Založ si blog

Keď si prečítate Jakuba Fila, už viete všetko, čo má vedieť uvedomelý občan! Načo stádo identických novinárov za ním?

„Milá Markíza, my sme nezabudli – Dezoláti v uliciach!“

 

To len ľudia v médiách sa vedia tak sťažovať, že keď nenakúpiš v ich obchode ale naproti alebo nenakúpiš nič, tak ich vraj nenávidíš a šíriš nenávisť voči médiám!

Isto podľa nich cítim nenávisť k médiám, keď som si dovolila televízor vyhodiť už pred rokmi do pivnice, veď neobjektívne informujú už dávno!

Sťažujte sa, sťažujte, kde som nebola v reštaurácii a dovolila si obedovať doma a kde som nebola na dovolenke a povinne nepodporila cestovné kancelárie a koho som povinne nesledovala!

Nenávidím podľa vás aj tie reštaurácie, kde som nebola, aj tie cestovky, s ktorými som necestovala, aj tie obchody, ktoré som nenavštívila, aj tie televízie a noviny, ktoré som ignorovala.

A to vraj vyrieši trh a kvalita ponúkaného!

 

Tak prečo reštaurácie nevykrikujú o dezolátoch, ktorí si z nenávisti varili doma, prečo nevykrikujú cestovky o fašistoch, ktorí z nenávisti sedeli doma? Nie, to je špecialita novinárov v televíziách a novinách, že z nenávisti k nim nie ste debil, čo by to pozeral – jednostranné názory, ako k nám prúdia z Afriky len ženy s deťmi, ako vám stačí jeden sveter a ako presne máte volať po tretej svetovej a zbrojení!

 

Najprv občanom nadávajú do dezolátov a fašistov a potom vy ich nenávidíte, keď si povinne nenecháte nadávať od nikým nevolených len novinárov?

 

Nesledovala som vás roky a nebudem ani ďalšie roky! Televízor zostane v pivnici a ušetrím si nielen peniaze, ale hlavne čas na vašom primitívnom tovare. 

Nepoznám ani vašich moderátorov, ani vaše televízie, ani vaše reklamy! Mne už život dávno neotravujú televízie a rozhlas!

 

Čakala som verejné diskusie odborníkov k najzávažnejším témam, na čo majú občania Slovenska právo! Bola by som sa dozvedela, či sa už vedú, ale nekonali sa, výlučne jednostranné diskusie!

 

Pokúšala som sa pozrieť si nejaké predvolebné diskusie, ale bola to strata času, ešte sa to zhoršilo drzosťou moderátorov urážať divákov ako dezolátov a fašistov, hoci obhajoba nacistov SS vás nezaujíma, fašisti sú pre vás len bežní občania na ulici!

 

Musia vám stačiť prvovoliči a mladí, ktorých nadchne aj jeden sveter navyše za uvedomelosť! 

Musia vám stačiť čitatelia SME a povinne uvedomelí umelci! Mne tým pracovná príležitosť neujde, keď vás nebudem papagájovať!

Nečakám na rolu uvedomelej celebrity, že mám migrantom doniesť starý sveter alebo pretŕčať sa s tým proti sankciám.

 

 

Teším sa na volebné a povolebné rozbory u slobodných médií, čo vy nie ste! 

A keby ste ich zakázali a scenzúrovali, radšej budem upratovať kuchyňu aj bez hudby, ale ani rozhlas si nepustím. Ten už sme tiež zahodili.

Budeme žiť ako v totalite – čakať, kedy vás vyhodia!

Dočkali sme sa vtedy, raz sa dočkáme aj teraz! 

 

 

Televízni vysielatelia žiadajú: NEŠÍRTE VOČI NÁM NENÁVISŤ!

 

„Asociácia televíznych vysielateľov Slovenska reagovala na to, že vyvrcholenie predvolebnej kampane prinieslo nielen súboje politikov a politických subjektov, ale aj očierňovanie a obviňovanie médií, okrem iných aj súkromných televízií., informuje SITA.

Asociácia televíznych vysielateľov Slovenska (ATVS) apeluje na verejne činné osoby, aby nešírili nenávisť voči médiám. Verejnosť i politici by podľa ATVS mali chápať, že nezávislé médiá sú dôležité pre fungovanie demokracie na Slovensku. Asociácia reagovala na to, že vyvrcholenie predvolebnej kampane prinieslo nielen súboje politikov a politických subjektov, ale aj očierňovanie a obviňovanie médií, okrem iných aj súkromných televízií.

 

Len pluralita názorov sa z mainstreamu akosi vytratila…

 

Naša rada

 

My by sme iba radi dodali, že keď štandardné mainstreamové médiá začnú zamestnávať profesionálnych moderátorov a nie premotivovaných politických aktivistov, ktorí útočia na každého s iným názorom, tak sme presvedčení, že ako politici, tak aj obyčajní ľudia ich začnú brať o trochu vážnejšie. Takto tendenčný a jednostranne zameraný mainstream tu totiž bol naposledy za totality!“

 

https://www.hlavnydennik.sk/2023/09/29/televizni-vysielatelia-ziadaju-politikov-nesirte-voci-nam-nenavist

 

 

Mne už život dávno neotravujú televízie a rozhlas!

 

A z toho, čo som stihla vidieť, sa to len zhoršilo!

Rada si pozriem slobodné médiá, čo vy nie ste!

 

 

 

Ale áno, rada si pozriem SME alebo Denník N, čo nové plánujú progresívni totalitní extrémisti so svojimi oligarchami pre sprostý národ Slovákov.

Potom už načo vás, čo ste len ich identický odvar? 

Kto by pil 100x vyluhovaný čaj a sledoval navlas rovnaké správy s navlas rovnakými jednostrannými diskusiami?

Napríklad s jedným Sabakom pre všetky médiá?

 

 

Ako otravovaný občan médiami žiadam,

aby nás asociácia televíznych vysielateľov neotravovala, keď predáva nekvalitný a primitívny tovar – len odvar SME a Denníka N!

 

Ak si z vás niekedy niečo pozriem, vždy to bude len ako Silvestrovský program k voľbám!

Ten aj tak bude najlepší na Denníku N, tak neviem, na čo existujete?

 

 

Keď si prečítate Jakuba Fila (SME), už viete všetko, čo má vedieť uvedomelý občan! Načo stádo identických novinárov za ním?

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5557425x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie