Založ si blog

Ktorý politik kázal ľuďom označovať iných ako dezolátov, svine a fašistov?

Na takéto rozoštvávanie občanov slúžia novinári!

 

Čo sa týka politiky, mojim najväčším snom je, aby novinárov súdili na „norimberskom“ súde za rozoštvávanie rodín a občanov na Slovensku pre vojny (aj tú v Iraku, aj túto na Ukrajine).

 

To je môj najväčší sen, ktorý si často predstavujem, ako Jakub Filo a ďalší novinári, čo sa na tom aktívne podieľali, sedia na súde ako obvinení a ľudia doradu o nich svedčia. Čo by som hovorila ja, čo všetko spáchali, čo hovorili, ako rozoštvávali ľudí, ako mne rozoštvali rodinu a synov proti sebe. Nikto nám nikdy tak neublížil, toto sa nedialo ani v socializmu, ako títo novinári. Toto od novinárov zažili ľudia v 50-tych rokoch, čo už naša generácia v socializme nezažila.

 

Aj za socializmu nám tu najviac ubližovali naši vlastní ľudia, spoluobčania, čo lokajsky slúžili vnucovanej moci a práve bežiacej propagande. Nás tu nešikanovali Rusi, ale vlastní spoluobčania – tí nám tu v službách vtedajšej moci robili peklo prenasledovaným.

Dnes sú to noví lokaji a mediokracia, ktorá je nám vnucovaná pod vyhrážaním sa novinárov, že občania sú dezoláti a svine, keď si pod vyhrážkami nemyslia presne to, čo im diktujú nikým nevolení novinári ako Jakub Filo a celé SME.

 

Neprajem si, aby sa im niekto vyhrážal a mohli sa hrať na nevinných. Neprajem si, aby im niekto čo len skrivil vlas na hlave, aby sa mohli hrať na nevinných. Túžim po spravodlivosti, aby boli za to riadne súdení a odsúdení, aby si tie obžaloby vypočuli, čo všetko tu spôsobili a na čom spolupracovali a len za novinársky plat.

 

Predstavujem si, že ľudia už môžu o nich vypovedať a už sa im nemôžu vyhrážať prenasledovaním a hlavne, že to zažijú.

Ako sa to neudialo s najväčšími prenasledovateľmi z čias socializmu, po tomto túžim, aby títo už spravodlivosti neušli a riadne boli súdení.

Aby to ľudia v mainstreame a v podaní iných novinárov videli, že prebiehajú spravodlivé súdy. Už to by bolo veľkým zadosťučinením spravodlivosti, nezáležalo by mi tak na odškodnení za rozoštvaté rodiny a rozoštvatých občanov, ktorým takto beztrestne zasahovali do života.

 

Zažila som, čo je to byť týranou ženou, aj znásilnenou vlastným bývalým manželom päť mesiacov po svadbe. Nikto súkromne nám tak neublížil ako môj vlastný manžel, keď sme pred ním museli byť na úteku celý rok v krízovom centre, keď som bola po jeho fyzických útokoch práceneschopná a prišla som o prácu a mnoho rokov sme živorili.

Nikdy, nikdy som si nepredstavovala, že ho za to budú súdiť, čo ho aj súdili. Možno preto, že toto spoločnosť spravodlivo súdila.

A nikdy sa nepodarilo tomuto môjmu násilníkovi poštvať deti proti mne, hoci sa o to snažil. To sa podarilo až týmto novinárom, proti ktorým, kým budem žiť, budem svedčiť. Ako rozoštvali aj bratov, ktorý z nich je sviňa a dezolát a fašista podľa ich označení a len preto, že chce mier a odmieta túto vnucovanú propagandu.

 

Ak sa toho nedožijem, zostanú tu tieto slová, ak aj tie nedajú scenzúrovať a vymazať. Navrhujú iných len cenzúrovať a prenasledovať – len tak vedia iným vnucovať a len pod vyhrážkami svoje názory, že rodiny rozoštvú na šírenie ich propagandy. Nikdy neboli liberáli. O tom svedčím, že liberalizmus len zneužívali na svoju reklamu, že ich propaganda je o slobode.

 

Keby neexistovali títo novinári, ktorí prstom a písaním stále ukazovali čitateľom, kto má byť aj z ich rodinných príslušníkov pre nich špina, jednobunkovec, dezolát, sviňa a fašista, politikom sa to nikdy nepodarí, takto ľudí rozoštvať. Na to presne využívajú novinárov a médiá a cez mediokraciu. Čo novinári dokážu, ukázali už pred Irakom, keď masovo pracovali na vojne a volaní ľudí po vojne. Teraz to tie isté noviny urobili znova. Neboli to liberáli, ale štváči na rozdúchavanie vojny aj vtedy, aj teraz.

 

 

Kde, ktorý politik toto robil? Ktorý politik hovoril – Takto a týmito slovami odsúďte aj mamu, otca, brata, sestru, rodinu, kolegov, priateľov, kto povinne nebude opakovať naše slová? Ktorý politik? 

 

Ktorý politik kázal ľuďom označovať iných ako dezolátov, svine a fašistov?

 

Len títo novinári, keďže tu máme takúto mediokraciu a nikým nevolených novinárov!!!

 

 

Predstavujem si často, že vypovedám na spravodlivom súde. Predstavujem si často ten spravodlivý súd. Niečo ako norimberský súd s novinármi, čo štvali ľudí do vojen. A keď im ľudia neverili, tak poštvali na nich brata proti bratovi a deti proti rodičom, aby to dosiahli.

Stačilo oklamať agresívnou propagandou niektorých a rozoštvať ľuďom rodiny. To je ich metóda, na to dnes slúžia novinári!

 

Učia svojich čitateľov, ako spracovaní majú na iných útočiť – akými slovami – „dezolát, sviňa, špina, fašista“, keď si povinne nebudeš myslieť a hovoriť to isté! Učia svojich čitateľov bojovať brata proti bratovi a deti proti rodičom!

Toto tu bolo v 50-tych rokoch!

 

Dúfam a verím v spravodlivý súd s novinármi, že robili a robia špinavú prácu pre mocnosti, ktoré nás práve ovládajú a do akej vojny nás chcú práve poštvať.

 

 

 

Môj komentár z poslednej diskusie, kam novinári poštvali ľudí:

 

A znova ti opakujem, ak sa v tebe mihne zdravy rozum, ze aj ja aj Chmelar sme odsudili vtrhnutie Ruska na Ukrajinu. Chmelar to zas opakuje vo videu dole a dava dokazy preco a ja som to napisala o den skor nez Rusko vtrhlo na Ukrajinu, ze ja na mieste Putina by som to neurobila a preco a ako by som to zdovodnila. Ten isty dovod povedal na tom videu aj Chmelar, ze to neboli obcania Ruska, ale Ukrajiny!

A o vine USA v tomto konflikte rozpravaju osobnosti, ake menuje aj Chmelar a ako si medzi sebou siria aj samotni Americania a to nie su ziadni Putinovci.

Tak ako som ocakavala, ze z toho provokovania bude vojna, rovnako ocakavam, ze aj jadrovy utok. Dnes obete toho utoku este ziju! Keby sa dohodol mier, nemuseli by zomriet. Ak ti je to jedno, tak si podla mna fanatik.“

 

 

Publicista a politický analytik Eduard Chmelár v rozhovore pre PLUS 7 DNÍ ponúkol svoj pohľad na konflikt na Ukrajine a načrtol možné riešenia. Ako vníma svoje označenie že je „rusofil“? Dokážu sa slovenské stredopravé strany zomknúť v kompaktný celok? Pozrite si celé VIDEO.

 

https://plus7dni.pluska.sk/domov/ustipacny-chmelar-ja-nie-som-prorusky-ale-procinsky-predovsetkym-vsak-vnimajme-nase-zaujmy?fbclid=IwAR0cq8c20hl-m3fQZgHOOg-1F9yQ0KrQqIoymh5KS3xhQ1cYJHE_ski2pY0

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547712x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie