Založ si blog

Nemám záujem voliť ľudí, ktorí slúžia len zbrojeniu, vojnám a totalite!

Rusko vidím ako Zsuzsovú.

 

Rusko ma nikdy nezaujímalo. Mnohokrát som písala, že najhorším levelom odsúdenia je ľahostajnosť a nie to, keď sa niečomu venujete a venujete tomu svoj čas a silu.

Nikto sa mi nemôže čudovať, že ma Rusko nikdy nezaujímalo, keď do nášho rodinného života najviac zasiahol 68 rok. Týmto sme s Ruskom skončili. Nikdy som nemala záujem cestovať do Ruska alebo čokoľvek z neho vidieť. O Rusko by som ani nezakopla, keby nás USA sústavne neštvalo proti Rusku prostredníctvom našich lokajov. To, že som nechcela zatiahnutie do vojny s Ruskom, neznamená, že Rusku v niečom nadŕžam. Nechcem vojnu v Európe!

 

Zsuzsová ma nikdy nezaujímala. Nikdy ma nezaujímali ani žiadni mafiáni zo Slovenska a to celkom rovnako ako ani žiadne celebrity. Nevedela by som vymenovať ani žiadnych mafiánov, ani žiadne celebrity. Myslím si, že ma zaujímajú bežní ľudia, ktorí ako masa reprezentujú ako sa žije na Slovensku alebo čo si myslia bežní ľudia.

 

Nemyslím si, že vraždu Kuciaka si objednala Zsuzsová, vždy som si myslela, že politické sily za politickým prevratom, ktorý sa len vďaka tejto vražde udial. 

Znamená to, že som fanúšik Zsuzsovej a pracujem pre Zsuzsovú? To by určite nikto nepovedal. Pritom myslím si, že skutočných objednávateľov vraždy Kuciaka a jeho snúbenice nemajú.

 

Celkom rovnako ma nezaujíma Rusko a myslím si, že bolo k vojne USA vyprovokované. Ale to, čo by mi k Zsuzsovej nikdy nepovedali, že som jej fanúšik, to už pri Rusku na politickú objednávku neplatí a tu už každému v rámci prenasledovania vnucujú, že kto si nemyslí to, čo píšu novinári, tak je fanúšik Ruska, russák alebo proputinovec!

 

Nie som povinná myslieť si to, čo novinári na SME, v Denníku N alebo v Aktualitách.

 

 

 

Zástupca šéfredaktorky SME Jakub Filo včera napísal na svojom FB takýto status:

 

„Nedávno som čítal diskusiu o nástrahách sociálnych sietí a tom ako ich algoritmy pomáhajú šíreniu hoaxov. A častokrát z normálnych a príčetných ľudí tvoria šíriteľov klamstiev, fanúšikov ruskej propaganda presiaknutých hnevom a agresiou. Mnohí to poznáte z rodín, mnohí z okruhu vašich zrejme už bývalých kamarátov. Viem, veľa v nádeje v tom zatiaľ nie je.
Jeden z diskutujúci však napísal skúsenosť so svojou mamou, ktorá hoaxom a propagande tiež podľahla.
„Chytil som jej telefónn, na FB som jej olajkoval všetkých novinýrov, ktorým dôverujem, všetky možné seriózne inštitúcie, denníky a podobne. Čo sa stalo do par mesiacov? Je z nej bojovníčka proti hoaxom, začala vypisovať svojim kamarátkam, čo to zdieľali, či im nehrabe, počúva veľa podcastov (serióznych) a je úplne inde,“ napísal.
Netreba sa vzdávať. Aj toto je možno návod, ako vytvoriť záchrannú sieť vo vašom okolí. Najbližšie mesiace to bude obzvlášť dôležité.
Nižšie som vypísal zoznamy ľudí, ktorých sa oplatí sledovať. A oplatí sa, aby ich sledovali aj vaši rodičia, či kamaráti.
Pokojne v diskusii pridajte aj svoje.
Ludia
https://www.facebook.com/vladimir.snidl – novinár denníka N venujúci sa hoaxom
https://www.facebook.com/jakub.goda.9 – prezidentská kancelária, stratcom a hoaxy
https://www.facebook.com/tomas.krissak.5 – verejné aktivity, stratcom a hoaxy
https://www.facebook.com/bbalogova – šéfredaktorka SME
https://www.facebook.com/robert.ondrejcsak – veľvyslanec v Británii, stratcom
https://www.facebook.com/mdubeci – exPS, šéf Tabačky
– bývalý novinár, už na dôchodku
https://www.facebook.com/zuzana.petkova.9 – Nadácia Zastavme Korupciu
https://www.facebook.com/peter.repisky – farár v Detve, vela krestanského obsahu ale vzhladom na geopolitiku aj mnohé kultúrne témy velmi triezvy hlas vzhladom na krestanske prostredie
Stranky
https://www.facebook.com/hoaxPZ/ – policia debunkuje hoaxy
https://www.facebook.com/CheckbotSK/ – projekt proti hoaxom
https://www.facebook.com/dezinformacie/ – projekt proti hoaxom, stratcom
twitter – opat uplne ine informacne prostredie, vela veci a tem sa riesi cez glosovanie
https://twitter.com/simonabubanova – politicka marketerka
https://twitter.com/HlavacovaSim – politologicka aktivistka
https://twitter.com/kolkava – politolog publicista
.
.
.
.
.
 
„Chytil som jej telefónn, na FB som jej olajkoval všetkých novinýrov, ktorým dôverujem, všetky možné seriózne inštitúcie, denníky a podobne.“
 .
.
Ďalší mu tam píšu:
.
.
 
„Ja som toto spravil jednej osobe a nepomohlo. Lebo kamarátky ďalej jej posielali hoaxy.“
.
.
 
„bolo treba prenastaviť aj kamarátkam“
.
.
.
Čo toto znamená?
.
.
Že niekto si dovoľuje zasahovať do iného tak, že bez jeho vedomia a želania lajkuje cez jeho FB ich novinárov?
.
Nepísalo sa, že nemáte čo otvárať mobil ani svojho partnera?
.
A to ešte novinár svojim čitateľom a fanúšikom radí, aby robili svojim rodičom len ako ich deti?
.
To ako deti majú prevychovávať rodičov a lajkovať za nich týchto novinárov aby si mysleli to isté, čo títo novinári?
.
.
A keď si nebudú myslieť to isté, tak im hrabe?
.
Toto nie je rozoštvávanie rodín? Navádzanie, aby ich čitatelia aj takto nútili svojich svojprávnych rodičov, aby si mysleli presne to isté, čo títo novinári a správali sa k vlastným rodičom ako k nesvojprávnym?
.
.
.
.
.
.
Nie som fanúšik ani Zsuzsovej, ani Ruska! A myšlienkové pochody týchto novinárov ma zaujímajú len keď ohrozujú demokraciu a slobodu všetkých občanov na Slovensku, aby si povinne pod prenasledovaním mysleli to isté, čo títo novinári!
.
Čo ani to nemajú z vlastnej hlavy, len podľa politických zadaní ich chlebodarcov!
O ich chlebodarcoch si myslím, že to sú objednávatelia vraždy Kuciaka, aby dostali ľudí do ulíc na politický prevrat!
.
.
.
.
.
Chmelár:
.
„Oslobodzujúci rozsudok nad Mariánom Kočnerom vo veci vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej ma vôbec neprekvapil. Kočner je gauner, ale nie hlupák. Iba hlupák by dal zavraždiť človeka v prípade, keď vie, že by bol okamžite hlavným podozrivým. A ja si od začiatku myslím, že ak si položíme klasickú otázku rímskeho práva „Cui bono?“ – v čí prospech bol tento zločin – tak rozhodne nie v prospech obžalovaného Kočnera. V tom, že Alena Zsuzsová bola odsúdená a Marián Kočner nie, nevidím nijaký rozpor. Môže to totiž s najväčšou pravdepodobnosťou znamenať, že Zsuzsová skutočného objednávateľa vraždy stále kryje, takže verejnosť by malo pohoršiť skôr to, že vyšetrovatelia (vrátane tých našich slávnych „investigatívnych“ novinárov) nešli po tejto stope a od začiatku pracovali iba s verziou, že za všetkým je Kočner.“
.
.
.
ÓDOROVA VLÁDA JE VOJNOVÝM KABINETOM
.
„Premiér Ľudovít Ódor potvrdil, že základným východiskom pri tvorbe štátneho rozpočtu budú 2 percentá HDP na výdavky do rezortu obrany vrátane vojenskej pomoci Ukrajine. Minister obrany Martin Sklenár (niekdajšia pravá ruka Jara Naďa) ho doplnil, že to už nie je cieľ, ale minimum, čím naznačil oficiálnu pozíciu Slovenska, s ktorou pôjde prezidentka republiky na júlový samit NATO, ktorý by mal rozhodnúť o ďalšom zvyšovaní investícií do nákupu zbraní…
Budem to opakovať stále, kým to nepochopia aj tí, ktorí podliehajú vládnej propagande: priority tohto štátu sú postavené na hlavu. Vojenské výdavky sú jedinou merateľnou položkou, v ktorej dobiehame západnú Európu. Môžeme tárať o potrebe technologických inovácií, digitalizácii, masívnych investícií do vedy, výskumu a školstva – ak budeme mať takto nastavenú štruktúru výdavkov, nič sa nezmení, pretože rozpočet nie je nafukovací. V praxi to potom vyzerá tak, že vláda vie nájsť 5 miliárd eur na nákup zbraní a vojenskej techniky, ale nevie nájsť 26 miliónov na záchranu niektorých železničných tratí.
Neverte preto propagande, že takéto výdavky sú nevyhnutné. Slovenská republika nakupuje aj takú vojenskú techniku, ktorú nepotrebuje a nevie jej nevyhnutnosť dôveryhodne odôvodniť. Táto garnitúra presmerovala Slovensko do vojnovej ekonomiky. Podriaďovanie cieľov štátu potrebám armády je definíciou militarizmu. Treba to po voľbách zmeniť. Inak sa Slovensko nebude môcť rozvíjať a budú ho brzdiť zámery lobistov, ktorí presadzujú záujmy zbrojárskych koncernov, nadnárodných korporácií, cudzích veľmocí, všetkého možného, len nie občanov Slovenskej republiky.“
.
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=C3Tc15w8GWs
.
.
.
.
Nemám záujem voliť takýchto ľudí, ktorí slúžia len zbrojeniu, vojnám a totalite!!!
.
A nebudú mi to vnucovať žiadni novinári,ktorí kvôli tomu rozoštvávajú občanov a ich rodiny lebo argumentami o tom ľudí presvedčiť nevedia! Liberalizmus je im absolútne vzdialený! Liberálnu agendu používajú len ako reklamu, že akože sú liberáli! Ich práca len na totalite a cenzúre to popiera!
 .
.

Pracujú výlučne len totalitne, cenzúrou a prenasledovaním! Z čoho zjavne vidno, že nejde o liberálov, ale o zavádzanie novej totality od novodobých totaliťákov v ktorých službách pracujú títo novinári!

 

 

Jakub Filo – SME – takto vidia svoju vládu:

 

„A tá sa tiež tvorí na základe vzájomných vylúčení jednotlivých strán z povolebnej spolupráce. Preto dnes na základe prieskumov vychádzajú ako možné kombinácie Hlas – PS – SaS – KDH, prípadne Sme rodina.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23171294/strany-vyrazili-do-prvych-otvorenych-utokov-smer-ide-po-sas-olano-mieri-na-hegera-a-progresivcov.html

 

 

Žiadnu svoju vládu nebudú mať bez Hlasu, preto o budúcnosti (či tu zavládne nová totalita) Slovenska rozhodne len Pellegrini!

A prajú si voliči Hlasu progresívnu vládu?

Alebo to pôjde len ich oklamaním, že týmto nevolia progresívnu vládu?

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541464x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie