Založ si blog

„Fico hlavní spojenec Bidena v NATO! „

Šokující zvrat v podpoře války Ukrajiny proti Rusku! Nová osa Washington-Bratislava má za cíl přivést válečnickou kliku Kyjev-Praha k rozumu! Fico hlavní spojenec Bidena v NATO! Pražská kavárna zoufale lapá po dechu!

 

„Jestli rebelie 30 000 poltavských Ukrajinců proti Zelenského mobilizaci rozkládá kyjevský režim pomalu zevnitř, nejnovější včerejší politický obrat Washingtonu mu zasazuje drtivou ránu. Po nečekaném odstranění architektky války Ukrajiny s Putinem Victorie Nulandové, která se místo očekávaného povýšení z čista jasna dočkala hodinového vyhazovu, Washington začal diplomatickými kanály tiše ponoukat Roberta Fica a Viktora Orbána, aby více brojili proti členství Ukrajiny v NATO! Cílem této nové politiky Bidenovy administrativy, a jejího zatím jediného veřejného evropského zastánce kancléře Scholze, je definitivně zabránit vstupu Ukrajiny do NATO, i jakýmkoli reálným příslibům jejího členství. Z vyjádření diplomatů je zřejmé, že Bílý dům vystavil členství Ukrajiny v NATO dlouhodobé VETO! A že Fico a Orbán pouze mají svým “zvýšeným brojením” ukázat, že Washington a Berlín nejsou v těchto svých postojích ke členství Ukrajiny v NATO samy, ačkoli je všem jasné, že tento postoj USA nelze v žádném případě změnit, ani obejít!

 

Čeští diplomaté a experti na zahraniční politiku se tak ukázali jako naprostí břídilové neschopní vyhodnotit, co se ve Washingtonu vlastně odehrává, a svými nedávnými nenávistnými výpady proti Robertu Ficovi a Viktoru Orbánovi, a proti vztahům ČR a Slovenska, tak trapně napadali osoby a země, které jsou v souladu s nejnovější linií politiky Washingtonu, a Bílý dům je ještě ponouká, aby byli aktivnější!  Takové řádění “slona v porcelánu” nemá v novodobých dějinách české zahraniční politiky obdobu, a ukazuje, že zájmy celé ČR jsou tvrdě podřízeny jen vnitropolitickým a finančním potřebám české fialové parlamentní smečky.

 

Podle některých nejnovějších ukrajinských analýz Kongres USA vůbec neschválí balíček pomoci Ukrajině ve výši několika desítek miliard dolarů, protože jak demokraté tak republikáni ho evidentně nemají skutečný zájem schválit. Ačkoli to většina amerických zákonodárců veřejně nepřiznává, neustále obstrukce a neochota vyjednat kompromis ukazují, že panuje všeobecná shoda, že schválení balíčku poškodí politiky ve volbách stejně jako veřejné odmítnutí schválení balíčku na pomoc Ukrajině. Američtí politici se tak začali chovat, jak kdysi trefně definoval Stalin – A sincere diplomat is like dry water or wooden iron.

 

Zelenskyj však má nejspíš americkou politiku přečtenou dobře, protože před čtyřmi dny bez uvedení důvodu odvolal náměstkyni ministra zahraničí Džaparovou a nadělil jí nedůležitý ale honorovaný důchod u UNESCO. Džaparová je krymská Tatarka, bývalá zaměstnankyně v Rusku neoblíbeného Rádia Svoboda a tvrdá zastánkyně linie “navrácení Krymu pod ukrajinskou nadvládu za každou cenu“. Džaparová navíc podle médií nedávno porodila dceru, a jejím otcem má být bohatý oligarcha Bogolyubov, který je na Ukrajině považován za kontroverzní osobu příliš spojenou s Kolomojským, a je navíc od roku 2018 na seznamu nepřátel Ruska, na které si Putin hodlá obzvlášť posvítit! Vzájemné přesuny milionů dolarů od Kolomojského k Zelenskému přes PrivatBank Bogolyubova jsou od Pandora Papers známou skutečností.  Zelenskyj tak zabil dvě mouchy jednou ranou – zbavil se hlavní zastánkyně vypuzení Putina z Krymu na ministerstvu zahraničí, a zároveň se zbavil osoby propojené s neoblíbenými oligarchy, kteří ještě před nedávnem financovali jeho živobytíčko. Který z důvodů bude důležitější, naznačuje ponoukání Fica Bidenem.

 

Pokud si chcete přečíst skvělý manuál, jak rozpoutat III. světovou válkudoporučuji tento zaručený pražský návod! Zatím, co i Washington se už všemi silami snaží III. světovou válku odvrátit, pražská média si nedají pokoj, dokud se nad Chrámem Sv. Víta nerozzáří nové ruské slunce!  Otazné ovšem je, zda vůbec tuší, co činí!“

 

(krátené)

https://www.michalapetr.com/map-1958-sokujici-zvrat-v-podpore-valky-ukrajiny-proti-rusku-nova-osa-washington-bratislava-ma-za-cil-privest-valecnickou-kliku-kyjev-praha-k-rozumu-fico-hlavni-spojenec-bidena-v-nato-prazska-kavar/

 

 

 

======== Odporní Česi: namyslenosť progresívcov s českou nadradenosťou

 

 

Už dávno mi niečo tak nezdvihlo tlak, ako diskusia Chmelára v českej televízii Máte slovo s Jílkovou o narušených slovensko-českých vzťahoch.

Mám na to len dve slová – Odporní Česi.

 

Celý život som Čechov považovala za kultúrnejší národ ako Slovákov. Asi som si ich idealizovala. A teraz vidím na všetkých ich reakciách, že sú drzí a arogantní.

 

Nie dosť, že tu máme arogantných progresívcov, ale aby si toto dovoľovali aj Česi a voči Slovákom a slovenskej vláde?

 

Čo si oni myslia, že my sme s ich vladou spokojní? Že my si vari vážime ich prezidenta, Fialu alebo Černochovú?

 

Ale Slováci nie sú tak drzí, aby si dovoľovali to, čo Česi. 

 

Ja na mieste Chmelára by som sa tam otočila a odišla. Oni idú diskutovať k Slovensku a ani si nezistia informácie a budú tam trepať o petícii, hoci to petícia nebola a odrapkávali len klamstvá našich progresívcov a ignorovali fakty.

 

No fakt si neviem na Slovensku predstaviť, že by sme tu mali diskusiu k českej politike, kde by sa Slováci vyjadrovali prečo nesúhlasia s českým prezidentom, s ministerkou Černochovou, s ich totalitnou náturou a my by sme im vraveli, čo oni majú v televízii!

Lebo ten mladý youtuber povedal, že to nie je pravda, že u nás nemáme vyvážené diskusie! Akokeby on pozeral slovenskú televíziu!

Ale tá drzosť Čechov, vôbec sa do toho starať!

 

Vedeli sa akurát arogantne smiať a bagatelizovať, však keď ťa kopnem, tak sa nič nestalo a občania si to ani nevšimli a občania majú dobré vzťahy!

A vôbec nemajú predstavu, čo Čech vypisuje na SME, ako s nami skončia atď, ako rozoštvávajú a už narušili vzťahy! 

 

Chmelár to dobre povedal, choďte na internetové diskusie a uvidíte narušenie vzťahov! Ja to aj tu cítim, ako stúpla nevraživosť voči drzosti Čechov a plne to chápem!

 

Začali to progresívni Česi, rozoštvávali progresívni Slováci opakovaním Čechov a už sú narušené! Už to cítim aj ja, že Česi sa mi stali odporní. Nehovorím, že všetci, ale chvalabohu, že tam nežijem! Na českú arogantnosť by som nemala žalúdok. Tu nám stačia progresívci a tam sú takí skoro všetci. Keby nebolo českých „dezolátov“, asi Čechov celkom odpíšem!

 

Proste, podarilo sa im to rozkopať a nech si teda nahovárajú, ako nič nerozkopali! Pekne sa v nich spojila namyslenosť progresívcov s českou nadradenosťou. Vlastne až teraz prvýkrát vidím tu povestnú českú nadradenosť, ktorú som doteraz nikdy nevidela.

Takto nám opisovali Maďarov, ako som teraz videla Čechov a nielen v tej relácii. Maďarov nepoznám, takže videla som to len na Čechoch. A fakt, je to niečo odporné. Myslím kombináciu progresívcov s českou drzosťou. 

 

Moja mama to volala, že Česi sú dotržnejší. Že bývať v Česku nemusí byť ľahké, lebo ako vedia byť veľmi zhovorčivo milí, ak sa to prejaví v negatívnej polarite, vie to byť veľmi nepríjemné. A teraz, keď ich sfanatizovali a rozoštvali, tak sa to prejavilo.

 

Asi som prvýkrát hrdá na Slovákov, že my sa takto nad inými národmi nenadraďujeme a správame sa zdržanlivejšie a slušnejšie. Tiež na to, že sa ako Česi nedáme tak ľahko zmanipulovať do totality.

 

 

 

 

 

Ešte k tomu sprostému progresívnemu youtuberovi. By som ho chcela vidieť, keby mu o ňom narozprávali klamstvá, či by nekričal.

Jasne im tam Chmelár už na začiatku povedal, že už nemáme z čoho pomáhať a všetko sme rozdali a oni ako papagáji tej rozoštvávačskej propagandy opakujú, že odmietame pomáhať!

No ja by som nekričala, ja by som sa tam otočila a odišla zoči voči takej drzosti.

 

A my kedy budeme mať v slovenskej televízii diskusiu, čo všetko sa nám nepáči v českej politike a prečo už nevykopnú tú sprostú Černochovú, ktorá trepe, že malá jadrová na Ukrajine Čechov nepostihne? A že čo to trepe Pavel, že chce stratu veta alebo ich progresívni novinári, čo chcú bezletovú zónu a začať tretiu svetovú?

 

Z toho nemáme mať obavy, že nás tým Česi ohrozujú? 

 

Ale celkovo je to taká drzosť, akokeby som prišla k susede, že idem sa vyjadriť k jej manželovi a k jej správaniu k jej manželovi. A začala by som im tam riešiť, že sa mi nepáči ako si delia peniaze a čo som počula, že čo urobili minulý týždeň a ja im tým dávam signál, aby sa spamätali, lebo ja mám čo do toho hovoriť! A keď si nerozdelia peniaze ako ja chcem, tak ich nebudem zdraviť!

A trikrát by mi mohla tá žena zopakovať, že už nemá žiadne peniaze, ja by som bola hluchá a opakovala jej čo odmieta kúpiť!

Ja nechápem ich drzosť riešiť politiku v inom štáte, že my ju máme vysvetľovať!

 

Kde my máme tú politickú arogantnú drzosť riešiť Čechov, že ich dovolávaním sa straty veta ohrozujú aj našu suverenitu a to aj v ekonomike, v kvótach a zaťahovaniu do tretej svetovej a všetko ich totalitnou servilnosťou ako vazali? A že sa nám majú za to zodpovedať a vysvetľovať to – ako si to dovoľujú?

 

Ale všimnite si, že toto si dovolia len k Slovákom, lebo pred Francúzmi, Nemcami, Rakušanmi, všade už ponížene držia hubu. Že Netanjahu robí genocídu, tam si hubu neodvážili otvoriť!

Pritom táto ich vláda má v Česku podľa prieskumov ešte menej % popularity aj než mal Matovič. A idú riešiť vládu, ktorá má trojnásobnú podporu od voličov, lebo oni sú správni uvedomelí tajtrlíci.

Ako povedal Chmelár, že keď chceme vedieť názor Čechov, stačí sa spýtať v Bruseli (lebo oni ho vedia len papagájovať)!

Česko už veľmi padá do totality. Je to hanba, akú majú totalitnú náturu. Mali povesť inteligentného národa a teraz sú tam skoro všetci ako sfanatizovaní komunisti a rovnako, ako boli nacizmom. To isté znie u nich aj teraz o tej uvedomelosti a budúcnosti – Musíme se zbavit všech zrádcú!

 

 

Naše mládež, která vyrazí ke startu za novou Evropu! – Zítřek je náš, zítřek patří nové Evropě!

 

 

Český národ přísahá věrnost Třetí říši 1942…

 

Komunistický rozviedčik Pavel, kritizuje slovenskú vládu.

 

„Najskôr prezident Pavel, upozornil slovenských voličov, že výhra Fica by mohla mať za následok zhoršenie vzťahov medzi našimi krajinami. Z jeho pohľadu to vôbec nie je zasahovanie do vnútorných záležitostí Slovenska. Určite sa bude vyjadrovať aj k voľbám v Nemecku, alebo Francúzsku. 

Ale Česi majú v sebe zakódované, že vidia svet čierno bielo.  Po atentáte na Heydricha, to boli státisícové manifestácie v Prahe, Brne, Ostrave, kde ukázali, že stoja na strane Veľkonemeckej ríše a odsudzovali atentát na Heydricha.

Po víťazstve ZSSR nad Nemeckom, to boli zase bratia Česi, ktorí svojimi hlasmi vo voľbách umožnili, aby sa komunisti dostali k moci, na rozdiel od Slovenska, kde vyhrala Demokratická strana.

Po páde železnej opony a prehre ZSSR v studenej vojne to boli zase Česi, z ktorých sa stali najväčší antikomunisti na planéte.

Teraz sú najväčší podporovatelia Ukrajiny a hádajte čo by sa stalo keby vyhralo Rusko? Obrátili by bratia zase kabát???“

https://galileo.blog.pravda.sk/2023/10/07/komunisticky-rozviedcik-pavel-kritizuje-slovensku-vladu/

 

 

Nech žije nová progresívna KSČ, hurá, hurá, hurá! Takto sme museli pochodovať, na každé hurá jeden krok! Zjavne to Čechom chýba! Len hlupák si myslí, že nová totalitná ideológia by prišla v starom obale, aby si ju všimol aj debil!

 

 

 

O to viac si vážim Čechov so zdravým rozumom, u nich prenasledovaných ako „dezolátov“! Majú to tam omnoho ťažšie, keďže v Česku sa totalitným praktikám oveľa viac darí a majú viac občanov ochotných prenasledovať iných.

 

 

„Od Tater k Dunaji ziji moji bratri, pokrevni i duchovni a nejsem sam. „

 

Odkaz cenzúrovaných Čechov Slovákom, len z jednej diskusie

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558838x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie