Založ si blog

Aj títo si len naivne myslia, že za servilnosť príde len odmena

Ružový svet dnešnej generácie, že vraj toto a takto platilo len o Rusku od jedného prisluhovača:

 

 

„Prečo existuje nedôvera voči Rusku, sme si mohli my na Slovensku už viackrát zažiť na vlastnej koži.

1: „oslobodenie“ v 2 sv. vojne sa zmenilo na pričlenenie do sféry vplyvu ZSSR. Moskva rozhodovala o všetkom a to je fakt, ktorý potvrdili aj doboví komunistickí politici vo svojich pamätiach (napr. Štrougal).

Takto si Československo teda „nezištnú pomoc“ nepredstavovalo…..

2: rok 1968 – Priamy vojenský vstup vojsk VZ pod velením Moskvy. Toto bola bez debaty ukážka priamej vojenskej sily a vyhrážania sa silou keď nebudeme robiť to, čo Moskva káže.

3: Reči mnohých ruských politikov o tom, ako si predstavujú Európu a kde si predstavujú svoje „sféry vplyvu“ podľa ktorých je vidno, že totálne ignorujú priania a sebaurčenie suverénnych štátov a zostávajú naďalej v rozmýšľaní svojej mocenskej nadváhy.“

 

https://debata.pravda.sk/debata/657356-sef-holandskej-diplomacie-nemozeme-mat-normalne-vztahy-s-ruskom/reakcia/10948313/

 

 

1. A USA si za oslobodenie nepričlenilo do svojej sféry žiadne štáty. O ničom v oslobodených štátoch nerozhodujú a to je fakt, ktorý potvrdzujú všetci ich vazali, že nie sú žiadnymi vazalmi. Celkom rovnako sme aj my ako poslušní vazali Ruska svedčili o tom, že Rusi nás neovládajú, ale celkom slobodne sme im priateľmi na večné časy a nikdy inak.

Takto si Československo nezištnú pomoc nepredstavovalo ani od USA, že zas im budeme robiť poslušných vazalov a že nás poženú aj do vojny.

 

2. Celkom rovnako aj terajších politikov donútili k obrannej zmluve s USA, keď už nemáme vôbec žiadnu vlastnú politiku, len čo našim rovnako poslušným politikom nadiktujú. Takto rozkazujú nielen nám, ale aj Nemcom a tým si dovolia aj vyhodiť do vzduchu aj plynovod. Aj Nemci a celá Európa sú ich vazalmi.

 

3. USA rozhodujú aj o proxy vojne na Ukrajine, ktorú tiež celkom ovládajú a bez ich dovolenia alebo nedovolenia sa nestane celkom nič!

Svoje priame vojenské vstupy zmodernizovali prevratmi v rôznych krajinách a zasahovaním do volieb v iných krajinách. Čiže svoje vazalské štáty ovládajú aj zákerne a celkom rovnako ako Rusi nútia svoje vazalské krajiny vyhlasovať, že to nebolo pod nátlakom ale ide o svojprávne štáty.

 

Ako sme museli byť poslušní občania voči ZSSR, teraz musíme byť poslušní občania voči USA. Tá servilnosť dnešnej generácie je len úplne rovnaká.

 

Najhorší z našich občanov sú tí, čo najprv servilne poslúchali ZSSR a podieľali sa na presadzovaní týchto klamstiev a v tejto dobe robia zase to isté voči USA, pritom sa na tom priživovali v každej dobe. Napríklad poradca dnešnej prezidentky alebo Zemanová zo SaS, ktorá ako som nevedela, voľakedy slúžila na Národnom výbore. Dnes opäť len poslušne slúžia a celkom rovnako sa na na tom priživujú bezcharakterní občania. Tých, čo s tým nesúhlasia, prenasledujú dnešní bezcharakterní občania.

 

V tomto zmysle nevidíme nič nové a žiadnu inú morálku. Dnešná generácia slúži ešte servilnejšie a je ochotnejšia k udavačstvu a prenasledovaniu spoluobčanov a to aj vo vlastných rodinách.

 

Verím, že ako sa to vrátilo Rusku, vráti sa to aj USA! Verím v božiu spravodlivosť a návratnosť.

 

Dnešní bezcharakterní ľudia sa celkom rovnako budú vyhovárať, že „Inak sa nedalo.“ Hoci mohli by prežiť aj bez zjavného priživovania sa na tom a bez prenasledovania spoluobčanov.

 

Dnešní najväčší prisluhovači: prezidentka, Naď, Heger, Krúpa, Korčok, poslušní politici ako vazali. A hlavne novinári v médiách, ktorí pomáhajú prenasledovať spoluobčanov za neposlušnosť. Všetci títo to robia aktívne a za odmenu.

 

 

V minulom článku som vysvetlila, že ľudia nie sú zlí len naivní. Stále to platí, lebo všetci vyššie spomenutí sú naivní hlupáci, ktorí si myslia ako servilní prisluhovači pred nimi, že sa im to nevráti. Aj títo si len naivne myslia, že za servilnosť príde len odmena.

 

Za servilnosť nedáva odmenu nielen božia spravodlivosť, ale ani mocnosti!

Na to nemusíte byť ani veriaci, aby ste videli, že každý jeden sa zachraňoval len poukazovaním na svoju statočnosť a kde ju tak teraz ako dôkaz naškrabať? Potom hľadajú dôkazy, kde boli „neposlušní blázni“ tiež a svoju predvádzanú „uvedomelosť“ sa snažia utajiť.

 

.

Zemanová vám povie, že musela byť aktívna a uvedomelá na Národnom výbore a celkom rovnako aj teraz. Fico si rýchlo spomína s čím kedy nesúhlasil, Matovič sa bude odvolávať na tlačovku keď bol odvážnym bláznom. Všetci sa budú predbiehať, kde si dovolili byť bláznami – ako neposlúchali!

Ak nebude už ničoho, kde by mohli dokázať, že tiež boli bláznami, tak povedia, že len nevedeli a priznajú, že boli len hlupáci. Budú sa aj zachraňovať tým, že boli len hlupáci a čo nevedeli.

 

 

 

Dag Daniš, Štandard:

 

V rubrike 7 dní v kocke Dag Daniš komentuje hlavné témy týždňa. Dnes o siláckych rečiach premiéra, ktorý by neváhal poslať slovenských vojakov na Ukrajinu

 

1. Vojvodca Heger

V šume debaty o stíhačkách pre Ukrajinu zanikla jedna oveľa vážnejšia téma – otázka prípadného nasadenia slovenských vojakov na Ukrajine. Heger v parlamente vyhlásil, že by pri takejto požiadavke spojencov neváhal. „Samozrejme, samozrejme“, odpovedal Heger na otázku europoslanca Uhríka.

Na slovách Hegera, ktorý je pri všetkých ostatných témach plachý a nerozhodný, sú zarážajúce dve veci. Zväzácka istota, s akou odpovedal. A argumentácia. Heger vysvetlil, že ak by spojenci z NATO nasadili vojakov na Ukrajine, Slovensko by sa muselo pridať, lebo také sú naše zmluvné záväzky.

Hegerov tón bol kazateľský. Poslancov poúčal o jasných pravidlách a povinnostiach Slovenska. A poúčal ich zle. Bol úplne mimo.

 

Premiérovi celkom uniklo, že Ukrajina nie je členským štátom NATO. Ani Aliancia, ani spojenci, ani Slovensko nemajú nijaký záväzok vstupovať do konfliktu.

Podobné otázky ako Heger dostali aj iní európski lídri vrátane nemeckého kancelára. Ich odpoveď bola zakaždým kategorická: NATO nebude priamo vstupovať do vojny s Ruskom na Ukrajine. Podobne sa vyjadril aj generálny tajomník NATO Stoltenberg. A napokon aj americká vláda. Táto otázka sa nepripúšťa, lebo by mohla viesť k svetovej vojne jadrových veľmocí. A k zániku Európy, ktorá by sa stala hlavným bojiskom.

 

Ak sú slová Hegera tiež kategorické, ale s opačným bojovým odkazom, tak to bude tým, že je neskúsený. Alebo premotivovaný v pózovaní. A dopletený v tom, čo sú a čo nie sú záväzky v rámci Aliancie.

Hegerov problém je v tom, že má dušu sluhu. Vždy si hľadá pána. Tri roky bol Heger hovorcom Igora Matoviča. Dnes, keď je na odchode z OĽaNO, sa z neho stáva hovorca Jaroslava Naďa. So všetkými rizikami, ktoré to prináša.

Hegerove slová totiž nedokazujú len to, že je dezorientovaný. Ukazujú aj to, že ľudia ako on sú nebezpeční.

 

Otázka možného nasadenia „spojencov“ na Ukrajine – nie NATO, len časti spojencov z koalície ochotných – nie je až taká hypotetická. Už minulý rok ju otvorili Poliaci. Navrhovali, aby sa na Ukrajinu nasadila vojenská misia, ktorá by operovala v rámci „medzinárodnej štruktúry“. Očakáva sa, že tento rok bude na priamu vojenskú pomoc susedov naliehať aj Ukrajina, ktorej sa míňajú armádne zálohy. Američania, Francúzi a Nemci priame vojenské nasadenie jednoznačne odmietajú. Aby sa vyhli rizikám. Je však možné, že reakciu Ruska si otestujú na politike „vojvodcov“ z východnej Európy.

 

Napokon, podobne to vyzerá aj s dodávkami bojového letectva pre Ukrajinu. Západné veľmoci povedali nie. Uvažujú strategicky, zodpovedne a tak trochu aj egoisticky. A so záujmom sledujú, ako a s akými následkami sa do vývozu stíhačiek rozbiehajú Naď s Hegerom.

Je vrcholne nezodpovedné a nebezpečné, že do prvej línie siláckych póz s možným nasadením vojakov alebo bojového letectva na Ukrajinu sa tlačí práve Slovensko. Teda malý zraniteľný štát, ktorý sa vzdal protiraketového štítu S-300, vyradil bojové letectvo a stal sa celkom závislým od cudzej pomoci.

Najsmutnejšie je, že táto vojenská politika Slovenska nie je výsledkom strategického uvažovania vo vláde. Nie. V odvolanej vláde bez politického mandátu dnes strategicky, zodpovedne a suverénne neuvažuje nikto.

 

Riskantná vojenská politika Slovenska je len výsledkom pózovania dvoch atlantických hujerov – Naďa a jeho sekretára Hegera. Nič viac za tým nebolo, nie je. A ani nebude.

 

https://standard.sk/321192/7-dni-v-kocke-hegerove-reci-o-slovenskych-vojakoch-na-ukrajine-su-nebezpecne/

 

 

Na zatiahnutie do vojny majú len dvoch naivných hlupákov z východných zakomplexovaných krajín, ktorí svoju servilnú úslužnosť voči pánovi USA predkladajú nie ako podlízavú poslušnosť, ale ako hrdinstvo! 

 

Keby boli hrdinskí, dokázali by sa svojim pánom niekedy aj postaviť. Pritom tento ponížený služobníček Heger sa vydáva nielen za hrdinu, ale dokonca aj za veriaceho človeka. 

Najlepšia ukážka budúcich veriacich v parlamente, keby ich ešte niekedy chcel niekto voliť. Z viery im zostalo len prenasledovanie žien v núdzi alebo poslušná úslužnosť poslať kohokoľvek na smrť.

Viete, čo by robil za čias Hitlera – ponížene poslúchal.

 

 

 

Takto schvaľujete posielanie mladých ľudí na smrť!

 

Odvodové komando v Oděse odvléká na frontu muže přímo z ulice a ten se tomu brání!

 

https://rumble.com/v29i07g-odvodov-komando-v-odse-odvlk-na-frontu-mue-pmo-z-ulice-a-ten-se-tomu-brn.html

 

 

Ak by bola mobilizácia, zaslúžime si zažiť to isté, do čoho nútime iných!

 

Ale keby mal maternicu, môže sa o nej reklamne slobodne rozhodnúť! Toľko len reklama na slobodu!

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541244x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie