Založ si blog

Kde zmizli herečky, ktoré nám ukazovali, že k ľudskosti stačia aj keksíky?

V každej dobe chce väčšina ľudí nerušene prežiť. Tým sa myslí bez politického prenasledovania a preto sú radšej mlčiace ovce.

Ale ani to nestačí. Aj od mlčiacej ovce chcú aby pekne uvedomelo opakovala, Putin zmeň sa! Tak propagandisticky jednoduchá veta – Putin zmeň sa! Keď toto budete opakovať – zmeň sa, skonči vojnu, tak už ste uvedomelí. Nehľadajte v tom logiku, že zmeniť sa má podľa nich blázon. Možno si to už na nejakom bláznovi vyskúšali. Povedali mu zmeň sa a on sa zmenil a poslúchol ich.

 

Tak povinná jazda – Putin, zmeň sa! Putin, ty si nebezpečný blázon a preto ťa vyzývam, aby si už od zajtra nebol blázon a zmenil sa a skončil vojnu! Koľkokrát ti to mám zopakovať, aby si ma poslúchol? Alebo to mám opakovať len iným bláznom, že aj ja blázna vyzývam, aby sa zmenil? 

My sa zmeniť nemusíme! To len ty sa musíš! My sme normálni, lebo my vieme, že naše osudy nestoja na politikoch, ale len na jednom bláznovi.

 

Aj každá týraná žena vie, že nemusí újsť, lebo zmeniť sa má násilník a keď ju zabije, mohol za to on. To každej bude stačiť a preto má zostať doma. Nám stačí, že budeme vedieť, kto je vrah. Mala pravdu aj keď mŕtva. Deti sa potešia, keď to budú vedieť, kto bol na vine, keď hrdinsky neušla. Preto ani právnikov nepotrebujú, veď je to jasné, že žiadne ponižujúce dohody.

 

Čo musíte hovoriť a písať, keď nechcete byť politicky prenasledovaní alebo aj vlastnou rodinou nevyhlasovaný za fašistu.

Musíte vsadiť na citové vydieranie, prečo vy ste záchranca sveta aj s keksíkmi a jedným svetrom. A prečo iní, ktorým táto infantilná hra nestačí, sú fašisti!

 

Na každej téme si to môžeme ukázať. V minulosti, keď ste neodriekali napríklad desatoro, tak ste boli bezbožník!

A dnes keď pravidelne neodriekate moderné desatoro o ľudskosti cez keksíky a obnosené prádlo, neskôr o jednom svetri alebo po zapojení všetkých štátov do vojny a dodávkach zbraní, ste novodobý bezbožník – fašista. Teda už nielen bezbožník, ale aj fašista!

 

 

Ukážme si to na téme „utečenci“. Neskôr stačí tento postup obmieňať pri všetkých témach doradu. Miesto keksík si dosadíte zbrane, svetre alebo niečo iné, jednoduché, čo vymyslia a čo bude stačiť, pokiaľ sa ukáže, že to nestačí!

 

Na konci si odpovedzte, či uvedomelý jedinec rozumel problémom, ktoré takto jednoducho propagandisticky riešil (No v každom prípade mu to zabezpečilo nerušený uvedomelý život, fašista nebol on, ale iní.):

 

 

Prijmem rodinu irackých, sýrskych, alebo akýchkoľvek iných utečencov. Zn. : Bez ohľadu na vierovyznanie.

 

https://dennikn.sk/blog/170066/prijmem-rodinu-irackych-syrskych-alebo-akychkolvek-inych-utecencov-zn-bez-ohladu-na-vierovyznanie/

 

„Stovka Sýrčanov, ktorých chceme prijať, je hanbou tejto krajiny.Neviem úplne presne, ktorá krajina prijme koľkých utečencov.Ale viem, že naša je tá, ktorá ich prijme najmenej.Číslo 100 sa stáva synonymom našej empatickej morbídnosti, kresťanskej faloše, pohostinnosti a širokej slovanskej duše.

Nechcem byť vulgárny, ale táto fotografia mi až priveľmi pripomína skutočný obsah sloganu slovenských nacionalistov: Keď nás aj potrhá, ale iným nedáme!“

https://dennikn.sk/blog/185569/100-porcii-bryndzovych-halusiek-pre-syrskych-krestanov-alebo-rozpravke-o-slovenskej-pohostinnosti-zazvonil-zvonec/

 

„Hovorím vám to úplne otvorene, po slovensky a bez obalu, slovenskí politici!Hovorím vám to bez ohľadu na to, či sa tlačíte pri vládnom, alebo pri opozičnom hrante! Nebudem vážiť slová, keďže vy nevážite skutky : Choďte do riti s kvótami, strčte si do vašich „ctených“ politických análov čísla nešťastníkov, ktorých ste ochotní prijať!

Prestaňte z tých úbožiakov robiť čísla samotné!Čísla, aké tetovali v Osvienčime nemeckí fašisti „podľuďom“, teda ja našim slovanským predkom!“

https://dennikn.sk/blog/187190/nemumifukujte-mrtvu-grecku-ekonomiku-zachranujte-zivychkym-su-zivi/

 

V Gabčíkove bude referendum o ľudskosti.

 

„Ak by ste za peniaze, ktoré vaše mesto minie na organizáciu referenda, radšej kúpili sladkosti, či zopár hračiek pre nešťastné deti utečencov, povedal by som si, že sa vrátil skutočný duch starého, dobrého Bösu.Bösu, ktorý som poznal ja.

Ja sa k vám s radosťou pridám.“

https://dennikn.sk/blog/195624/v-gabcikove-bude-referendum-o-ludskosti/

 

My Slováci nemáme obavu z imigrantov.My ich proste nenávidíme.

 

„Aby toho nebolo málo, dnes polícia polícia a armáda pri spoločnom cvičení “bojovali s ozbrojenými skupinami imigrantov”.Ak chcete, myslite si o tom isté, čo ja : Je to ďalšie vyvolávanie odporu k utečencom u občanov, je to iba ďalšia kapitola zákernosti našich politkov, ďalšie vyvolávanie vášní a prízemných pudov u jednoduchšie rozmýšľajúceho človeka.Čo na tom, že žiadna ozbrojená skupina utečencov sa nikdy v histórii nepokúšala dostať na Slovensko a už vôbec sa nestalo, žeby takáto “skupina” strieľala na policajtov?

Podstatné je, že správa o cvičení prebehla médiami a keďže “naši” samozrejme zvíťazili, môžeme hrdinsky zvolať: Imigranti neprejdú! Naopak, našim politikom prejde všetko!“

https://dennikn.sk/blog/201902/my-slovaci-nemame-obavu-z-imigrantov-my-ich-proste-nenavidime/

 

Z Andreja Kisku sa stáva štátnik.

 

„Zlo je pre neho zlo, ľudská tragédia je ľudskou tragédiou, potreba pomoci iným ľuďom je potrebou pomoci iným ľuďom bez ohľadu na to, či ich krstil katolícky kňaz, pravoslávny pop, rabín, alebo imám.Nerobí tak na základe doporučení svojich poradcov, ako sa snaží natĺcť tento nezmysel do hlavy voličov premiér Fico.Robí tak ako človek.Robí tak preto, lebo na rozdiel od ostatných politikov, tiahnúcich sa ako smrad z preležaného mäsa takmer celým politickým spektrom, sú mu ukradnuté nejaké volebné preferencie!

Plávať proti prúdu je ťažké, náročné a vysilujúce.Povie vám to nielen ktorýkoľvek plavec, ale aj umelec, či politik.Ale je isté, že takéto trýznenie človeka neuveriteľne posilní! A predovšetkým mu dá istotu, že ho voda po prúde nedoplaví medzi výkaly na dolnom toku rieky.

Andrej Kiska si vybral plávanie proti dravej riave politických preferencií.

Ťažko môžeme predpokladať, že sa nám narodil slovenský Churchil.Zatiaľ nám musí stačiť, že máme nového Dubčeka.“

https://dennikn.sk/blog/208488/z-andreja-kisku-sa-stava-statnik/

 

„Miluj blížneho svojho, ako seba samého“ inovovali naším typickým slovenský spôsobom na : Nemiluj blížneho svojho, miluj  iba seba samého.Svoje vlastné pohodlie, zavlažené hrdlo a naplnený žalúdok“.

 

 

 

Foto : YouTube.com

 

 

Petičné hárky proti umiestneniu sýrskych kresťanov boli, alebo sú na obecnom úrade, v obchode, ale čo mnou doslova otriaslo, na vrátnici v cementárni, ktorú vlastní nemecký majiteľ!Teraz aby som začal študovať v dejepise, ako to začínalo v Nemecku v roku 1933…“

https://dennikn.sk/blog/210509/komunisti-v-ladcoch-odmietli-krestanov-zo-syrie/

 

„Takže včera som uverejnil dva blogy.Prvý s názvom NAJVÄČŠIE ZÁSOBY DROG MÁ AMERICKÁ ARMÁDA, druhý s titulkom MIGRANTOV JE 10 RAZY VIAC, AKO PRIZNÁVA EURÓPSKA ÚNIA.

V blogu „Migrantov je 10 razy viac, ako priznáva Európska únia“, sú údaje v ňom vymyslené od začiatku do konca, ale to nevadilo niektorým diskutérom, aby sa k problematike súhlasne a „kvalifikovane“ vyjadrili!

Ospravedlňujem sa redakcii Pravdy, ktorú inak čítam každý deň rovnako, ako iné periodiká, že som jej webovy priestor použil na svoj pokus.Ale proste nedalo mi….“

https://dennikn.sk/blog/215112/rozpoviem-vam-pribeh-falosneho-blogera-moj-vlastny-pribeh/

 

 

A povedzte teraz, čo ich je len 78 pre Slovensko?

 

 

Slovensko je na stránkach svetových denníkov.Konečne, žiadalo by sa zvolať!

(lebo nechceme púšťať migrantov!)

 

„Mám obavu, že ak budeme v našej imigrantofóbii pokračovať v nasadenom tempe, takéto tabule budú rozmiestnené v okolitých krajinách na hraniciach so Slovenskom.“

https://dennikn.sk/blog/222283/slovensko-je-na-strankach-svetovych-dennikov-konecne-ziadalo-by-sa-zvolatkeby/

 

Slovenská vláda už onedlho zaradí spiatočku pri (ne)prijímaní migrantov.

 

„Hlúpemu a xenofóbnemu postoju slovenskej vlády v otázke migrantov zvoní umieráčik. Teraz sa už len hľadajú dôvody, ako vysvetliť občanom a voličom(tým druhým predovšetkým), že tupina, ktorou argumentovala pri svojom odmietavom stanovisku-každý imigrant je potenciálny terorista, je politickou schizofréniou 7.cenovej skupiny.

Rakúšania majú s utečencami obrovské problémy, ale aj skúsenosti.Napríklad aj s desiatkami tisíc utečencov z Československa, ktorým poskytli azyl po okupácii našej krajiny Rusmi v roku 1968.Nerobili referendá o neprijímaní, nezačali ani len s petičnými akciami.Proste sa zachovali ako ľudia a kresťania.“

https://dennikn.sk/blog/223520/slovenska-vlada-uz-onedlho-zaradi-spiatocku-pri-neprijimani-migrantov/

 

„Najväčšou zvrhlosťou dnešnej doby sa však stala skutočnosť, že v  krajine, kde máte svoje korene, na Slovensku, politici vo väčšine označujú tieto ľudské tragédie za ekonomických imigrantov, v horšom prípade priamo za teroristov!

Diečatko na fotografii očakáva od osudu len dve veci. Právo na život a právo na úsmev. Chce naozaj tak veľa?!“

 

https://dennikn.sk/blog/224459/otvoreny-list-svetovemu-kongresu-slovakov/

 

Plynové komory sa vracajú. Kúsok od Slovenska v jednej popravili desiatky ľudí. No a čo?Veď to boli moslimovia. A to predsa nie sú ľudské bytosti! Ale je to naozaj tak? Nie sú?

 

„Nález kamiónu pri Pandorfe=nález novodobej plynovej komory.Ľudia, ktorých zavraždila ľudská pažravosť, ľudia, ktorých zavraždila bezcitnosť iných ľudí, ľudia, ktorých zavraždil egoizmus niektorých politikov.

Zomierali strašnejšie, ako tí v plynových komorách.Tam smrť prichádzala po niekoľkých minútach, tu trpeli neuveriteľne dlhé  hodiny…

Poprava v plynovej komore bez plynu…

Strácame empatiu, strácame cit, strácame ľudskosť. Utečenec je pre nás problém, „vďaka“ ktorému budeme môcť vypiť  iba 4 pivá namiesto 5, alebo vsadiť na víťazstvo favorita o euro menej.“

https://dennikn.sk/blog/225485/plynove-komory-sa-vracaju-kusok-od-slovenska-v-jednej-popravili-desiatky-ludi-no-a-coved-to-boli-moslimovia-a-to-predsa-nie-su-ludske-bytosti-ale-je-to-naozaj-tak-nie-su/

 

Angela Merkelová a Miloš Zeman. Alebo : Kráľovná a šašo.

 

Porovnajte si, čo povedal Zeman o utečencoch:

„Obávam sa, že sa tak trocha podobáme turistovi, ktorý na thajskej pláži na morskom obzore pozoruje nenápadnú vlnku, ktorú si chce vyfotiť a netuší, že je to posledná fotografia v jeho živote. Sú ľudia, ktorí sa domnievajú, že migračná vlna je krátkodobá a ustane. Podľa môjho názoru, bude naopak zosilňovať“…“

 

Cvik Zemanovi:

„Navždy sa musíte zmieriť so skutočnosťou, že kráľovnú už máme.“

 

https://dennikn.sk/blog/229419/angela-merkelova-a-milos-zeman-alebo-kralovna-a-saso/

 

„Maďarsko zlyhalo v prípade utečencov ako krajina. Ale neostalo osamotené. „Tisícročný“ maďarský útlak Slovákov vyryl v našich „dušiach“ takú brázdu a zanechal natoľko hlboké mentálne stopy, že naši politici si medzi sebou vyhlásili tiež súťaž o Najväčšieho protiutečenckého odľuda.

Ak maďarská vláda od začiatku mala s nešťastníkmi problém, ktorý riešila ešte nešťastnejším spôsobom, tá naša sa zachovala priamo ako z učebnice „Úvod do náuky o fašizme“ a hneď v kapitole I. napísala, že žiadny ľudský tvor z Blízkeho východu  nebude na naše „bohabojné, svojstojné a kresťanské“ Slovensko prijatý – pozdravujem katolíkov z Ladcov, zvlášť srdečne Miroslava Sňahničana a starostu obce Koyša- lebo by mohol postrieľať na Zlatých pieskoch dovolenkárov…

Včera začali utečencov z Budapeštianskej Keleti prepravovať do Rakúska a ďalej do Nemecka. „Kreťanskému“ Slovensku sa nešťastníci našťastie vyhnú. Našťastie pre nich samotných…“

https://dennikn.sk/blog/232976/a-budu-odvezeni-do-noveho-domova-kde-budu-pracovat-v-prospech-rise/

 

„Ale omyl! Medzitým už viac ako 10 000 Slovákov podpísalo Výzvu za ľudskosť, maďarskí dobrovoľníci nosili na Keleti jedlo, vodu, hygienické potreby a ex premiér Gyurcsányi u seba vítal na obed a večeru vždy inú skupinu utečencov. Kým český exprezident Klaus formuloval vety svojej, politickou a možno aj stareckou demenciou poznačenej výzvy proti chudákom, fínsky premiér ponúkol svoj vlastný dom ako ubytovňu pre nich a v Čechách sa už začali organizovať dobrovoľníci pripravení pomáhať!

Pomôžte ženám možno v deviatom mesiaci tehotenstva z tábora v Nickelsdorfe! Pomôžte 4 mesačnému chlapčekovi, ktorého v tom istom tábore striedavo pestovali na rukách otec s mamou. Pomôžte nájsť rodinu utečencovi zo Sýrie, ktorí ju stratil niekde v Budapešti. Pomáhajte tým, ktorí to potrebujú! Nepomáhajte sebe a svojim volebným preferenciám!

Kým si títo chlapi, z ktorých  niektorí si osobne pamätali tú tragickú dobu, spomínali na zúbožených, život si zachraňujúcich Maďarov, dnešný premiér ich krajiny možno v Budapešti podpisoval vládne nariadenie o výstavbe ďalších 10 múrov okolo Maďarska.

Som doma a rozmýšľam, ako ďalej pomáhať tým nešťastníkom, nielen z Nickelsdorfu.

Slovenský politik to má jednoduchšie. On už dávno vie, ako sa nedá…“

https://dennikn.sk/blog/233716/zopar-hodin-v-utecenckom-tabore-a-orbana-uz-nepokladam-za-politika-ale-za-bezcitneho-odluda-ale-nielen-jeho/

 

O stupídnosti premiérových tvrdení, že 95% utečencov sú ekonomickí migranti, som písal minule.

 

https://dennikn.sk/blog/237086/kolko-utecencov-unesie-na-rukach-slovensky-politik-a-kolko-syrskych-deti-dokaze-dokopat-madarska-kameramanka/

 

Žena, ktorá vracia ľudskú dôstojnosť státisícom. Angela Merkelová.

 

„Pokiaľ títo empatickí bezzemkovia prskajú do sveta svoje jedovaté protiutečenecké sliny, zjavuje sa žena, prvá dáma nemeckej, európskej a svetovej politiky. Angela Merkelová. Toto meno si dobre zapamätajme nielen pre dnešok, ale aj pre budúce pokolenia. Angela Merkelová sa stane synonymom ľudkého citu a umenia vžiť sa do utrpenia iných.

Angela Merkelová predbehla našu dobu o niekoľko desaťročí.“

https://dennikn.sk/blog/238115/zena-ktora-vracia-ludsku-dostojnost-statisicom-angela-merkelova/

 

„Náš minister vnútra v Sobotných dialógoch SRO tvrdí, že nevie o práve, vybrať si krajinu, v ktorej chce utečenec žiť!? Pritom by stačilo, aby si prečítal Všeobecnú deklaráciu ľudských práv, čl.13, bod 2 :

„Každý má právo opustiť ktorúkoľvek krajinu, aj svoju vlastnú, a vrátiť sa do svojej krajiny.“

Áno, je to tá istá deklarácia, ktorej signatárom je aj Slovenská republika. Tá deklarácia nikde neurčuje, v ktorej krajine je povinný človek žiť, alebo do ktorej môže ujsť! Takže má právo vybrať si ju! Bez ohľadu na to, či sa to nášmu ministrovi vnútra páči, alebo nie!

Viktor Orbán vyslal na hranicu armádu, aby „ochránila“ Maďarsko pred utečencami.“

https://dennikn.sk/blog/241014/v-uteceneckej-tragedii-zlyhavaju-vsetci-ktori-z-utecencov-ziju/

 

„Ak sme si ešte pred pár mesiacmi mysleli, že problém s utečencami sa dá a musí riešiť kultúrnym a civilizovaným spôsobom, Viktor Orbán nás presvedčil, že sa to dá aj inak. Obohnal hranicu so Srbskom ostnatým drôtom, vzápätí ju uzavrel a napokon dnes nasadil do boja aj vodné delá!“

https://dennikn.sk/blog/242525/srbsko-smeruje-do-europy-orban-do-haagu-a-kam-smerujeme-my-slovaci/

 

„Sveťo, cez týždeň odchádzam do Chorvátska. Áno, viem, že na kúpanie je už veľmi zima. Ale ja tam s kamarátom Ferom idem práve kvôli nej. Ono totiž nie je nič príjemné, ak vidíš deti, ako nimi tá zima lomcuje. A to sú už aj s rodičmi možno 3 000 kilometrov, použijúc slová nášho premiéra, na „ekonomickom“ úteku. Tak im zavezieme teplé oblečenie, ovocie, vitamíny a detské kočíky. Nech sa to zdá akokoľvek neuveriteľné, ale aj na Slovensku žije množstvo ľudí, ktorí nemajú v hrudnej dutine namiesto srdca pripravený protiutečenecký guľomet. A veci, ktoré deťom donesieme, sú výsledkom ich zbierky.

 

A úplne na záver sa ti, Sveťo, musím pochváliť. Aj my na Slovensku máme svoju Angelu Merkelovú. Volá sa Iveta Radičová a ona je tou turbínou, ktorá takých, ako som ja a množstvo, množstvo ďalších, ženie do napĺňania jednej z kresťanských právd : Miluj blížneho svojho, ako seba samého.“

 

https://dennikn.sk/blog/251650/pozdrav-zo-slovenska-spoluziakovi-z-materskej-skoly/

 

 

A to bolo len za tri mesiace uvedomelého pôsobenia!

 

 

 

Prečo to teda dnes neriešia zbierkou ovocia a detských kočíkov?

Kde zmizli herečky, ktoré nám ukazovali, že k ľudskosti stačia aj keksíky? Teraz sa zaoberajú tým, že k vyriešeniu energetickej krízy stačí jeden sveter navyše a aby nebola tretia svetová, sa musí zmeniť len jeden človek o ktorom si myslia, že je blázon?

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544682x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie