Založ si blog

Celá alternatíva je pripravená na jadrovú vojnu

Aj keď sa z toho v mainstreame novinari a aktivisti smejú, že to nás len Rusko straší a nikdy to neurobilo a nemáme im to veriť a nemáme sa ich báť, alternatíva to nepodceňuje a často píšu o jadrovej vojne prečo všetko môže vypuknúť. Už dávno ľuďom radia, čo v prípade jadrovej vojny… mnohí ľudia majú nakúpené jódové tabletky, ale „dezoláti“ o tom nehovoria, aby sa z nich nesmiali, že kde máš tú jadrovú vojnu, ako sa aj mne smiali, že kde máš tú vojnu s Ruskom?

 

Pripomeňme si postoj „uvedomelých“. Nemáš tomu veriť, to ťa Rusko len straší a neurobili by to. SME malo dokonca články, že všetci by aj tak nezomreli a koľkí by prežili a planéte by to pomohlo. Preto ich vidím ako bláznov. Popierajú, popierajú možnosť jadrovej vojny, ako popierali, že touto cestou bude vojna s Ruskom a nestrašilo nám v hlave, keď sme celé roky varovali, že toto zbrojenie povedie k vojne s Ruskom.

Dopredu vedeli, že ak budú trvať na členstve Ukrajiny v NATO, bude vojna, bolo to jasne napísané aj na SME, že toto je pre Rusko červená čiara a teda dopredu vedeli, že z toho bude vojna, lebo od tohto zámeru neustúpia!

 

Teraz dopredu vedia, že sa Rusko vyhráža jadrovými zbraňami a zas nám tvrdia len to, že to nemáme brať vážne a to neurobia!

No ja si myslím, že urobia, ako začali aj vojnu kvôli svojej červenej čiare.

 

A čo vidíme? Mnohé západné štáty sa toho reálne boja a preto sa nechceli zapájať do svetovej vojny, ale predajní politici východného bloku nás chcú do svetovej a jadrovej vojny zapojiť. Máme statočne zomrieť a neustupovať! Ale oni ujdú.

 

 

 

Česká ministryně obrany v ČT prohlásila, že použití jaderných taktických zbraní na Ukrajině by ČR neohrozilo a nemělo by na obyvatele ČR žádný vliv!

Tohle není aprílový vtip, protože nezazněl v sobotu na 1. Apríla, ale až v neděli v pořadu Otázky Václava Moravce na České televizi [1]. Autorkou výroku je ministryně obrany Jana Černochová, která doslova šokovala naproti sedícího Lubomíra Metnara, který ji chtěl opravit s tím, že se prý asi spletla a chtěla říct, že se Češi nemusí bát rozmístění jaderných taktických zbraní v Polsku, nikoliv jejich použití.

Metnar totiž myslel, že tento šílený a magorský výrok ministryně byl vysloven v omylu jako přeřeknutí, že myslela uskladnění a umístění jaderných zbraní v Polsku, nikoliv jejich použití na Ukrajině. Jenže, to se Metnar šeredně spletl. Rozjetá Černochová ho ujistila, že se nepřeřekla a nespletla a znovu zopakovala, že pokud by Rusko nebo Bělorusko použilo na Ukrajině jaderné zbraně, že by z toho občané ČR nemuseli mít strach a nemuseli by nakupovat pytle s jódem, protože dezinformátoři by to prý v takovém případě okamžitě doporučovali.

Ve studiu u Moravce spadly hodiny ze zdi a Lubomír Metnar nevěřil, co právě slyšel

Chudák Lubomír Metnar jenom zalapal po dechu, nevěřil vlastním uším a rozjetá Černochová, která regulérně zešílela, pokračovala ve své argumentaci, že prý Dana Drábova, šéfka Úřadu pro jadernou bezpečnost prý o tom několikrát mluvila a hrozba pro ČR by podle ní prý byla minimální, pokud by Putin odpálil na Ukrajinu několik taktických jaderných raket. Ty mají mimochodem výkon v průměru okolo 15 kT a podobně.

Přestože termonukleární zbraně jsou relativně čisté, po jejich explozi vzniká vysoce radioaktivní spad, který je produktem reakce exploze s okolní atmosférou a částicemi prachu z půdy, který je nasát ze země v důsledku tzv. komínového jevu, kdy noha atomového hřibu stoupá vzhůru a nasává zeminu z půdy. Vysokým žárem se zemina mění na bílý a šedý popílek s izotopy prakticky celé Mendělejevovy tabulky. Vítr potom roznese tento oblak po okolí a jemné částečky dokáží obletět celou planetu kolem dokola hned několikrát po sobě.

Pokud nebudou politici kteří mají nastoupit na vládní posty povinně podstupovat psychotesty, pak jsme všichni v rukou psychopatů!“

https://malinova.blog.pravda.sk/2023/04/06/ceska-ministryne-obrany-v-ct-prohlasila-ze-pouziti-jadernych-taktickych-zbrani-na-ukrajine-by-cr-neohrozilo-a-nemelo-by-na-obyvatele-cr-zadny-vliv/

 

 

Takže tu vás to neohrozuje, tam vás to neohrozuje, nedajte sa zastrašovať!

 

Nezostáva nám nič iného než veriť, že USA to nedopustí, aby politici východného bloku zavliekli svoje štáty a celú Európu do jadrovej vojny. Aj napriek želaniam mladých progresívnych a uvedomelých ľudí, že morálne správne je začať svetovú vojnu aj za cenu jadrovej!

 

Keby Rusko malo prehrať použije jadrové zbrane! Verím tomu tak, ako povedali, že bude vojna po prekročení ich červených čiar!

Doteraz jadrové zbrane na civilistov použilo len USA a verím tomu, že ich použije aj Rusko! Rovnako by aj USA použilo jadrové zbrane, keby sa Rusko nestiahlo z Kuby.

 

 

Pre prípad prežitia máme jódové tabletky, zásoby aj pivnicu. Stretla som jednu mamičku z Nórska, čo si tu bola po deti stredoškolákov, lebo ich v takej krajine, čo sa chce dobrovoľne zavliecť do vojny s Ruskom, nenechá. V Nórsku majú cez sms informácie, kde majú svoje miesto v kryte a že tam majú pripravené aj deky a vodu. 

Tie iné krajiny asi nemajú takých „uvedomelých občanov“, čo by ešte tlieskali politikom, čo majú kryty len pre seba a vlastné krajiny nechajú zavliecť do svetovej vojny a bez krytov, lebo nemajú to brať vážne!

 

Dúfam, že ich zastaví USA a nebude chcieť ešte väčšiu eskaláciu, hoci naši debilní politici nás predhodia hocčomu.

 

Možno zastavia Zelenského, keby chcel pozvať Poľsko, ako zastavili plynovod. Bude mi jedno, že to hodia na Rusko, keď to už zastavia.

 

 

 

SCOTT RITTER 💥 Pravda o NATO? 💥 + Jindřich Rajchl

 

 

 

Aj koľkokrát už mohla začať jadrová vojna kvôli omylom!

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556899x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie