Založ si blog

„Muži, čo požiadali o zbavenie sa povinnosti mobilizácie, nemajú kúsok hanby v tele“

Odkedy som scenzúrovaná a odstavená z blogov, tak už nepíšem. Ale nad týmto som sa obzvlášť pozastavila, kam až siaha debilizácia čitateľov na SME, keď žena čitateľka sa pohoršuje nad mužmi, čo by sa chceli vyhnúť mobilizácii do vojny.

Dokonca ona je už tak uvedomelo prevychovaná, že sa pohoršuje aj nad matkami, ktoré by nechceli aby ich synovia uvedomelo nenastúpili do vojny! Lebo ona je tým na rozdiel od takých matiek odvážna a už nie je prázdnou schránkou!

 

Podľa nej majú muži ochotne vyhovieť mobilizácii, lebo musíme pochopiť, že nemôžeme len brať, ale aj dávať. Podotýkam, že rovno život!

 

A čo také sme od koho zobrali, že za to uvedomelo máme dať aj život? Čo takého nám dali, čo majú ľudia zaplatiť aj životom?

 

Pritom vraj dezoláti sú tuto, ale takíto „morálni dezoláti“ sú práve čitatelia SME s uvedomelosťou iných nútiť do mobilizácie.

Takýto fanatizmus je práve znakom úplných hlupákov a morálnych dezolátov!

 

Hlavne, že budú uvedomelo opakovať, že človek sa má sám a slobodne rozhodnúť o svojej maternici, ale o svojom živote, či bude žiť alebo nie, už nie, lebo inak je NEUVEDOMELÝ!

V tomto im teda zjavne, týmto uvedomelým hlupákom, dvojaký meter na chápanie slobody o svojom tele už nevadí!

Maternica je tvoja ale tvoj život už nie, to ti už prikážu ako ho neslobodne obetovať. Z tohto jasne vidieť, že aj tá slobodná maternica je len ich reklama na slobodu obmedzenú len na maternicu.

No ľudia nie sú len maternice! A nechcú mať slobodu len pre svoje maternice!

 

Silne pochybujem, že táto čitateľka má vôbec deti, lebo to si ani Naď nevie predstaviť, ako sa vyjadril v mainstreame, že by svojho syna mal poslať do vojny.

No čitateľov si už takýchto odchovali, čo cudzie deti uvedomelo obetujú. Veď ich čitatelia sú často mladí bezdetní, čo majú materskú lásku možno ku ešte len psovi. Toho by teda ľahšie utratili.

 

 

Pán Marec, vyborne napisane. Tiez som sa divila, ze tí muži, co poziadali o zbavenie sa povinnosti mobilizacie, nemajú kusok hanby v tele a boli v tv spravach. Teraz chapem. Sú to zbabelci, ale hlavne prazdne schranky. A ak ich v tom podporuju ich manželky a matky, tie sú vlastne na tom rovnako. Je mi z toho smutno.

Musime pochopit, ze nemózeme len brať, ale mysime aj dávat. A treba byt zodpovedny…
Čakam, kedy to pride…“

 

 

„najväčší fór s tým odmietaním služby so zbraňou je, že oni v skutočnosti budú povolaní, ale budú zaradení do jednotiek bez zbraní, takí PTP 21 storočia alebo „Čierni Baroni“ na základe vlastnej žiadosti….“

 

 

Ako vidíte, pre nich je len fór s ktorým počítajú, že kto by sa chcel mobilizácii vyhnúť, tak ho do vojny pošlú bez zbrane!

 

A ako uvidíte nižšie, najviac ľudí by pred mobilizáciou ušlo práve spomedzi ich čitateľov a voličov progresívneho Slovenska – 52 %!

Takže práve najviac vojnových štváčov, čo tam chceli takto „uvedomelo“ posielať iných!

Ale to „uvedomelým morálnym dezolátom“ neopakujú, že najviac zbabelcov je práve z ich radov, čo by pred mobilizáciou utekali a hodili to na tých, ktorých do vojny štvali.

 

 

„Tam su aj ine zabavnejsie veci. Podla nedavneho prieskumu, by len 13% ludi sla branit SR.

https://domov.sme.sk/c/22904584/prieskum-vojna-slovensko-ukrajina-rusko.html…

Este zaujimavejsie a paradoxne je to pri pohlade na delenie podla volicskych preferencii. Najvacsiu ochotu branit vlast bola medzi volicmi Republiky – 27% a potom PS – 19%. Lenze pri otazke kolko ludi by v pripade vojny z krajiny uslo, bolo najviac medzi volicmi PS – 52% a po nich SaS – 39%.

Nadherne paradoxy…“

 

 

z tejto diskusie:

https://komentare.sme.sk/diskusie/5188484/pamatate-si-ze-sme-uz-mali-masovo-umierat-pise-samo-marec.html

 

 

Chmelár k voľbám v Česku:

 

„Akokoľvek sa snaží víťazný generál strihom briadky štylizovať do pózy prvého česko-slovenského prezidenta a frázami do toho posledného, Pavel nie je Havel a už vôbec nie je Masaryk. Prezident T. G. Masaryk bol idealista, do Washingtonskej deklarácie vpísal vieru, že militarizmus je zničený a sľuboval, že stále vojsko bude nahradené milíciou, čo mu konzervatívny generál Štefánik rýchlo vytĺkol z hlavy. Petr Pavel nikdy idealistom nebol. Je to v prvom rade ctibažný človek, ktorý slúžil minulému režimu i tomu súčasnému a bol by schopný slúžiť aj akémukoľvek inému. Preto bol pre mocenské kruhy v kľúčových západných štátoch ideálnym kandidátom. Z marketingového hľadiska napĺňal rastúci dopyt verejnosti po politikoch, ktorí sa nebudú hašteriť. Najčastejšie skloňovaným slovom s jeho osobou bola „slušnosť“. Lenže slušnosť je malomeštiacka fráza, ktorá je v politike účelovou taktikou, nie hodnotou. Tento predpísaný kódex správania nie je zárukou mravného konania človeka. Ronald Reagan bol mimoriadne slušný človek. A s týmto kultivovaným šarmom herca dokázal podporovať islamských teroristov, dodať chemické zbrane pre irackého diktátora Saddáma Husajna, ktorý nimi zmasakroval Kurdov, roztočiť preteky v zbrojení, protiprávne obsadiť Grenadu a mnoho ďalších svinstiev.

 

Česi dostali slušného prezidenta, ktorý bude po-slušný voči Bruselu, dostanú svoj protektorátny pokoj a poriadok opretý o ochranné krídla Spojených štátov. Lebo poriadok a pokoj potrebujú len slabí a zneistení. A predovšetkým, uprednostnili pavlovský militarizmus pred babišovským kapitalizmom. Z pohľadu agendy, ktorej sa najviac venujem, musím zdôrazniť, že Andrej Babiš nie je žiaden mierotvorca. Ako premiér chcel NATO premeniť na „útočnú organizáciu“, podporoval všetky misie aliancie v zahraničí, vítal zbrojenie, nepodpísal česko-slovenskú mierovú iniciatívu Mier a spravodlivosť a napriek tomu, že mu to niektorí radili, odmietol sa vymedziť voči generálovi Pavlovi tým, že neratifikuje vojenskú zmluvu s USA, ktorá umožní rozmiestnenie amerických vojakov na českom území. Aj keď Babiš hovorí o mieri, nerozumie tejto agende a nie je v nej autentický. Napriek tomu v ňom stále veľa ľudí videlo intuitívne menšiu hrozbu ako u jeho protikandidáta. Preto nevolili za Babiša, ale proti Pavlovi.“
(krátené)
.
.
.
.
.

Pavel je teraz ako Čaputová. Tá zaujala vlasmi a Pavel slušnosťou napriek svojej minulosti. Takých moja mama volala „svine komunistické“:

My sme z Čaputovej precitli a vidíme, že viac je pre nás mier ako jej vlasy. Vidíme, že len reprezentatívna torta dnes v politike nestačí, keď nás ženie do vojny.

Myslím si, že Česi tak skoro neprecitnú, lebo im bude jedno, keď do vojny pošlú len ich vojakov. Pokiaľ nebudú nútiť k mobilizácii bežných mužov, tak im to bude jedno. Aj komunistami boli viac nadšení!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

Medvedica s mladými v uliciach Žiaru, zvýšte opatrnosť. Na miesto smeruje zásahový tím

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551211x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie