Založ si blog

Diskusia Nicholsonovej a moderátora s Blahom – argument zneužívania STRACHU!

Ťažisko Nicholsovej kritiky voči Smeru bolo to, čo robia progresívni novinári občanom, ale ona to vytýkala Smeru!

Už celý rok aj roky predtým som sa sťažovala na strašenie občanov novinármi SME a všade kde progresívni novinári pôsobia. Strašiť začali už veľmi dávno, keď napríklad pred 20 rokmi strašili všetkých občanov, že keď nebude invázia do Iraku, tak nás tu budú v celej Európe ohrozovať teroristi. Najprv nás teda presviedčali, že tento moslimský svet nás ohrozuje a máme sa v celej Európe báť teroristov a preto musí byť invázia do Iraku a potom zas naopak, že moslimovia žiadni teroristi nie sú a preto musíme všade otvárať hranice. To nás strašili, že inak sme fašisti!

Aj to vytvára v občanoch strach, keď sa im novinári najčítanejšieho denníka a jeho satelitov vyhrážajú, že sú fašisti, keď nebudú okamžite poslúchať a dovolia si kritizovať zlú migračnú politiku!

Takže, najprv sme sa kvôli týmto novinárom báli, že nás napadnú teroristi!

Potom sme sa kvôli týmto novinárom báli, že keď nebudeme súhlasiť so zlou migračnou politikou, tak sme fašisti!

Keď už aj toto pominulo, tak nás títo novinári strašili, že každý, kto sa nedá zaočkovať, zomrie! 

Potom, že každý, kto si dovoľuje neschvaľovať aj povinné očkovanie, je znovu fašista! Alebo dezolát, proste vyvrheľ, ktorého majú spoluobčania (ich čitatelia) prenasledovať ako dezoláta a fašistu!

Ľudia sa báli nielen kovidu, ale ešte aj týchto šialených novinárov, čo zas robili štvanicu na občanov, že teraz sme fašisti zas pre toto, že nestačí len jedno očkovanie, ale musíte povinne volať po povinnom očkovaní, inak ste dezolát a fašista a sviňa, ktorá má kvičať ako na bitúnku!

Keď aj toto pominulo, zas usporiadali ďalšiu štvanicu občanov (ich čitateľov) na spoluobčanov, že keď nevoláte na ich pokyn po tretej svetovej, zas ste fašista! 

A potom po odpojení plynu!

A potom po dodávaní zbraní…

A potom po dodaní stíhačiek!

A potom, že ste mierový štváč a proruský fašista, keď chcete mier!

A stále medzitým, že Rusko chce napadnúť a obsadiť aj nás! 

V jednom kuse nás celé roky strašia a keby len strašili! Celé roky sa sústavne vyhrážali, za čo všetko budete fašista, keď ich na pokyn nebudete poslúchať, koho proti vám poštvú – spoluobčanov, ich inteligentných čitateľov, ktorí boli takí inteligentní, že ochotne všetky tie štvanice na spoluobčanov realizovali!!!

Typický občan Slovenska je celé roky strašený týmito novinármi a na ich pokyn prenasledovaný, keby sa opovážil mať iný názor, než vydali pokyn na SME a ich satelitoch, hoci ich nikto nevolil!

Typický občan je vystresovaný, ak si dovolil neposlúchať nikým nevolených novinárov týchto denníkov! To znamená kritizovať zlú migračnú politiku, nechcieť tretiu svetovú, nechcieť odpojenie plynu, nechcieť povinné očkovanie aj keby bol zaočkovaný, nechcieť dodávať zbrane, hoci USA nedodali žiadne stíhačky!

A teraz príde Nicholsonová do diskusie s Blahom a akokeby spadla z hrušky, ide kritizovať Smer a Blahu za strašenie občanov!!!

Chápete tú drzosť?

 

Tak my sme tu celé roky prenasledovaní vyhrážkami, za čo všetko, čo sa stále mení, budeme fašisti, aby sme sa báli neposlúchať týchto novinárov a vytváranie strachu ide vyčítať Smeru?

Ona nepozná konšpirácie SME, že nás Rusko chce obsadiť, ktoré melú dennodenne?

To sa volá ako, keď nie strašenie?

Citujem ju:

„Vy ste strašili že po sankciách tu nabehnú Rusi s tankami a nič nenabehli tu!“

„Potom ste strašili že zmrzneme!!!!!!!!!!!! A nezmrzli sme!!!!!!!!!“

„A teraz že nás zatiahnu do vojny!!!!!!!!! A stále nás nezatiahli a nestalo sa nič!!!!!!!!!!“

Tiež môžem povedať, že nás strašili okrem prenasledovania a vyhrážania sa tým, že všetci neočkovaní pomrú a všetci nepomreli! A pomreli aj očkovaní!

A stále nás strašia, že Rusko nás chce obsadiť a kde sú? Nestalo sa nič!!!!!!!!!!!!

Títo novinári nezneužívajú STRACH na svoju politickú agendu? Veď celé roky používajú na občanov práve STRACH! A to nielen na vystrašenie, aby z toho vytĺkli súhlas s ich propagandou, ale zneužívajú ho aj na prenasledovanie občanov spoluobčanmi!!!!!!!!!!

Toľko k jej hlavnému argumentu! Okrem iných, ktoré ma zdvíhali zo stoličky svojou dementnosťou!

Tým sa chcem venovať v ďalších článkoch, lebo každá tá hlúposť je tak kolosálna!

Debilná propaganda, ako bola aj tá, že kto kritizuje zlú migračnú politiku, tak chce migrantov topiť a preto je fašista!!!

To vtedy operovali lízatkom alebo strachom?! A rovno aj zastrašovaním a vyhrážaním sa, aby občania mali STRACH čokoľvek kritizovať!

Zas musím zopakovať, že prečo kritizujem viac týchto novinárov a nie pár politikov!

Títo politici nemajú nad ľuďmi moc, lebo nedokážu poštvať občana proti občanovi. Traja, štyria ľudia by to nedokázali! Vnucovaná moc sa vždy realizuje cez na to ochotných novinárov a také médiá!

Presne na toto vnucovanej propagande slúžili títo novinári, aby medzi obyvateľmi Slovenska vytvorili STRACH občanov zo spoluobčanov, ktorých proti nim poštvali! Používajú metódu rozdeľuj (rozoštvi) a panuj! A to ich nikto nevolil, sú len dosadení!

V mediách, na ktoré mali dosah, lebo nie všetci novinári slúžia tomuto rozoštvávaniu medzi občanmi!

V susednom Česku sa už 60 % občanov bojí povedať svoj názor v akejkoľvek spoločnosti(podľa ich prieskumu), lebo sa boja najviac zo všetkého svojich vlastných spoluobčanov a rodín, ktorí by ich takýmto pôsobením médií prenasledovali a odsudzovali ako dezolátov, fašistov a lúzu!

Toto sa deje pod pôsobením médií, ktoré razia takúto štvavú propagandu medzi občanmi!

Pritom všetkom využívajú STRACH občanov a ZASTRAŠOVANIE občanov. Ich hlavný nástroj na občanov je STRACH!

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556505x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie