Založ si blog

Viac si vážim aj mnohé voličky PS, čo len na politiku nemajú čas, inak sú inteligentné, nezakomplexované a dobré ženy

Čo mne vadí na Kune:

 

Neobjektivita, ktorú vydáva za objektívnosť, keď sústavne rieši primitívnosti na jednej strane a na opačnej ich celkom ignoruje.

Je pre ňu typické, že sa zahryzne do nejakej vedľajšej blbosti ako Miloš2, no ten si ide po tej blbosti a nehrá sa tu na vychovávateľa jednej strany.

Mohlo by mi to byť jedno, ale týmto sústavne podrýva tých, ku ktorým sa ako volič hlási. A práve teraz, keď opačná strana, čo tu rozoštvávala ľudí primitívnym urážaním cez médiá, ešte ona tu pomáha šíriť ich manipulácie, že voliči tejto koalície sú nejakí primitívni a celkom ignoruje, že nás tu dennodenne vulgárne urážajú! 

Keby to robil niekto z opačnej progresívnej strany, tak to mi nevadí, lebo presne takto majú ľuďmi manipulovať! Ale keď niekto, kto sa tvári, že je za voličov koalície a pomáha manipuláciám opačných, tak im škodí ešte viac. Je to voči voličom koalície neobjektívne a nespravodlivé.

 

Taktiež tu na nikom nevidím, že by chcel prevychovávať iných k akejsi objektivite a v mene toho im ešte vnucovať manipulácie opačnej strany.

Nikto sa tu neopisuje – ja som taký a taký človek, na politiku mi stačí len intuícia, jednoducho muži sa tu takto nevystatujú a to dokonca ani tí z opačnej strany, riešia politiku ako vedia a nie akí sú. Kto tu rieši seba, čo on dokáže, k čomu iných vychová? To mi veľmi pripomína liberálky, ktoré pri migračnej kríze neriešili politiku, ale svoju vyššiu morálku a všetci iní, čo mali len zdravý rozum, boli bezcitní. Má s nimi spoločnú tú naopak povrchnosť, riešiť si na tom seba a iných považovať za dezolátov a lúzu.

Buď sa tu teda len vydáva za voliča koalície alebo sú jej sympatické práve tie povrchné hodnotenia ľudí ako má malomeštiacka „elita“.

Aj bude za voličov koalície, aj nimi bude pohŕdať, nečudo, že sa jej potom najviac páči len chameleón Pellegrini. Pre povrchných on pôsobí tak seriózne. Hlavne, aby sme všetci pôsobili tak uhladene a inteligentne ako Vašáryová, čo na tom, že inak budeme morálne svine? 

Tak to si naozaj viac vážim neuhladeného človeka, čo vie vystihnúť to podstatné. Zdanlivo uhladenú čaputovštinu naozaj nemusím, lebo práve tá faloš je najzradnejšia, to zameranie sa len na obal.

Je mi jasné, prečo je taká, aj u progresívcov sú za tým vždy komplexy, že buď nemajú vzdelanie, ktoré chceli dosiahnuť, ako to rozoberá aj Chmelár, tá túžba patriť k nejakej elite, k niečomu fajnovejšiemu odkiaľ sa zhora pozeráme na iných. To vždy majú tendenciu zakomplexovaní a nevedomí si svojej hodnoty – Slováci sú lúza, môžeme sa pred inými krajinami hanbiť a ja k nim nepatrím, ja nimi pohŕdam tiež…

Muži so zdravou sebadôverou toto nerobia. Nemajú aké komplexy vyvažovať.

 

Osobne som zažila, že bola navyše aj podlá, čo zas nie každá naivná volička PS je aj podlá. Takže viac si vážim aj mnohé voličky PS, čo len na politiku nemajú čas, inak sú inteligentné, nezakomplexované a dobré ženy. Lenže tie potom nepíšu k politike.

Takže, keby som ja mala byť objektívna, na našej strane máme aj zakomplexované a podlé malomeštiačky, čo túto vládnu koalíciu volili len náhodou, ale manipuláciám opačnej strany nerozumejú, ani tomu, čo je v politike podstatné a na imidžovku im stačí miesto Čaputovej teraz Pellegrini.

 

Nuž, každá strana má aj svojich primitívnejších. Ale tu to rozhodne nie je Ferro, skôr Kuna.

 

 

 

Súvisiaci článok, ako sa dá dobre vychádzať s voličmi PS, keď nečítajú SME a Denník N a nie sú spracovaní a zmanipulovaní na rozoštvávanie:

 

U nás v práci sme ukážkový, nerozoštvaný kolektív, lebo nikto z nich nečíta progresívnych novinárov!

 

Takže nás neprenasledovali svojou vyššou morálkou, že máme chcieť kvóty, povinné očkovanie, cenzúru, odstavenie plynu v mene svetra navyše, ani stratou veta a vnucovaním tretej svetovej.

 

 

 

Dnešný príklad manipulácií SME so svojimi čitateľmi. Takto vidia duel kandidátov na prezidenta diváci:

 

Diváci hodnotili duel Pellegriniho a Korčoka. Kto vyšiel z debaty ako víťaz?

 

„Pozrite si výsledky bleskového prieskumu agentúry SANEP.“

 

 

Ale SME manipuluje svojich čitateľov, že nikto nedominoval, ba dokonca, že to bolo presne naopak a úspešnejší bol Korčok!

 

SME:

 

Duel Pellegrini verzus Korčok: Nikto nedominoval, nikto nechcel urobiť chybu

https://domov.sme.sk/c/23297869/prezidentske-volby-2024-pellegrini-korcok-debata-na-markize.html

 

 

Takto klamú a manipulujú svojich čitateľov denne, pričom realita je úplne opačná, čo potvrdzuje aj prieskum!

Takže ich čitatelia, ako vždy, odchádzajú spracovaní, že realita je – bola celkom iná!

 

 

 

Ukážka práce, prepytujem novinárov, z Denníka N:

 

19.3. Šimečka:

 

Nenávidia medvede aj umelcov z rovnakého dôvodu: lebo sú to slobodné bytosti

 

https://dennikn.sk/3890583/nenavidia-medvede-aj-umelcov-z-rovnakeho-dovodu-lebo-su-to-slobodne-bytosti/?ref=tit

 

Rovno útočí a uráža voličov iných strán:

 

„Voliči vládnej koalície stratili zmysel pre realitu a sú presvedčení, že majú nárok stať sa absolútnymi pánmi nielen štátu, ale celej krajiny.

 

Začnime medveďmi. Voliči vládnej koalície ich chcú vystrieľať, lebo sa s nimi nechcú deliť o životný priestor.

 

Podstatou ich nenávisti voči medveďom je to, že sú to slobodné bytosti, a preto sú v očiach voličov vládnej koalície nepriateľmi.

 

Voliči vládnej koalície nechcú ani nespútanú prírodu. Aj tú považujú za svojho nepriateľa, lebo samotnou svojou existenciou uráža ich presvedčenie, že sú pánmi tejto krajiny.

 

Nechcú ani kultúru. „Skutočné umenie sa neustále hýbe v rámci formy a zároveň ju napáda, odhaľujúc tak jej prázdnotu,“ píše filozof Phillip Goff. Chráni tak spoločnosť pred znehybnením.

 

Lenže práve preto voliči vládnej koalície považujú skutočné umenie za svojho nepriateľa. Uráža totiž ich presvedčenie, že oni sú pánmi tejto krajiny a nikto si nesmie dovoliť odhaliť ich prázdnotu.“

 

 

 

Povedzte mi, ako môže toto písať jeden normálny novinár? 

 

Aj dnes len rozoštvávali svojich čitateľov proti voličom iných strán. Keď nevolíte ich stranu, pre ktorú títo „novinári“, teda politickí aktivisti pracujú, tak nenávidíte teraz medveďov (predtým migrantov), nenávidíte kultúru a ste teraz, teda dnes, nie lúza, ale prázdni!

 

A obhajujú si svoje „novinárske právo“ takto rozoštvávať občanov!

 

A navyše bojujú za právo mať na to rozoštvávanie aj televíziu RTVSaby sme si platili zo štátneho, že nám preto budú nadávať aj v televízii, že sme sa ich opovážili nevoliť.

 

 

 

Jedna ukážka nimi prevychovaného hlupáka – blogerka z Denníka N:

 

Na debilov sme si zvykli

 

https://dennikn.sk/blog/3889387/na-debilov-sme-si-zvykli/

 

„Ja tomu rozhnevanému medveďovi brázdiacemu ulice Liptovského Mikuláša vlastne rozumiem. Divím sa možno len, že to neurobil už oveľa skôr a že so sebou nevzal aj plný les kamošov. Roky okupujeme a drancujeme ich prirodzené prostredie, žiadny stupeň ochrany človeka-dobyvateľa nezastaví.“

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

EÚ / Slovensko / SR /

Stovky ľudí v Bruseli roztiahli obrovskú vlajku EÚ. Nečakane prišla von der Leyenová, pozdravila aj Slovákov

01.05.2024 19:48

Stovky ľudí si v bruselskom parku pripomenuli 20. výročie rozšírenia Európskej únie roztiahnutím obrej vlajky EÚ.

Nożykova synagóga

Na varšavskú synagógu hodili tri Molotovove koktaily. Duda aj Sikorski útok odsúdili

01.05.2024 19:30

Izraelský veľvyslanec v Poľsku Jakov Livne uviedol, že "nehorázne antisemitské útoky ako tento nemožno dnes tolerovať".

Výstava / Ruská propaganda / Tank / Abrams M1A1 /

Moskva vystavuje západnú vojenskú techniku ukoristenú v bojoch na Ukrajine. Skvelý nápad, komentoval Peskov

01.05.2024 18:30

Rusko kritizuje dodávky západných zbraní a vojenského vybavenia na Ukrajinu a považuje ich za dôkaz priameho zapojenia NATO do konfliktu.

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca prináša zdravotné riziká a nízke ohodnotenie: Fico vyzval zamestnávateľov na zmenu

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559836x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie