Založ si blog

Bránik: „Kľúčové je – kto chce prežiť a nechce bojovať, mal možnosť opustiť tento priestor a preto prakticky žiadna z obetí nebude civilnou. „

Celú minulú zimu sme nekúrili a keď mi ráno bola zima, keď som vstávala spod dvoch perín do nevykúrenej miestnosti, vždy som si hovorila: „Čo ty! Ale predstav si teraz Ukrajincov! Zomierajú tam v blate, v zime, v bolestiach…“ Absolútne neľudská predstava, že toto ľudia presadzujú, že toto je správne, keď sú tam INÍ!

Nikto, nikto na svete by nesúhlasil, aby tam takto zomieralo jeho dieťa! A títo zvrátení ľudia, čo to schvaľujú, nás volajú fašisti, čo sa rozhodujeme len tak, akokeby šlo o naše vlastné deti! Vždy si musíte predstaviť v tom zákope vlastné dieťa, či by ste to dopustili, aby iní za ne volali, že tam majú takto zomierať a oni sa schovávajú. 

 

Myslela som na nich každý deň v zime. Ráno, lebo bola zima, že si neviem predstaviť ich zimu a ešte k tomu bolesť až do smrti. Myslela som na nich často aj pri zaspávaní, že o teplej posteli môžu len snívať. Že je neuveriteľné, že my zaspávame v teple, pokým toto je realita na svete.

 

Dnes som myslela na to, či je správne nechať vyvraždiť deti teroristov aj keď ich od malička ako čistých primitívov učia už v detstve hovoriť, že by chceli zabíjať Židov, že by ich chceli ako fanatici obetovať. Dnes ráno bola na Pravde správa, že už 583 detí teroristov zabili. 

 

Aký neskutočný to je nepomer, že keď na Ukrajine zabili povedzme 10 detí, dokola sa zaoberali aj len jedným dieťaťom, ako sa volalo, koľko malo, ako vyzeralo, ako bolo mŕtve, ako to prežívali rodičia… A na opačnej strane, keď zabijú 583 detí, to už nie je genocída, ani jedno z tých detí už nemá meno, už nám nenapíšu, koľko malo, ako vyzeralo mŕtve… to sú už iné deti, masa, masa detí teroristov. Všetci sú tam teroristi. 

 

No keby Rusi takto nahnali Ukrajincov na takú malú plochu a zažívali by toľko rokov to isté, tí by už teroristi neboli? Už by v tom istom vychovávaní neboli? Celkom rovnako by nenávideli Rusov a celkom určite by tam mali teroristov!

 

A zas by som si myslela, že na vine nie sú obyčajní Ukrajinci a Rusi, ale tí politici a ich svetoví oligarchovia, ktorí ich takto proti sebe poštvali, aby sa vzájomne zabíjali, kvôli ich sprostej obchodnej politike. Kvôli ich sústavnému využívaniu teroristov ako vytvorili aj Islamský štát! A to písali moslimovia!

 

Dobrý politik by bol len taký, ktorý by myslel na životy civilistov na obidvoch stranách, aj v Európe, lebo ak z toho nebude svetová vojna, tak teroristické útoky sa preto v Európe budú množiť! Toto zaplatia životmi aj Európania, ktorým deti zas zomrú pri teroristických útokoch aj v Európe!

 

Ale o dobrých politikov nie je záujem, len o tých, čo podporujú správne obchody. Na obchodoch záleží, nie na ľuďoch, ktorých majú priveľa.

My môžme tak uvažovať, čo by bolo dobré, aj keď politici, len bábky obchodov to tak nerozhodnú.

 

Ešte by sa dalo hovoriť o logike, že napríklad civilistov v Izraeli zachránime len tak, keď vyvraždíme susedných moslimov. Takto to teraz vidia mnohí ľudia, že stačí ich vyvraždiť a budú ochránení!

 

Ale nie je to tak!

 

Ak Izrael vyvraždí Palestínčanov, moslimský svet sa dá tak do pohybu, že vyvraždí Izrael. To si dnes mnoho ľudí nemyslí, ale podľa mňa majú logickejšiu pravdu tí, čo upozorňujú na to, že Izrael moslimovia zničia! 

 

Takže táto genocída Palestínčanov priamo ohrozuje aj prežitie Izraelčanov!

 

Myslím si, že toto si neuvedomuje veľa ľudí, ale mnohí politici áno. Napríklad si to môže uvedomovať český prezident a preto chce urovnanie konfliktu mierovou cestou.

 

Nie je to tak ľahké a jednoduché, že kto chce vyvraždiť Palestínu ako teroristov, tak tým zachraňuje Izrael. Priamo tým Izrael aj ohrozuje.

Opäť, keby šlo o vaše deti, budete zvažovať všetko, aby prežili. Čiže, nebudete ich ani tak brániť, aby ich to ohrozilo!

 

Absolútne neverím politikom v Izraeli, že im naozaj na ich občanoch záleží!

 

Už som poukazovala na to, že je veľmi logické na základe informácií, že ich sami nechali napadnúť, aby mohli začať takú vojnu, akú chcú. A keď neľutovali obetovať stovky vlastných občanov, nebudú ľutovať a nezáleží im ani na ďalších!

Keby som ja žila v Izraeli, tak odtiaľ ujdem kdekoľvek inde, lebo neverila by som, že nás tiež neobetujú pre svoje obchodné a vojenské ciele.

 

Podľa mňa sa udeje aj genocída Palestíny, aj vyvraždenie Izraela. A preto súdni politici by chceli vyrokovať prežitie. A nielen preto, že zomrú deti teroristov, ale aj deti v Izraeli!

 

Na Pravde citujú politikov a ľudí, čo tvrdia, že nie je možné vysťahovať 1 100 000 ľudí behom 24 hodín, že to znamená ich vyvraždenie. Ďalej sa píše, že polovica z nich sú ľudia do 18 rokov, čiže deti. Keď dcéra prezidentky je v 18 tich rokoch dieťa, tak potom aj 14 – 17 sú deti. Zatiaľ zabili 583 detí, čo píšu doslova detí, ktoré nemajú mená, ani fotky, ani osudy.

 

A pozajtra 15.10. sa udeje genocída 500 000 detí. Nebudú mať mená, ani fotky, ani osudy. Mainstream ich takto vymaže zo zemského povrchu pre všetkých občanov na svete!

 

Teraz sa ľudia vzájomne presviedčajú, že netreba mať zľutovanie s teroristami. Všetci z nich sú teroristi, lebo k tomu vychovávajú aj svoje deti – k nenávisti a fanatizmu. Ktoré splodilo tiež len násilie, ale už posvätené!

 

Kresťanka tu píše, že nemá zľutovanie, lebo videla také fotky ako ich vychovávajú k fanatizmu a vlastné matky im priväzujú bomby na telo a chvália ich ako mučedníkov, keby sa ich vlastné deti šli odpáliť. 

 

Vieme to o všetkých matkách? Vieme za aké % zomrú tí nevinní a ktorých ešte bombami ich vlastné matky neopásali?

 

 

Hlavné je, že vieme aj o štvoročných, že určite by z nich vyrástli teroristi a preto schvaľujeme ich vyvraždenie!

 

 

Ja nie, a nielen pre tých štvoročných a trojročných a päťročných v národe, kde polovicu tvoria deti do 18, ale pre tých dospelých moslimov v iných štátoch, čo potom vyvraždia aj Izrael a masovo budú páchať terorizmus aj v Európe zas na ďalších deťoch!

 

Násilie totiž vždy plodí len násilie a moslimovia si nepovedia, že už stačilo! Moslimovia si povedia, že už stačilo celkom naopak a celé to bude len eskalovať!

 

Zdarne to prežijú len obchodníci, čo na tom zarobia a ktorých deti by žiadnym útokom a žiadnym vojnám nevystavili!

 

Mier nie je sentiment, mier je pud sebazáchovy! Je to slovo, ktoré hovorí o prežití státisícov civilistov, na ktorých politikom – obchodníkom nikdy nezáležalo.

 

 

 

Radovan Bránik:

 

„Všetko, čo sa dnes dalo k veci povedať. Počas rozhovoru na pozadí bežal priamy prenos z Gazy; chcem upriamiť pozornosť na niekoľko detailov, ktoré svedčia o tom, že Izrael ešte aj v týchto chvíľach operuje v Gaze s maximálnym ohľadom na civilné obyvateľstvo, za využitia špeciálnej techniky varovania a presných rakiet určených k demolácii budov tak, aby sa minimalizovali škody na okolitej infraštruktúre.

Je však žiaľ len niekoľko desiatok hodín do okamihu, kým bude ohrozená efektivita protiraketovej obrany štátu natoľko, že bude musieť zasiahnuť neproporčnou silou. Ak neprestane kadencia paľby z Gazy do zajtrajšieho poludnia, bude Izrael nútený prikročiť k operácii, aká sa svojou povahou nebude mať ako stretnúť s pochopením svetovej verejnosti.“
.
.
.
Takto elegantne sa dá povedať, že pristúpi len k operácii, nie k vojne, a rovno ku genocíde, keďže aj ich nebudú chcieť vlastní teroristi pustiť a ani to nie je fyzicky možné presídliť také množstvo detí!
.
.
Teraz to už nebudeme volať genocída, ale „nestretnutie s pochopením verejnosti“ !!!
.
.
.
.
„A ďaleko odtiaľ sa Irán usmieva vediac, ze práve bezprecedentne zneužil Palestínčanov na zastavenie normalizácie vzťahov Izraela s významnými štátmi regiónu. Podporou Hamasu dosiahol stav, že Izrael sa bude musieť začať brániť spôsobom, ktorý nebude obyvateľstvo krajín, s ktorými sa sotva začali zlepšovať vzťahy tolerovať.
A ľudia zaslepení obrázkami z bojiska vidia zase len povrch a rámcujú to ako konflikt Izraela a Palestíny. Nie sú pre emócie a predsudky schopní dovidieť na prostý fakt, že nearabský Irán len opäť raz hodil obyvateľov Gazy do mlynčeka na mäso v absolútne sebeckom záujme. Pretože arabskí Palestínčania sú pre pyšných Peržanov v skutočnosti to posledné, čo ajatolláhov zaujíma.“
.
.
.
Ako sa usmievalo USA, že využili proti Rusom Ukrajincov? 
.
Teraz si nemáte všímať rovnako zbúrané domy a zavraždené deti, teraz nemáte byť zaslepení obrázkami!
Pri Ukrajine sme mohli byť? 
.
Teraz máme vidieť, že nebojujú tí, ktorí bojujú, ale iní za tým! A pri Ukrajine to nedokázali pochopiť, veď jasne môžeš vidieť, kto s kým bojuje !!! 
.
Ten nearabský Irán len tak hodil obyvateľov Gazy do mlynčeka na mäso, ako USA Ukrajincov! V absolútne sebeckom záujme pre zničenie obchodov Nemecka s Ruskom a ovládnutie EÚ závislosťou. Pretože Ukrajinci sú pre pyšných Američanov to posledné, čo ich zaujíma !!! Ešte tak obchody na Ukrajine! 
.
.
.
.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1629813817542580&set=pcb.1629819214208707
.
.
.
z komentárov pod Bránikom:
.
.
.
„Potomok gardistov sa nezaprie. Genocída Ukrajincov ti vadí, ale bez váhania navrhuješ genocídu „Palestínčanov“.
.
.
„navrhujem zničiť hniezdo teroristov v Gaze. Najlepšie zrovnanim so zemou.“
.
.
„Žasnem, že ako politológ neviete, ako vznikol Izraelský štát. Židia požívali bežne teror voči Palestínčanom. Prečo sa teraz čudujete? Násilie plodí iba násilie. A toto nie je ešte koniec. Ako analytikovi-prognostikovi vám musí byť jasné, že Izrael sa v tomto arabskom priestore ako štát nemôže udržať nastálo.“
.
.
.
.
Bránik: „Kľúčové je – kto chce prežiť a nechce bojovať, mal možnosť opustiť tento priestor a preto prakticky žiadna z obetí nebude civilnou.“
.
.
.
„Radovan Branik aha tak ked Rusi utocili a mali rovnake vyzvy pre civilov to bola genocida ale ked to robi Izrael tak je to ok statisice deti v Pasme Gazy, Izrael uz mal historiu, ze sa tam nese*e a nebere ohlady, narozdiel od Rusov ktori brali ohlady o com jasne hovoria cisla v porovnani s vojnami vedenymi zapadom….“
.
.
.
„Branik radoby expert na vsetko, v skutocnosti idiot a propagandista, ako mozu odist z Pasma Gazy, ti civilisti ked su izolovani ? Je tam namorna a letecka blokada, drviva vacsina populacie nema realnu moznost opustit dane uzemie a tento uboziak Branik povie, ze prakticky ziadna obet nebude civilnou ….len pocas nedele tam 580 Palestincov zarvalo 78 z toho deti a sm*ad Branik povie ze prakticky ziadna obet nie je civilna… But most Gazans have no way of fleeing the besieged enclave. All crossings out of the territory are shut, with the exception of the tightly controlled Rafah crossing with Egypt. zdroj CNN…“
.
.
„tie presné rakety zasiahli školy, nemocnice, bytové domy a k tomu odpojenie elektriky a vody, zabránenie úteku civilistov, či prísun akejkoľvek humanitárnej pomoci… všetko smeruje k masakru a genocíde – ale pomsta musí byť, veď tak koná civilizovaný/vyvolený národ (…)“
.
.
„Tu by som dokonca Michal Trochta tvrdo ‘konspiroval’ , ze o danom utoku vedeli.“
.
.
„To nic nemeni na fakte ze sefovia izraelskych tajnych sluzieb sa uz mali hojdat na kandelabroch“
.
.
„vies co ej zaujimave, ze to Mossad nezistil ? Ze to spiace bunky, informatori a agenti v Pasme Gazy nezistili, ze ignorovali varovania egyptskej spravodajskej sluzby, alebo, zeby to vedeli a obetovali par stovak ludi pre svoje ciele ?“
.
.
.
„A ja ich chápem. Treba sa na to pozerať širšou optikou, nie len cez emócie…“
.
.
(Pri Ukrajine to malo byť naopak, tam sme sa mali pozerať cez emócie a obrázky v mainstreame!)
.
.
.
„v gaze ziju ale aj palestincania, ktori si kobercovy nalet nezasluzia. keby ste sa narodili v gaze vy?“
.
.
.
„chodte kam? tam nie su len teroristi. spamatajte sa.“
.
.
„Pavel Šrámka tak to asi prrr. neviem kto by im to tak prudko spocital. iran sa realne nezapoji, bude len zasobovat teroristov. to su naivne casto decka na bicykloch a motorkach proti realnej armade…“
.
.
.
.
.
z Denníka N, komentované na SME:
.
.
.
.

„Ano, Netanjahu skoncil.

.

Pomozem si clankom z Dennika N:

.
Pár dôvodov, prečo musí Netanjahu odísť a už sa nikdy nesmie vrátiťPolitické zlyhania
Bezpečnostné a vojenské zlyhania
Morálne a ľudské zlyhania
Benjamin Netanjahu má teraz plno silných rečí, hovorí, že každý člen Hamasu je mŕtvy muž a podobne. Áno, je to pochopiteľná vojnová rétorika aj odkazy nepriateľom, nielen Hamasu.Lenže od Netanjahua nezaznelo takmer nič súcitné, nebolo počuť žiadne ospravedlnenie, pokora k vlastným občanom, k ľuďom z južných oblastí, z kibucov, o ktorých Netanjahu minulosti povedal, že ho tam aj tak nikdy nevolili. V kibucoch tradične ľudia volia ľavicu, hoci v posledných rokoch to nie je také jednoznačné ako v minulosti.Keď pred pár rokmi vojenský súd odsúdil vojaka Elora Azariu za to, že zastrelil spútaného Palestínčana, ktorý chcel predtým zabiť iného vojaka, bol Netanjahu jedným z tých, čo hovorili, že k Azariovi by všetci mali byť zhovievavejší, lebo je to „náš syn“.

Teraz nepovedal ani slovo o tom, že zabití mladí ľudia na párty a bábätká vytrhnuté matkám z rúk a potom zavraždené ohavným spôsobom sú „naše deti“. O obetiach nepovedal takmer nič.

.

.

Hoci v Izraeli je to zvykom, na pohreby obetí teroristického útoku teraz neprišiel takmer nikto z jeho vlády. Dá sa to aj pochopiť, hoci nie ospravedlniť. Keď napríklad ľudia z jeho strany Likud prišli na návštevy do nemocníc k zraneným, ich príbuzní ich vyháňali, kričali, že sú za všetko zodpovední, a pýtali sa, ako je možné, že ich najbližším dlhé hodiny nikto neprišiel na pomoc.

Netanjahu a jeho ľudia celé mesiace urážali, ponižovali a označovali ľudí, ktorí sa búrili proti súdnej reforme, za anarchistov, zlých Židov, rozmaznaných ľavičiarov. Aj títo ľudia teraz bojujú za Izrael, za svoje rodiny, domov, za svoj život.

Sú väčší vlastenci ako celá Netanjahuova zostava a majú spolu so všetkými občanmi a občiankami morálne právo – dokonca povinnosť – požadovať, aby odišiel zo svojej funkcie. Zlyhal. Neobstál a teraz už len lepí, čo sa dá. A ešte pri tom nezabúda myslieť hlavne na seba.“

.

.
.
.
.
„prišli na návštevy do nemocníc k zraneným, ich príbuzní ich vyháňali, kričali, že sú za všetko zodpovední, a pýtali sa, ako je možné, že ich najbližším dlhé hodiny nikto neprišiel na pomoc.“
.
.
.
.
.
No, ako je to možné? Len tak, že ich nechali zmasakrovať, aby mohli zrealizovať genocídu a rozohrať si takú vojnu, akú práve chcú!
.
.
Väčšina vojen takto vznikala, že Hitleri v kanceláriách – elita sveta, len využívala sadistických primitívov na rozpútanie vojen a zakladanie teroristických organizácií, ktoré sa budú hodiť na rozpútanie do ďalších!
.
.
.
.
.
Tých primitívov ospravedlňuje, že ich vychovali v primitivizme! To je akokeby ste chceli odsúdiť povedzme Róma, ktorý nemal také možnosti ako vy!
.
Čo ospravedlňuje týchto Hitlerov na úrovni a elitu sveta! Ich už celkom nič! Mali vzdelanie, mali bohatstvo, mali školy, mali médiá, mali moc a sú horší od posledného primitívneho sadistu, ktorý fyzicky nedokáže zabiť toľko ľudí ako Hitler na úrovni!
.
.
Obetujú Židov, potom Palestínčanov, potom znovu Židov. Nikoho na korbe auta osobne nepovezú, len elegantne dajú vyvraždiť státisíce a v kanceláriách pri kávičke vyberú, ktoré obete majú mať meno, vek, príbeh, aby ľudia volali po vojnách a vraždení!
.
Asi ako keď si nacisti počúvali operu. Na úrovni! 
.
.
.
.
.
.
.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560682x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie