Založ si blog

Prečo potom dennodenne riešia ich voličov a vedú boj proti ich voličom?

alebo Boj progresívnych novinárov voči voličom iných strán

 

 

Prečo sa teda nestarali a nestarajú len o politikov, ale sústavne riešia a už roky ich voličov ako nacistov, dezolátov a lúzu?

Úlohou novinárov je kontrolovať politikov alebo riešiť urážaním ich voličov?

 

Veď oni nenaháňajú svojej strane voličov kritikou politikov, ale zastrašovaním voličov, že budú nacisti, dezoláti a lúza, keď ich stranu nebudú voliť! A to je úlohou novinárov? Riešiť miesto politikov vyhrážky voličom?

 

To podstatné, čo je v politike nové a čo charakterizuje progresívnych novinárov je boj nie s politikmi, ale boj proti voličom iných strán.

 

Potvrdzuje to aj najnovsia včerajšia diskusia progresívnych novinárov na Denníku N, kde na to využívajú aj Leška:

 

 

Leško, Vašečka, Šimečka, Kostolný: Ako zachrániť demokraciu (ja by som to nazvala ako vyprovokovať občiansku vojnu)

 

 

 

Novinári podľa nich majú za úlohu kontrolovať politikov, to ešte znie tak, ako by malo, ale nie bojovať s voličmi iných strán, na čo je najviac zameraná ich „práca“.

Politik sa môže brániť, má k tomu priestor v parlamente alebo na tlačovkách, kde môže vysvetľovať kritiku novinárov. Pozývajú ho preto do televízií, každý politik má priestor, aby sa bránil!

 

A kde sa môžu brániť voliči iných, než ich strany, ktorých títo progresívni novinári dennodenne zo svojich médií napádajú, urážajú a nálepkujú, pričom ich zároveň umlčiavajú?

 

Ako môže byť v akomkoľvek právnom štáte prípustné, aby novinári zneužívali médiá na napádanie voličov iných strán? Na dehonestovanie voličov iných strán, ich nálepkovanie, čím proti nim štvú svojich čitateľov a divákov a pracujú tak na občianskej vojne?

 

Ako môže byť štvanie nejakej časti občanov, ich čitateľov, proti iným občanom dovolené?

 

To je úlohou novinárov, ktorí majú kontrolovať podľa nich politikov?

 

Prečo potom nenadávajú len politikom, prečo potom nedehonestujú len politikov a nenálepkujú len politikov, keď podľa nich majú kontrolovať politikov?

 

Prečo potom dennodenne riešia ich voličov a vedú boj proti ich voličom? 

 

To je úlohou novinárov? Viesť boj proti občanom, čo sa odvážia nevoliť ich stranu a pod takým mediálnym nátlakom, kde prirovnávajú voličov iných strán k nacistom?

 

Včera v tej diskusii bránil progresívnych novinárov Leško tým, že nikde ich nikto neprirovnával k nacistom, že to si môže myslieť len človek, čo nevie čítať s porozumením! 

 

Takto arogantne klamal a klamú, hoci aj Samo Marec ich dobre pochopil, že prirovnávajú voličov iných strán k nacistom:

 

 

Denník N Samo Marec:

 

„Milan hovorí o voličoch koalície ako o jednoliatej skupine. Hovorí o vedomom úmysle. Hovorí o krajnej pravici. Voličov koalície porovnáva s voličmi Hitlera a implikuje, že sú to zlí ľudia. Ani jedno tvrdenie nie je v súlade s faktmi.“

 

10. Milan Šimečka sa teda mýli aj vo svojom tvrdení, že o voličoch koalície vieme málo. Nie je to pravda: vieme o nich celkom dosť; vieme, koho a prečo volili aj čo si myslia. Problém nie je vo voličoch, ale v nás, lebo to, čo o nich vieme, odmietame prijať.

Vieme napríklad toto: volič Hlasu je stredový volič s úplne priemernými postojmi. A my ho namiesto toho prirovnávame k voličovi Hitlera. No tak to sme mimo my a nie on.“

 

 

A keby to robili len teraz! Však toto sústavne robia celé roky a už od migračnej krízy, keď do nacistov nadávali všetkým, čo nesúhlasili s migračnými kvótami (ešte aj Sulíkovi). Potom do dezolátov všetkým, kto nesúhlasili s povinným očkovaním experimentálnymi vakcínami, kde ľudia mali podpísať súhlas! Tak, keď povinné, tak potom sa nepodpisuje súhlas!

 

Sústavne viedli boj nie s politikmi, ale s občanmi, čo povinne nesúhlasili s nimi pretláčanou propagandou raz na migračné kvóty, raz na povinné očkovanie, raz na sankcie, raz na odpájanie od plynu, potom pre voľbu nie ich kandidáta…

 

Sústavne viedli boj nie s politikmi, ale s bežnými občanmi! Tým sa v médiách vyhrážali, že budú nacisti, dezoláti, lúza, keď povinne s nimi nebudú súhlasiť a voliť tak, ako chcú títo progresívni novinári!

 

A to je úlohou novinárov?

 

Prečo sa teda nestarali a nestarajú len o politikov, ale sústavne riešia a už roky ich voličov ako nacistov, dezolátov a lúzu?

 

A napokon budú arogantne klamať, že to nerobili a nerobia, hoci hádam niet občana, čo by nevedel, že kto ich nevolí, je nacista a dezolát a patrí k lúze!

Ešte minulý týždeň ich Šimečka prirovnával k voličom Hitlera a aj behom týždňa budú arogantne klamať, že to tak nie je?

A že aj Samo Marec nevie čítať s porozumením? 

 

 

 

Takto sa ich voliči zaujímajú o politiku. Jeden príklad za všetky, kde píšu, že nečítajú nič inšie než Denník N alebo SME, lebo neznesú si vypočuť ľudí s ktorými nesúhlasia! To už majú problém s nenávisťou. A takíto ľudia z toho obviňujú iných!

 

Dokonca pod článkom, kde ich voliči hovoria o tom, že správy nielen nesledujú, ale ich aj vypínajú! A to je tá ich informovanosť, že z politiky sa potom vedia len vysmievať iným, že to iní sú takí dezoláti a lúza, čo nevedia nič z politiky. Jeden čitateľ im tam píše, že číta len ich nadpisy! Ale patrí k ich „intelektuálnej elite“, lebo keď ste na správnej strane dejín, stačia vám aj len nadpisy!

A mnohí na seba prezradzajú, že vlastné myšlienky k politike nemajú, keďže ju nesledujú, ale spýtajú sa kamarátov!

 

Ako by ste sa smiali, keby to povedal dezolát! Že ja nesledujem správy, prípadne čítam len nadpisy na alternatíve a spýtam sa kamarátov!

Nebola by to jasná ukážka len slepej viery bez overovania faktov a bez vlastného myslenia?

 

 

„Analytik – príklad čitateľa Denníka N:
.
Slovenskú politiku presne kvôli tomuto takmer nesledujem, ale koho budem voliť to viem úplne presne a koalícia to nebude.“
.

https://dennikn.sk/4022667/energia-ktoru-do-toho-davam-je-zbytocna-ludia-znechuteni-z-politiky-hovoria-preco-vypinaju-spravy/?ref=tit

 

 

Ale tí iní vás dokážu čítať aj počúvať. Čím to je, že to dokážu? Majú menší problém s nenávisťou? Majú väčší záujem o politiku a informácie? Kto tu má potom jednostranné informácie pre vymytie nenávisťou?

Môže rozumieť politike človek, ktorý nedokáže počúvať iný názor?

No, nemôže, takto sa vyjadrujú vymytí ľudia, pre ktorých nie sú rozhodujúce informácie a overovanie správ a faktov, ale osobná nenávisť zniesť čítanie alebo počúvanie iných názorov!

 

A kde sa občania, obyčajní občania môžu brániť proti ich dehonestovaniu, urážaniu a nálepkovaniu progresívnymi novinármi?

 

Skúste im napísať do diskusie a len slušne a zablokujú vám diskusné konto! Skúste im napísať na SME článok a odstavia vás, aby bol neviditeľný!

 

Je tento boj progresívnych novinárov proti občanom rovný? Majú sa kde brániť proti ohováraniu, urážaniu a dehonestovaniu a že sú nielen dezoláti, ale aj nacisti?

 

A kde sa môžu brániť?

 

Aj to zaujíma Sama Marca alebo to už nie?

 

Môžu s tým ísť na políciu, keď nikde sa ozvať nemôžu?

 

Ale každý deň majú čítať ďalšie a ďalšie urážky a dehonestaciu až po odľudšťovanie, že sú nacisti, čím im rozbíjajú aj rodiny!

 

A tento Leško, čo sa z nich vysmieva, si len tak kľudne povie, že okolo neho je každá druhá rodina rozoštvaná! (cez volebnú noc v Denníku N, je to na videu z volebnej noci)

 

 

A kto im ich rozoštval?

 

 

Voliči vládnej koalície vyháňali z rodín voličov progresívcov?!

 

Alebo je to politika progresívnych novinárov, že nemajú zniesť vo svojom okolí nacistov!

 

 

Vypočujte si tú diskusiu, ktorá je dôkazom toho, čo píšem, že v tomto rozoštvávaní občanov a ich rodín stále pokračujú!

 

Progresívni novinári pracujú na občianskej vojne? A čakajú za to voličov? 

 

 

 

 

Ešte jedna ich nelogická úvaha.

Vraj nemôžu za Cintulu, lebo mu nekázali vraždiť!

A ktorý konzervatívec kázal niekomu vraždiť homosexuálov v Teplárni?

 

To si kľudne povedia, že všetci ho k tomu štvali!

 

Viete vy vôbec, čo je to používať logiku a rovnaký meter?

Teraz si už myslím, že nie.

 

 

 

 

.

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

26.07.2024

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví! Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého [...]

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

25.07.2024

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“ Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve! Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí Tiež mi to [...]

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

25.07.2024

Takto ma včera Denník N vystrašil: https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094 To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky! No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky! [...]

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,566
Celková čítanosť: 5644356x
Priemerná čítanosť článkov: 3604x

Autor blogu

Kategórie