Založ si blog

Každý deň čítam, ako sa ich nadutí hlupáci – ich vraj intelektuálni čitatelia, rozčuľujú, že či nás majú vychovávať!

Mám tu veľa materiálu o manipuláciách denníkov SME a N za minulé dni, to by som mohla písať aj tri články denne. Ale nechce sa mi pokračovať, tak rovno prejdem na celkový dojem z ich čitateľov, ktorým sa obyčajne nevenujem, len keď som chcela ukázať, aký účinok majú na nich novinári.

 

Každý deň čítam, ako sa ich nadutí hlupáci – ich vraj intelektuálni čitatelia, rozčuľujú, že či majú dezolátom traktoristom vysvetľovať ako malým deťom, že za svoju volebnú účasť musia niesť zodpovednosť!

 

To ako keby sa nejaký jehovista alebo mních v kláštore rozčuľoval, že či mi má vysvetľovať bibliu! Ešte ani jehovisti k takej drzosti nedospeli!

Včera som na námestí v Košiciach šla okolo nejakého stánku, kde mali plagát, že urobia ľuďom školenie o niečom biblickom zadarmo!

Slušne tam stáli a po nikom nevykrikovali, že je nacista, keď sa nezastaví a ide ďalej! Nikto sa tam nerozčuľoval, že či ma má teraz vychovávať ako malé decko!

 

Doťahujete sa na radikálnych islamistov v porovnaní s jehovistami.

 

 

Nielen ja vás považujem za hlupákov. Ako osobne by som sa s takým hlupákom tiež nepriatelila, je dosť aj iných normálnych ľudí, je ich oveľa viac než vás a to aj v Česku.

 

Kľudne sa môžete rozčuľovať, že či ma máte prevychovávať ako malé decko!

 

Ale iné ako terorizmus vám nezostane. Ľudia si vás naozaj všimnú len vtedy, keď budete po iných strieľať. Nie každý má medzi vami rodinu, aby ho to ešte zaujímalo!

 

Kto iný vám tu ešte okrem mňa venuje pozornosť? Nikoho tu nezaujíma, čo si na SME alebo pre nich na nočníku píšete. Za celé roky tu nebol jediný bloger, ktorý by vás čítal a ešte sa čudujú, že to niekto dokáže.

 

 

A vy riešite, že čo im máte ako malým deťom vysvetľovať? 

 

To akokeby sme tu my riešili, že ako vás máme obliecť.

 

 

Tak ste dopadli v tej bubline! Potrestáte nás, že odídete a potom nikto si vás neplatí, aby si prečítal, že nikam neodchádzate!

 

 

 

 

Môžete nás vydierať jedine členmi rodiny, žiadnymi argumentami pri vašej logike a fanatizme. 

 

 

A preto ste to robili!

 

 

 

 

 

No väčšina ľudí medzi vami nikoho nemá, nemáte ich čím vydierať, aby vám venovali pozornosť.

To som tu bola asi len ja, aby som čítala, ako sa vám nechce vychovávať ľudí, ktorých máte vychovávať a ktorí vám nevenujú pozornosť.

 

 

 

.

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

26.07.2024

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví! Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého [...]

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

25.07.2024

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“ Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve! Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí Tiež mi to [...]

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

25.07.2024

Takto ma včera Denník N vystrašil: https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094 To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky! No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky! [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,566
Celková čítanosť: 5644179x
Priemerná čítanosť článkov: 3604x

Autor blogu

Kategórie