Založ si blog

Tak už aj Naď je pre nich fašista?

Na Denníku N som si prečítala:

 

Vláda s podporou fašistov je fašistická vláda. A je jedno, či ich Kollár prikryje svojou rodinou

 

https://dennikn.sk/2947412/vlada-s-podporou-fasistov-je-fasisticka-vlada-a-je-jedno-ci-ich-kollar-prikryje-svojou-rodinou/?ref=list

 

Tak už aj Matovič, Heger, Naď sú fašisti? 

 

A nie je to tak, že pokiaľ ste progresívnym novinárom pomáhali všetkých, čo s nimi povinne nesúhlasia, volať fašistami, bolo vám to jedno a vyhovovalo vám to, že takto tu všetkých obyvateľov zastrašujú a vyhrážajú sa im, že budú fašisti, keď ich progresívnu sektu nebudú poslúchať?

Mysleli ste si, že vy už nebudete?

 

Písala som, že len pokiaľ ich budete poslúchať, lebo tu vládne mediokracia a nie vy! Tu predsa nerozhodujú politici, ale progresívni novinári, ktorí vám diktujú vaše lokajstvo a kontrolujú vás, či plníte zadania. 

Písala som, že Heger pre nich výnimočne dozrel len keď ich poslúcha, ale opovážil by sa neposlúchať a razom aj z neho vyrobia truľa!

 

Ale to sa Naďovi vtedy páčilo, že umlčíme občanov, že sú fašisti, budeme v tom mediálnym lokajom ako vládni lokaji pomáhať. A vidíte, že potopia aj vás, keď nebudete poslúchať. Teraz už aj Naď, aj Heger, aj Matovič budú fašisti, keď aj vláda ich nebude poslúchať.

Alebo vo fašistickej vláde nesedia fašisti?

 

Teraz zažívate len to, čo všetci občania, čo si dovolili s týmito novinármi nesúhlasiť a neposlúchať ich, hoci ich celkom nikto nevolil!

 

Nielen z drvivej väčšiny vyrobia nepriateľov, ktorých má štát prenasledovať, ale aj z vás! Budú prenasledovať a potopia aj vládu.

 

 

Dag Daniš 29.7., ktorý je pre nich tiež fašistom, keď neposlúcha:

 

„Časť koalície a dokonca aj časť poslancov OĽaNO vyľakala spolupráca s Tarabom a Kuffovcami. Ako prvý sa zlomil v páse poslanec Krúpa. Oznámil odchod z klubu Obyčajných. Ďalší ho môžu nasledovať.

Hráčom, ktorý spustil bojový pokrik proti zámerom Matoviča, nie je strana ani frakcia poslancov, ale – médiá. Konkrétne progresívne médiá. Dohody koalície s Tarabom torpédujú ako neprijateľnú „závislosť vlády od fašistov“. Je to síce manipulatívny a krivý obraz (Taraba nie je fašista), no to nie je podstatné. Podstatné je, že táto politika médií je účinná. Keď sa kampaň proti Tarabovi rozbehne naplno, časť labilných a mediálne senzitívnych poslancov, ako Šeliga (Za ľudí) či Stančík s Čekovským (OĽaNO), začne trpieť. A plachtiť v smere vetra.

Možno nie dnes, možno nie zajtra. No časom ich to asi po vzore Krúpu zlomí. Žijeme v ére kampaní a propagandy, kde nerozhoduje realita, ale jej mediálny obraz. Opakovať, že Taraba nemá nič spoločné s fašistickou či neonacistickou ideológiou, bude márne. Dnes je možné odpísať ako „fašistu“ alebo „toxického“ takmer kohokoľvek…“

 

 

A rozhodli o tom občania? Majú tu také sebaurčenie rozhodovať o vláde, o voľbách, o čomkoľvek občania? Majú vôbec nejaké sebaurčenie?

Nie, lebo keď občania chceli referendum, nezmohli celkom nič a vôbec o ničom a v žiadnom sebaurčení nerozhodujú! Všetko im len diktujú a vnucujú ako nesvojprávnym občanom cez drábov – politikov, ktorí majú nad sebou ešte vyšších drábov, pre ktorých je aj celá vláda nesvojprávna. 

A nepísala som, že zomelú ich tí vyšší drábi nad nimi? Že neoplatí sa vám poslúchať, lebo vás prvých zomelú a potom hodia občanom?

Neoplatí sa upísať diablovi, čo by ste ako konzervatívci a veriaci mali vedieť. Že všetky lákadlá diabla vás zomelú.

Potom máš už len dve možnosti, buď poslúchať ako Krúpa alebo ťa predhodia davu, ktorý si zrádzal.

Je vám už jasné, prečo sa morálka oplatí aj ateistom? Že morálka nie je romantika, ale vaša najvyššia ochrana?

 

Pozrite na Fica! Dnes rád pripomína, kde všade neposlúchal.

 

Neohrozenými vládcami môžu byť len absolútni lokaji, ktorí už nemajú absolútne žiadne sebaurčenie. Najväčší sluhovia všetkých čias s okamžitou poslušnosťou. A potom majú rozhodovaciu schopnosť menšiu než biletári na verejných WC. Potom môžu závidieť aj šoférovi autobusu, že ten má viac slobody a aspoň nejaké mizivé sebaurčenie.

Aké peniaze a majetok za to stoja, keď vám potom môže ísť o život a o slobodu a navyše s opľutím davu a hanbou vo vlastnom národe?

Aký majetok za to stojí, keď aj politik je len človek?

 

 

Dag Daniš 8.7.:

 

Liberáli nechcú len pád Matoviča. Chcú prevrat

 

„Trhanie koaličnej dohody, ktoré predvádza Sulík, vyzerá na prvý pohľad ako osobný spor. Riešiť sa (vraj) dá odchodom Matoviča z vlády. Zdanie však klame. Sulíkova hra je vyššia.

A frontová línia je v skutočnosti širšia, ako vyzerá. Na jednej strane stoja Obyčajní a ich spojenec Sme rodina. Dve strany s konzervatívnym zázemím, s ktorými sa pred voľbami 2020 veľmi nerátalo. Jadrom novej vlády mali byť predsa progresívci s Kiskom.

Na druhej strane konfliktu nestojí len Sulík a SaS. Ak by to tak bolo, nesledovali by sme koaličnú drámu, ale len ďalšie dejstvo neškodnej komédie. Sulíkova aliancia proti Matovičovi je však podstane silnejšia. Podporuje ju tím prezidentky Čaputovej. Podporujú ju poslanci, ktorí začínali v Kiskovej strane…“

 

 

A to, o čom nemohli rozhodovať občania štátu v referende, určujú progresívni novinári – pád vlády! Samozrejme tiež len ako poslušná trúba.

 

Ale vám bolo jedno, že občanom sa vyhrážajú, že budú fašisti, keď nebudú poslúchať. A teraz už aj vy ste pre nich fašisti, keď im budete zavadzať ako občania a neposlúchať!

 

Teraz budeme pozerať, ako VÁS budú zastrašovať, vydierať a prenasledovať ako fašistov. A koľkých vás zlomia ako Krúpu.

Jeho si teraz vážite?

 

A prečo by si potom takých mali vážiť občania?

 

Nebol to len lokaj?

 

 

Politika môžu ochrániť len občania, len davy ľudí. A preto sa nemá dať zastrašovať populizmom, ale držať sa morálky a vôle občanov – ich sebaurčenia. Najväčšia moc je moc prirodzená a nie kúpená.

 

 

Ženám sa o zákonoch takej moci spieva aj v ľudových pesničkách, keď už to často prirovnávam bežným ľudským situáciám:

„Čaruj dzivčotko, čaruj, nikto ci nebroni.

Však čarovaný galán nie je požehnaný.“

Čaruj dievčatko, čaruj, nikto ti nebráni.

Však pričarovaný mládenec nie je požehnaný.  (Nebude to láska, zle to skončí, keď len čarami a kupčením.)

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550379x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie