Založ si blog

Europoslanci Smeru robili Smeru celé roky hanbu a reklamu na ich dvojtvárnosť!

A zvlášť poslanec Smeru, ktorému celé roky robili ich europoslanci len hanbu, že niečo iné ich strana hovorí doma a potom celkom inak hlasujú ich europoslanci!

 

 

Smer u nás v minulých voľbách nevyhral preto, lebo najúčinnejším kritikom Smeru bola infovojna a Slobodný vysielač, napríklad Juraj Poláček. Tu som o tom stručne písala 15.11.:

 

Prečo u nás vyhral Smer:

 

 

Najúčinnejším kritikom Smeru bola na Slovensku infovojna. O účinnosti svedčí to, koľkých ľudí dokážete presvedčiť, že máte pravdu.

 

Progresívnym médiám občania kritiku Smeru neverili a preto Smeru dôverovali. Túto dôveru v Smer u občanov nenabúrala vražda Kuciaka, ale mnohoročná kritika Smeru od infovojny. Preto v minulých voľbách nevyhral Smer, občania mu už po toľkej kritike na alternatíve nedôverovali. Infovojne najviac dôverovali preto, lebo objektívne kritizovala aj progresívne médiá aj Smer.

 

 

OĽaNO v minulých voľbách zvíťazilo preto, lebo občania už nechceli voliť Smer, ale ani progresívcov a niečo medzi tým. To menšie zlo malo predstavovať OĽaNO.

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2023/11/15/bude-to-boj-progresivnych-novinarov-proti-obcanom/

 

 

 

Dnes chcem dodať, že najčastejšou kritikou Smeru bola jeho dvojtvárnosť, že niečo iné hovoria a celkom inak hlasujú ich europoslanci v EÚ! Tak Smeru prischla nálepka dvojtvárnosti!

 

O to viac si mal dať Smer teraz záležať, aby neboli dvojtvárni. No ale rovno pri tomto hlasovaní v EÚ o otváraní zmlúv o EÚ nehlasovali všetci ich europoslanci! Takže ich dvojtvárnosť pokračuje naďalej, ak teda nechcú tvrdiť, že so svojimi europoslancami nič nemajú!

 

 

 

Priniesol k tomu informácie len Postoj, ich slabomyseľné a vlastizradné výhovorky:

 

Otváranie zmlúv o EÚ 

Smer kritizuje rušenie práva veta v EÚ, jeho poslanci však na hlasovaní chýbali

 

 

Katarína Roth Neveďalová (SMER):

 

„Mám osobné dôvody a pôvodne som ich nechcela spomenúť. Ale keď ma niekto obviňuje z vlastizrady, tak asi treba. Musela som odísť, pretože som chcela stihnúť pohreb mojej milovanej babičky. A keďže dnešné hlasovanie bolo dlhé niekoľko hodín, musela som počas neho odísť, aby som stihla lietadlo domov. Mrzí ma to, že som tam nebola, i keď môj hlas by nestačil. Ale sú veci, ktoré neovplyvníme,“ uviedla.

 

 

Robert Hajšel (SMER):

 

„S navrhovanými  zmenami rezolútne nesúhlasím a isto by som hlasoval proti. Dovoľujem si ale upozorniť, že moje mínus by vzhľadom na počet hlasov v prospech rezolúcie aj tak nič nezmenil. Zdôrazňujem ale, že dokument nič nemení na postavení Slovenska v EÚ a na sile jeho zvrchovanosti v rámci únie a už vôbec z únie nevytvára akýsi nadnárodný superštát za chrbtami našich občanov, ako to interpretujú niektorí politici a média. Jednoducho, schválený text nemá takú právnu silu.“

 

 

Monika Beňová (SMER): sa ani nevyjadrila

 

 

 

Europoslanci majú tak nenažrané platy v EÚ, že by mohli mať za také platy morálku chodiť hlasovať o tak závažných témach, ako ju majú pri pracovných povinnostiach učitelia!

Tí zarábali celé roky aj vďaka Smeru biedne, no učitelia chodia do práce aj chorí. V školstve platí, že pokiaľ dokážeš chodiť, tak sám budeš chcieť prísť, lebo naša práca nás nepočká a nedá sa odložiť. Ja sama som bola tento mesiac v práci na druhý deň po tom, čo som mala horúčku 39 stupňov. Teraz nastupuje do práce moja mladá nedoliečená kolegyňa.

 

 

Takže ja očakávam, že sa europoslanci na také závažné hlasovanie dostavia aj keď ide len o otváranie základných zmlúv EÚ!

A zvlášť za také platy a to nerobia len pre skupinu detí v jednej triede, ale pre zachovanie suverenity nášho štátu a všetkých Slovákov!

 

Miesto toho sa od nich, ako keby sme boli dementní, dozvedáme, že ich hlas by nemal žiadnu váhu, lebo traja by nenahradili rovno 17 chýbajúcich hlasov!

 

Toto má byť vážny postoj k akémukoľvek hlasovaniu, že ich hlas by aj tak nemal váhu? To ako keby učiteľ povedal, že jedna trieda aj tak nezachráni školstvo, tak čo ja sa tu budem namáhať? 

 

Ešte tá ich drzosť vysvetľovať, že hlasovanie v EÚ aj tak nič neznamená, lebo vlastne o ničom nerozhodujú a už „vôbec nehrozí nejaký nadnárodný superštát“!

 

No keby mali iní politici, ako títo celkom zbytoční europoslanci Smeru, taký prístup k voľbám, tak Smer vo voľbách vôbec nezvíťazí a z vlastnej strany majú len výťah do EÚ, kde žiadne hlasovanie podľa nich nemá význam! Takto vidia svoju prácu! Že ani nemá význam a tie hlasovania v EÚ, za ktoré sú kráľovsky platení, sú aj tak zbytočné! 

 

Hlavne ich platy sú zbytočné!

 

Taktiež neberiem ako výhovorku pohreb babičky, keď je niekto platený za rozhodnutia o celom Slovensku a za budúcnosť celého Slovenska. Na to bežný smrteľník nemá v práci deň voľna. A zvlášť poslanec Smeru, ktorému celé roky robili ich europoslanci len hanbu, že niečo iné ich strana hovorí doma a potom celkom inak hlasujú ich europoslanci! Veď pre toto Smer prehral v minulom volebnom období voľby – pre túto dvojtvárnosť! 

 

Ako ich babička by som si priala, aby ich zaujímala suverenita Slovenska a nie môj pohreb! No nie každému sa vnučka vydarí! Musíte žiť s tým, že mladí na suverenitu vlastnej krajiny kašlú.

 

 

Určite som mala lepší odhad, keď ja som do eurovolieb volila Radačovského a tým aj Uhríka, ktorí vidia v hlasovaní v EÚ nejaký význam a nie, že je to aj tak zbytočná práca.  A tiež nás nepresviedčajú, že sme dementi, keď si myslíme, že ich hlasovanie v EÚ má nejaký význam!

 

 

 

Zato také totalitné progresívne svine si na stratu suverenity Slovenska nenechajú nič ujsť!

 

Tí nebudú chýbať, aby do nohy volili za stratu veta a dožadovali sa, aby Slovensko nedostalo eurofondy, keď nevedeli vyhrať voľby!

 

Tí sa tam do nohy budú dovolávať, aby EÚ zakročila proti výsledku volieb na Slovensku. Lebo každý, kto by nechcel stratu veta, musí byť proputinovec! Keby nebolo Putina, už všetci by sme boli takí dementi ako oni, čo chcú stratu veta a stratu suverenity Slovenska!

 

 

„Progresívec Hojsík sa netají tým, že by bol za to, aby EÚ pohrozila Slovensku zastavením prílevu peňazí z eurofondov, ako sa to stalo v minulosti v prípade Maďarska či Poľska.“

 

https://www.facebook.com/watch/?v=610734914429023

 

 

Dúfam, že raz všetkých totalitných vlastizradcov budú trestne stíhať a nie že sa im to prepečie ako totaliťákom pred nimi!

 

 

Vlastizradne za stratu veta v EÚ hlasovali progresívni totaliťáci!

 

 

Z 13 našich europoslancov boli proti len piati – ĽSNS a KDH!

 

 

 

Rovnako sa vyjadril aj Richard Sulík 20.11.:

 

Slovenskí europoslanci, nezraďte svoju krajinu!

 

„Vyzývam preto slovenských europoslancov, aby v stredu odmietli návrhy na zrušenie práva veta, a nesúhlasili s prenosom ďalších právomocí do Bruselu na úkor Slovenska.“

 

 

 

komentár zo SME:

 

 

„Liberalizmus stoji presne na opacnej strane progresivizmu. Kym progresivizmus chce nariadovat, prikazovat, zakazovat, liberalizmus chce presny opak.

Progresivci nie su liberali.

 

Preto hovorim, ze spravne by sme stupencov „progresivizmu“ mali oznacovat tym, cim su. Neomarxistami. S pokrokom ich hnutie nema nic spolocne, ako s pokrokom nemal nic spolocne ani komunizmus.
Naopak, bola to cesta do upadku.

 

Blaha s neomarxizmom nema nic spolocne. Blaha je klasicky marxista.

 

Progresivizmus je tiež len modernejšia mutácia socializmu, obohatená o „zelený marxizmus“.“

 

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556225x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie