Založ si blog

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, že sme boli dve proti všetkým.

 

O čom chcem teraz písať, v tejto téme som objektívna, lebo nebola som na strane tých, ktorých sa chcem teraz zastať.

Bola som za nosenie rúšok a dobre mi to tu dávali „vyžrať“. Až taký by sa na to hodil pojem, keď som si ja na Pravde dovolila písať za nosenie rúšok. To boli na mňa preto také útoky, že pre mňa ich symbolizuje veta – „Ale veď nos rúško aj v rozkroku!“

 

To píšem, aby ste videli, že sa nezastávam antirúškarov nekriticky. Mám za sebou x článkov, keď som obhajovala nosenie rúšok a kritizovala tých, čo proti nim bojujú.

Druhá vec je, že som im časom dala za pravdu, keď som videla až kam sa to preklopilo – opäť až k nenormálnemu extrému! 

 

 

Napríklad toto médiá nezaujímalo a dialo sa v tom čase:

 

Brutálna bitka Rómov priamo v Tescu v Malackách: „Oni majú vírus! Zabi ho! Daj mu!“

 

 

Toto médiá nerozmazávali, o tom bolo ticho a nikto týchto ľudí nijako neprenasledoval, ale súčasne prenasledovali a to už neviem nájsť video – vcelku slušných zakázníkov, čo si len odmietli dať rúška. 

 

Aj to druhé video som videla, kde voči slušným ľuďom, čo len odmietli poslúchnuť rozkaz predajne, zakročili tak ako proti teroristom a ako mali zakročiť pri tej brutálnej naháňačke Rómov v obchode.

 

Kaliňák mal preto úplnú pravdu, keď mal k tomu takúto tlačovku, čo si dovoľuje tento štát a polícia proti občanom!

 

A aby sme sa napokon dozvedeli, že ani v školách sme nemuseli nosiť rúška a vôbec za to nenesie ministerstvo školstva zodpovednosť, lebo VRAJ to LEN ODPORÚČALI a nevyžadovali!

 

Presne tak, ako keď sa teraz česká vláda vyhovára, že oni nezakázali weby, oni to len odporúčali správcom webov a nenesú za to zodpovednosť!

 

Takže, veľmi dobre museli vedieť, že je to protiprávne, keď sa takto kryla nielen česká vláda a slovenská vláda, ale aj ministerstvá školstva!

To znamená, že vedome prekračovali zákony, keď sa dopredu takto kryli!

 

 

 

POLÍCIA BY NEMALA PRISTUPOVAŤ INAK K PAPALÁŠOM Z SAS A INAK K BEŽNÝM OBČANOM

 

 

 

Poburovalo ma to už vtedy, keď som o tom písala napríklad tuto:

 

Chcem vedieť ako potrestali oveľa horších výtržníkov za bitku v obchodnom dome

 

Takže, občanom sa protizákonné zásahy proti bežných občanom nepáčili a nepáčia a preto sa mi nezdá čudné, že sa búrili proti brutálnym zásahom polície ako proti teroristom!

 

A SME pri Danny Kollárovi o ktorého existencii som v tej dobe netušila a o ktorom včera SME napísalo, citujem SME:

 

„S extrémistom, ktorý v roku 2021 zverejnil mená radových policajtov a súkromnú adresu jedného z nich len preto, že zakročili voči agresívnej skupine v potravinách, debatoval minister Šutaj Eštok minulý týždeň v utorok.“

https://domov.sme.sk/c/23304581/gaspar-tibor-bombic-danny-kollar-sutaj-estok.html

 

 

A dnes už veselo klamú a manipulujú takto, citujem SME:

 

V krajine, kde lož je pravda a vojna je mier

„Nie všetko je povolené a dovolené, nie o každom môžete všetko povedať ako trestanec na úteku v Londýne, ktorý zverejňuje adresy a telefóne čísla slovenských občanov“

https://komentare.sme.sk/c/23305236/loz-je-pravda-a-vojna-je-mier-pise-michal-havran.html

 

 

Takto teda vyrobili z jednej adresy, čo ani k tej neuviedli žiadne dôkazy, aby sme len slepo nemuseli veriť, že zverejňuje adresy a telefónne čísla!

 

Keby to tak naozaj bolo, tak v obvineniach nepíšu o jednej adrese jedného z nich, ale napísali by, že zverejňoval adresy a telefónne čísla týchto osôb…!

 

A ani tú jednu adresu si nemáte kde overiť, keď si máte overovať informácie a hlavne po tom, čo šírili toľko hoaxov od migračnej krízy, čo sa potom ukázali len ako manipulácie, napríklad aj s tým nosením rúšok, čo vydávali všetko za trestné činy a napokon sa úrady vlády a ministerstvá školstva bránia, že to boli len odporúčania a nie príkazy!

 

Tak potom prečo s takými ľuďmi jednali ako s teroristami a prečo sa proti tomu potom nemohli ľudia búriť, že to neposlúchnu?

 

Napríklad ľahnúť si na zem ako v tých potravinách na videu pri zatýkaní teroristov?

 

A kto sa proti tomu búril a ani to nebolo zákonné, toho budú ešte prenasledovať ako trestanca? 

 

Alebo preto bude trestanec, lebo si povinne nemyslí, že objednávatelia vraždy Kuciaka je Smer?

 

A to ešte trestanec bez odsúdenia súdom?

 

Za jednu adresu (bez uvedenia dôkazov) z ktorej vyrobili množné číslo adries mnohých ľudí?

 

Lebo inak uvádzali len názory, aké mám napríklad aj ja. Tiež si nemyslím, že objednávateľom vraždy Kuciaka bol Smer. A nemyslí si to väčšina ľudí!

 

Jednoducho ich kritizuje a má veľa fanúšikov, čo ich jedinú politickú stranu nechcú voliť a preto im ohrozuje ich totalitnú moc. V tom je rozdiel odo mňa a iných. On má fanúšikov, ktorí ich nevolia a s ich sektou nesúhlasia!

 

Na výstrahu ho preto treba zlikvidovať a vyrobiť z jednej adresy (ak na to existuje dôkaz) množstvo adries mnohých ľudí a v Danny Kollárovi potrestať človeka všetkých iných názorov, čo ich nechcú voliť, na výstrahu všetkým!

 

Teraz im nevolili Korčoka!  Toto si dovolili, lebo sú „antisystémoví“! Kto sa nepodriadi progresívnej sekte, je „antisystémový“! Dovolí si mať iné názory než ich politickí progresívni aktivisti, ktorí ich chcú určovať ešte aj pre televízie!

 

Čo na tom, že nebol odsúdený? Kedy SME a Denník N čakal na nejaké rozhodnutia súdov?

 

Oni predsa vyhlasujú rozsudky vo svojich dvorných novinách jedinej politickej strany Progresívne Slovensko ako protežovaní politickí aktivisti zo zahraničia za stratu veta, kvóty na migrantov a zapojenie do tretej svetovej!

 

Predsa oni vyhlasujú trestancov a koho majú súdy odsúdiť ako „nemorálnych“ odporcov ich progresívnej sekty.

 

 

Lipšic potvrdzuje môj status nevinného!

 

 

 

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám!“

 

To vážne? My si môžeme urobiť svoj názor sami????????????????????????

 

Veď celý Denník N a SME a všetci progresívni aktivisti sú len o tom, že nikto si tu nemôže urobiť svoj názor sám a len taký, ako ho predostrú ako jediný povinný pre všetkých a pre iné názory podoprený cenzúrou všetkých iných. Taký človek je pre nich „antisystémový“, keď neuznáva jediný ich systém názorov – za stratu veta, za kvóty na migrantov, za zapojenie do tretej svetovej!

 

 

Ako môže vyzerať štátna šikana? / Tibor Gašpar a Judita Laššákova

 

 

 

Keď to zhrniem, ja som rúška v MHD a v obchode nosila, ale absolútne nesúhlasím s tým, aby za porušovanie nezákonných opatrení prenasledovali ľudí ako trestancov a to ešte bez odsúdenia súdmi a len na základe súdov politických aktivistov, čo sa tu vydávajú za novinárov a ešte aj sudcov, pričom sú obyčajná extrémistická sekta len podporovaná zo zahraničia na presadzovanie politických záujmov a objednávok na stratu veta, kvóty a zapojenie do tretej svetovej!

 

Vlastne ich štve, že ich sponzorovaná sekta nemá na ľudí dosah a koho nemôžu vydierať cez progresívnych členov v rodinách ako jehovisti, nebude im voliť Korčoka, ktorý má tie politické záujmy presadzovať. Preto prenasledujú voličov iných strán a ich predstaviteľov, ktorí by im mohli nejako odobrať hlasy a nevoliť ich. A toto majú byť novinári, čo toto robia! Jasný čistý politický aktivizmus a zameraný proti vôli väčšiny občanov! 

 

 

 

Štandard 27.3.2024:

 

Potvrdené. Predvolebné divadlo Hamrana s logom Rozuzlenie malo chrániť „našich ľudí“. Čurillovcov

 

„Asi si spomínate na povestnú akciu Rozuzlenie, ktorou Hamran a NAKA natvrdo vstúpili do volebnej kampane. Zo série razií, zadržaní a obvinení však nakoniec nič nie je. Prokuratúra – ako sa dalo tušiť – musela stíhania zrušiť ako účelové a nezákonné.

 

Veľmi rýchlo sa ukázalo, že akcia NAKA stála na vode. Mala to byť demonštrácia sily a pôsobivé politické divadlo, no skončilo sa to ako fraška. Všetci zadržaní boli napriek obvineniam z práce pre „nebezpečnú organizovanú skupinu“ prepustení. Na väzobné stíhanie chýbali dôkazy. Ukázalo sa, že niektorí z členov údajnej skupiny sa vôbec nepoznali. Zadržaných ľudí z policajnej inšpekcie nemohli vyšetrovatelia ani len formálne obviniť. Nebolo z čoho.

 

Pokiaľ ide o „čierny fond“ s miliónmi eur od ľudí zo Smeru, nevyšetrilo sa nič. Skončilo sa to tam, kde sa to začalo: v rovine klebiet.

 

V rozpore s právom a elementárnou logikou sa tu pracovalo tri roky. S potleskom aktivistických médií !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ak by na Slovensku existovalo normálne, kritické mediálne prostredie, z príbehu by sa stal škandál Hamrana a Lipšica. Je predsa ohavné a neprijateľné, aby sa polícia zneužívala na predvolebné divadlá, ktoré mali potopiť opozíciu a chrániť „našich ľudí“ okolo čurillovcov. Takéto manipulatívne zásahy polície do volebnej kampane si nikdy nedovolil ani Mečiar, ani Fico. Znížili sa k tomu až zúfalci okolo Obyčajných, ktorí boli na smrť vydesení z volieb.

 

Médiá však po rozhodnutí prokuratúry ostali ticho. „Lebo Fico…“

 

Škoda. Politickú nadprácu v polícii totiž nepotvrdil len prokurátor Kandera. O nepriame priznanie sa postaral aj samotný Hamran. Krátko po konci v polícii sa prihlásil u progresívcov. S tým, že by rád ďalej slúžil.“

 

(krátené)

 

https://standard.sk/608570/potvrdene-predvolebne-divadlo-hamrana-s-logom-rozuzlenie-malo-chranit-nasich-ludi-curillovcov

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554954x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie