Založ si blog

Ak si niekto myslí, že Slovákov a Slovenska sa to netýka, tak nepoužíva kritické myslenie!

Úplne rovnako a ako cez kopirák budú po akýchkoľvek demonštráciách aj na Slovensku prenasledovaní aj slovenskí občania a na výstrahu pre všetkých si nájdu Ševčíkov aj u nás a to medzi ľuďmi, ktorí majú o akú kariéru a prácu prísť.

 

Z tohto dôvodu sú intelektuáli hanebne ticho, ako boli hanebne ticho aj v socializme, lebo sa báli o svoju prácu a kariéru.

 

Preto aj v socializme najviac slúžili totalitnej moci práve vysokoškolskí učitelia a umelci!

 

 

Zoznámte sa s mediámi prenasledovaným človekom – dekanom Vysokej školy ekonomickej v Prahe:

 

O čem se mlčí – Miroslav Ševčík

 

 

 

 

„Je to horší než Palachův týden v roce 1989,“ říká děkan Národohospodářské fakulty VŠE doc. Ing. Miroslav Ševčík, CSc., o zásahu Rakušanových mlátiček před budovou Národního muzea. Sám byl ve veřejném prostoru brutálním policejním komandem napaden, když situaci natáčel na svůj telefon. Totalitní média to ale zločinným způsobem dezinterpretují, že se účastnil útoku na Národní muzeum.“

 

https://www.facebook.com/watch/?v=957258808611413&t=70

 

 

Médiá vysielajú správy len o 541 podpisoch proti Ševčíkovi a manipulatívne neinformujú o 28 044 podpisoch ľudí, čo sú proti vyhadzovaniu z práce za účasť na demonštrácii.:

 

„Česká televízia dnes odvysielala reportáž o doc. Ševčíkovi, v ktorej spomínala, že na internete prebieha petícia za odstúpenie do Silikónová výroba.
Momentálne má 541 podpisov.
Asi nejako prehliadli, že priamo nad ňou je petícia PROTI jeho odvolaniu, kde sa v tejto chvíli podpísalo 28.044 našich občanov.
A v tomto bažine klamstiev tu žijeme a tváříme sa, že je všetko v poriadku.“
.
.
„Doslova v priamom prenose, práve v týchto hodinách môžeme sledovať dezinformačnú kampaň a manipuláciu s najhrubším zrnom hlavnými médiami, za ktoré by nemuseli byť ani komunistická Československá televízia, ani Červené Právo ako tlačový orgán KSČ hanbím sa.
Dekan Ekonomickej fakulty ALL doc. Ing. Miroslav Ševčík, CSc., samozrejme vôbec nešiel do Národného múzea za účelom strhnutia ukrajinskej vlajky, keďže tieto médiá klamú, ale viac menej náhodný svedok sa zastal občanov zbitých policajným komandom a situáciu natočil na jeho mobilný telefón. Sám ho napadlo policajné komando. Spôsob, akým miestne mainstreamové médiá informujú o tomto incidente je škandalózny, pretože je úplne nepravdivý, rovnako ako nevhodná reakcia rektora VŠE
Ako to mám komentovať? Nová totalita otvára špargľu a má presne rovnaké metódy a metódy ako minulá totalita.“
 
To jsou lži co se v článku píše. Viděla jsem video, a bude k dohledání, protože když jsem ho viděla na fb já, vidělo ho i mnoho dalších občanů, kde profesor přišel s napadeným pánem k policistovi který daného pána napadl a zranil. P. Ševčík chtěl pouze mluvit s velitelem zásahu. Opakovaně žádal policistu o zavolání velitele, což mu bylo odepřeno. Nikam se nedobýval, tak jako se nikam nedobývali ani lidé u múzea. Požadovali pouze odstranění cizí vlajky a žádali policii o to, že tam má být vlajka Česká. To, že tam byl nasazený nějaký provokatér na vyvolání šarvátky, aby mohla policie zasáhnout je docela možné. Ostatně v korporaci Česko, kde policie slouží cizí mocnosti, je možné vše. I zásah proti vlastním občanům. Bander párty nikomu nevadí, ale Český prapor na muzeu ano. Něco je hodně špatně a veřejnost se za nedlouho dozví i o manipulaci MSM s lidma. Jak jsem četla článek, už rektor Dvořáķ chce věc řešit. Asi všichni tušíme jak to bude řešit. Lidi by se měli za pana profesora postavit, protože toto, už vážně přesahuje všechny meze.
Jsme tam, kde jsme byli před 30 lety.“
 

Prezident Pavel podepsal snížení valorizace penzí.Po kličkované v Senátu. Kdo před hlasováním utekl?

 

 

 

Jindřich Rajchl, počúvajte od 12 min:

 

 

 

 

V tomto videu veľmi dobre Rajchl opisuje ako odmietla polícia riešiť človeka, čo po demonštrácii zvolával ľudí na demonštrovanie proti ukrajinskej vlajke na múzeu. Že v záujme polície bolo, aby sa dočkala nejakého incidentu.

Obdivujem tohto človeka, aké dobré argumenty používa, čo sa týka manipulovania spoločnosti. 

Kto si ich nevypočuje, nech sa k tomu ani nevyjadruje, keď tieto argumenty nemôžu zaznieť v médiách!

 

 

TK strany PRÁVO RESPEKT ODBORNOST k průběhu akce Česko proti bídě

 

 

 

 

Ak si niekto myslí, že Slovákov a Slovenska sa to netýka, tak nepoužíva kritické myslenie!

 

Úplne rovnako a ako cez kopirák budú po akýchkoľvek demonštráciách aj na Slovensku prenasledovaní aj slovenskí občania a na výstrahu pre všetkých si nájdu Ševčíkov aj u nás a to medzi ľuďmi, ktorí majú o akú kariéru a prácu prísť.

 

Z tohto dôvodu sú intelektuáli hanebne ticho, ako boli hanebne ticho aj v socializme, lebo sa báli o svoju prácu a kariéru.

 

Preto aj v socializme najviac slúžili totalitnej moci práve vysokoškolskí učitelia a umelci!

 

 

 

Inak, ako Eduard Chmelár, tak aj Jindřich Rajchl je na fb cenzúrovaný, aby vládnúca moc umlčiavala aj na Slovensku, aj v Česku akékoľvek demonštrácie. Sú podľa vás takéto krajiny demokratické a slobodné? V ktorých sa občanom bráni aby demonštrovali za mier alebo proti chudobe?

 

To je znakom totalitných štátov! U nás navyše s odvolanou vládou!

 

 

 

Chmelár 16.3.:

 

PREČO SÚ SLOVENSKÉ MIMOVLÁDKY ODRAZU TICHO?
 
Tak tomuto sa hovorí gól do vlastnej bránky. Európska únia pracuje na legislatíve, ktorá by prinútila mimovládne skupiny, poradenské spoločnosti a akademické inštitúcie zverejniť akékoľvek financovanie mimo EÚ v rámci potierania zahraničného vplyvu v bloku. Plánovaná legislatíva vraj odráža podobné zákony v Austrálii a Spojených štátoch. V USA už od roku 1938 zákon o registrácii zahraničných agentov vyžaduje, aby sa lobisti pracujúci v mene zahraničných vlád registrovali u federálnej vlády. Predsedníčka Komisie Ursula von der Leyenová ohlásila balík opatrení „na obranu demokracie“ počas svojho prejavu o stave Únie v septembri minulého roka, ktorý odštartoval prácu na spomínanej legislatíve o zahraničnom vplyve, ktorú vedie podpredsedníčka Komisie pre spravodlivosť Věra Jourová. Pikantné na tom je, že EÚ zintenzívnila prácu na tomto návrhu práve v čase, keď v Gruzínsku prepukli v protesty proti podobnému návrhu zákona , ktorý by prinútil organizácie zaregistrovať sa ako „agenti cudzieho vplyvu“, ak by viac ako 20 percent ich financií pochádzalo zo zahraničia. Demonštranti tvrdia, že ten zákon im zabráni vstúpiť do EÚ – tej EÚ, ktorá pracuje na tom istom. O neustálej kritike Ruska za podobnú legislatívu ani nehovoriac. Potrebujete ešte viac dôkazov o extrémnom pokrytectve Západu? Som naozaj zvedavý, čo na to povie náš tretí sektor. 😉
.
.

EU ‘foreign agents’ law spooks NGOs

 

https://www.politico.eu/article/eu-ursula-von-der-leyen-ngo-qatargate-foreign-agents-law-disturbs-ngos/?fbclid=IwAR05GAsVKOoaceJDwPKvOYqk44UnT4pQxT7lvJ4GM-SefPXUmkBsJX5I2ig

 

 

 

Asi tretí sektor nepovie nič, lebo dvojaké metre a takéto pokrytectvo sú u nich bežné!!!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550955x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie