Založ si blog

Predvolebný nájazd „liberálov“ na Pravdu za účelom rozprášenia jej diskusií!

Aká bude Pravda v roku 2023 (v roku volieb)?

 

Veľmi si tento novoročný príhovor šéfredaktora Pravdy pamätám pre slová, ktoré som vyznačila:

 

Slovo šéfredaktora: Aká bude Pravda v roku 2022

 

Pravda má za sebou vyše 100-ročnú tradíciu, dobré i zlé časy, vlastnú skúsenosť. Aj preto vám jej súčasné redaktorky a redaktori nebudú hovoriť, čo si máte myslieť.

„Pravda má za sebou vyše 100-ročnú tradíciu, dobré i zlé časy, vlastnú skúsenosť. Aj preto vám jej súčasné redaktorky a redaktori nebudú hovoriť, čo si máte myslieť. Sme presvedčení, že naše čitateľky a čitatelia si dokážu urobiť vlastný názor sami. Pravda je totiž vždy o súvislostiach, ukrýva sa vo vedomostiach a v znalostiach, vo všeobecnom rozhľade, v diskusii. Pravdu treba ustavične a neúnavne hľadať. Strážiť a brániť. Život nie je čierno-biely.“

 

https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/612151-aka-bude-pravda-v-roku-2022/

 

 

Už v minulosti som písala, že na denníku Pravda oceňujem, že nám novinári Pravdy nepíšu, že máme ľudí s iným názorom volať dezoláti alebo teraz najnovšie proruskí fašisti, keď majú iný názor alebo chcú mier! 

 

Som tu od roku 2016, ale nikdy som tu nezažila článok, v ktorom by niektorý novinár Pravdy vyzýval čitateľov na prenasledovanie svojich spoluobčanov alebo rodín, že keď si povinne nebudú myslieť to, čo nám píšu novinári Pravdy, máme ich volať a prenasledovať dezolátmi alebo proruskými fašistami. Takže ide to, existujú aj slušné noviny, či už sa vám ich obsah páči alebo nie, ale nerozoštvávajú občanov, nijako sa na tom nepodieľajú a nijako nenarúšajú vzťahy medzi občanmi!

 

V dnešnej dobe občianskych rozbrojov je to veľmi dôležité, keďže ako vieme, médiá majú nesmiernu moc a o každom mieri, aj medzinárodnom, aj vnútroštátnom rozhodujú ešte viac médiá a novinári, než politici, ktorí nemajú nad občanmi takú moc. 

 

Pamätajte na to vždy, keď budete novinárov kritizovať, že nie všetky médiá sú rovnaké aj keby podávali rovnaké správy, že rozhodujúci je prístup novinárov ku občanom a svojim čitateľom, či prispievajú aspoň k občianskemu mieru. 

 

Nedávno som to písala aj v komentári:

 

„Ale aby som bola k tymto novinarom aj spravodliva. Napisem, co sa mi tu pacilo.

Ludia tu si nevazia novinarov Pravdy, ze im nenadavaju. Pretoze SME a inych progresivnych novinarov necitaju a nepocuvaju! Ale kto ich pocuva a pocuva a cita ich neustale urazanie obcanov a inych volicov, tak je cely happy ako ja, ze konecne pocuje novinarov, co hovoria normalne slusne a nikoho neurazaju (maximalne niecim v obsahu). Ale nevyzyvaju nikoho prenasledovat, o nikom sa nevyjadruju neslusne!

To bude v novinach coraz vzacnejsie. V Cesku je to uz strasne!

Takze ja mimoriadne ocenujem, ze este ziju novinari, co sa vyjadruju slusne a nevyzyvaju nikoho prenasledovat! Oproti inym su tymto ako zazrak!

A preto si ich vzdy vypocujem! Repa ma prijemny hlas a ocenujem, ze vsetko, co hovori, hovori slusne a normalne!

Uz v to nedufam, ze este niekedy budu vsetci novinari slusni a normalni!

Dakujem aspon za slusny pristup. Odvdacit za toto sa vam mozem len tak, ze ked ludia budu na novinarov utocit

vzdy budem vsetkym pripominat, ze su aj novinari, co sa spravaju slusne, napriklad na Pravde!“

 

https://debata.pravda.sk/debata/662341-kalinak-sa-uz-nevyhne-sudu-fica-pristihli-pri-lzi-napriek-tomu-smer-rastie-su-tri-hlavne-dovody-preco/reakcia/11099207/#prispevok_11099207

 

 

No teraz by som chcela napísať, čo sa od 1.apríla na Pravde zmenilo a neviem, či si to ich novinári všimli.

 

Za šesť rokov, čo som tu, vždy tu diskutovalo veľa voličov Smeru a veľmi málo „liberálov“ zo SME. No v tomto roku sa to veľmi zmenilo a drvivú väčšinu komentárov ku všetkým článkom tu majú práve „liberáli“ alebo voliči Naďa. No nedá sa povedať, že by najväčšia skupina voličov Smeru a Hlasu odtiaľto ušla a prestali byť čitatelia Pravdy, len ich títo noví diskutéri „liberáli“ zo všetkých diskusií vyhnali nadávkami do dezolátov a proruských fašistov.

 

Im nestačí SME, ale vyzvaní novinármi SME, aby takto spoluobčanom nadávali, prišli ich prenasledovať a nadávať im aj sem na Pravdu. 

 

Všimnite si, že z diskusií na Pravde zmizli ženy, ktoré si nechcú nechať na Pravde nadávať od týchto diskutérov a zmizli všetci starí diskutéri, čo tu roky boli a odišli tam, kde im nenadávajú a kde sa títo „liberáli“ nevedia dostať.

 

Otvorte si akúkoľvek diskusiu pod ktorýmkoľvek článkom a od hore až dole máte samé dehonestujúce komentáre voči čitateľom Pravdy.

 

Nepochybujem, že ide o výpravné ťaženie čitateľov SME a Denníka N alebo stránky Zomri, proti voličom Smeru a Hlasu, keďže voliči Republiky diskutujú skôr na Hlavných správach.

 

Ako sa predtým dohodli, že napadnú niektoré stránky na FB a takto budú bojovať proti iným názorom, dnes sa rozhodli hromadne napadnúť Pravdu a jej diskusie, aby Pravde rozprášili jej diskutérov a všetkých odohnali. Nie je to ich láska k denníku Pravda, ktorým vždy na SME pohŕdali ako denníkom pre sprostých, ale ich predvolebné ťaženie proti voličom iných strán. Týchto čitateľov SME charakterizuje, že ako radi napádajú cudzie demonštrácie, rovnako aj cudzie stránky na FB, alebo cudzie diskusie, aby sa nikto neodvážil inak myslieť pod ich prenasledovaním iných s iným názorom.

 

Po tom, čo sa dozvedeli, že ich strany ako Progresívne Slovensko nechcú tuto ľudia voliť, rozhodli sa prenasledovať spoluobčanov aj na Pravde, že si dovoľujú voliť iné strany.

 

Preto im tu hromadne dennodenne nadávajú a vyhrážajú sa im buď osobným prenasledovaním alebo udávaním alebo trestným stíhaním.

 

Je celkom prirodzené, že odtiaľto z diskusií najprv ušli ženy, ktoré vulgárne urážajú. Už ušla aj prevažná časť dôchodcov, lebo diskutovať sa tu už vôbec nedá. A zostáva tu už len pár diskutérov, ktorí ešte odolávajú takémuto masovému nájazdu „liberálov“ s ich prenasledovaním a urážaním.

 

Presvedčte sa sami, či sa tu dá ešte diskutovať a otvorte si akúkoľvek diskusiu!

 

 

Bude to tak až do volieb, ktoré sú až o pol roka?

 

 

Zvlášť sa to vyeskalovalo od 1.apríla, presne pol roka pred voľbami. Možno sa „liberáli“ dohodli, že keď nevedia získať voličov cez SME a Denník N, tak budú hromadne napádať diskusie na Pravde a viesť tu boj proti voličom iných strán k čomu ich novinári SME aj vyzývajú, aby iných prenasledovali a vyhrážali sa im nadávkami! 

 

 

Samozrejme, vyjadrujem odsúdenie takémuto získavaniu svojich voličov, aby to robili len prenasledovaním iných a vyhrážaním sa im.

 

Keby to bola schopná strana, tak má príťažlivý program a nepotrebuje získavať hlasy vyhrážaním sa iným. Rozhodne však o liberálov ísť nemôže, teda určite nie o ľudí so zmyslom pre slobodu!

 

 

A ešte jedna obava!

 

 

Po voľbách, keď už odtiahnu, kto tu zostane?

 

Dostane sem potom ešte Pravda bývalých čitateľov, keď v dôsledku tohto predvolebného nájazdu ujdú inam, kde môžu aj diskutovať?

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556862x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie