Založ si blog

Fico: „Hegerova vláda slúži Bruselu a Washingtonu na lusknutie prsta“

Keďže nás najviac položí zbrojenie a sankcie, ktoré nám zahraniční páni nášho štátu vnútili, tak ma najviac zaujala táto správa o Naďovi – našom vrchnom lokajovi zbrojenia:

 

„Naď: Fico si definitívne podpísal volebný rozsudok u všetkých vojakov, ich rodinných príslušníkov a civilných zamestnancov rezortu obrany“

 

„Predseda strany Smer-SD sa vyjadril aj k slovenskej armáde – žiada zobrať peniaze z rozpočtu, ktorý ide na obranu občanov a Slovenska. Minister obrany Jaroslav Naď sa voči tvrdeniam ohradil a predsedu strany na oplátku skritizoval

Róbert Fico nešetril slovami ani tentokrát, keď sa znovu pustil do slovenskej armády. „Prečo máme teraz kupovať slovenskej armáde nové veci len preto, že všetko ste poslali zadarmo na Ukrajinu ? Tak zoberme tretinu z toho navýšenia kapitoly pokiaľ ide o ministerstvo obrany,“ diskutoval Fico.

„No žiadať zobrať peniaze z rozpočtu, ktorý ide na obranu občanov a Slovenska, a to obzvlášť v týchto časoch, keď je vojna doslova na našich hraniciach, to môže iba… Fico.“ Doplnil Naď a dodal že „žiaden vojak či civil z rezortu obrany už obvineného vodcu mafiánskej skupiny voliť nebude. Dobre odvedená robota, don Fico,” odkazuje Naď v statuse.“

(hlavné správy)

 

 

Toto je politika servilných lokajov, že sa tak boja vzoprieť nanucovanej politike zo zahraničia, že radšej nechajú skolabovať zdravotníctvo, než aby neposlúchali rozkazy, ktoré náš štát dovedú do úplného krachu zdravotníctva, že bude fungovať už len pre hŕstku najbohatších, ktorí si lekárov a sestry, čo neujdú, zaplatia.

 

Toto je obraz duševných mrzákov v politike, ktorí ako šikanovaní požiadavkami Bruselu a USA, nechajú zničiť vlastnú krajinu do úplného kolapsu, lebo sa boja neposlúchať ako pániček povie.

Pánička nezaujíma, že nám tu skolabuje zdravotníctvo a ekonomika, čo zdarne prežije len vrstva najbohatších, ale našich politikov a Naďa by to zaujímať malo. Lenže Naďa zaujímajú len jeho pokyny – aport!

 

A nielen Naďa. Všetci vo vláde nám celé volebné obdobie ukazujú, ako sa aportuje na rozkaz a slúžia len zbrojeniu a len kovid experimentálnym vakcínam a sankciám.

 

Na toto a len na toto môžu a majú NAŠE peniaze míňať, inak na nič pre občanov, len tak naoko. Zabezpečovať len nákupy zbraní, rozdávanie zbraní, potom pre medzinárodný farmabiznis a biznis pre tých, čo sa na sankciách v EÚ nabalili.

Ale vraj nie sú zlodeji!

 

No to je ešte horšie, než keby boli len lokálni zlodeji, lebo títo mopslíkovia ešte väčších zlodejov to tu takto vyrabujú na kosť.

Navyše vojnoví štváči a spoluvrahovia v experimentálnom zdravotníctve s experimentálnym farmabiznisom na vakcínach a nanútených, drahých a pritom už dávno neodporúčaných liekoch ako Remdesivir.

 

Neslúžili štátu, ale rozdúchavaniu vojny, zbrojárskym firmám, obchodom s vakcínami a drahými liekmi, ktorých neodporúčanie ešte ignorovali. Takto nás celý čas nielen okrádali, ale sú spoluzodpovední za smrť našich spoluobčanov pri týchto experimentoch s ľuďmi.

 

Výsledkom je kolabujúci štát, čo najviac vidno v zdravotníctve.

 

A tento ich poskok pre pánička v zahraničí má ešte drzosť nesúhlasiť s presunom peňazí, čo chce poslušne kradnúť nášmu štátu, do zdravotníctva? Však to ste ukradli zdravotníctvu a nám všetkým! Ste obyčajní zlodeji, lebo nikoho nemusí zaujímať, že to nekradnete do vlastného vrecka, len ako sluhovia nejakému zahraničnému páničkovi, že ste len aportujúci psi.

 

Tie NAŠE peniaze patria a vždy patrili do zdravotníctva! Všetci vieme, že patria do zdravotníctva, do plesnivých nemocníc, zdravotným sestrám, ktoré u nás nevedeli prežiť a našim lekárom! To všetko malo ísť na zdravotníctvo. To nie je vaša kosť pre zahraničného pánička.

 

Rusko nevie ovládnuť ani Ukrajinu, čo sa z toho predsa všetci smejú, že to nedokáže, tak čo nám tu tento hovorí, že ovládlo by aj celé Slovensko? Takto rozprávajú len vojnoví štváči, aby si ospravedlňovali lokajstvo zbrojárstvu.

 

Dobre to Fico povedal, že zoberme z toho aspoň tretinu aj to ešte z navýšenia!

 

Veď tento štát nič nerobí len zbrojí cez nám dosadených lokajov. Pri plesnivých nemocniciach?

Vy majte doma plesnivú obývačku a kúpte si guľomet!

V chladničke horčicu a kúpte si Remdesivir.

Keby to bolo takto súkromne, takých psov politikov tu máme. Ako v nejakej zaostalej krajine, kde v polorozpadnutej chatrči stojí niekto s guľometom, lebo chráni chatrč.

 

Tu je od Fica dobré zhrnutie aj k progresívnym novinárom v tv a inde šikanovaným týmto lokajstvom, ktorí sa už pomaly neodvážia ani zakňučať kvôli kolegom a ktorých tiež nútia aportovať:

 

„Hegerova vláda slúži Bruselu a Washingtonu na lusknutie prsta“

 

„HEGEROVA VLÁDA SLÚŽI BRUSELU A WASHINGTONU NA LUSKNUTIE PRSTA, A PRETO JU DRŽIA PRI ŽIVOTE ZA KAŽDÚ CENU
Ak by novinári pracovali tak “poctivo” pri tejto vláde, ako za vlád SMERu, tak už máme za sebou aj predčasné voľby.
Toto je tak rozdielny prístup, že “kole oči” a my naň budeme upozorňovať, kým si médiá nezačnú robiť svoju prácu poriadne.
To, že sa vyhodených novinárov za spravodajskú prácu v RTVS zastal len SMER – SD a žiaden novinár, či médium, absolútne vystihuje pokrytectvo novinárskej obce a dobu, ktorú žijeme.“

https://www.facebook.com/robertficosk/videos/5736686696407938

 

 

Celý rozhovor nájdete tu:

 

Fico v Ide o pravdu: Nečakajte, že budem 17. novembra kvákať americkú propagandu

 

https://tv.pravda.sk/relacie/ide-o-pravdu/epizoda/10714-fico-v-ide-o-pravdu-necakajte-ze-budem-17-novembra-kvakat-americku-propagandu?fbclid=IwAR3pkwC2VRCteuMzHWKmVvIBWjQuNw9x4_wgZY6iKTLBK_m_CsBaIwzw0oQ

 

 

Ešte k tomuto:

 

„Doplnil Naď a dodal že „žiaden vojak či civil z rezortu obrany už obvineného vodcu mafiánskej skupiny voliť nebude. Dobre odvedená robota, don Fico,” odkazuje Naď v statuse.“

 

Keď je niekto obvinený, len obvinený, tak je nevinný, to nám denne obúchavate v mainstreame o hlavu, tak to dodržujte aj pri Ficovi a nie iný meter!

Taktiež pripomínam „ačohentizmus“, že čo robila predchádzajúca vláda, je taký istý „ačohentizmus“ ako sa tým oháňate pri zločinoch USA!

Rovnako je to „ačohentizmus“ aj tuto. Predchádzajúca vláda nás nehnala do vojny a nepracovala na zapojení do tretej svetovej. Taktiež predchádzajúca vláda nedala zelenú experimentálnym pokusom na ľuďoch a nerobila zákazky pre farmafirmy, aby sa nabalili. Žiadne zlodejstvo ste im nedokázali, ale vaše ohromného rozsahu vidíme, že nás ženiete do úplného skolabovania a nielen zdravotníctva. Čo na tom, že nie do vášho vrecka ale väčším megazlodejom? Že vy ste v tom len distribútori ako len nejakí poslíčkovia v obchode s drogami? Toľkých by ste ani drogami nepoložili ako sankciami!

Kto nás ženie do vojny, je horší než vrah a kiež by osobne zabil len jedného človeka.

 

 

Vraj vojaci a ich rodinní príslušníci skončili s Ficom, lebo ich urazilo, že nevedia pochodovať.

To vážne majú také IQ, že chcú napochodovať do vojny? A toto chcú aj ich príbuzní?

 

 

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509842x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie