Založ si blog

Českí novinári: „A nyní se dokonale vybarvil docent Ševčík, když se zúčastnil proruského řádění. „

V Prahe ste v sobotu mohli vidieť demonštráciu, ktorú na rozdiel od 89 neorganizovali ŠTB-áci!

 

Mohli ste vidieť skutočnú demonštráciu, ktorú si vládnúca moc nepraje!

 

 

Neskutočné, ako sa aj na Slovensku manipulujú informácie. Pred chvíľou som hľadala videá z pochodu za Slušné Slovensko z roku 2018, keď zúrivo a besne lomcovali bránou za zvrhnutie vlády a neexistujú, sú všetky vymazané.

A bola som si istá, že mám na ne odkazy z Aktualít, kde predtým boli, ale všetky tri, čo som dávala do článkov, aké sú tie protesty agresívne, zmizli a vymazali ich.

No ešte existuje, čo som vtedy k tomu písala, z čoho je zjavné, že som to písala zdesená agresivitou ľudí ešte aj na smútočnom pochode za zavraždeného novinára, či to myslia vážne, že toto je mierumilovný pochod, keď podľa mňa tam ide o život a doživotné dokaličenie a kto z politikov by tam poslal protestovať vlastné deti a riskoval ich život a zdravie?

 

 

3. marca 2018

 

Toto nemyslíte vážne, že toto je mierumilovný pochod!

„Som absolutne sokovana, co sa vydava za mierumilovny smutocny pochod za zavrazdeneho novinara.

Toto nazyvate normalny smutocny pochod za zavrazdenych? Ved to uplne jasne smeruje k nasilnostiam s dalsimi obetami na zivotoch! Ale zvlast mladi, naivni ludia si asi myslia, ze su nesmrtelni a nezranitelni a uz nemoze dojst k dalsim obetiam.

Ja sa vas pytam, opozicni politici, vlastne dieta by ste teraz poslali lomcovat tou branou a kvoli zvrhnutiu vlady riskovat aj jeho smrt alebo vystrelene oko kvoli vymene vlady?

Toto je uplne jasne, ze ked sa toto bude diat a toto pokracovat, tak celkom iste budu dalsie obete! A chcete povedat, ze za to neponesu vinu ti, co organizovali ludi na uliciach?

Len celkom naivny clovek moze povedat, ze nevie, ako koncia protesty na uliciach. A ako sa aj zneuzivaju.

Existuju predsa peticie, alebo peticie agresivite mladych „praviciarov“ nestacia? Potom rozhodne nebudu intelektualnou elitou, ked si myslia, ze aj za cenu ludskych obeti!

Alebo naopak potrebujete dalsie obete?“

https://malinova.blog.pravda.sk/2018/03/03/toto-nemyslite-vazne-ze-toto-je-mierumilovny-pochod/

 

 

Keďže toto už dnes chcú zatajiť a všetko povymazávali, akou agresivitou sa tu prejavili tieto pochody, o to väčšia arogantnosť je, že v Česku, kde sú zmanipulovaní ľudia ešte agresívnejší, toto vydávajú za bitku a protiruské „řádení“. V takomto proteste by som sa nebála zúčastniť ani ja, keby som mala záruku, že to takto aj dopadne a nebude to agresívnejšie.

A to ja pritom nikomu neradím zúčastniť sa akejkoľvek demonštrácie niekde vpredu pri policajtoch, pretože im vôbec neverím, že nebudú na ľudí útočiť a nebudú ľudí aj provokovať, aby mohli mať policajný zásah!

 

Keď sa protest pretláčaným silám hodí, potom novinári všade zvolávajú ľudí na protesty a opakujú vám to denne, aby ste sa zúčastnili a nezabudli sa zúčastniť. A keď to pretláčaným silám nevyhovuje, celkom nikde o takých protestoch ani neinformujú, ani nepíšu a už dopredu sa vyhrážajú občanom, že kto sa ich zúčastní, bude a má byť pre všetkých primitív, dezolát, protispoločenský živel a teraz najnovšie ruský kolaborant!

Potom tam aj očakávam, že polícia tam neslúži na ochranu občanov, ale na ochranu arogantnej moci a na provokačné akcie polície, aby mohli mať policajný zásah, ktorý proti demonštrantom zneužije aj polícia, aj novinári, aby to šírili. 

 

 

A toto vraj bola bitka davu s políciou!

 

 

Zásah před muzeem byl vyprovokován policií!

 

 

Tomáš Lukavec v rozhovore s Rajchlom k demonštrácii – veľmi dobrá diskusia, odporúčam každému:

 

 

 

 

Manipulácie, ktoré vyrobili českí novinári na objednávku vlády, hoci všade na svete o tom zahraniční novinári podávali v médiách objektívne správy a nepísali, že to bola proruská demonštrácia, ako o tom klamali len českí novinári na objednávku vlády. Tak o tom nepísali ani v USA!

 

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/demonstrace-zasah-policie-obvineni-vytrznictvi-vlada-namesti.A230313_094108_domaci_lisv

 

„Ve videu jde vidět že policie se vydala do skupiny demonstrantů pro zadržení jedné osoby. Obličej této osoby je na video od začátku rozmazán. Asi aby nedošlo k identifikaci.

Tento vstup do řad demonstrantů bylo to co vyvolalo potyčku. To je bohužel fakt. Můžou to lidé obhajovat mohou to lidé zatracovat ale potyčka následovala odtáhnutí jednoho demonstranta policií. A tento nebyl v první řadě, policie musela tak do třetí řady. Toto bohužel z videa není pořádně poznat, video spolu s s tím rozmazáním obličeje není tak kvalitní.“

 

 

Aj tu v Reflexe si môžete pozrieť, čo vydávajú za bitku v porovnaní s videami, čo tam vidíte! Dokonca to najagresívnejšie máte novinárovi len veriť, že to videl, ale nie je to na videu ako dôkaz. Takto novinári pracujú proti občanom, aby sa neopovážili proti vláde demonštrovať! Lebo to je v demokratickej krajine niečo neslýchané, aby občania krajiny mohli demonštrovať proti vláde!

 

Snažia sa proti nim poštvať svojich čitateľov, aby to považovali za niečo neslýchané a neospravedlniteľné! Týmto českí novinári tiež zastrašujú spoluobčanov, aby sa neopovážili demonštrovať proti vláde!

 

Dokonca si tam najali aktivistu s batohom, kde mal nášivku Z, aby to potom dávali do všetkých médií ako dôkaz, že to reprezentuje 70 000 tisícový dav! Českí novinári takto manipulovali správy!

Ak nie, dozviete sa, kto bol ten jeden alebo dvaja provokatéri, lebo polícia by ich určite vypátrala na dôkaz ako patria a patrili k týmto ľuďom!

 

 

Bitva o muzeum: Rajchl manipuluje, demonstranti mlátili těžkooděnce po hlavách, policie zasáhla později

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/117904/bitva-o-muzeum-rajchl-manipuluje-demonstranti-mlatili-tezkoodence-po-hlavach-policie-zasahla-pozdeji.html

 

 

Na titulke Reflexu:

 

Tu českí novinári pracujú na tom, aby ľudia, čo sa zúčastnili na demonštrácii proti biede, boli vyhadzovaní z práce na výstrahu iným občanom, aby sa neopovážili zúčastniť sa nejakých demonštrácií proti vláde. 

Voľakedy by ho páni dali na výstrahu obesiť, neskôr len zavrieť a dnes v modernej dobe ich stačí na vysokých postoch len prepustiť na výstrahu iným. (ale to sa nová totalita ešte len rozbieha!)

 

Na toto sa prepožičiavajú novinári! Také moderné nové ŠTB a oveľa účinnejšie než dokážu politici, čo nevlastnia médiá – najsilnejšiu zbraň na všetko!

 

Ukážka práce novinárov – moderné prenasledovanie ľudí:

 

 

Ševčík by měl učit leda na Vysoké škole života. Proruským výtržnictvím ničí pověst akademické obce

 

Mezi výtržníky byl i docent Ševčík z VŠE, další smutná připomínka toho, že akademická hodnost rozum nezaručuje.

 

A nyní se dokonale vybarvil docent Ševčík, když se zúčastnil proruského řádění.

 

Problém je v tom, že Ševčík jako děkan Národohospodářské fakulty je spoluodpovědný za budování a udržování dobré pověsti školy. Jenže tu dosud jen bohapustě vysává.“

 

https://www.reflex.cz/clanek/komentare/117903/sevcik-by-mel-ucit-leda-na-vysoke-skole-zivota-proruskym-vytrznictvim-nici-povest-akademicke-obce.html

 

 

Jindřich Rajchl 13.3.:

 

Milí priatelia. Ešte pred a počas podujatia sme sa opakovane dištancovali od akéhokoľvek spojenia s proruskou podporou.

Vyzvali sme všetkých účastníkov, aby nenosili ruské vlajky, nieto ešte symboly Wagnerovej skupiny.
Rôzni fotografovia zachytili týchto dvoch mužov, ktorí nerešpektovali naše volanie a zámerne sa snažili zdiskreditovať celé
Upozorňujeme, že majú na sebe zladenú mikinu a topánky. Stehy očividne fungovali ako nové.
Náhoda? No, neviem.
Každopádne, chcem vás poprosiť o pomoc pri identifikácii týchto sabotérov, alebo skôr provokatérov.
Nikdy som ich nevidel na žiadnej demonštrácii, a preto mám silné podozrenie, že sú buď od pána Ondráčka, alias Dar pre Putina, alebo priamo od polície.
Vzhľadom na to, že polícia stíha primátora, ktorý dáva písmeno Z na chlebíčky, mi príde veľmi zvláštne, že desiatky policajtov na Václavskom námestí nijako nezasahovali proti týmto jednotlivcom, ktorí pred nimi chodia s nášivkou s identickým symbolom ich rukáv.
Vopred ďakujeme za akúkoľvek pomoc s identifikáciou!“
.
https://www.facebook.com/photo?fbid=566478412144183&set=pcb.566478475477510
.

https://www.facebook.com/photo?fbid=566478415477516&set=pcb.566478475477510

 

 

Ďakoval jedinej televízii NOVA, ktorá o tom priniesla objektívne správy, inak žiadnym. Objektívne správy o tom priniesli len zahraniční novinári, nie predajní českí. 

Akú musí mať človek morálku, aby v Česku pracoval ako novinár? A prečo ju mohli mať v televízii NOVA? Prečo iní ich českí novinári žiadnu morálku nemajú?

 

V každom prípade je to pre ľudí poučením. Nikdy na žiadnej demonštrácii sa nepribližujte k policajtom.

Ja by som sa od nich držala minimálne 100 metrov, aby ma museli naháňať, že som na nich útočila! 

A už rozhodne nie na schodoch, kde vás môžu aj zabiť tým, že vás zhodia zo schodov.

 

 

Je úplne jasné, prečo sa demonštrácií boja zúčastniť ľudia, čo majú aj nejakú kariéru, keď sa im novinári vyhrážajú, že prídu o prácu, hoci novinárov nikto nikde nevolil!

Ľudia s kariérou si nemôžu morálku dovoliť, musia si vybrať, či chcú morálku alebo kariéru v takýchto štátoch.

Preto väčšinou bývajú prisluhovačmi každej moci v štáte, ako sme to videli už v socializme, že totalite slúžili vysokoškolskí učitelia a umelci.

 

Morálku môže mať prostý človek, čo nemá o čo prísť ani do budúcnosti.

 

 

Ale pozrime sa, ako to robia novinári v ukážkovej krajine USA:

 

„ale poukazujú na značné politické preháňanie“

 

(politická korektnosť, že nezbavujú viny tých, čo manipulujú správy)

 

„Svoj nesúhlas s ním už vo svojich textoch spomedzi predstaviteľov konzervatívnej scény vyjadrili napríklad Ben Shapiro alebo Andrew C. McCarthy. Obaja z týchto komentátorov však uznávajú, že zverejnenie záberov je dôležité minimálne v tom, že ukazuje, ako veľmi médiá preháňali, keď informovali o daných nepokojoch.

Kongres sa mohol zísť už niekoľko hodín po útoku, nikto nevyhodil Kapitol do vzduchu ani sa nepokúsil o masovú vraždu policajtov.

 

„Videá, ktoré teraz vidíme, nikoho nezbavujú viny. Potvrdzujú však dojem, že politické posolstvo demokratov o danom dni bolo cvičením vytvárania mýtov,“ píše McCarthy.

Shapiro ešte dodáva, že ak demokrati a médiá nechceli, aby ľudia vytvárali konšpiračné teórie o 6. januári, nemali len nepreháňať, ale aj byť viac transparentnými a ukázať ľuďom zábery bez toho, aby do toho boli štátne orgány dotlačené vyjednávaniami počas politických hier.

 

„Neustále zakopávali dôkazné nášľapné míny a dúfali, že nevybuchnú. Potom však míny vybuchli a oni sú tým šokovaní,“ tvrdí komentátor.“

 

 https://www.postoj.sk/126001/videa-nikoho-nezbavuju-viny-ale-poukazuju-na-znacne-politicke-prehananie

 

 

 

V Prahe ste v sobotu mohli vidieť demonštráciu, ktorú na rozdiel od 89 neorganizovali ŠTB-áci!

 

Mohli ste vidieť skutočnú demonštráciu, ktorú si vládnúca moc nepraje!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5546007x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie