Založ si blog

Islamisti majú teroristické útoky za svoju vyššiu morálku a progresívci tretiu svetovú na odpálenie všetkých v mene vyššej morálky!

Najprv  spolu so Šimečkom poriešime zbabelcov!

 

Ak tak veľmi záleží na mojom súhlase, ja s tým súhlasím, naháňajte ich!

 

 

Doteraz som bola proti tomu, aby kohokoľvek násilím naháňali na front. Ale keď už vojnoví štváči chcú niekomu nadávať do zbabelcov a naháňať iných na front, prečo nenadávajú Ukrajincom?

Je to logické, že výlučne Slovákom, hoci to nechcú ani Česi 90 %, ani Francúzi 76 %, ani Ukrajinci 42 %?

 

Takže celkom logicky nadávajte do zbabelcov Ukrajincom, čo ušli a vyháňajte na front Ukrajincov, keď vy tvrdíte, že všetci Ukrajinci chcú bojovať a je to tak správne!

Prečo tu a v iných krajinách pomáhate skrývať 300 000 zbabelcov? A prečo od nás chcete, aby sme financovali zbabelcov? 

Ich urážajte dennodenne v novinách, či vás za to budú chcieť potom voliť a ich pomáhajte naháňať na front!

 

Či vedľa vás na chodníku by sa vám to už nepáčilo?

Alebo to by vám už bolo trápne?

 

Však za každým chyteným môžete kričať – Sláva Ukrajine! To len ty, zbabelec, to nechápeš, že ja mám vyššiu morálku ako ty!

Ty ju pôjdeš predviesť a ja ti budem doma kričať na slávu a pozriem si video ako ti odtrhne ruky a nohy.

Ty budeš môj kohút v tej hre, kde bojujú nahuckané kohúty. My máme potom z toho doma napínavú hru a zároveň sme z mimoriadnej sorty ľudí s najvyšou morálkou. Keď sa ti podarí inému odtrhnúť ruky, máme z toho zábavu, ako kape dobytok.

To je dnes najvyššia morálka a nemusíš ani vstať z kresla. Vari len náboženskí fanatici sa tu budú naparovať, že z kresiel zachraňujú vraždené deti v materniciach? Aj my sa môžme! Stačí mať správnu a vyššiu morálku!

 

Tak sa naparujte. Objavili ste teplú vodu, aké ľahké to tí náboženskí dogmatici mali. Stačilo si nájsť správnu vyššiu morálku a jednoduchú dogmu. Potom sa už len citlivo dojímate aj zo svojej vlastnej vyššej morálky. Buď nájdete skupinu náboženských dogmatikov alebo progresívnych dogmatikov a môžete sa cítiť ako výnimočná sorta ľudí. Buď ako ten, čo smeruje rovno do neba alebo do liberálnej demokracie, ktorú mu chcú pod zadkom zobrať.

 

Keď máte svoju výnimočnú duchovnú alebo politickú skupinu, razom sú všetci iní lúza. A to celkom rovnako pre náboženských fanatikov, ako pre progresívnych fanatikov. Ale aj tak výhodnejšia je progresívna skupina, lebo náboženskí fanatici by nemali inými opovrhovať, čo v progresívnej skupine môžete, lebo intelektuálna elita má inými opovrhovať. Veď preto sú intelektuálna elita, že sa s hlupákmi nebavia.

V nej si pokojne môžete pestovať takýto svoj nacizmus, že iní ľudia sú už len vši.

 

Kresťanstvo sa tak masovo uchytilo preto, lebo to je najmenej náročné náboženstvo. Tam vám stačí postáť si v kostole a používať vieru ako tekuté mydlo. Skôr než odídeš, poumývaš si ruky a spoveďou si všetko vymazal. Stačí používať slovo ľutujem a môžeš to isté pravidelne ľutovať celé roky.

 

Progresívna viera na výnimočnosť je ešte menej náročná. V nej nemáš už čo ľutovať, lebo vždy si rozmýšľal správne a v súlade s najvyššou morálkou, keď sa jej držíš! A to sa predsa každý deň snažíš!

Keby si mal čo ľutovať, už dávno by ťa vyhnali!

 

Žiadne oľutujem! Už za otázky ťa vyrazia!

 

Tam stačí len byť a súhlasiť. Zopakovať niekoľko viet a správne voliť. Je to menej náročné než byť medzi náboženskými fanatikmi alebo aj kresťanmi. Celkom stačí, aby tá skupina existovala. To nebo je už tu, keď vás bude veľa. Aj posledný súd máš len tu, či k nim patríš alebo nie. 

 

Islamisti majú teroristické útoky za svoju vyššiu morálku a progresívci tretiu svetovú na odpálenie všetkých v mene vyššej morálky!

 

 

Ale vráťme sa k ukrajinským zbabelcom. Doteraz som ich bránila, aby ich ani ako zbabelcov nevyháňali na smrť.

Ale kde sa oni ozývali, aby iných ich bratov nevyháňali na smrť? A to sa tu už mohli ozývať, tu boli na slobode.

Zastal sa niekto z nich svojich bratov, aby ich nevyháňali na smrť?

 

Nie, lebo podľa nich, kto nechce Ukrajincom pomáhať, je zbabelec!

 

Prečo teda nechcú a nikto sa to nepýta, prečo nechcú pomáhať Ukrajine?

 

Je ich 300 000 tisíc mužov zbabelcov a nechcú pomáhať Ukrajine. Miesto toho nadávajú novinári mne, že ja zbabelcov nechcem naháňať na front a do tretej svetovej, že k tomu nedávam súhlas!

 

Ak tak veľmi záleží na mojom súhlase, ja s tým súhlasím, naháňajte ich!

 

Ale videá, ako im odtrhnú ruky alebo nohy alebo iným odtrhnú ruky a nohy, si už pozerajte sami!

 

To vy máte nielen vyššiu morálku, ale aj dobrý žalúdok a to nielen na vojnu na Ukrajine ale aj v Gaze!

 

 

 

Robert Kaliňák: Na Ukrajinu by mali ísť bojovať utečenci, ktorí podliehajú tamojším odvodovým zákonom

 

Zároveň doplnil, že odvodovému zákonu podlieha zhruba 300-tisíc Ukrajincov, ktorí opustili územie svojej krajiny po vypuknutí vojnového konfliktu. „Určite je to lepšie, ako keď tam budeme posielať našich vojakov,“ zdôraznil.

 

https://standard.sk/592065/robert-kalinak-na-ukrajinu-by-mali-ist-bojovat-utecenci-ktori-podliehaju-ukrajinskym-odvodovym-zakonom

 

 

 

 

„10 zákonů moderní západní válečné propagandy, která musí mainstreamová média dodržovat, aby ohloupila své občany, jak odhalila profesorka Morelli. Jejich pravdivost si můžete ověřit sami.

 

  1. Nechceme válku.
  2. Za válku nese vinu pouze nepřítel.
  3. Nepřítel je čisté zlo, podobá se ďáblu.
  4. My bojujeme za ušlechtilé ideály, ne pro své sobecké zájmy.
  5. Nepřítel se záměrně dopouští válečných zvěrstev; všechny naše prohřešky proti válečným zákonům jsou náhodné, a nepřítelem vynucené.
  6. Nepřítel úmyslně používá zakázané zbraně.
  7. My máme malé ztráty, ale ztráty nepřítele jsou obrovské.
  8. Všichni umělci a intelektuálové podporují naši věc.
  9. Naše věc je svatá, hájíme vyšší hodnoty.
  10. Každý kdo pochybuje o naší válečné propagandě, je zrádce!

 

Na zdroj upozornil Michal Svatoš:

https://www.manova.news/artikel/klartext-uber-kriegsvorbereitungen

 

 

Sledujem aj tieto rozhovory u Hájka s Michalem Svatošem, od Svatoše mám tých desať zákonov vojnovej propagandy. Niekoho môže odradiť, že Svatošovi nie je dobre rozumieť, ale dozvie sa od neho toľko nám cenzúrovaných informácií, že to stojí za to.

Okrem toho sledujem rozhovory s Kollerom, Šándorom, Tomášom Lukavcom, Ďrulákom, Švihlíkovou k ekonomike, Aby bylo jasno, s Kamenským, Staňkom, Chmelára, Standard, infovojnu, aeronet a opačnú stranu SME a Denník N diskusie, Tkačenka so Soltészom (tých, keď upratujem). Takže mám si čo porovnávať. Podľa mňa je najlepší Drulák a Svatoš a Švihlíková pre ekonomiku. Všetko Česi. Skrátka Česi sa nezaprú. Škoda, že si nemôžeme vypočuť ich vzájomné diskusie (nielen s progresívcami).

Doporučte mi aj niečo iné.

 

 

 

 

Chmelár dnes:

 

„Dnes je však situácia iná. Pápež hovorí vlastne to, na čo upozorňuje čoraz viac expertov, no politici si pred trpkou pravdou zatiaľ zapchávajú uši: Ukrajinci už fakticky prehrali, no dôležitejšie ako fanaticky bojovať do posledného muža je zachrániť čo najviac ľudských životov. Ak sa to západným politikom vrátane našej opozície nepáči, mali si spytovať svedomie, lebo táto vojna sa vôbec nemusela uskutočniť, keby Západ rešpektoval ruské bezpečnostné záujmy a netlačil Ukrajinu do NATO, keby Spojené štáty nestavali vojenské a spravodajské základne v bezprostrednej blízkosti hraníc Ruska, keby britský premiér a americký prezident netorpédovali obojstranne výhodnú mierovú dohodu spred dvoch rokov. Všetky tieto kľúčové aspekty ľudia ako Joe Biden, Emmanuel Macron, Donald Tusk, Petr Fiala, ale aj obskúrne postavičky zo Slovenska typu Michal Šimečka, Martin Dubéci, Branislav Gröhling, Milan Majerský a podobní buď obchádzajú alebo zamlčiavajú, ale pred pravdou sa nedá unikať donekonečna.“

(krátené)

 

 

z komentárov:

 

„Blanár: “ Prečo sa pán Blinken mohol stretnúť s pánom Lavrovom a my nie? Lebo aj on sa s ním stretol.“

 

Dubéci: Ale to bolo stretnutie na úrovni veľmocí. „

 

Tak presne tu je vidieť, ako si PS predstavuje Slovensko. Ako malého bezvyznamneho škriatka, bez vlastného názoru q možnosti o čomkoľvek rokovať s tými veľkými. Máme len čakať a suchat nohami, bez vlastných záujmov. Fakt mi je z PS na vracanie a mal som co robiť, aby som tu debatu dopozeral….“

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558467x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie