Založ si blog

Skvelý príhovor Fica a Pellegriniho

Toto všetko chápu voliči vládnej koalície, prečo túto koalíciu volili! A toto všetko nechápu zmanipulovaní voliči progresívnymi médiami za stratu veta Slovenska. Sme v krajine, kde novinári bojujú za stratu veta nášho štátu lebo slúžia záujmom iných štátov za čo sú platení. Takže priživujú sa na odmene za zradu nášho štátu, za zradu vlastného štátu. To je morálka progresívneho mainstreamu.

 

V mene toho neváhajú nadávať v mainstreame vlastným spoluobčanom, že sú svine a lúza, keď stratu veta nechcú tiež. V mene toho neváhajú rozoštvávať občanov cez médiá, aby vyháňali z rodín svojich rodičov, súrodencov, blízkych, priateľov, kolegov, čo by stratu veta ako svine a dezoláti nechceli!

 

V mene toho neváhajú robiť takúto trestnú činnosť a rozbíjať rodiny.

 

Na Slovensku im servilne slúži len „intelektuálna elita“ hercov a moderátorov a univerzitných kapacít, ktorí sú najľahšie vydierateľní, že inak prídu o prácu, keď nebudú uvedomelí, ako to bolo aj za socializmu. Práve intelektuálna elita je v akejkoľvek totalite vnucovaných byrokratických nariadení vždy najpredajnejšia pre najľahšiu vydierateľnosť, že inak ich mediálne povláčia a spoločensky zničia, keď nebudú poslúchať novinármi presadzovanú totalitu. To mediálne vláčenie tých, čo by nesúhlasili, môžeme sledovať dennodenne. Je to podobné vyraďovaniu športovcov, čo by neposlúchali. V mene profesionálnej kariéry a ich mediálneho zastrašovania sa títo ľudia menia na poskokov nového totalitného režimu presne tak, ako to bolo aj v socializme, keď práve intelektuálna elita najviac kolaborovala s byrokratickou totalitnou mocou.

Paradoxne, o čo je človek bezvýznamnejší, o to menej je prenasledovaný totalitnou mocou, keďže nepredstavuje pre spoločnosť ukážkový príklad. 

Rovnako to bolo vidieť aj v Orwelovi, že totalitná moc musí podchytiť a sledovať práve intelektuálnu elitu ako príklad pre všetkýchkde sa už budú vzájomne prenasledovať. Tak sa tu u nás dialo aj v socializme, že práve umelci a novinári boli totalitou využívaní na jej propagáciu a ukážkovo potrestaní a prenasledovaní ľudia boli vyberaní práve z intelektuálnej elity ako odstrašujúci príklad pre všetkých občanov. 

Na univerzitách bol na nich najväčší hon, aby propagovali požadovanú propagandu.

Akákoľvek totalita sa vždy zavádza od intelektuálnej elity! Má byť príkladom, odstrašením a reklamou všetkých požiadaviek.

Drvivá väčšina umelcov v socializme kolaborovala s totalitnou mocou. Tým pomáhali umlčiavať všetkých občanov, aby poslúchali a všetkým požiadavkám sa podriadili.

Aj v Orwelovi sa hlavný hrdina spolieha už len na obyčajných ľudí, že aspoň tí sa vzbúria, lebo intelektuálna elita je pod dozorom a prenasledovaná pri každom nesúhlase.

 

Prostredie intelektuálnej elity nie je napriek IQ, štúdiu, poznatkom a umeniu morálnejšie. To isté ste mohli čítať aj v Orwelovi.

IQ, štúdia, ani umenie nie sú zárukou morálky a najviac sa aj v socializme medzi sebou vzájomne prenasledovala práve intelektuálna elita za obyčajné prežitie a kariéru. Vtedy okamžite začali aj IQ, aj všetky poznatky a celé umenie zneužívať v službách totalitnej moci. 

Umelci a novinári a univerzitní profesori boli najnemorálnejšou časťou národa.

 

Ťažko ich môžeme súdiť, keďže drvivá väčšina z nich bola vydieraná, čo si len súkromne ospravedlňovali, že úprimne veria tomu, čo presadzujú a aký nátlak robia na iných.

Nikto z nás nevie, či by tiež nemal morálne polámanú chrbticu pod nátlakom tak nemorálnej bubliny, kde sa vzájomne prenasledujú za požadovanú uvedomelosť. 

 

Buďte šťastní, kto k nim nepatríte. Ste len slobodnejší!

Robiť hlupáka za kariéru a za kariéru zrádzať vlastnú krajinu nie je nič, čo by normálny človek chcel zažiť.

 

 

Robert Fico varuje pred stratou suverenity Slovenska, ktorá je Korčokovi ukradnutá

 

„Urážajú každého všade kam prídu. Paradoxne, občanov republiky, ktorej by tak radi vládli. Ruka v ruke s nimi ide i prezidentský kandidát Ivan Korčok. Podporovaný je však nielen opozíciou, ale i mimovládnymi skupinami a mainstreamovými médiami.

 

„Suverénna slovenská zahraničná politika je pre mňa ako predsedu vlády a najsilnejšej vládnej strany bezpodmienečná pre podporu ktoréhokoľvek kandidáta na prezidenta Slovenskej republiky. Ivana Korčoka by sme voličom Smeru – SSD nikdy neodporúčali, cítim však povinnosť varovať slovenskú verejnosť pred kandidátmi, ktorí otvorene vyzývajú, aby sme nerobili suverénnu politiku a aby sme sa vzdali práva veta v prospech veľkých krajín Európskej únie,“ povedal premiér.

 

Ivan Korčok vymení suverenitu Slovenska v euroinštitúciách za podporu v prezidentských voľbách

 

Kandidát na prezidenta Ivan Korčok o tomto fakte dobre vie. „Je mu to jedno,“ skonštatoval Robert Fico. „Ráta totiž s tým, že svoj poddanský prístup k veľkým členským štátom získa ich podporu, ktorá sa ešte výraznejšie prejaví v mediálnom priestore a aktivitách mimovládnych organizácií podporovaných zo zahraničia.“

 

Korčok je politický vexlák. Chce vymeniť suverénnu zahraničnú politiku Slovenska a stratenie práva veta v euroinštitúciách za podporu v prezidentských voľbách. Jeho správanie je úbohé, rovnako ako celá pseudopoilitika progresívcov a liberálov. Rovnako i Peter Pellegrini varuje pred Korčokom, politickým pragmatikom a oportunistom, upierajúcim Slovensku právo mať suverenitu, rovnoprávne postavenie a politickú nezávislosť.

 

Korčok urobí všetko preto, aby sa zapáčil veľkým hráčom Európskej únie. Podporí i eurotyraniu

 

„Ivan Korčok sa týmto názorom zjavne chce zapáčiť veľkým hráčom. Nechce sa mu ako prípadnej hlave štátu viesť rovnocenný dialóg. Chce prijímať len príkazy a rozhodnutia silnejších,“ definoval nekompetentnosť Korčoka Pellegrini. Považuje to za pohodlný, ale i sebadeštrukčný postoj pre také malé krajiny, ako je práve Slovenská republika. Diskriminácia malých štátov však môže v konečnom dôsledku oslabiť celú Európsku úniu. No to je Korčokovi jedno. Či už bude nad nami rozhodovať Nemecko, Francúzsko alebo Španielsko, je to pre neho prinajlepšom druhoradým záujmom.

 

„Európska únia sa nesmie stať spolkom efektívnych byrokratov,“ varuje Pellegrini. „Musí to byť rodina štátov, ktoré zdieľajú spoločnú víziu spolupráce a hodnôt a ktorí sa musia vždy jednotne na akomkoľvek rozhodnutí dohodnúť,“ dodal predseda NR SR, strany Hlas-SD a kandidát na prezidenta Slovenskej republiky Peter Pellegrini.“

 

 

Štandard:

 

Korčok sa rozohnil o národnoštátnych záujmoch. Komické

 

https://standard.sk/566336/korcok-sa-rozohnil-o-narodnostatnych-zaujmoch-komicke

 

Korčok tvrdí, že zrušenie práva veta povedie k silnejšej EÚ. A presne to je vraj v národnoštátnom záujme Slovenska. Uviedol dva príklady: migráciu a zahraničnú politiku Únie.

Sú to zvláštne príklady. Jeden horší než druhý.

Práve pri migračnej politike (kde sa už dlhšie rozhoduje väčšinou hlasov) Únia predvádza nehorázne hlúposti. EÚ roky zlyháva pri ochrane vonkajších hraníc pred nelegálnymi imigrantmi. V balíku nových pravidiel preto navrhuje niečo ako migračné kvóty. Každý štát bude mať predpísané, koľko migrantov musí prijať. Ak odmietne, bude musieť zaplatiť za neprijatých migrantov milióny eur. Každoročne…

 

Asi netreba dodávať, že za prípadnej progresívnej slovenskej vlády by sa presadzovala politika otvorených dverí (namiesto platieb za neprijatých migrantov). Slovensko by hromadne prijímalo tisíce ľudí z Blízkeho východu a z Afriky.

Kto dokáže uvažovať v príčinách a následkoch, ten musí vidieť, že táto prax môže viesť k špirálovému rastu imigrácie do EÚ. Plány na ochranu hraníc pôjdu nabok. Politika kvót (alebo tučných platieb) bude motivovať nárazníkové štáty Únie, aby sa venovali „prerozdeľovaniu“.

Jednoducho, Únia pri migrácii zavádza sporné pravidlá, ktoré nepovedú k riešeniu, ale k prehlbovaniu problému. Teda k rastu migrácie. Aj v tých krajinách, ktoré dnes politiku otvorených dverí odmietajú…

Ak Korčok hovorí o silnejšej EÚ pri imigrácii, treba mu pripomenúť, že podporuje experimenty s prisťahovaleckými kvótami. Lebo frázy Únie o ochrane vonkajších hraníc budú také, aké sledujeme roky. Prázdne. Prioritou pre najbližšie desaťročia bude prerozdeľovanie stoviek tisíc imigratov ročne.

 

Druhá oblasť, o ktorej „rázne“ prehovoril Korčok, je ešte väčšie posilnenie zahraničnej politiky EÚ. Je to rovnako zlý príklad ako migrácia. Lebo spoločná zahraničná politika Únie sa neriadi zásadami realizmu (a európskeho záujmu), ale zásadami aktivizmu.

Vidieť to na rozdielnom prístupe NATO a EÚ k Ukrajine. NATO sa aspoň v najzásadnejších rozhodnutiach správa realisticky a racionálne. EÚ nie…

 

Ak Korčok tvrdí, že Bruselu prospeje ešte väčšie posilnenie jeho zahraničnej politiky, tak zjavne žije mimo reality. Kým Brusel nezačne uvažovať suverénne, kým nebude presadzovať európske záujmy a kým nebude rešpektovať vlastné pravidlá, dovtedy bude posilňovanie centrálnych právomocí hazard s budúcnosťou členských štátov Únie. Bez pointy v podobe úspešnej „spoločnej zahraničnej politiky“.

Korčokov problém je podobný ako pri ďalších európskych diplomatoch. Nerozumejú národným záujmom. Nerozumejú európskym záujmom. Rozumejú len predpísanému aktivizmu, ktorý sa maskuje ako „geopolitika“. Tak sa dnes hovorí prihrbenému skackaniu v rytme vetra.“

(krátené)

 

 

Ich totalitné progresívne hlupane za stratu veta sa tu snažia dovliecť ešte viac znásilňovania a znásilňovanie neprispôsobivými migrantami umlčiavajú ako hoaxy! Znásilňované ženy takto umlčiavajú! 

 

Ich lacné progresívne divadlo pri znásilňovaní je také isté ako divadlo pri migrantoch, že kto kritizuje zlú migračnú politiku, tak ich chce topiť!

 

Takéto lacné progresívne divadla zaberajú na totálnych hlupákov, čo sa o politiku nezaujímajú a boja sa k nimi len nepatriť, aby nemali po kariére alebo prežití vo svojej hlúpej a nemorálnej bubline. Viz predchádzajúci článok o tom, ako nepoužívajú ani elementárnu logiku. No strach z odsúdenia a mediálne zastrašovanie novinármi robí svoje.

 

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563882x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie