Založ si blog

Už stredoškoláci ako udavači!

Dúfajme, že takéto deti má len kariérna elita!

 

Tak už nielen v Česku máme kauzu komsomolských študentov, ktorí kvôli prítomnosti na demonštrácii chceli vyhnať dekana ekonomickej fakulty.

 

 

„Preto bolo pre internetovú verejnosť prekvapením, keď jeden zo známych členov zoskupenia, Milan Laurinec, uverejnil na svoj profil sériu fotografií, z ktorých vyplýva, že Laurinec sedel v jednej z mnohých maturitných komisií. Ku príspevku pridal popis: „Odmaturované.““

 

 

Takže nezačali s tým stredoškoláci a maturanti, ale dospelí aktivisti, ktorí do toho stredoškolákov dostali, že spätne tým museli počas maturít trpieť!

Akokeby na maturitách niekto vyučoval dezinformácie? Už svoj predmet nepozná?

A musí byť povinne spokojný so stavom Slovenska, keď môže sedieť v maturitnej komisii? Na to sa budú preverovať politické názory a spokojnosť so stavom Slovenska?

 

Celý život som si myslela, že takéto mladé zrúdy sa rodili v 50-tych komsomolských rokoch, že mladí ľudia boli schopní tak kolaborovať s totalitným režimom, že sa dovolávali ideologických čistiek a boli schopní udávať učiteľov, čo si myslia v súkromí, či nesympatizujú s imperiálnou spoločnosťou!

 

Nikdy by som neverila, že sa to môže vrátiť späť. To, čo už sme nestihli zažiť ani my, takých pohrobkov udavačov a predajných mladých ľudí.

A toto má byť tá budúcnosť, že mladí? Niečo tak morálne odporné ako už ani v 80-tych rokoch minulého storočia nebolo možné?

Veď oproti tomu sme boli v minulom storočí oveľa ďalej a nikto nechcel nikoho politicky prenasledovať. Takú vykopávku a takého študenta sme si nevedeli ani predstaviť, taká dávna minulosť to bola!

A dnes sa takí rodia a v Bratislave?

 

Znovu musím zopakovať, že som šťastná, že k tejto politicky zdegenerovanej generácii nepatrím a za našu sa nemusím hanbiť.

Vtedy sa ľudia takto navzájom úboho neprenasledovali. Mohli ste kdekoľvek, čokoľvek hovoriť a bez toho, aby vás vlastná rodina alebo priatelia vyhlasovali za dezolátov. Učitelia mohli počúvať slobodnú Európu, zahraničné správy a nikto ich neudával, ani proti nim neštval ako v 50-tych rokoch, keď sa narodila taká generácia ako dnes. Všade ste mohli vyhrávať zakázané piesne a stredoškoláci neboli aktívni niekoho politicky prenasledovať. Boli sme totiž protitotalitná generácia, ktorá túžila po slobodnej spoločnosti!

 

Dnes je to naopak! Dnes sa do slobodnej spoločnosti rodili ľudia, čo si chcú vybudovať totalitnú a v mene propagandy politicky prenasledovať nielen učiteľov, ale aj vlastné rodiny!

Zostáva dúfať, že takto zdegenerovaná a zmanipulovaná mládež sa vyskytuje len v Bratislave ako zmanipulované deti „intelektuálnej“ smotánky, ktorá musela kolaborovať v každej dobe, keď im išlo o kariéru.

 

V totalite sme taký hnus už zažiť nestihli! A aby chcel niekto budovať totalitu a politické prenasledovania celkom slobodne!

 

 

Asi tak, ako stredoškoláci zorganizovali pochody za slušné Slovensko!

Za tým je opäť len totalitná dementná elita!

 

Stredoškoláci reagovali

 

„To, že prítomnosť známeho šíriteľa dezinformácií v komisii je problematická, si myslia aj samotní študenti. Tí sa ku celej situácii vyjadrili prostredníctvom stanoviska od Aliancie Stredoškolákov.

„Ako stredoškoláci zastávame názor, že extrémizmus a nenávisť do našich škôl nepatria. Sme hlboko pobúrení krokom dotyčnej školy, ktorá dovolila jednej z významných osobností slovenskej dezinformačnej scény byť členom maturitnej komisie počas maturitného týždňa,“ uviedla Aliancia.

„Ak chceme na Slovensku bojovať proti extrémizmu a dezinformáciám, musíme začať na školách. Je neprijateľné, aby v maturitnej komisii sedel pedagogický zamestnanec, ktorý svojím správaním veľmi negatívne ovplyvňuje študentov,“ dodala ďalej.“

 

https://www.startitup.sk/maturantov-sokovala-pritomnost-clena-obcianskeho-tribunalu-v-komisii-sme-hlboko-pobureni-odkazuju-studenti/

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/669124-aliancia-stredoskolakov-dostala-podnety-o-ucasti-slovenskeho-dezinformatora-v-maturitnej-komisii/

 

 

 

Ešte sa vám stále zdá, že toto by robili liberáli? Že toto sú liberáli s nejakou obhajobou slobody človeka?

 

Maximálne jednej aj to len na reklamu slobody, v zmene pohlavia a tým sloboda aj končí!

Ak si náhodou nechceš zmeniť pohlavie, tak máš smolu, lebo v ničom inom slobodu mať nebudeš! 

Ako liberál vždy budem obhajovať slobodu nielen zmeny pohlavia ale aj názorov!

Nebezpečné sú len tie, ktoré upierajú ľudskú rovnoprávnosť, čo sa práve deje od tej predajnej a nie intelektuálnej ale dementnej elity a z čisto kariérnych dôvodov, ako to bolo aj v socializme, prečo elita národa kolaborovala s totalitným režimom!

 

 

Nič lepšie nevystihuje takú mládež ako toto video, čo som si myslela, že zostane už len nezažitou spomienkou zdegenerovanej socialistickej mládeže, akou sme my už nikdy neboli!

 

„Vy jste ještě zažili výzvy: Nebojte se udat své rodiče, aby je strana mohla překovat v nového socialistického člověka?“

 

 

 

 

Nie, nechcem patriť a nepatrím k ľuďom, čo s nadšením budujú novú totalitnú spoločnosť a liberalizmus k tomu len zneužívajú ako reklamu, aj to len veľmi selektívne, ako na len reklamu na slobodu aj stačí!

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540372x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie