Založ si blog

12 – 15 násobné zdraženie a prenasledovanie občanov

Za každej vlády sa našli ľudia, ktorí protestovali proti súčasnej vláde a neboli s ňou spokojní. Celé roky SME proti vláde Smeru a nikto ich nevyhlasoval, že sú preto nepriatelia štátu a chcú tu zmeniť režim na totalitný, čo teraz vidno, že ho chcú zmeniť na totalitný režim.

Keby komukoľvek povedali, že sa ceny energií zvýšia 12 – 15 násobne, úplne každý občan by súhlasil s tým, že občania s tým budú nesúhlasiť a budú sa búriť. Absolútne nikto by netvrdil, že nebudú protesty a demonštrácie.

A to sa teraz čudujú, že občania sa búria hoci len v iných krajinách? Však to by čakal aj posledný blbec, že to tak bude.

A týchto ľudí SME prehlasuje za extrémistov, keď sa búria! Podľa SME mali byť spokojní a ticho, celkom akoby SME bola totalitná vláda, pretože plní voči občanom tieto požiadavky zo zahraničia. Aktívne pomáhajú utláčať obyvateľov Slovenska, aby sa nesmeli búriť proti 12 – 15 násobnému zdraženiu energií pod vyhrážkami a zastrašovaním občanov, že inak budú extrémisti a nepriatelia štátu. Verili by ste, že z novinárov sa stanú takíto drábi? Dialo sa niečo takéto masovo proti občanom v socializme? Takéto zdražovanie, keď celé roky radi písali len o rade pred obchodmi alebo mesačnom výpadku toaletného papiera, čo si mnohí ani nevšimli? (Ja som o tom nevedela, že nebol.)

Celé roky tu bežali články porovnávania cien v socializme a v súčasnosti, aby teraz čakali, že 12 – 15 násobné zdraženie najzákladnejších potrieb ľudia odignorujú? Alebo budú nepriatelia štátu, keď sa im to nebude páčiť?

Navyše majú neskutočnú drzosť vyhlasovať za nepriateľov českého štátu občanov, ktorí sa búria proti tomu, aby im ceny elektriny diktovala burza a zahraničné firmy, hoci sú v oblasti elektriny sebestační a elektrinu vyrábajú lacno. A teraz majú nikým nevolení novinári SME takú drzosť, že ich občanov vyhlasujú za nepriateľov štátu a extrémistov?

Čo sú títo novinári, totalitná vláda?

 

 

SME 3.9.

 

„České extrémy spojil odpor proti vláde. Zaplnili Václavské námestie“

 

 

Na rozdiel od 89, keď ľudí musela dostať do ulíc fingovaná vražda a teda to bola objednaná demonštrácia, súčasná demonštrácia v rovnakom počte bola naozaj spontánna a po toľkonásobnom zdražení cien energií by sa normálny človek nečudoval a nevyhlasoval by ich preto za nepriateľov štátu. To ako Rusko musí týmto občanom povedať, že sa majú búriť a inak by sa nebúrili?

Nehovoriac o tom, že na SME sa celé mesiace klamalo, že ceny energií zdražejú len 4 – násobne. A teraz vidíte, aký nepravdivý hoax šírili a skutočnosť a realita je taká, že až 12 – 15 násobne.

 

 

Chmelár 3.9.

 

Zhrňme si ich hlavné požiadavky:

„Demonštranti okrem iného žiadajú, aby štát zabezpečil priame zmluvy s dodávateľmi plynu za nízke ceny, teda predovšetkým s Ruskou federáciou. Česká republika potrebuje vlastniť zásobníky plynu s českými plynovými rezervami. Nemôžeme sa spoliehať na prenájom zásobníkov pre náš vlastný plyn. V prípade hospodárskej krízy či vojny tak môžeme stratiť k nášmu plynu prístup. Česká republika potrebuje zmeniť systém rozdeľovania a platieb za elektrinu tak, aby sme neplatili prostredníkom na burze, ale dodávali elektrinu priamo do našich domovov a firiem za lacné ceny, pretože Česká republika je v oblasti elektriny sebestačná a elektrinu vyrába lacno. Elektrinu musia dodávať české (nie zahraničné) firmy. Až prebytky vyrobenej elektriny môžeme predávať na burze… Ďalej sa medzi požiadavkami objavuje potravinová sebestačnosť, vojenská neutralita, obnovenie slobody prejavu či zachovanie národnej meny.“

 

 

Z komentárov, kde ich zmanipulovaní čitatelia volajú búriacich sa občanov v Česku, že to nie sú ľudia, ale „antiľudia“!!!

 

„Proruské sily v Indonézii:

https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1565821879570636802

Proruské sily v Neapole:

https://twitter.com/RadioGenova/status/1565678451914326020

Všade samí Rusi.“

 

To ako nikto na celom svete by sa nebúril, keby im to nenakázali Rusi? Bez Rusov by už všetci obyvatelia Zeme boli spokojné a poslušné ovce aj keď im hrozí neprežitie a hlad?

 

 

Najprv ich Arpád Soltész napíše o hlade a neprežití a potom sa búria len nepriatelia štátu?

 

 

„Koľkí ľudia prídu v najbližších týždňoch o zdroje nutné pre holé prežitie? „

 

„Pekári zasa bijú na poplach, že budú musieť odstaviť pece, pretože pri súčasnej cene energií si chlieb beztak nebude môcť takmer nikto dovoliť. Dokonca ani vtedy, keby naďalej dostával svoju obvyklú mzdu.

Skúsme si teda predstaviť bežnú slovenskú rodinu, ktorá sedí na Vianoce v studenom byte, bez stromčeka, darčekov a večere. To by už mohol byť pomerne silný emocionálny spúšťač.

Pokiaľ emócie nevybuchnú dávno pred sviatkami. V tomto okamihu je jednoducho nemožné predvídať, či a koľkí ľudia prídu v najbližších týždňoch o zdroje nutné pre holé prežitie. Ak ich bude dosť, prepuknú sociálne nepokoje. Hlad je najsilnejší ľudský motivátor.

Mali sme ich tu totiž relatívne nedávno, keď po reformách Ľudovíta Kaníka začali Rómovia rabovať obchody s potravinami.

Spúšťačom však bolo číre zúfalstvo, keď nebolo čím nakŕmiť deti.“

 

https://komentare.sme.sk/c/22996612/nam-sa-revolucia-stat-nemoze-ludia-to-nedopustia-pise-arpad-soltesz.html

 

 

Keď to Arpád Soltész napísal, to znamená, že vedia, aj títo novinári vedia, že týmto ľuďom pôjde o holé prežitie a napriek tomu majú v sebe ten hyenizmus, že ich vyhlasujú za nepriateľov štátu!

Povedzte, aký štát uvrhne svojich občanov do takého ožobráčenia, že im ide o holé prežitie? A s pomocou novinárov, že keby sa búrili, tak sú nepriatelia štátu???

Ešte mi niečo povedzte o morálke týchto novinárov, ktorí si myslia, že majú v štáte funkciu drábov!

A nikým nevolených drábov!

 

 

Napríklad toto je podľa SME nepriateľ štátu a podľa ich zmanipulovaných čitateľov nie človek, ale „antičlovek“:

 

 

 

 

Nedovoľte totaliťákom, aby boli nové prenasledované obete!

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539754x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie