Založ si blog

Progresívci si zas strelili do nohy, teraz zrušením Dannyho Kollára

V minulosti sa nepohodlní ľudia na výstrahu vešali. Iných to malo zastrašiť alebo zastrašilo, aby sa neopovážili nesúhlasiť s niečim takto tvrdo presadzovaným. Dnes sa ľudia nevešajú, ale scenzúrujú a zablokujú akokeby neexistovali. Rovnako to má iných zastrašiť, aby sa neopovážili nesúhlasiť s niečim tvrdo presadzovaným. Vraždenie vymenilo vymazanie, čo je humánnejšie.

 

Dôležité je, či zastrašovanie a obesenie na výstrahu alebo vymazanie, zmení myslenie ľudí!

 

Intelektuálna elita (progresívni novinári) si myslí, presne ako tá aristokratická, že to stačí a ľudia sa menia vyhrážaním sa, nálepkovaním, rozoštvávaním ich skupiny proti iným a ich rodinám. 

 

Podľa toho v školstve by si mysleli, že žiakov najlepšie vychovajú tvrdou drezúrou a zastrašovaním. Aký to paradox, že len pri deťoch chápu, že ich tým len zastrašia, ale nezmenia a navyše utvoria podhubie násilia, že všetko sa rieši vyhrážkami a silou.

 

Aj dospelých môžete zmeniť len slobodnou cestou diskusií, jediná zbraň slobody je sila argumentov a konfrontácií medzi faktami a argumentami. Boj, ktorý môžu vidieť, kto v ňom naozaj obstojí!

 

 

A prečo sa progresívci boja konfrontácií faktov a argumentov? Prečo sa boja odborníkov tých iných názorov a iných predkladaných faktov a za súpera si vždy vyberú len nejakého primitíva, nejakého Ferka z Hornej Dolnej, ktorého ich odborník vždy porazí!

 

Keby to tak bolo v športe, tak sú lepší preto, lebo ich futbalista (odborník) vždy porazí nejakého dôchodcu. A takto by predvádzali šport.

Koho by ste tým presvedčili, že ste lepší? Či potom by stačilo len to zastrašovanie?

 

 

X krát Danny Kollár vyzýval opačnú stranu, teda progresívcov, aby s ním prišli diskutovať. Ja fakt nechápem, že sa nenašiel nikto, kto by vedel obhájiť čomu verí alebo svoje fakty, ak ich má. 

Nehovorí sa aj dílerom, že nemôžete predať nič, čo nedokážete obhájiť ako dobré? 

 

Prečo tam teda nešiel niekto, kto by ho zrušil na dve doby, keď sa tak cíti? Lebo pochybuje, že by vedel obhájiť niečo, čomu verí a o čom je presvedčený? 

 

Miesto toho, aby sa intelektuálna elita (progresívni novinári) naučili diskutovať (to nie je len vysmievanie sa z voličov, to by vedel aj posledný primitív), roky sa utvrdzovali v tom, že aj tak by to nedokázali!

Tak nedokázali, ale sú lepší? Platilo by toto v športe?

 

Celé dni sa zaoberajú faktami a argumentami, ale roky sa utvrdzujú v tom, že by ich nedokázali využiť a používať!

 

 

Preto diskusie vymenili za urážanie voličov iných strán, presne to, čo by urobil primitív a nie intelektuálna elita!

 

 

Nedávno Danny Kollár zatelefonoval nejakému oponentovi zo strany progresívcov a opačných voličov a ten mu zdvihol telefón a čudovala som sa ako ustupoval a nie Danny Kollár.

Prečo ho teda niekto nekonfrontoval – urážal si mňa alebo toho a toho a takto… Podľa mňa by si vypočul, že sa mu ospravedlňuje, ak je to pravda a dokázal by mu to. Však toto navrhovali samotní progresívci – konfrontujte tých ľudí osobne, či vám to povedia do očí. A Dannymu Kollárovi veľmi na takom imidži záleží, podľa mňa by sa do očí ospravedlnil ako Mazurekovi.

 

Ak ľudia nevideli boj a konfrontáciu faktov a názorov, nezmenili ste nikoho a nezískali voličov. O to vám šlo, stratiť ich?

A získate ich len zastrašovaním a urážaním – Poď sem, ty sviňa a voľ nás!

 

Nie je práve toto cesta primitívov, čo nechápu, prečo sa s nimi chce obeť zastrašovania a vydierania rozviesť, hoci oni si predstavujú ako príde a na kolenách bude prosiť o odpustenie? A potom, ako ju zdvihnú a odpustia jej? (fantasmagórie Šimečku ako ich potom objímu)

 

Pritom sa nájdu rozvedení alebo nevolení!

 

 

 

Dnešné SME:

 

„Nadávať voličovi nie je obrana demokracie“ (píše Miroslav Beblavý)

 

 

„zistenia prieskumu sú v rozpore s veľkou časťou tvrdení, ktoré šíria niektorí komentátori blízki takzvanému demokratickému táboru a prenášajú sa aj do širšej spoločnosti. – stručne nedržia sa faktov!

Namiesto snahy pochopiť komplexnosť ľudského uvažovania je pohodlnejšie zbaviť sa frustrácie z výsledkov parlamentných a prezidentských volieb onálepkovaním väčšiny voličov ako zakonšpirovaných antidemokratických oviec.“

 

 

Že svet nie je čiernobiely, ako ho vyrábajú nálepkovaním na dobrých s vyššou morálkou a nacistov.

 

 

„Liberálna opozícia preukázala v celej veci neuveriteľnú absenciu politického „sluchu“, akoby chcela mediánovému voličovi potvrdiť, že jeho život pre ňu nie je podstatný.

Práve v takýchto témach je vplyv mainstreamových médií politicky deštrukčný na viacerých frontoch. Vytvára politickú virtuálnu realitu na kilometre vzdialenú od reality, ako ju vníma väčšina ľudí na Slovensku, a potom tlačí opozičných politikov, aby sa správali podľa týchto chimér.“

 

 

Opäť nedržia sa faktov a reality!

 

 

„V prvom kroku by stačilo lepšie načúvať tomu, čím žije. Pre väčšinu ľudí je demokracia v prvom rade práve o tom.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23338995/nadavat-volicovi-nie-je-obrana-demokracie-pise-miroslav-beblavy.html

 

 

 

SME Holinová:

 

„namiesto štandardných médií, z ktorých si vyčarovali nepriateľa“

 

https://komentare.sme.sk/c/23339174/krajinu-vedu-ludia-pre-ktorych-je-bombic-vhodnym-partnerom-komentar.html

 

 

Vraj sme si novinárov, čo nevedia nič iné, len nadávať voličom iných strán, vyčarovali!

 

Tak si vypočujte ich poslednú diskusiu na Denníku N, kde nerobia nič iné, len sa spoločne vysmievajú z voličov iných strán (A to vraj aj podľa nich majú riešiť politikov, čiže vedia, že nie voličov).

 

Keby to bolo v športe, tak neuvidíte zápas ale jeden klub v šatni, kde sa vysmievajú z iného futbalového klubu, že nevedia ani trafiť loptu.

 

 

 

SME Samo Marec:

 

„Všetci majú pocit, že sú zatlačení do kúta. Všetci majú pocit, že sú prenasledovaní. Všetci majú pocit, že na vine sú tí druhí, a pod tými druhými si predstavujú, koho chcú. Všetci vedia, čo treba robiť, akurát by každý robil niečo úplne iné. Nikto sa tak nakoniec s nikým nedohodne a nikto ani nič neurobí. Situácia je taká vážna, že výsledkom je paralýza. A hnev. Lebo niečo zároveň robiť treba. A treba to robiť aj rýchlo.

Každý by veľmi hlasno trval na svojom, akurát ten gól by nikto nedal. Pričom – hádam sa zhodneme – vo futbale ide najmä o góly.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23338042/naozaj-nepotrebujeme-vacsi-plamen-potrebujeme-hasicov-pise-samo-marec.html

 

 

V politike je gól – výsledok volieb, takže ako nikto nedal gól? 

 

A zrazu pocity? To nie sú pocity, držme sa faktov, kto tu rozoštváva rodiny. To je fakt, že sú rozoštvané. 

 

Napríklad tu dávam dôkazy (a takých článkov mám veľa s dôkazmi výpovedí z rozoštvaných rodín)

 

 

 

SME Matia Lenická a jej svet, čo skôr pripomína oko za oko:

 

Svet falošných martýrov

 

„Úprimne, som znechutená zo zneužívania naratívu o slušnosti a polarizácii spoločnosti, z obviňovania médií a liberálov zo stavu spoločnosti, v ktorom sa nachádzame. LGBT komunita je takto šikanovaná dekády a nikoho to netrápilo.

 

Keď napätie eskalovalo do streľby na Zámockej, neboli politici schopní urobiť nič pre zmenu k lepšiemu. Nič s podobnými živlami, ako je Kollár.“


Diskusiu pod článkom neumožňujeme pre prevahu nenávistných prejavov a osobných útokov.

 

https://komentare.sme.sk/c/23339078/svet-falosnych-martyrov.html

 

 

 

Vtedy sme boli všetci vinní, lebo iný meter a konzervatívci mu už kázali zavraždiť homosexuálov a čítať americké teroristické siete?

 

Takže, keď teraz šikanujú médiá voličov iných strán, tak si to isté zaslúžia, lebo ich komunita bola takto roky šikanovaná a nikoho to netrápilo?

A teraz to preto netrápi ju?

 

Keď to porovnáme, Vašečka nemôže povedať (stále si ich mýlim s Leškom), že každá druhá rodina s LGBTI je rozoštvaná ale veselo si povie, že každá druhá rodina s progresívcami je rozoštvaná! 

 

 

Takže, rodiny progresívcov vyháňajú voličov iných strán oveľa horšie, než sa to dialo voľakedy homosexuálom!

 

 

Ak tým osobne trpela, že ju osobne z rodiny vyháňali (čo ani ju osobne nie), tak prečo nemá empatiu k obetiam, ktorých z rodin vyháňajú?

 

 

 

Súvisiaci článok:

 

Nevie, koho rodičia volili. Možno to pred ním taja ako homosexuáli svoju orientáciu pred agresívnym fanatikom : D

 

 

Zopakujte si vianočnú reklamu. A už keď neviete rozmýšľať, len verklíkovať „uvedomelé“ vety, naučte sa zopakovať túto:

 

A si šťastný?

 

A viete, čo to znamenalo? Že to iné je nepodstatné! Nie tak, že politika a moja politická propaganda je základ tvojho charakteru a cítenia.

 

 

Alebo do tej reklamy dajte – A volil si tak, ako si mal, aby si tu so mnou mohol byť?

 

 

Vzájomný rešpekt je ten najkrajší darček | Telekom

 

 

 

 

 

Na Veľkú noc to je už inak? A nechceli počuť len homosexuáli?

 

 

 

.

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

26.07.2024

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví! Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého [...]

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

25.07.2024

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“ Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve! Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí Tiež mi to [...]

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

25.07.2024

Takto ma včera Denník N vystrašil: https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094 To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky! No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky! [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,566
Celková čítanosť: 5644173x
Priemerná čítanosť článkov: 3604x

Autor blogu

Kategórie