Založ si blog

Dezinformácie súkromného mainstreamu neomarxistov!

Úplne prvý šok zo sfanatizovania bývalých liberálov som zažila v roku 2015, ešte na SME ako blogerka.

Mala som len nevhodné otázky v článkoch – Ako budeme neprispôsobivých migrantov vracať, keď podľa mňa sa vracať nebudú dať?

 

Toto boli ideologicky zakázané otázky! (na vyradenie blogera) Nimi ste na seba upozornili, že nepatríte k uvedomelým liberálom, čo predsa musia ideologicky vedieť správnu odpoveď – samozrejme, že sa budú dať vracať! A bude ich neprispôsobivých veľmi málo, lebo sú naopak „našim obohatením“, čo potom zľudovelo ako výsmech ale len lúzy, lebo intelektuálna elita vždy vedela, že budú obohatením.

Takže veľmi rýchlo prišla pre mňa ideologická nálepka, že rozmýšľam ako fašista, teda tiež som fašista. 

 

Konkrétne ideologické body, prečo nespĺňam kritéria „uvedomelého liberála a morálneho človeka:

 

1. Zdá sa mi, že väčšinou do Európy prúdia mladí muži a to je dezinformácia proruských médií! Keby nebolo proruských médií, nikdy si nevšimnem, že do Európy prúdia mladí muži, keď prúdia hlavne ženy a matky! To len proruské médiá mi podávali dezinformácie – fotky mladých mužov, čo bola jasná dezinformácia!

 

2. Zdá sa mi, že nebudeme mať finančne na týchto migrantov! Tým som podľa nich preukázala svoju nemorálnosť, že utečencom pred vojnou odmietam pomáhať! Do tejto nemorálnej podoby ma spracovali tiež proruské médiá! Keby ich nebolo, nikdy mi nepríde na um, že by sme na to mohli aj nemať! Vlastne myslieť som začala podľa nich len preto, že myslenie u mňa podporovali len proruské médiá. Naše chceli len uvedomelosť, keď myslia za nás najmorálnejší ľudia – novinári!

 

3. Svoju nemorálnosť som na seba prezradila aj tým, že som ich niekedy volala migranti a vždy som ich mala volať len utečenci ako skutočne morálny človek!

 

4. Predchádzajúce body o mne svedčili, že ich chcem topiť, len sa k tomu nechcem priznať!

 

5. Navyše som pod vplyvom proruských médií pochybovala o tom, že sa budú dať vracať! Ako spoľahlivo morálny človek som mala vedieť, že sa budú dať vracať, lebo tak nám to najmorálnejší ľudia v štáte – novinári, vysvetlili! A ja som si nemorálne dovolila o tom pochybovať!

 

6. Navyše som nemlčala, ale svoju nemorálnosť prezentovala neuvedomelými otázkami! Preto sa odo mňa morálnejší ľudia – liberáli dištancovali, lebo s fašistami a dezolátmi sa nediskutuje!

Preto som nikdy na svoje neuvedomelé otázky nedostala odpoveď, len rovno nálepku, že tiež som fašista! 

 

 

Bol to pre mňa ťažký šok, lebo toto, čo opisujem hore, sa odohralo veľmi rýchlo, možno za pár dní a už som bola fašista a odvtedy som pre nich fašista! Ani pri ďalších témach som neosvedčila okamžitú uvedomelosť! Sústavne som si dovolila pochybovať a napriek správnej výchove od novinárov, naďalej sa mi zdalo, že proruské médiá majú pravdu, keď píšu, že do Európy prúdia hlavne mladí muži. A naďalej sa mi zdalo, že na to nebudeme mať, čo bola tiež len dezinformácia proruských médií. Uvedomelí vedia, že na to máme, lebo vysoká morálka takéto otázky nedáva, ani na ne neodpovedá! Na dôkaz prúdenia žien a detí mali štatistiky, čo vyvracali dezinformácie proruských médií, že sú to zväčša muži!

Ten šok bol, že so mnou zo dňa na deň skončili bývalí priatelia homosexuáli, lebo s fašistami sa nekamarátia!

Odvtedy ich pravidelne strácam, lebo mala som veľmi veľa kamarátov liberálov, aby som mala koho strácať aj ďalšie roky pre svoj fašizmus!

No stále som to ja rovnaká! Stále si myslím to isté, čo roky predtým, keď sa preto so mnou kamarátili alebo až priatelili!

 

 

No dnes budú tvrdiť, že všetko hore, čo som opísala ako prvú veľkú tému rozkolu, nemám z vlastnej hlavy, len výsledkom dezinformácií!

 

 

Taká prostá otázka, v čom som sa v tejto téme mýlila? 

 

Je proruská dezinformácia, že do Európy prúdia muži?

Je proruská dezinformácia, že hlavne ekonomickí migranti? To som zabudla hore dopísať, že vplyvom proruských médií pokrivili moje myslenie tak, že som si myslela, že väčšina z nich je ekonomických migrantov! A je to proruská dezinformácia?

Je proruská dezinformácia, že nebudú len obohatením?

Je proruská dezinformácia, že nebudeme mať na to?

Je proruská dezinformácia, že nebudeme ich vedieť vracať – o čom som mala podľa nich fašistické články, že vracanie spochybňujem ja na základe dezinformácií?

 

 

Nečakal by normálny človek ospravedlnenie? Prepáč, že sme ťa za toto považovali za fašistu! Dnes vieme, že si mala pravdu, lebo si myslela a nie preto, že to boli proruské dezinformácie! 

Nie, toto preskočili, aby sa zabudlo, že pravdu som mala ja a dezinformácie naopak šírili oni a ich najmorálnejší ľudia – novinári!

 

Miesto toho si vymysleli, že aj tak som fašista, lebo prišli nové témy, kde som zas uvedomelo nevolala po tretej svetovej a odpojení plynu, že to Rusko porazí! Zas som nebola okamžite uvedomelá a mala neuvedomelé otázky a preto budem fašista naďalej. Pribudli ďalší, čo so mnou skončili na FB. Podľa mňa ešte dementnejšie uvedomelí, čo mne nevadilo, ale im áno, že nie som rovnako dementne uvedomelá!

 

 

Ako občan som ich najmorálnejšími ľuďmi – novinármi, už 8 rokov označovaná za fašistu, k tomu pribudlo dezoláta a preto patrím k lúze!

 

 

A to som neopísala najťažšiu tému, ako som sa pre nich aj ako očkovaná proti kovidu stala ešte aj antivaxerom! A to len preto, že som nechcela povinne zaočkovať všetkých a nútiť ich k tomu!

 

Mňa osobne nikto v socializme neprenasledoval! Nepatrila som k obetiam socializmu priamo, len cez prenasledovanú rodinu. Aké je to, keď aj vás osobne prenasledujú a odsudzujú a nadávajú vám 8 rokov do fašistov a dezolátov, to som zažila až v tejto vraj demokracii a vraj od liberálov! 

 

A preto sa ozývam! Myslím si, že takýchto novinárov by mal za to štát trestne stíhať! Za to, že nielen mne, ale množstvu ľudí takto rozoštvali rodiny a ich okolie! Týchto ľudí predsa proti ich spoluobčanom huckali novinári! Politici by takú moc nikdy nemali, ako majú práve médiá, keď sa rozhodnú ľudí takto rozoštvať!

 

 

 

Miesto toho dnes píšu, že „dezinformačné médiá“ a „proruské médiá“. Neuvádzajú pritom jediný príklad nejakej dezinformácie!

Čiže opäť klamu!

 

V tomto článku som vám zopakovala, čo som si nemyslela len ja, ale čo si mysleli aj ľudia v alternatívnych médiách, ako mali PRAVDU!

 

 

A aj dnes o nich novinári klamú, že nám písali dezinformácie! Ktoré dezinformácie? 

 

Veď dezinformácie, ktoré som vám vymenovala od tých najstarších od roku 2015, písali novinári! Nie alternatívne médiá, ale novinári!

 

 

 

Ďalšími témami, ako klamali, môžeme pokračovať. Dnes o tom písal aj ďalší bloger na Pravde. Z jeho témy vyberám:

 

 

„A teraz to, mnou vyššie sľubované, zrkadlo.

 

Spomeniem za všetky tie vaše dezinformácie a lži, len jeden jediný, na ktorom jasne preukážem, že vy nie ste len neobjektívni, ale pre mňa osobne ste to práve vy, ktorých ja môžem s kľudným svedomím a s plným presvedčením nazvať, ako média dezinformačné, hoaxové, a ako vy zvyknete svojich kolegov z „alternatívnych“ médií nazývať, tak práve vy na Slovensku tvoríte tú mediálnu dezinfoscénu!

Nuž idem na to…

Pôvod koronavírusu C-19…

  1. marca 2020 – Sme.sk – „Vedci vyvrátili konšpiráciu, koronavírus nevytvorili v laboratóriu“ https://tech.sme.sk/c/22363197/ziadna-biologicka-zbran-koronavirus-nevznikol-v-laboratoriu-ukazuje-studia.html
  2. február 2021 – Denník N – „Soňa Peková sa mýli o pôvode koronavírusu, mutáciách aj vakcínach. Nie je skutočnou vedkyňou, reaguje vedec z SAV“

Tu „objektívny“ a jedine „pravdu“ píšuci komentátor Denníka N, má takýto svoj osobný predslov v tomto článku, keď bohorovne o Soni Pekovej tvrdí toto – „Slovenská a česká dezinformačná scéna žije novými vyjadreniami molekulárnej biologičky Sone Pekovej…, … že nový koronavírus je umelo modifikovaný a upravený“

  1. marca 2022 – Denník N – „Stopy vedú ku konkrétnemu stánku na trhu vo Wuchane. Priniesli nové dôkazy o prirodzenom pôvode korony“

https://dennikn.sk/2757528/stopy-vedu-ku-konkretnemu-stanku-na-trhu-vo-wuchane-priniesli-nove-dokazy-o-prirodzenom-povode-korony/

Takže „objektívne“ média mali v tej dobe takéto vyjadrenia, že C-19 nie je v žiadnom prípade výtvorom laboratórií, žiaden iný názor ani len nepripúšťali, a každý kto tvrdí/tvrdil opak, tak je dezinformátor, hoaxer…, a je potrebné mu zabrániť v šírení, podľa nich, takýchto covid koronavírusových bludov!

Veru, aj sa tak stalo, keď zablokovali množstvo odborníkov na sociálnych sieťach, keď množstvo odborníkov zosmiešňovali a vyčleňovali ich na okraj vedeckej, ale aj ako takej, slovenskej spoločnosti, ba dokonca sa podieľali na tom, a podporovali bývalé hrôzovlády, aby takéto weby zablokovali, zakázali (Hlavne správy, Hlavný denník, Infovojna, Slobodný vysielač, Zem a vek, Badatel.net…)!

V tom istom čase, tie „naozajstné dezinformačno-hoaxové“ média, podľa tých „objektívnych“, ako sú Hlavne správy a spol., prinášali slovenskému ľudu, slovenskému občanovi takéto informácie napr. o pôvode koronavírusu –

  1. marec 2020 – Hlavne správy – „Česká molekulárna biologička: Koronavírus má charakteristiky, ktoré nevyzerajú ako prírodný izolát“ – https://www.hlavnespravy.sk/ceska-molekularna-biologicka-koronavirus-ma-charakteristiky-ktore-nevyzeraju-prirodny-izolat-pravdepodobne-unikol-laboratoria-cine/2088171

V tomto článku Hlavne správy nijako nekomentujú názor Soni Pekovej, prinášajú pre svojho čitateľa celý jej rozhovor, a plne nechávajú na svojom čitateľovi, aby si o tom urobil svoj názor sám a slobodne!!!

A takýchto článkov bolo v tých „zlých alternatívnych“ médiach dostatok a aj preto boli následne zakázané!!!

A aký je výsledok dnes?

Nuž úplne jednoduchý!

„Objektívne“ média ktoré nás tu presviedčali, že C-19 je jedine a výlučne produktom prírody, nemali pravdu!

Pravdu mali tie „hoaxovo-dezinformačné“ média, ktoré prinášali nie nátlakové informácie o tom, že C-19 je s najväčšou pravdepodobnosťou dielom človeka!

A to, že tento „hoax“ sa dnes stáva pravdou je napr. Aj TU –  27. február 2023 – „Ministerstvo v USA: Pandémia je dôsledkom úniku vírusu z laboratória“

https://www.teraz.sk/zahranicie/ministerstvo-v-usa-pandemia-je-dosled/697224-clanok.html

Alebo aj TU – 20. marec 2023 – „Biden pripúšťa laboratórny pôvod covidu. Podpísal zákon o odtajnení informácií o jeho pôvode“

https://standard.sk/334527/biden-pripusta-laboratorny-povod-covidu-podpisal-zakon-o-odtajneni-informacii-o-jeho-povode/

 

 

 

 

Ale aj dnes na SME ich novinári klamú a dezinformujú a zavolali si na to zase Sabaku, ktorý nám tu už podal veľmi veľa dezinformácií!

 

 

Tu je ukážka, ako klamal dnes, pričom to bolo presne naopak, že tých, čo hovorili a písali pravdu – násilne umlčali cenzúrou!

A ešte za tie svoje klamstvá a presadzovanie EÚ už neodporúčaného Remdesiviru, dostal ocenenie!

 

„Hlasno sme nechali tie dezinformácie znieť. Málo sme počúvali hlasy skutočných odborníkov. málo sme sa spoliehali na vedu. My sme nechali prekričať dezinformátorov dezinformáciami tú skutočnú vedu a skutočných odborníkov,“ hovorí infektológ Peter Sabaka, ktorý dostal tento rok za svoj boj proti dezinformátorom aj Bielu vranu.

Ak sa má vyšetrovať, či bolo správne propagovať očkovanie, nosenie rúšok a social distancing, tam musia naraziť. Veda je na strane odborníkov a na strane tých, čo tieto opatrenia obhajovali. Tam sa nie je čoho báť. Do toho, aspoň sa pravda ukáže,“ komentuje Sabaka snahy SNS vyšetrovať manažment pandémie počas Covidu.

https://video.sme.sk/c/23250509/sabaka-vysetrovanie-manazmentu-pandemie-do-toho-aspon-sa-ukaze-pravda.html

 

A diskusia nie je otvorená – cenzúrujú ešte aj pod týmto článkom!

 

 

Ešte má drzosť hovoriť, že pravda sa ukáže, keď nám ukazujú len ďalšie klamstvá!

 

 

A kde píšu o tom, že dnes sa ministerstvá na nezákonnosť opatrení vyhovárajú tak, že ministerstvá nič školstvu a učiteľom neprikazovali, aby si niečo vynucovali? Že dnes sa vyhovárajú na to, že to boli len odporúčania a školy ich nevykonávali povinne ale dobrovoľne!  

 

To je teda nehorázne klamstvo!

 

Konkrétne dôkazy z ministerstva o tom priniesla ďalšia blogerka Pravdy. Musela by som ich hľadať, o čom médiá neinformujú!

Ale koho tu pravda zaujíma, všakže? Novinárov rozhodne nie!

 

O ktorom novinári mlčia, aby mohol Sabaka ďalej klamať, že sa nemá čoho báť!

Pokiaľ budú novinári naďalej klamať, tak sa naozaj nemá čoho báť! Veď má ako pajác klamstiev mediálnu podporu!

 

 

A kto by ho kritizoval, zas je fašista a dezolát? 

 

 

Tiež o alternatívnych médiách sústavne klamú, že nekritizuje vládu a nedáva vládnym politikom kritické otázky.

Aj dnes česká alternatíva viac skritizovala slovenskú súčasnú vládu než SME – Ritomský! V tej istej veci, ale omnoho viac česká alternatíva!

Pokým SME – Ritomský píše, že či to vládu neohrozí, česká alternatíva píše, že to bude jej koniec, keď sa nespamätá!

 

Takže aj o tomto sústavne klamú!

 

 

Ani dôkazy k tomuto tu nebudem uvádzať, veď koho tu zaujíma pravda? Novinárov určite nie!

 

 

 

Toto by si mal vypočuť každý novinár:

 

 

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556254x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie