Založ si blog

Spoluobčania vám proste nešli „po krku“, ako je to teraz a zvlášť v Česku!

Mnoho ľudí, čo len dobu v socializme nepoznajú, lebo vtedy ešte nežili alebo boli malí, si tú dobu predstavujú celkom inak, než vyzerala.

 

Predstavujú si, že ľudia si uvedomovovali, že žijú v totalite, ako to dnes vidia vo filmoch o tej dobe, kde si to uvedomovala menšia časť obyvateľov Slovenska a Česka. Úplne rovnako, ako aj dnes si len časť obyvateľov Česka a Slovenska uvedomuje, že opäť začína totalita.

 

Najviac občanov v totalite charakterizovalo práve to, že socializmus za totalitu nepovažovali, lebo sa v ňom mali dobre a prenasledovaní neboli, takže na prenasledovaných kašľali!

 

A práve to bolo najotrasnejšie v čase socializmu a totality, že na obete totality ľudia celkom ľahostajne kašľali a vyhlasovali o tých obetiach presne to isté, čo vyhlasujú rovnako ľahostajní dnes!

 

Už vtedy mali o nich vyhlasovať, že sú to len neprispôsobiví ľudia, lenivci a skrachovanci, somári, čo bojujú proti najlepšiemu spoločenskému zriadeniu!

 

Každý, kto to zažil, môže dnes vidieť úplne to isté, že celkom rovnako, ako sa v socializme davom odsudzovali obete socializmu, úplne rovnako sa dnes majú odsudzovať neprispôsobiví novej totalite!

 

Dnes máte o nich hovoriť úplne to isté, že sú neprispôsobiví, lenivci, skrachovanci a nevážiaci si toto najlepšie spoločenské zriadenie, vraj demokraciu.

 

 

 

Máme tu ďalší prípad prenasledovania na výstrahu v Česku, kde sú na tom českí občania s totalitným myslením omnoho horšie a sú veľmi ochotní prenasledovať spoluobčanov. Zas nie všetci, ale skôr tí „inteligentnejší“! Tí sú totiž pod väčším tlakom na súčasné požiadavky totalitného myslenia než obyčajní občania, ktorí nemajú o akú kariéru prísť. Takto sa v bublinách práve intelektuálov a umelcov, úspešných športovcov najochotnejšie stávajú kladivom na „neprispôsobivých“ novému totalitnému mysleniu, čo si smieš, nesmieš, máš alebo nemáš myslieť!

 

 

Pro trestání D. Svobody nevidím oporu v zákoně. Lidovec Jurečka „držhubným“ porušil služební zákon.

 

 

 

 

 

Ja som takéto niečo v socializme zažila len raz, že by mi bol niekto pripomínal, čo mám ako učiteľ prezentovať. Na tom nie je dôležité, čo konkrétne vám opíšem, ale to, že to aj vtedy celkom rovnako ľudia vnímali ako SPRÁVNE! A vzájomne sa v tomto totalitnom tlaku udržiavali dobrými radami, aby z toho pracovník, tentokrát reprezentujúci školstvo, nevybočoval!

 

Na pracovisku sa dozvedeli, že budem mať svadbu a preto si ma nadriadený pracovník (člen ROH – revolučné odborové hnutie) zavolal a veľmi slušne mi pripomenul, že či viem, že pracovník školstva by nemal mať svadbu v kostole. My sme vtedy svadbu aj v kostole neplánovali, ešte len civilnú, preto som požiadavky na správneho reprezentanta školstva spĺňala!

No keby som nespĺňala, tak ma za to neprenasleduje ako Černochová, len si splní svoju povinnosť mi to pripomenúť. V tej dobe totiž nemali ľudia natoľko totalitné myslenie, ako majú dnešní Česi dnes, že pomaly dostanú totalitný záchvat uvedomelosti, že nerozmýšľaš rovnako ako strana! Neboli totiž 50-te revolučné roky a ľudia už boli dosť vytriezvení, čo všetko to totalitné myslenie prinášalo.

Preto Černochová by sa hodila skôr do tých 50-tych rokov budovania uvedomelého socializmu, než do doby reálneho socializmu v 80-tych rokoch, keď už bola väčšia sloboda myslenia než je teraz!!!

 

O tom nevypovedám len ja, videla som množstvo aj českých diskusií napríklad s českými umelcami, ktorí spomínajú 80-te roky v socializme ako slobodnejšie než sú teraz, čo sa týka možnosti hovoriť v spoločnosti svoje názory. Spoluobčania vám proste nešli „po krku“ ako je to teraz a zvlášť v Česku, kde sa totalita ujíma dravejším štýlom! Už vaši kolegovia a rodina dostane totalitný záchvat, ak by ste chceli mier alebo nemali uvedomelý postoj k športovcom!

 

 

Dnes by ste mohli mať v kostole, lebo veď zmŕtvychvstanie po smrti nie je pre politiku ohrozujúca konšpirácia a nič proti súčasnej vede, ale museli by ste si myslieť všetko, čo vám nadiktujú v médiách, keby ste žili v Česku a povinne volať po vojne a povinne odsudzovať spoluobčanov ako dezolátov a proruských fašistov, keď nebudú všetci povinne volať!

 

Zas musím pripomenúť, že je mimoriadne groteskné (okrem zhrozenia), že táto česká mladá generácia, ktorá sa toľko vysmievala z toho, ako mohla generácia pred ňou tak poslúchať, stala úbohým úkazom totalitného a jediného uvedomelého myslenia! Iste je to tým, že je proste len hlúpejšia a nemá žiadne skúsenosti s totalitou! Preto jej príznaky a nebezpečenstvá nerozoznáva! Veselo si buduje totalitnú spoločnosť a to celkom dobrovoľne!

Cítim hrdosť na našu generáciu, že sme tak sprostí neboli, vzájomne sa tak neprenasledovali a po žiadnej totalite jednotného myslenia nevolali! A cítim hrdosť na Slovákov, že tomu teraz nepodliehame až tak, ako Česi. Tí boli totalitne horkokrvnejší aj v socializme, zvlášť ich umelci a smotánka, čo vidíte aj teraz! A na Slovensku nie je hanba zastávať sa chudobných, že to sú len dezoláti alebo nenažraní dôchodci!

 

Musím povedať, že prvýkrát oceňujem, že sme sa s Čechmi rozdelili a takto aspoň Slovákov nemôžu prenasledovať ako svojich spoluobčanov.

Slováci podobným u nás tak slepo neveria a novej nastupujúcej totalite sa viac bránia!

 

 

 

Pritom takto tých hlupákov v Česku klamú:

 

 

Česká vláda nemá na pošťáky ale diplomatů má jako Rakousko a Portugalsko dohromady! 80 000 CZK je průměrný plat u piráta Lipavského! Propustit nadbytečné diplomaty, ponechat pošťáky!

 

Pirát Bartoš včera 2. dubna tvrdil, že nejde nijak zachránit 300 poboček České pošty před fialovou likvidací, protože piráto-vláda nemá 1 miliardu korun na jejich záchranu! Rozhodli jsme se tedy, že se podíváme, kde by mohl Bartoš potřebnou miliardu na záchranu 300 poboček pošty a tisíců pošťáků najít, a hned jsme zjistili, že jeho kumpán pirát Lipavský provozuje na evropské poměry podezřele přebujelé ministerstvo zahraničí, které zaměstnává skoro tolik úředníků a diplomatů, jako podobně velké a bohaté evropské země Rakousko a Portugalsko dohromady! Když jsme srovnali Lipavského ministerstvo s Dánskem nestíhali jsme se divit, že Dánové dokáží na poli diplomacie s polovičním rozpočtem jako Češi, víc než Češi. Protože si myslíme, že český pošťák je pro Čechy důležitější než přemnožení Lipavského darmožrouti, vše v dnešní analýze vysvětlíme podrobněji!

Česko by vzhledem ke své velikosti a výkonnosti své ekonomiky mělo mít diplomatů jako Rakousko a Rozpočet MZV jako Dánsko! Cokoli jiného je luxus. Okamžitě by se tak snížil počet státních úředníků o 800 kusů a ušetřilo by se 5 miliard! Tedy 300 poboček pošty by bylo zachráněno a ještě by se 4 miliardy CZK ročně ušetřily.

Pirát Bartoš včera argumentoval, že se Pošty musí rušit, protože probíhá digitalizace! Zajímavé je, že mu kumpán Lipavský neohlásil, že Dánsko už před 10 lety provedlo tzv. digitalizaci diplomacie, a ušetřilo tak miliardy na diplomatech, a zbytečné propustilo! Tuto Dánskou Digitalizaci Diplomacie si v Česku pochvaloval už v roce 2012 Ústav Mezinárodních vztahů Praha! Leč u toho evidentně zůstalo…

Nutnou podmínkou pro to, aby Dánsko dokázalo udržet nízký počet diplomatů na ambasádách, často jediného diplomata, je podle rozhovorů s dánskými diplomaty: schopnost a ochota udělat práci, kterou by pro ně v ostatních případech udělal někdo jiný. To ale v Česku určitě nehrozí. Fialoví úředníci a diplomaté se práce bojí jako čert kříže, ostatně proto u nás neplatí přísná výběrová pravidla na diplomata jako v Rakousku, protože takto by političtí důchodci nezískali tučné prebendy – posuďte sami diplomat Stropnický bere 480 tisíc měsíčněA to je opět velmi zajímavé protože se předpokládá, že nyní švédský velvyslanec bere jen 200 000 CZK! Existuje dokonce veřejné přiznání švédských velvyslanců z doby před dvaceti lety, kdy se hádali o tom, že na různých ambasádách jsou různé platy. Tenkrát se zjistilo, že plat švédského velvyslance je mezi 80 až 120 tisíc a jeho zvýšení na letošních neoficiálních 200 tisíc je tak reálné.

 

Jak vidíte, stačí udělat pořádek u Piráta Lipavského na ZAMINI, a hned bude na pošťáky, pošty, a ještě zbydou 4 miliardy! Piráti jsou ovšem známí tím, že po volebním výprasku shání hlavně koryta pro své neúspěšné kumpány a kamarády, takže raději likvidují důchodce a pošťáky!“

 

 

Ale totalitní hlupáci im radi zaplatia pohostenia a zabezpečia škôlky aj pre vnúčatá ich feudálov.

Veď stačí ich oslniť kolobežkou na hrade!

A komu by sa ich okrádanie nepáčilo, je dezolát! A keby chcel ešte demonštrovať, tak je aj proruský fašista!:

 

Čechom je radosť vládnuť!

 

 

Včera som si vypočula veľmi dobrý rozhovor s toľko ohováraným Rajchlom a Xaverom. Najprv som si myslela, že mi už nemá čo Rajchl povedať, lebo už som ho počúvala hodinu a všetko viem, som v obraze, nemá čo nové a zaujímavé povedať.

No bol to skvelý rozhovor a zvlášť asi tak od prvej tretiny až do konca! Veľmi dobré myšlienky k tomu, ako sa účinne búriť a zároveň nevyčerpávať na niečom, čo nepomôže. Taktiež ku strachu a zastrašovaniu.

Veľmi odporúčam, aspoň druhú polku, keď nemáte čas: Veľa sa dozviete o českej spoločnosti a skúsenosťami povláčenia po špine v ich bublinách a zastrašovaní slobodného myslenia:

 

od 18 min.

Jindřich Rajchl | Xaver s hostem

 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Na proteste proti zásahom do RTVS a 2. dôchodkového piliera sa zišli tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 20:40

Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560946x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie