Založ si blog

Chcela by som vám priblížiť, ako rozmýšľa progresívec

Zaútočili na jeho morálku, že správne je toto presvedčenie:

 

 

Putin je Hilter a Rusko sa nezastaví, vždy bude napádať iné krajiny a obsadzovať ich. A my nedovolíme, aby niekomu ubližovali!

Ako by sme zachraňovali kamaráta alebo znásilňovanú ženu, rovnako máme iné štáty a obete v nich nám nemajú byť ukradnuté!

Preto už žiadnemu Hitlerovi nesmieme dovoliť povstať a máme sa zachovať v súlade s ľudskou morálkou a bojovať o záchranu každého a všetkých štátov, o čo viac vlastných susedov, a to aj za cenu tretej svetovej alebo malej jadrovej, ktorú vždy niekto aj prežije.

 

Správny morálny postoj je vyjadriť ochotu pomáhať a zapojiť sa do vojny po všetkých stránkach. Kto môže, má ísť bojovať alebo to aspoň schvaľovať! Máme byť jednotní, lebo len tak nás už žiadny Hitler v dejinách neporazí!

 

Ak, a toto je dôležité a najdôležitejšie!

Ak nie sme jednotní a spoločne nevoláme po spravodlivej vojne, tak ukazujeme Putinovi, že môže napadnúť aj iné štáty!

Práve preto si to novodobý Hitler dovolil, lebo mu ľudia ukazovali svoju servilnosť k jeho moci a že si to môže dovoliť!

Preto každý z nás, čo nás rozbíja a čokoľvek na obranu Ukrajiny spochybňuje, priamo spôsobuje túto situáciu!

Ste to práve VY, čo ste dovolili Putinovi a novému Hitlerovi, aby vás zastrašoval a skôr než kohokoľvek napadol!

Kvôli vám napadli Ukrajinu!

 

Preto súhlasím, aby vás scenzúrovali a aby vás ako nepriateľov štátu zastavili!

A áno, som aj za tretiu svetovú! Keby sa ľudia nepostavili Hitlerovi, všetkých by nás postupne v dejinách dávali do koncentrákov kvôli zbabelcom ako ste vy, ktorým sú cudzie obete ukradnuté!

 

 

Tuto utopenca z propagandy pri migračnej kríze nahradila znásilnená. Migranta ste chceli utopiť a znásilňovanú nechávate znásilňovať!

A oni sú tá najlepšia sekta, lebo teoreticky zachraňovali utopenca aj znásilňovanú ako najmorálnejší ukážkoví ľudia, vďaka ich vzdelaniu a citlivej morálke.

 

V Česku napríklad podobná propaganda znie:

Fico je ostudou pro lidské bytosti se srdcem.“

 

===

 

Pokúsila som sa vám zhrnúť a ukázať ako rozmýšľa progresívec, čo je do hĺbky duše presvedčený, že takáto morálka je najľudskejšia!

Kto z vás to doteraz nechápal, že to vidia takto?

 

Pre nich sme jednoznačne len zbabelí a nemorálni, keď nemáme takú istú morálku. Hlavne to vidia ako morálku!

 

Pred takto vysvetlenou morálkou som fakt zostala v úžase asi ako pri tej predošlej, že chcem topiť migrantov.

Myslím si, že väčšina obyčajných ľudí na svete má takúto morálku a videli ste to v celých dejinách a aj v druhej svetovej, že ľudia spolu držia a sú ochotní bojovať za svojich ľudí, za svoju krajinu.

Prečo teraz teda nechcú?

Vidia to inak!

 

A presne tu je ten kameň úrazu, že podľa progresívcov to vidia inak len vďaka ruskej propagande!

Toto je to úplne najdôležitejšie, že ich považujú za zmanipulovaných ruskou propagandou cez alternatívne média.

Sú absolútne presvedčení, že keby alternatívne média neexistovali, ľudia by rozmýšľali celkom ako oni!

 

Ako dokážete, že tak nerozmýšľate kvôli ruskej propagande? Ktorá je podľa nich veľmi sofistikovaná!

 

Ešte aj keď argumentujete názormi Američanov, aj tých vyhlasujú za ovplyvnených ruskou propagandou! 

Teda absolútne vylučujú, že by to niekto mohol vidieť inak, než oni, keby nebol ovplyvnený ruskou propagandou.

Toto je podľa nich správny morálny výsledok, ku ktorému by každý morálny človek musel dospieť!

Keď nedospeje, je nemorálny!

 

Sila tejto demagógie je v tom, že naozaj by k tomu dospel, keby to stálo tak, ako to podávajú a nemal by žiadne otázky!

Nielen ja mám vždy najprv otázky!

A teraz tu je kameň úrazu, prečo im nielen ja neverím. Oni vás vyženú už za otázky, lebo ich vyhlásia za spochybňujúce a potom sa čudujú, že im neveríte!

 

 

1. Viete prečo som neverila ich migračnej politike?

 

Nie pre pôsobenie alternatívnych médií, ktorým som neverila viac, ale preto, že aj pýtajúcich sa urážali, vyháňali, napádali a cenzúrovali!

Neverila som im na základe ich správania!

Keď má niekto pravdu a vie ju dokázať, nemusí sa takto manipulatívne správať!

 

Ale oni z toho obvinili alternatívne médiá! Nie seba, ako sa správali a manipulovali, čo bolo hneď citeľné, ako nás zastrašujú!

Budete veriť človeku, čo sa vám vyhráža aj za otázky? Ktorý vás okamžite odsudzuje, keď nebudete rozmýšľať tak a tak a bez otázok?

 

 

2. Viete prečo som neverila progresívcom ani teraz?

 

Za prvé skúsenosti, ako už manipulovali ľuďmi, ako ich cenzúrovali, urážali, umlčiavali a vidíte, že to robia naďalej aj pri inej téme!

 

Ale oni z toho obvinia Putina a ruskú propagandu a alternatívne médiá! Nie seba, ako sa správali a manipulovali a ako ľudí zastrašujú a urážajú!

Budete veriť človeku a ľuďom, čo to robia celé roky opakovane a ešte to aj stupňujú?

Keď má niekto pravdu a vie ju dokázať, nemusí sa takto manipulatívne správať. Potom by ste tu videli diskusie odborníkov v médiách a nemuseli by žiadnych prenasledovať a vyhlasovať za dezolátov!

 

 

Darmo sa vyhovárate raz na alternatívne médiá a raz na ruskú propagandu. Že s vami ľudia skončili, za to nemôže ruská propaganda, ale to, že sa správate ako totalitné svine! 

Pozorovala som to celé roky a k tomu nikto nepotrebuje Putina, aby ľudia videli, aké ste svine!

 

Takže na morálku sa môžete hrať len s tými, ktorých ste už zastrašili! S tými, čo vám to ešte žerú!

 

My práve tú vašu morálku pozorujeme, nie teoretické vyhlásenia o nej, ako by ste všetci hrdinsky šli do tretej svetovej a nechali hrdinsky roztrhať ešte viac detí v mene vašej morálky!

A to, že v konečnom dôsledku len deti iných, to už ani nekomentujem.

Naozaj nemusím vidieť tretiu svetovú a tie obete ako vy. To by ste k vytriezveniu z len predstavy o svojej morálke potrebovali vy!

 

 

Ešte mi prišiel na um jeden dôvod, prečo som im neverila. Najviac si na svete cením slobodu.

Akonáhle sa niekto začne správať násilnícky a nie ako skutočný liberál, čo má zmysel pre slobodu, považujem ho za nebezpečného pre iných ľudí. A od detstva viem, že čokoľvek na svete sa dokazuje diskusiami a priestorom, aby ste sa rozhodli vy!

Bola som totiž vychovaná liberálom – človekom so zmyslom pre slobodu! Takže viem, že toto je najúčinnejší spôsob zmeny čohokoľvek – slobodná diskusia!

Keď ku mne niekto nepristupuje ako liberál alebo človek so zmyslom pre slobodu, už ma nezaujíma, co bude teoreticky tvrdiť o nejakej morálke. On sám ju vôbec nemá, lebo toto je základ morálky!

 

Nie ste liberáli a nie ste ľudia so zmyslom pre slobodu a diskusie. Týmto ste skončili!

Nevychovával ma Putin, ale liberál!

Na Putina sa podobáte skôr vy! Malí totalitní hitleríkovia na Slovensku, čo skočia na teoretickú morálku, že väčšia morálka je ešte viac obetí!

Nejaký rozdiel od náboženských fanatikov u vás nevidím, len to, že ste od nich ešte horší!

 

 

 

Ukážka zo SME, čo písali dnes:

 

Samo Marec:

 

Hviezda hodina pre Slovensko

 

„Ak Slovensko niekedy zažilo svoju hviezdnu hodinu, tak to bolo pred dvoma rokmi, na začiatku ruskej invázie na Ukrajinu.

Proti bývalému ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi mohol mať človek totiž výhrady – a autor aj nejaké mal –, ale vtedy si postavil veľkolepý politický pomník. Absolútne bez irónie, dokonca s obdivom, tak nech je to niekde aj takto napísané.

To isté a ešte viac platí aj o vláde Eduarda Hegera. Človek mohol k nej mať množstvo oprávnených výhrad, ale vtedy jej členovia bez váhania a jednoznačne vedeli, že sa, bohužiaľ, píše história. A vedeli, ktorá je jej správna strana.

Dnes hovoria, že keď niekto poruší všetky dohody a vraždí ľudí, tak sa s ním treba dohodnúť. Ešte horšie je však to, že tí istí ľudia, ktorí vtedy od strachu zaliezli, dnes riadia Slovensko. A robia to rovnako zbabelo ako vtedy, lebo presne takí sú.

Tá chvíľa, keď sa lámala história, totiž presne ukázala, čo sú zač: zbabelci a pokrytci. Či aj vlastizradcovia, o tom azda raz budú rozhodovať patričné orgány.

Dobrovoľne ste si vybrali nesprávnu stranu; morálne, civilizačne, ľudsky. Vidíme to a nezabudneme vám to. A verte tomu, že prehráte. Nemáte totiž jednotiacu ideu, nemáte poriadnu myšlienku, máte len silné reči a predstierate svaly. Nemáte čo ponúknuť.

Myslíte si, že môžete všetko, ale v skutočnosti ste zbabelci. Ste slabučkí. A my to vieme.“

https://komentare.sme.sk/c/23287241/myslite-si-ze-mozete-vsetko-ale-v-skutocnosti-ste-zbabelci-pise-samo-marec.html

 

 

Tak to je fakt úžasná jednotiaca idea, že ich spája volanie po tretej svetovej a ešte viac obetiach na životoch.

A že nie sú zbabelci, lebo sa neboja ani tretej svetovej! Práve tu ich trolli na Pravde vypisujú, že kto sa bojí tretej svetovej, nech si dá pampersky.

Ale to vraj my máme silné reči a predstierame svaly! Nemáme čo ponúkať, lebo neponúkame tretiu svetovú, samozrejme v mene najväčšej morálky a ani stratu veta Slovenska alebo kvóty na migrantov.

Myslím si, že toto bola najlepšia ukážka, keď starý kôň rozmýšľa ako ôsmak, lebo si nezaložil rodinu, nepozná žiadnu zodpovednosť za nikoho a mentálne zaostal v pubertálnom svete, kde sú účastníci tretej svetovej najmorálnejší ľudia, keď ich tam nenaženú, ale sami budú po nej volať! Takejto propagande tam pomáha, aby naháňal ľudí do vojny a volá to morálka!

 

 

jeho fanúšik:

 

„Dnes sa natlieskam, ešte som neskončil so standing ovation, pre pani Holinovu,, a už musím pokračovať pri Samovi.
Presne tak,, toto je novinarčina ako sa patrí,, ak je niekto sviňa, tak napíšeme že je, ak niekto klame tak je klamar.
Ano, jedine priama konfrontácia so sľubmi a činmi, súčasnými či blízko minulými, može pohnuť šedou kôrou Ficových voličov. Síce viem, že tých je na Smečku ako šafranu, ale babka k babce.
Nie tak davno, mi niekde na diskusiach utkvel v pameti jeden nick name-
„koordinujem myslenie voličov SMERu-pomaly“. Po tomto komentári to môžem povedať aj o panu Marecovi.
SUPER pán Marec !!!!
Takto sa to robí do psej matere!!!“

.
.

„Samko, zase jeden uzasny clanok, ktory mi hovori z duse. Nemam co bych dodal.“

 

 

„Hlavne že s týmito dnes Samkom kritizovanými zbabelcami nemali problém 15.decembra .2022 hlasovať Progresívno-liberálny zbabelci za odvolanie Hegerovej vlády ktorý ako pravý zbabelci na rozkaz prezidentky zastavili pomoc Ukrajine – a teraz ako imbecili vyzývajú Fica aby obnovil pomoc Ukrajine …… https://domov.sme.sk/c/23286574/progresivne-slovensko-vyzyva-koaliciu-aby-obn…
a len trak dalej ochkajte a krochkajte “ ako pekne to napísal Samko „…

Tak uz sa vam cnie za Hegerom ? Neskoro. Teraz budete mat Fica. A podla toho ako zacina vladnut, budeme ho mat uz mozno navzdy.“

 

„Hej ? Pozri si len clanky tohto autora. 3 roky fanatickych utokov na predoslu vladu. A teraz narieka, ake bolo SR prozapadne za Hegera a Nada…“

 

 

 

 

Známy spevák Greksa rozlúštil zapeklitú záhadu! Minulý rok nebola žiadna spomienka na Kuciaka … Aha, vtedy vládla súčasná opozícia!

 

„Greksa si všíma aj to, že minulý rok sa také pompézne spomienky neorganizovali. Čím to asi bude? „Minulý rok, ak sa dobre pamätám, tak sa žiadna spomienka, organizovaná PS, SaS, KDH, NEKONALA. Jaaaaaj. Už viem prečo. Vtedy vládla momentálna opozícia a nebolo tesne pred prezidentskými voľbami,“ uzavrel.“

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558896x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie