Založ si blog

Kto si nemyslí to, čo ja, toho prenasledujte ako nepriateľa štátu!

zástupca šéfredaktorky na SME Jakub Filo:

.

„Putin je diktátor, Rusko je agresor a Rusko je teroristický štát. Jedine Ukrajinci majú právo rozhodnúť, za akých podmienok môže skončiť vojna na Ukrajine. Kto hovorí opak, kolaboruje s Ruskom.
Mier je možný. Nie keď zložia Ukrajinci zbrane, ale keď Rusko odíde zo všetkých ukrajinských území, vrátane Donbasu a Krymu. Také je to jednoduché.“
.
.
Čo hovorí tento nikým nevolený novinár, nemá pre mňa žiadnu váhu. Ukrajinci vôbec o sebe nerozhodujú a robia len to, čo im prikážu USA!
Sú absolútne nesvojprávni. Najlepšie to bolo vidno vtedy, keď celá EÚ čakala, kedy sa Biden zobudí, aby sa ho spýtali, čo môžu alebo majú robiť!
Keď USA povedali, že mier nebude, tak mier nebude a nezmyselná a prehratá vojna bude pokračovať bez ohľadu na to, čo si kde kto myslí.
.
Podmienkou mieru sú hlavne americké voľby, lebo ako by to vyzeralo pre USA a Bidena, že viedol zbytočnú proxy vojnu s Ruskom?
Takže až po voľbách, Ukrajinci musia čakať a mobilizovať na smrť ďalších.
.
.
.
Znovu upozorňujem na to, že nikým nevolení novinári rozoštvávajú spoločnosť tým, že si dovoľujú štvať občanov proti tým, čo povinne netárajú to, čo novinári na SME!
.

Dožadujú sa toho, aby ich čitatelia prenasledovali iných ako kolaborantov a nepriateľov štátu, keď si povinne nebudú myslieť to, čo novinári na SME! A to sme videli, aké bludy hlásali aj pri migračnej kríze!

 

A keďže ich čitatelia sú takí hlupáci, čo robia to, čo im prikážu, takto cez svojich čitateľov a pôsobením na nich rozoštvávajú spoločnosť a rozbíjajú rodiny, kde ich čitatelia prenasledujú aj členov svojej rodiny, keď si nemyslia to isté, čo Filo!

 

 

Je to trestná činnosť rozoštvávať občanov, také je to jednoduché, že majú byť za to stíhaní ako agresívna sekta. 

 

 

Už ste niekedy počuli hoci len Fica povedať, že kto nerozmýšľa ako ja a nevolí ma, je kolaborant, sviňa a takého prenasledujte ako nepriateľa štátu?

 

Tí vodcovia ich sekty nie sú len psychopati, čo by chceli tretiu svetovú, ale ukážkoví narcisti, čo si myslia, že každý človek je povinný rozmýšľať ako oni. Najskôr to pripomína nejakého náboženského fanatika, keď vykrikuje, že kto hovorí niečo iné, nech zhorí v pekle. A to ešte ani tí náboženskí fanatici nevykrikujú – Choďte a prenasledujte každého, kto našim bludom neverí, prenasledujte ho ako nepriateľa štátu! Ešte aj náboženskí fanatici strašia len peklom a nevyzývajú k prenasledovaniu nepriateľov štátu!

 

Preto títo psychopati sú nebezpečná sekta a týmto horší aj od iných náboženských fanatikov!

 

Potom vykrikujú, že kto si nemyslí to isté, tak ich nenávidí. Ale kto by cítil nenávisť k tak evidentným hlupákom? To nie sú naši členovia rodín, čo by nás mohli takto prenasledovať, keď nie sme v ich sekte. 

To je aj najlepší dôkaz, že keby nie ich čitateľov, ktorých zmagorili bludmi, že ako členovia ich sekty sú výnimoční (tak typické pre sekty), nemajú žiadnu moc! 

 

Preto nám rozbíjajú rodiny! Píšem to za všetkých ľudí, ktorým takto rozbíjajú rodiny. Vedia pracovať len cez rozoštvávanie ľudí!

Rovnako, ako jehovisti by na vás nemali žiadny dosah, keby nemali v spároch nejakého člena vašej rodiny, čo vám potom doma vnucuje Fila ako Strážnu vežu!

 

 

V našej spoločnosti žijú aj veriaci rôznej viery a žiadna iná nie je tak agresívna, aby vás prenasledovala ako nepriateľov štátu, keď k ich sekte nebudete patriť a myslieť si presne to, čo si tam hovoria a akokeby sme boli povinní ich poslúchať!

 

 

Ani politika by som nemusela poslúchať, že ho musím povinne voliť alebo myslieť si to, čo on. Nieto ešte novinára, ktorého už celkom nikto nevolil a za nič ani nezodpovedá! A ktorý sa vie presadzovať len rozoštvávaním iných cez vydieranie rodín, aby ho brali vážne, inak im bude v novinách nadávať!

 

Práve to je úplný opak liberalizmu! Je to jasné totalitné myslenie!

Takých úbožiakov som vždy ako liberál kritizovala a to u nás neboli náboženskí fanatici takého kalibru!

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558917x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie