Založ si blog

Takú moc majú novinári a slová, oveľa väčšiu než akékoľvek zbrane!

Chceme mať od vás svätý pokoj.

 

Čo to znamená:

 

1. Že na zmenu politiky budete využívať voľby, celkom rovnako, ako sme na voľby museli čakať my, ktorých voláte „lúzou.“

 

2. Že v politike budete využívať zákonné postupy, na čo máme opozíciu a nie urážanie ľudí, ktorí ju nevolili.

 

3. Že vo verejnom priestore budete využívať na konfrontačný boj odborníkov v odborných diskusiách v televízii, čo sa doteraz roky nedialo a preto vznikli alternatívne médiá.

 

4. Odborná diskusia je jediná aréna, ktorá ma existovať pre všetkých. V nej majú ľudia sledovať rôzne argumenty a dôkazy k nim.

 

5. Nezaťahovať do konfrontačného boja voličov vyhrážkami, že sú nacisti, ak volili iné strany, než ste volili vy.

 

6. Novinári by nemali získavať voličov pre svoje strany vyhrážaním sa a prenasledovaním občanov za čo všetko sú nacisti.

 

7. Rovnako trestne stíhať aj novinárov, keď rozoštvávajú občanov ako sekta.

 

8. Všetci novinári by si mali zobrať príklad z novín Pravda, aby si vedeli predstaviť ako sa to dá!

 

Lebo aj keď s nimi často čitatelia Pravdy nesúhlasili, NIKDY nerozoštvávali občanov! 

Teda roky ukazujú, že sa to dá a nie je to nič nerealizovateľné!

Keď to dokázali novinári na Pravde, môžu aj iní a zobrať si z nich príklad. 

 

Nikto o nich nemôže tvrdiť, že nekritizovali politikov! Napriek tomu nijako do politiky nevnášali rozoštvávanie občanov, že ich čitatelia alebo nejaká časť občanov by mala odsúdiť a prenasledovať inú časť občanov, že sú nacisti a vyháňať ich z rodín a skončiť s nimi.

 

Keď kritizovali politikov, nikdy o nich nepísali ako o démonickom zle. Zachovali si zdravý rozum a slušnosť voči politikom aj voličom – občanom. Roky vám ukazovali, že sa to dá, ako sa to vždy dalo!

 

Keby všetci novinári boli ako tí na Pravde, dnes tu nemáme rozoštvaných občanov a čitateľov, ktorým na SME musia vypínať diskusie, lebo by sa dopúšťali trestných činov schvaľovania atentátu. Rovnako ich museli vypnúť aj na Pravde, keď sa presunuli sem.

 

Hlavne novinári nech si berú príklad zo svojich slušných kolegov a spoločnosť sa vráti do nerozoštvaného stavu!

 

Takú moc majú novinári a slová, oveľa väčšiu než akékoľvek zbrane!

 

 

 

Strana Progresívne Slovensko nikdy v mediálnom priestore nerozoštvávala občanov! (Nebola som na ich protestoch, to neviem posúdiť). Robili to výlučne len ich novinári (a komentátori ako Leško) na SME a Denníku N. Iné ich noviny pravidelne nesledujem. Televízie nesledujem. Na rozoštvávanie občanov využívali len médiá a svojich novinárov.

 

Akýkoľvek útok primitívov na kohokoľvek odsudzujem a to aj na novinárov, čo to spôsobili. Ale som za kritiku novinárov, ktorí to spôsobili.

 

 

 

.

Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci. Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?

25.06.2024

Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú. Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán, ako sa dostať k moci nedemokraticky a [...]

Ako Denník N pracuje na tom, aby ich čitatelia videli vo voličoch vládnej koalície nacistov a bojovali proti nim ako proti nacistom – dôkazy

24.06.2024

Už v apríli som písala, že ak niektorému ich čitateľovi prepne, môže vystrieľať ľudí okolo seba ako ten študent na fakulte v Prahe, keď si bude myslieť, že jeho spoluobčania sú nacisti. Ale títo politickí aktivisti to robia ďalej a ešte pritvrdzujú, aké milé rodiny mali nacisti (ako voliči našej vládnej koalície) a aj niekomu ďalšiemu môže prepnúť a [...]

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. „

21.06.2024

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. Vládu Spojených štátov zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy zasahujúce do našej suverenity“ [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,528
Celková čítanosť: 5608540x
Priemerná čítanosť článkov: 3671x

Autor blogu

Kategórie