Založ si blog

A je preto Pellegrini psychopat? A HLAS cukríková sekta?

Progresívne cukríky!

 

Aj vy máte primátora za cukríky? To nič, hlavné, že to nie sú psychopati! Psychopat by totiž niečim tak dementným vzbudil pozornosť!

No nie SME, ktoré ich ako populistov potrebuje!

 

 

Ako členov Hlasu školia pred voľbami: Voličov lákajte na cukríky, ukážte sa v kostole

 

Bývalý hovorca prezidenta Ivana Gašparoviča prednášal členom Hlasu v kultúrnom dome neďaleko Bratislavy o tajomstve úspešnej predvolebnej komunikácie.

 

„Boli sme na trojhodinovom školení, kde členov Hlasu učili, ako komunikovať pred jesennými voľbami. Prednášal Marek Trubač, niekdajší hovorca Ivana Gašparoviča, ktorý sa ako prezident preslávil brbtami. (nie brblaním ako Beblavý) Jedna z rád bola, aby prezentovali aj súkromie: „Ukážte aj mačičku, aj psíka. Ale neprežeňte to.“ (Ten nápad ukradli Matovičovi)

Hviezdy večera poslanci Hlasu Ján Ferenčák a Ján Blcháč sedia na pódiu a bývalý hovorca prezidenta Ivana Gašparoviča Marek Trubač ich spovedá, aké „finty“ používajú na voličov.

Jasné, teraz sa chodí do kostola. Každú nedeľu tam treba byť,“ rozpráva publiku primátor Kežmarku Ferenčák a dodáva, že sa pred blížiacimi voľbami oplatí chodiť aj do mesta na prechádzky.

„Kúpim si zmrzlinu a prechádzam sa. Ide o to, aby vás ľudia videli. Pristavili sa. A odporúčam, majte poruke pero a cukrík. Cukrík funguje. To už je v podstate váš volič,“ prezrádza Ferenčák, čo prítomných rozosmeje. Komu vraj podajú ruku, ten si to zapamätá a vo voľbách im dá hlas. Ferenčák zvažuje, že bude kandidovať za prešovského župana, nedávno to povedal denníku Pravda.

Kampaň pred komunálnymi a župnými voľbami, ktoré budú v rovnaký deň – 29. októbra, sa už začala. Budú to prvé voľby, ktoré Hlas Petra Pellegriniho čakajú od odchodu zo Smeru.

Na akcii v kultúrnom dome v dedine Slovenský Grob, pár kilometrov od Bratislavy, v utorok večer panuje uvoľnená atmosféra. Ferenčák ani Blcháč, ktorí sú pomerne úspešnými primátormi v Kežmarku a Liptovskom Mikulášinemajú zábrany prezrádzať detaily o tom, ako sa snažia získavať voličov.“

https://dennikn.sk/2894478/ako-clenov-hlasu-skolia-pred-volbami-volicov-lakajte-na-cukriky-ukazte-sa-v-kostole

 

 

Ale nedajte sa oklamať, že ich progresívne médiá nepotrebujú. Mohli by mať vrecia cukríkov a progresívne strany nemá kto voliť!

Sú odkázaní na okradnutie voličov Hlasu o ich volebné lístky, ktoré po voľbách poputujú do progresívnej koalície.

Aspoň vidíte, prečo je strana Hlas taká úspešná a seriózna, radšej si zoberú cukríky od nich. To už sú seriózni politici, ktorí lovia ľudí na cukríky a na návštevu v kostole. Povedzte mi, v čom za týmto zaostáva Matovič? Že nemá ako seriózny politik cukríky? A kde im robia reklamu psychopatov?

Alebo toto už šibnuté nie je? Prechádzať sa do kostola, aby si vás všimli? A je preto Pellegrini psychopat? A HLAS cukríková sekta? 

Nie! Pretože niekomu volebné hlasy musia ukradnúť, keď nemajú svoje!

Najprv sa z nich povysmievajú, ale potom nepohrdnú ukradnúť im hlasy a predstaviť ich ako už serióznu vládu na čele s uvedomelými novinármi. Pellegrini bude poslúchať a pekne odovzdá voličov, ktorých podvedie. Ich populizmus je pre nich prospešný, lebo keby nezabrali na cukríky, sú progresívni komsomoľci  na suchu.

Aj dospelým by sa malo opakovať – Nechoď s nikým, kto ti bude núkať cukríky, lebo zláka ťa do progresívnej pivnice psychopatov, čo do kostola chodia kvôli voľbám. A potom výnimočne dozrejú na Hegera. 

Pre novinárov nebudú psychopati, to si zapamätaj! Lebo budú seriózne poslúchať aj kradnúť (hlasy). To sú tie už normálne strany, v krajine, kde PS a ich novinári nemájú komu ponúkať cukríky!

 

Preto tebe!

 

 

 

Už dávno tu vypisujem, ako si to plánujú a že to plánovali už pred týmito voľbami. Ak mne neveríte, tak aj dnešný článok na SME to doslova potvrdzuje, tie ich plány:

Ako zachrániť republiku?

 

Riešenie, ako môžu demokrati a liberáli vyhrať voľby, existuje.

 

https://komentare.sme.sk/c/22944693/ako-zachranit-republiku.html

citujem z článku:

 

„No ešte zďaleka nie je nič stratené. Ide „len“ o to, ako vyhrať voľby. Riešenie existuje.

„Je ním spojenie demokratov a liberálov z SaS a PS, spolu s ostatnými malými stranami do jednej volebnej koalície podľa vzoru SDK z roku 1998 alebo českého SPOLU z minulého roka. A povolebná koalícia s Pellegriniho Hlasom bude oveľa menej bolieť, ak premiérom nebude on. Najmä o to tu ide. Týmto spôsobom bude možné Slovensku dopriať azda aj ďalšie dve volebné obdobia príčetných vlád, ktoré zabránia jeho postupujúcej fašizácii.“

 

 

spojenie demokratov a liberálov z SaS a PS
 

A povolebná koalícia s Pellegriniho Hlasom“

A povolebná koalícia s Pellegriniho Hlasom“

A povolebná koalícia s Pellegriniho Hlasom“

A povolebná koalícia s Pellegriniho Hlasom“

A povolebná koalícia s Pellegriniho Hlasom“

A povolebná koalícia s Pellegriniho Hlasom“

A povolebná koalícia s Pellegriniho Hlasom“

 

 

Preto progresívci potrebujú cukríky v Hlase. Teraz sa z toho akože smejú, ale práve tie cukríky a perá, prípadne reklama v kostole alebo mačička im zabezpečia, že budú mať komu ukradnúť hlasy (Vám, nie sluhom v Hlase), keď svoje nemajú!

Preto im populizmus Hlasu vyhovuje! To je už žiadaný populizmus!

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518957x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie