosť súhlasiť so zvolenou vládou a nesúhlasiť s tými, ktorých ste nevolili?

 

 

 

Róbert Kaliňak v diskusii so Šimečkom, ktorý obhajuje sústavné urážanie opačnej strany a ich voličov:

 

 

 

 

 

Vyjadrenie k útoku SME cez Hanzelovú proti zlikvidovanej opačnej strane

 

 

 „Takto europoslankyňa praktizovala svoje politické presvedčenie.“

 

 V odkaze sú fotky rozbitých hláv, takto europoslankyňa praktizovala svoje politické presvedčenie.“

 

https://abouthungary.hu/blog/facts-you-should-know-about-last-februarys-antifa-attacks-in-hungary

 

 

Fakty, ktoré by ste mali vedieť o minuloročných februárových antifa útokoch v Maďarsku

 

„Ľavicové médiá a ľudskoprávne skupiny spustili organizovaný útok proti Maďarsku v prípade troch cudzích štátnych príslušníkov obvinených z organizovaného útoku na podozrivých sympatizantov krajnej pravice. Tu sú fakty, ktoré by ste mali vedieť skôr, ako budete robiť unáhlené závery.

 

Z deviatich napadnutých ľudí utrpeli štyria ťažké zranenia a päť ľahké zranenia, viaceré útoky však mali potenciál spôsobiť zranenia ohrozujúce život.“

 

https://abouthungary.hu/blog/facts-you-should-know-about-last-februarys-antifa-attacks-in-hungary

 

 

 

Dnes SME použilo Hanzelovú na útok proti Smeru cez jej výpovede o Danny Kollárovi:

 

ZKH píše: Šikana Bombica nie je iný názor

 

„Súhrn týždňa Zuzany Kovačič Hanzelovej.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23342156/zkh-pise-sikana-bombica-nie-je-iny-nazor.html

 

 

Už som sa raz k nemu vyjadrovala, že žiadnym informáciám neverím len slepo, čo oni sami píšu, že si máte všetko overovať!

 

V slobodnej krajine by to bolo jednoduché. Jedna strana napíše sťažnosti a doloží to dôkazmi a potom si vypočujete druhú – ako sa bráni, aké má druhá strana dôkazy na opačnú a môžete si utvoriť názor. Bez tohto môžete niektorej len slepo veriť.

 

Už v tomto minulom článku som písala, že keď sa na SME oháňajú, čo trestné spáchal, mali priložiť niečo z vyšetrovania. To určite nie je len nejaký citát z nejakej stránky alebo súkromného mailu. Takých vytrhnutých vecí z kontextu sme už videli habadej. Takto môžem veriť priateľke, ktorú poznám, určite nie novinárom o ktorých viem, že roky klamú a manipulujú občanmi na základe mojich vlastných pozorovaní, čo kedy písali. 

 

A potom nasleduje opačná strana!

 

A kde nasleduje tá opačná? Ešte aj na súde by nasledovala, to je typické len pre progresívnych novinárov, že oni majú súdy vždy bez opačnej strany! Napríklad ste nacisti a nikde sa nemôžete brániť, že nie ste!

Takto predsa rozsúdili aj mňa! Kde ja sa môžem brániť, že nie som?

 

Takže, kde máte tú opačnú stranu? Kde si môžeme vypočuť, ako sa bráni opačná strana?

 

Či všetci sme debili, čo by sme to nevedeli posúdiť a preto máme len slepo veriť a navyše novinárom pri ktorých sa nemôžete brániť ani vy, keď o vás klamú?

 

No tak, to máte smolu, že ste zlikvidovali opačnú stranu, ktorá sa teda už brániť nemôže!

Ako veľmi mi to pripomína mňa, čo si môžem každý deň na SME čítať ako som nacista a kde sa môžem brániť? Aj na súde by som sa mohla! Ale progresívni novinári majú vždy súdy bez opačnej strany, takže môžu naklamať hocčo a svoje obete umlčia, aby sa brániť nemohli!

 

Možno to tak je, možno to tak nie je! Môže mať pravdu aj Hanzelová a možno znovu zavádzajú, keď ho najprv zlikvidovali, aby sa nemohol brániť! A čo keď to manipulatívne využívajú kvôli útoku na Smer?

 

Potom to budem vedieť posúdiť, keď si vypočujem aj opačnú stranu. A keď bude navždy umlčaná, tak to neposúdim ako relevantné nikdy!

Len na základe slepej viery určite nie, lebo mne žiadna sekta nechýba. Nepotrebujem progresívnych novinárov, aby som mala pocit, že patrím k elite s vyššou morálkou. Nie som ateista a preto mi ani duchovný guru v podobe progresívnych novinárov nechýba.

 

Aj mne tu celé roky progresívni trollovia nadávali. A to práve preto, že ste ich poštvali proti obyčajným ľuďom ako proti nacistom! 

 

Má už Hanzelová kvôli tomu rozoštvanú rodinu?

 

Lebo ak nie, ešte nezažila takú ujmu ako ja! To by ju zasiahlo oveľa viac, ako či si o nej nejaký primitív myslí, že je neplodná.

Kiež by sa mi len to stalo. Mne tu zas vypisujú, že som stará dievka a moje deti neexistujú. A čo? To nejako zasahuje moju rodinu?

 

Ako píšem, keď jej niekto rozoštve kvôli politike najbližšiu rodinu, potom bude vedieť, čo sú to závažné dôsledky rozoštvávania kvôli politike!

 

No opakujem, že pripúšťam, že jej ublížil aj keď nie tak závažne, ako nám ubližujú progresívni novinári rozoštvávaním rodín, aby ich vydieraní príbuzní volili, inak budú vyhlásení za nacistov!

 

Aj sa jej zastanem, keď si vypočujem aj opačnú stranu!

 

 

Len slepá viera sa pestuje na SME, tuto nie!

 

 

26. marca 2024

 

Veríte informáciám o Danny Kollárovi?

Zo života mám poučenie, že nemám veriť ohováračkám, ale vlastnému úsudku na základe overených faktov.

No niekedy aj na to môžete doplatiť, že niekoho vám ohovárajú a vy si chcete urobiť vlastný názor a prídete na to, že to bola pravda.

V každom prípade som zástancom toho, aby ste si overovali informácie a len tak slepo neverili ohováračkám.

 

O čo viac v politike, kde je fašistom a dezolátom aj Peková! A aj ja, aj vy a každý, kto si dovolil nevoliť progresívnu koalíciu a nezopakovať na vyzvanie pár povinných viet ako dôkaz, že má vyššiu morálku! (Ako to vždy od nás chceli len náboženskí fanatici)

 

Aké informácie by ste našli, keby ste hľadali informácie o Pekovej len na súkromných novinách Progresívneho Slovenska? Len také, že je dezolát a fašista. A aké informácie by ste našli o iných dezolátoch? Že sú aj fašisti a primitívne svine. Navyše už nie sú vedci, hoci boli, nie sú pedagógovia, hoci boli, sú trestne stíhaní, hoci ich potom neodsúdili, lebo nemali za čo!

 

 

 

Nie je táto nebezpečnejšia?

 

 

Aktivistku súdenú pre antifa útok v Budapešti oslobodia. Zvolili ju totiž za europoslankyňu

 

„Talianka Ilaria Salisová vlani v Budapešti spolu s ďalšími členmi hnutia Antifa podľa polície fyzicky napadla ľudí, ktorých považovala za neonacistov. V Maďarsku ju preto obvinili a čelila dlhoročnému väzeniu. Na súdny proces čakala najprv vo väzbe a neskôr v domácom väzení v Budapešti. Po tom, ako Salisovú zvolili do europarlamentu, ju podľa všetkého čaká sloboda. Začala totiž platiť jej poslanecká imunita. Európsky parlament by ju však na žiadosť Maďarska mohol imunity zbaviť.

 

Tridsaťdeväťročnú taliansku učiteľku v Budapešti zatkli vo februári 2023 po tom, čo sa zúčastnila na demonštrácii proti neonacistickému pochodu. Podľa denníka The Guardian ju obvinili z troch pokusov o ublíženie na zdraví a účasť v krajne ľavicovej extrémistickej organizácii. Guardian uvádza, že podľa maďarského práva jej hrozil trest 24 rokov odňatia slobody.

 

Podľa Sky News Taliansko mala Ilaria Salisová spolu s ďalšími dvoma antifa aktivistami pochádzajúcimi z Nemecka v uliciach budapeštianskej mestskej časti Gazdagrét zbiť muža, ktorého si pre jeho vojensky vyzerajúce oblečenie pomýlila s účastníkom zmieneného pochodu.

 

V rámci súdneho procesu so Salisovou vyhlásil, že práve kráčal na poštu, keď ho prepadli šiesti zamaskovaní ľudia. Údajne ho mlátili obuškami do rôznych častí tela vrátane hlavy a mali naňho použiť aj slzotvorný plyn. Po útoku mal podľa vlastných slov na hlave množstvo tržných rán a tri zlomené rebrá.

Ona bola zároveň obvinená z útoku na hudobníka László Dudoga. Známy nacionalistický rockový hudobník utrpel vážne zranenia aj v oblasti hlavy. Jeho partnerka zas skončila s reznými ranami.

Cieľom „antifašistickej“ organizácie, známej aj ako „Hammer gang“, bolo fyzicky napádať ľudí, ktorých považovala za neonacistov.

Europoslankyňou pre imunitu?

Podľa denníka La Repubblica Salisovú oslobodia od všetkých obvinení, keď ju Európsky parlament oficiálne uzná za zvolenú. Slová predstaviteľov talianskej Ľavicovej a zelenej aliancie naznačujú, že ju na čelo svojej eurokandidátky umiestnili práve kvôli tomu, aby dosiahli jej oslobodenie.

https://standard.sk/689141/aktivistku-sudenu-pre-antifa-utok-v-budapesti-oslobodia-zvolili-ju-totiz-za-europoslankynu

 

 

Členovia antify pri útokoch v Budapešti brutálne zmlátili osem ľudí. Považovali ich za nacistov

 

Obete vo veľkej presile členovia hnutia mlátili kladivom, paralyzérom či železnými tyčami. Dôvodom incidentov bola zrejme nesprávna domnienka, že ide o neonacistov zúčastnených na pietnej spomienke.

Budapešť sa spamätáva zo série útokov vedených členmi radikálne ľavicového hnutia antifa namierených proti bežným civilistom v domnienke, že ide o sympatizantov naonacizmu.

https://standard.sk/321468/clenovia-antify-pri-utokoch-v-budapesti-brutalne-zmlatili-osem-ludi-povazovali-ich-za-nacistov

 

 

Nečaká to bežných občanov aj na Slovensku, keď progresívni novinári sústavne rozoštvávajú svojich čitateľov proti voličom iných strán ako voči nacistom?

 

 

Ak dovolíte, toto ma viac zaujíma, lebo nálepka nacista je závažnejšia než nálepka neplodná.

 

A taktiež je rozdiel, či vás nálepkuje súkromná osoba alebo progresívni novinári v mainstreame, keď na šikanu voličov iných strán zneužívajú verejnoprávne médiá!!!

 

 

 

Ukážka, ako to pôsobí na jedného ich čitateľa:

 

Napíšem to veľmi sušne, b.ha jeho, čo je toto za štát. Vyšetrovateľ všetko ignoruje a nič sa nedeje. To fakt majú začať aj slušní ľudia brať do rúk všetko možné a začne tu občianska vojna?“

 

 

Toto chcete, aby čitatelia SME zobrali do rúk „všetko možné“ a začali občiansku vojnu?

 

A keď niekto zoberie, napíšete, že k vám nepatril, lebo nebol členom PS, len váš čitateľ?

 

 

Kto tu štve občanov proti iným ako proti nacistom?

 

Robia to novinári na Pravde, aby ste sa potom schovávali za všetkých novinárov?

 

 

 

Dnes:

 

Budúcu taliansku europoslankyňu obvinenú z útoku Antifa v Budapešti prepustili z väzenia

https://standard.sk/692365/buducu-taliansku-europoslankynu-obvinenu-z-utoku-antifa-v-budapesti-prepustili-z-vazenia

„Salisová bola zároveň obvinená z útoku na hudobníka László Dudoga. Známy nacionalistický rockový hudobník utrpel vážne zranenia aj v oblasti hlavy. Jeho partnerka zas skončila s reznými ranami. V prípade uznania za vinnú by mohla dostať 11 rokov väzenia.

Z domáceho väzenia domov

V máji ju po rozhodnutí odvolacieho súdu umiestnili do domáceho väzenia, kde jej na členok nasadili elektronický náramok. Ten jej teraz sňali a môže sa voľne pohybovať. Do Budapešti prišiel aj Salisovej otec, ktorý s ňou ešte v piatok odcestuje do Talianska.

Salisová vo voľbách do EP kandidovala za Alianciu zelených a ľavice (AVS), ktorá v Taliansku získala 6,7 percenta hlasov. Jej prípad vyvolal v Taliansku pobúrenie, keď boli zverejnené zábery, ako ju na súdne pojednávanie predviedli so spútanými nohami a rukami a reťazou okolo pása.“

z komentárov:

 

„V SME o nej informujú ako o chudere antifašistke. Jej útok bol „len údajný“. Antifašistická chudera obvinenia poprela, lebo je prenasledovaná za svoje politické presvedčenie. Že je jeden z jej útokov na videu, to SME ani antifašistke nevadí.

Čo vadí mne je nedostatočné informovanie, lebo útok antifašistických teroristov bol brutálny a malo by sa o ňom informovať bez ohľadu na to, že medzi teroristami je talianska europoslankyňa. Dúfam že Maďari chytili zvyšok antifašistických teroristov a prebehne súd.

To ako si EÚ vytiera s Maďarskom pozadie je neuveritelné. A to vravím ako latentný hungarofób.

V odkaze sú fotky rozbitých hláv, takto europoslankyňa praktizovala svoje politické presvedčenie.“

https://abouthungary.hu/blog/facts-you-should-know-about-last-februarys-antifa-attacks-in-hungary

 

„SME prevzalo správu od TASR, takže túto propagandu šíri štátna tlačová agentúra.“

 

 

 

Pôsobenie Nicholsonovej, nebudem sa čudovať, keď začne vraždiť ďalší psychopat, keď sú takto sústavne masírovaní:

 

Do Európskeho parlamentu ide našu krpatú krajinu s povesťou vrahov novinárov, homosexuálov a premiérov zastupovať to najohavnejšie, čo stvorila dezinfo scéna. Laššáková, Mazurek, Uhrík, Kali Jr. a vy, Blaha. Ste slovenské zlo vyrobené z ruského teflónu, po ktorom stečie úplne všetko. Aj salónne spôsoby európskeho parlamentu. EP na vás nie je pripravený. Ešte aj francúzsky ultra-nacionalista Jordan Bardella, divoký plemenný žrebec Le Pennovej, sa v EP krotil a nastavoval uhladenú časť svojej tváre. Vy takú ani nemáte.

Pravé slovenské zlo je nevychované a ukričané. Nadáva prezidentkám do amerických ku*iev, uráža oponentov, obcuje s bombicom, hajluje. A je úplne jedno, či má na anabolických ceckoch vytetovaný hákový kríž alebo či je naprataný v obleku sociálneho demokrata.

Budú silní. Budú hlasní. Budú šokantní. Budú to ruskí špióni v EP. A aj oni budú Slovensko.

Eurovoľby nás vyzliekli donaha. Ukázali krajinu rozčesnutú na dve časti, ktoré nič nespája. Dva protipóly. Progresívci vyhrali nad Smerom, ale nie nad extrémom. Smer, to je dnes aj Republika, aj Hlas. Koho má PS?“

https://blog.sme.sk/nicholsonova/politika/list-vitazom-a-porazenym-hlavne-by-sme-mali-prestat-pit

 

 

 

Podľa mňa eurovoľby ukázali, že medzi europoslancami máme aj zločincov.

 

 

.

Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci. Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?

25.06.2024

Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú. Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán, ako sa dostať k moci nedemokraticky a [...]

Ako Denník N pracuje na tom, aby ich čitatelia videli vo voličoch vládnej koalície nacistov a bojovali proti nim ako proti nacistom – dôkazy

24.06.2024

Už v apríli som písala, že ak niektorému ich čitateľovi prepne, môže vystrieľať ľudí okolo seba ako ten študent na fakulte v Prahe, keď si bude myslieť, že jeho spoluobčania sú nacisti. Ale títo politickí aktivisti to robia ďalej a ešte pritvrdzujú, aké milé rodiny mali nacisti (ako voliči našej vládnej koalície) a aj niekomu ďalšiemu môže prepnúť a [...]

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. „

21.06.2024

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. Vládu Spojených štátov zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy zasahujúce do našej suverenity“ [...]

Ľubomír Klištinec / Michal Sedliak /

Štátneho tajomníka Sedliaka a riaditeľa ZVJS Klištinca vymenujú za generálov

26.06.2024 15:25

Podľa ústavy vymenúva a povyšuje generálov slovenský prezident na návrh vlády.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Nemecký kabinet schválil zákon o deportáciách za podporu terorizmu na internete

26.06.2024 15:21

Kritici z opozície návrh odsúdili ako snahu potlačiť slobodu prejavu a prirovnali opatrenia k taktike autoritárskych režimov.

Tibor Gašpar

Začala sa diskusia o novom podpredsedovi parlamentu, kandidátom je Gašpar

26.06.2024 15:00

Návrh kandidáta skritizoval poslanec Spišiak. Nominácia nie je podľa jeho slov správna.

varín, tiso

Po 30 rokoch už po Tisovi nebude pomenovaná ulica vo Varíne. Obec má pol roka na zmenu

26.06.2024 14:26, aktualizované: 15:15

Súd vyhovel žalobe prokurátora GP, že označenie ulice Dr. Jozefa Tisu vo Varíne nie je v súlade so zákonom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,528
Celková čítanosť: 5609228x
Priemerná čítanosť článkov: 3671x

Autor blogu

Kategórie