Založ si blog

Kde je táto blogerka SME Anna Brawne scenzúrovaná? Nikde, pracuje pre stranu, ktorá voličov iných strán vyhlasuje za nacistov a ľudský odpad!

Na blogoch SME blogujú blogeri, ktorým nevadí, že SME cenzúruje iné názory.

Podľa mňa toto charakterizuje ich boj za demokraciu a že im nevadilo, že ľudí s inými názormi než vyžadovanými, nálepkovali ich novinári ako nacistov a dezolátov, keď povinne nevolili ich stranu.

 

Akoby sa im páčilo, keby ich niekto umlčiaval a cenzúroval?

 

Jednou z tých žien, ktorým to nevadí, je blogerka Anna Brawne. Že na politikoch vládnej koalície nemá čo kritizovať, svedčí, že musí vyťahovať také blbosti ako jednu vetu Glucka:

 

SME Anna Brawne:

 

Pár slov k Glückovi: Pán poslanec, najprv sa ospravedlňte znásilneným ženám a potom nám vysvetľujte, čo chceli komunisti!

 

„Pán poslanec Glück je presne ten, ktorý najprv odkazoval obetiam trestného činu znásilnenia, že „si to snáď všimli,“

Tento pán po atentáte na Fica hlasno žiada, aby sa za ten atentát Ficovi ospravedlnil celý svet. A všetci „občania.“ No teda len tí, čo nevolia vládne strany. Takže poddaní.“

 

https://blog.sme.sk/brawne/politika/par-slov-gl-ckovi-pan-poslanec-najprv-ospravedlnte-znasilnenym-zenam-nam-vysvetlujte-co-chceli-komunisti

 

 

No určite toto Gluck neodkazoval obetiam znásilnenia, že majú si všimnúť, že boli znásilnené.

Má čo táto žena kritizovať, keď je pri hladaní kritiky odkázaná na túto vetu? 

 

Však, koľko viet sme si už od ich novinárov prečítali k obetiam znásilnení migrantmi, kde to len bagatelizovali a vyhlasovali za hoaxy?

 

Koľko cenzúrovaných sme už videli, keď niekto upozorňoval na znásilnenia a porušovanie práv žien?

 

Koľko viet sme si už prečítali, že sme pre to, že sa zastávame obetí, nacisti a dezoláti?

 

Vari ona číta dennodenne, že je nacistka a ľudský odpad ako dezolát?

 

 

No, ale ona má na Glucka jednu vetu, čo vraj odkazoval znásilneným!

 

Alebo preháňa do absurdnosti, že vraj sa má Ficovi ospravedlniť celý svet, lebo takto bráni progresívnych novinárov, čo sa ospravedlniť za mnohoročné rozoštvávanie občanov nevedia. 

A kto od nich chcel, aby sa ospravedlňovali ich vymytí čitatelia, čo si chudáci, kvôli týmto novinárom rozbíjajú aj rodiny a vyháňajú zo svojich rodín aj rodičov ako nacistov? Od nich, ako tiež len ich obetí, to nikto nechcel! Stačilo by od tých, čo tak rozoštvávajú!

 

Tiež pripomenúť im, že rovnako konzervatívci potom nemohli za vraždu v Teplárni, keď vinu hádzali na všetkých konzervatívcov!

Boli sme vtedy tiež poddaní? Alebo vtedy už nie, keď sme tu mali vládu s najhoršou cenzúrou likvidovania webov a prenasledovania občanov? 

 

Kde je táto blogerka Anna Brawne scenzúrovaná? Nikde, pracuje pre stranu, ktorá voličov iných strán vyhlasuje za nacistov a ľudský odpad!

 

 

 

Pre politickú uvedomelosť znásilnenia rozmnožia!

 

 

Progresívni novinári popierali a popierajú znásilnenia žien ako hoaxy!

 

Na SME včera vyšiel dlhokánsky článok s výpoveďami 19 znásilnených, čo boli často len obchytkávanie a nedá sa dokazovať ani súlož.

A presne, ako som písala, tie ženy vypovedajú, že ich nepodporili v ohláseniach ženy! Toto by bola kritika do radov žien! Že ich nepodporili ani ich najbližšie ženy. A potom kritika polície, čo som písala tiež, že to by bola kritika vyšetrovaní! Len potvrdili to, čo som už písala.

Ale to by ľudí nevyhnalo do ulíc na reklamu Korčoka. To je problém spoločnosti a hlavne žien a potom polície a vyšetrovania.

 

19 svedectiev o sexuálnom násilí: Namiesto pomoci nám poslanci napľuli do tváre

 

https://domov.sme.sk/c/23282971/znasilnenie-premlcacia-doba-pribehy.html?ref=tembox

 

 

Dobre to tento komentár vystihol, že to nie je podpora znásilnených, ale podpora progresívnych novinárov v ich politickom boji za Korčoka, stratu veta a teda ešte viac znásilňovaní po zavedení povinných kvót!

 

Podstatou je, že aj tému znásilňovanie žien zneužili na len politický boj, hoci nepremlčacie lehoty tu nepomohli žiadnej žene!

A že práve títo novinári pracujú pre stranu, ktorá tu chce dovliecť ešte viac znásilňovaní, keď bojujú za právo veta a kvóty na migrantov!

 

A že práve títo novinári umlčiavali všetky ženy, ktoré tu nechcú viac znásilňovania, že to sú len hoaxy, že sa také znásilňovanie deje!

Zakaždým, keď som o tom písala, že nechcem, aby tu bolo viac znásilňovaní, tak ma ešte prenasledovali v ich médiách, že som preto fašista alebo dezolát. To je umlčiavanie žien, ktoré tu viac znásilňovaní nechcú!!!

 

 

A to sa už nehanbia, že sú tam aj ženy novinárky, čo takto umlčiavajú ženy, ktoré varujú pred znásilňovaním?

Nie, ony ešte popierali znásilňovanie žien ako hoaxy!

 

To je práve to ich absurdné zlo. Že ešte majú drzosť hrať sa na nejaké ochrankyne žien!

 

To som už feministkám x krát vytkla, že pre politickú korektnosť hanebne mlčia, čím zabezpečujú ešte viac znásilnení!

 

A ešte som za to bola fašistka alebo dezolát! A tieto len politicky uvedomelé, ktoré pre politickú uvedomelosť znásilnenia rozmnožia!

 

 

Súvisiaci článok:

 

„Slovensko zatiaľ žiaden takýto prípad nepozná. „

 

 

Toto upozornenie na znásilňovanie by tiež len napadli ako hoax Republiky. Toto by ich zaujímalo, nie znásilňovanie, čo bude sprievodným javom!

 

A to potom nebudú ženy riešiť len obchytávanie, ale znásilnenia s vraždami!

 

 

„Burcujúce svedectvo od mladej Francúzsky, ktorá na Slovensku hľadá pokojný život, pretože v jej vlasti už taký nemôže mať. Pred voľbami by si to mal pozrieť každý, kto zvažuje voľbu niektorej z probruselských strán.“

 

 

 

 

A argumentovať tým, že teraz na Slovensku znásilňujú Slovenky len Slováci je také hlúpe, ako keby voľakedy umlčiavali Švédov s tým, že sa nemusia báť, lebo zatiaľ Švédky znásilňujú len Švédi!

 

Tu už vám slovo prevencia a myslenie na budúcnosť nič nehovorí a len pri šikane?

 

 

 

Iste, politicky korektným a servilným ženám nič. Hanba takým ženám!

 

 

 

Každý den se v Německu stanou dvě hromadná znásilnění

 

 

„Spolkový kriminální úřad šokoval veřejnost statistikami hromadných znásilnění, která se v Německu stala v loňském roce. Z čísel vyplývá, že každý den se stanou dvě.

 

Až vzhledem k razantnímu nárůstu počtu případů hromadných znásilnění začala policie od roku 2018 tyto případy evidovat samostatně. Z nejnovější statistiky vyplývá, že počty těchto zločinů neustále rostou.

 

Statistika se blíže věnuje i původu pachatelů. V letech 2018 a 2019 i v roce 2022 šlo z poloviny o lidi, kteří nemají německé občanství nebo mají přistěhovalecký původ. V roce 2020 to bylo 46 procent a v roce 2021 o procento více. Nejčerstvější statistiky hovoří o tom, že podíl cizinců, kteří mají tento trestný čin na svědomí v loňském roce, činil 47,5 procenta.

 

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-kazdy-den-se-v-nemecku-stanou-dve-hromadna-znasilneni-40474295

 

 

 

Všetci, čo sme na to upozorňovali a nesúhlasili s kvótami na migrantov, sme za to boli označovaní za nacistov!

 

A dnes tí, čo nás umlčiavali a umlčiavajú, nám hrajú cez takéto aktivistky divadlo, že ich stranu niekedy zaujímali znásilnenia žien!

 

 

Nie, to sa vám len hodilo na kampane na pretláčanie Korčoka, čo chce tiež pripraviť Slovensko o právo veta, čo by znamenalo pri strate veta aj vnútenie kvót na migrantov, keďže horná hranica nie je stanovená!

 

Práve tieto aktivistky spolupracujú (ako inak, len pre blbosť a naivitu) na exporte znásilnení aj k nám!

 

 

Ale čo má na Glucka? Jednu vetu, čo vraj odkazal znásilneným!

Táto argumentačná úbohosť ich stále charakterizuje. Ale budú im tlieskať, veď ľudí, čo by sa opovážili nesúhlasiť, už zo SME vyhnali alebo scenzúrovali! Tých už vybavili ako ľudský odpad! A znásilnenia na západe ako hoaxy! A tých, čo to spomenú, ako nacistov!

 

 

 

.

Denník N zaútočil na šéfredaktora Pravdy v štýle „Udaj kolegu! „

19.06.2024

Ako sa z článku dozviete, na Pravdu zaútočili všetci progresívni novinári aj z Aktualít. Čitateľom to je známe, že keď chcú nejednostranné správy, progresívni novinári to volajú normalizácia! Títo akože novinári, ktorí slúžia len jedinej politickej strane PS, sa správajú ako boľševici, keď udávali svojich kolegov, že nie sú dosť [...]

Najradšej počúvam tlačovky s Róbertom Kaliňákom, lebo ten jediný ich najtrefnejšie na tlačovkách kritizuje, čo tu beztrestne páchali na občanoch

17.06.2024

Zmierenie? Nikdy! Čudovala som sa, že mladší Šimečka navrhol zmierenie, ale nebolo to tak čudné, veď násilníci bežne navrhujú zmierenie. A tiež vždy zostávajú len pri rečiach ak obeť nezačne len poslúchať. Ako som si nerozmyslela rozvod, nerozmyslím si rozvod s progresívcami a ich novinármi. To znamená koniec, ale môžete vedľa seba žiť. Rozhodne [...]

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče

16.06.2024

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“. Vždy keď je reč o diskusiách odborníkov, ktoré u nás neexistujú, čo sa týka ekonóma, myslím najviac na Ilonu Švihlíkovú. V českej televízii si ešte také diskusie môžete vypočuť. Uvádzam celkom dole v porovnaní s iným [...]

mekka

Počet obetí púte do Mekky presiahol tisíc, teploty atakovali 52 stupňov

20.06.2024 13:48

Najviac pútnikov, ktorí zomreli, pochádzalo z Egypta.

Praha / Policie /

Vrah z Karlovej univerzity sa len tesne minul s hliadkou, polícia o jeho zámere nevedela

20.06.2024 13:38

Policajný prezident Martin Vondrášek pripustil chyby napríklad v komunikácii s vedením fakulty.

Británia aktivisti lietadlo

Britskí aktivisti posprejovali súkromné ​​lietadlá na letisku Stansted

20.06.2024 13:07

Na letisku údajne parkovalo luxusné lietadlo americkej speváčky Taylor Swiftovej.

Macron

Polovica Francúzov považuje rozpustenie parlamentu po eurovoľbách za odôvodnené

20.06.2024 12:35

Z prieskumu tiež vyplýva, že až 68 percent respondentov sa obáva, že víťazstvo krajnej pravice vo voľbách bude mať vo Francúzsku za následok nárast násilia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,524
Celková čítanosť: 5603101x
Priemerná čítanosť článkov: 3677x

Autor blogu

Kategórie