Založ si blog

Neoklamú vás, keď si všímate spôsob presadzovania myšlienok!

Ak raz niekto klame, už mu neverím.

 

Ak je raz niekto agresorom a neváhal dať vyvraždiť státisíce obetí, už sa takému agresorovi a Hitlerovi nedá veriť!

Potom si už môže viesť akúkoľvek vojnovú propagandu, už jej veria len naivní.

Môže vykrikovať, aké teraz má „zaručené“ správy, akých teraz má „neúplatných“ spravodajcov, len naivný človek takým správam len slepo verí, aby nechcel dôkazy o rozbuškách na vojny alebo tretiu svetovú v Európe.

 

Doba slepej viery skončila!

 

A skončila už veľmi dávno! Preto sa výlučne pýtam na dôkazy a keď nie sú odpovede a aj za otázky ste fašista, tak to sú len ničím nepodložené správy!

Sami opakujú – nemáte veriť slepo! Tak neverím!

 

Taktiež je nelogická „intelektuálna“ blbosť, že po tretej svetovej by bolo menej obetí!

 

A keď všetky otázky sú vyhlasované len za proruskú propagandu, akokeby sa pýtať mohol len človek, čo podlieha nejakej propagande, tak to je totalita v spoločnosti, ktorá neumožňuje žiadne otázky len povinnú slepú vieru vo svoju vojnovú propagandu!

 

Ja konkrétne neargumentujem Sýriou a Afganistanom preto, lebo o týchto vojnách nič neviem. Nie preto, že v nich viedlo vojny aj Rusko.

Ja na Rusko nepotrebujem nič tajiť, lebo mňa Rusko nazaujíma. Sústavne opakujem, že to isté je aj na východe aj na západe, len vláda mocností, ktoré vzájomne vedú vojny o územia a zdroje. A Jemen čo?

 

Neverím ani ruskej vojnovej propagande, tiež musia mať dôkaz! Pokiaľ nemajú, neverím ani im!

A presne preto sa pýtam na dôkaz v Buči, aby mi niekto vysvetlil, prečo to video svedčí o tom, že masový hrob v Buči dala vykopať miestna nemocnica?

Ak to nie je dôkaz, vysvetlite prečo!

 

V slobodnej krajine sa môžu dávať otázky a môžu dávať aj odpovede. To len v neslobodnej a v totalite sa nemôžete ani pýtať, lebo už len za otázky ste fašista s ktorým má každý morálny človek skončiť!

 

Ako vidím, pri Iraku nás už nemá zaujímať, kto je jednoznačný agresor, kto vojnu začal!

A kto neodsúdi a celkom jednoznačne túto vojnu a je mu ukradnutý milión ľudských obetí, je podľa tejto istej propagandy nemorálny fašista. Aj keby to chcel relativizovať, prečo tento milión obetí stál za to!

 

Len celkom rovnako sa Rusi vyhovárajú na agresiu v Ukrajine voči ich ruskej menšine. 

 

Ale vráťme sa aktuálne k intelektuálnemu debilizmu vojnovej propagandy, že keby bola tretia svetová, bolo by obetí menej!

 

Či bude na Ukrajine viac obetí ako v Iraku, to ukáže budúcnosť. Podľa mňa tie počty a následky (vznik Islamského štátu) a milióny utečencov ako následok, porovnateľné nie sú a preto je mi jasné, že keď Putin je Hitler, rovnako aj USA a takým agresorom viac neverím a neželám si, aby nás okupovali.

 

Keby bol svet naozaj zaujímal mier na Ukrajine a nielen Ukrajina ako územie konfliktu pre tretiu svetovú v Európe, tak tam riešia problémy s menšinami, ktoré si nevymyslela ruská propaganda, keďže závery k tomu, o čo sa tam máme zaujímať, vydávala aj EÚ. Ale to nikoho nezaujímalo, lebo sa to naopak práve hodilo na provokovanie vojny s Ruskom cez Ukrajinu a rozširovanie NATO!

 

Aby ste si to mysleli, nemusíte žiadnej z mocností nadržiavať! Nato stačí neželať si, aby ste kvôli týmto mocnostiam boli zaťahovaní do ich bojov o územia a zdroje!

Nie o ľudí, ale o územia a zdroje!

 

A kto tvrdí niečo iné, že chcieť mier, je proruská propaganda, slúži len americkej vojnovej, ktorá si želá vojnu s Ruskom a hodí sa jej aj ožobráčenie Európy!

 

Odsudzujem všetkých, čo volajú po tretej svetovej vojne a zapojeniu všetkých štátov do tretej svetovej vojny v Európe. Len ešte nie sú obeťami a ešte nevideli svoje mŕtve deti! Vy ste novodobí nacisti!

 

A nesúhlasím s odpojením od ruského plynu pre ožobráčenie Európy, z čoho bude profitovať len USA.

 

Keby sme tu boli slobodná krajina, spýtajú sa obyvateľov, či si prajú zapojenie sa do tretej svetovej a odpojenie od ruského plynu. To, že sa nespýtajú, znamená len toľko, že tu máme totalitu, ktorá bez nás o nás rozhoduje!

 

Tu o nás bez nás rozhodujú len lokaji USA, ktorí nám všetko len sprostredkovane diktujú akokeby sme žili v protektoráte. Hlavne, že nás kŕmia rečami, že vraj Ukrajina už môže a má o sebe slobodne rozhodovať, čo nemôžeme ani my!

 

Vy ste sa celkom svojvoľne (bez súhlasu obyvateľov) rozhodli využiť územie Ukrajiny na vojnu USA proti Rusku a bojovať aj do posledného Ukrajinca alebo Európana, ktorým ste bez nich o nich nadiktovali, že sa majú obetovať, lebo je to hrdinské!

 

Svoje „hrdinstvo“ v tretej svetovej, kde za vás majú zdochýňať iní, si môžte strčiť do nacistického análu!

 

O tom vôbec nerozhoduje to, kto začal vojnu, ako si to krásne viete vysvetliť pri Iraku, že o tom vôbec nerozhoduje o tom, kto začal vojnu, ale tie príčiny, čo k tomu viedli!!!

 

Že ste sa nevedeli dočkať vojny s Ruskom, to tu obyvatelia sledovali už celé roky a presne na to aj slúžila vaša vojnová propaganda už dlhé roky predtým!

Ja sama som to tu kritizovala celé roky, že táto štvavá propaganda proti Rusku povedie len k vojne! A teraz sa hráte, že ste pobúrení, prekvapení alebo dojatí obeťami???

 

To si môžete veriť medzi sebou! To vám uveria len rovnakí! Vo vašej hre na morálnych hrdinov, čo za seba posielajú zomierať iných!

Ste debilná generácia, čo si myslí, že po tretej svetovej bude menej obetí! Táto totalitná vojnová propaganda vám vymyla mozog a zdegenerovala vás!

A budete mať len frašku na slobodnú spoločnosť, v ktorej sa budete bodovať z politickej a morálnej uvedomelosti ako nacisti v počiatkoch.

 

Spamätáte sa až keď celá Európa bude vyzerať ako Ukrajina alebo keď pre málo bodov vám zablokujú aj lístok do MHD!

Len tak dopadne debilná generácia.

 

Trestom pre vás bude život vašich detí! Buď mŕtvych vo vašich hrdinských vojnách alebo v bodovacom systéme z morálky, ktorý im zabezpečia a celkom svojvoľne rovnaki nacisti ako vy!

Potom by ste ešte boli radi, aby vás deti len udali, ako takto žili alebo už ani nežili!

 

 

 

Mladí sa hrajú na demokraciu

 

 

Včera som sa chvíľu rozprávala s kolegyňou o novinkách v politike a povedala mi: „Ty si celkom ako môj muž! Aj on presne to isté hovorí!“

A tak mi napadlo spýtať sa, koľko má rokov.

„52“ znela odpoveď. Prekvapilo ma to, lebo ona je podstatne mladšia.

 

A v tej chvíli mi prišiel na um takýto obraz, prečo tak „štekáme“, naša generácia. „To preto,“ hovorím jej, „lebo je naša generácia“ a povedala som jej tento obraz, ktorý som mala pred očami:

 

Predstav si strážnych psov, čo si pamätajú nejakého zlodeja alebo strašného nepriateľa alebo vraha. Dlho sa neukázal, ale všetci psi, čo ho zažili, si ho pamätajú – znaky a slová totality.

A zrazu sa objaví, pudlíci len čučia a vyvaľujú očká, ale všetci psi, čo ho poznajú sa idú potrhať na reťazi od štekotu.

Pudlíci len nechápavo otáčajú hlavičkami, prišiel nový kamarát, nie zlodej, čo ich bude hladkať, ale ten inštinkt u psov, čo ho poznajú, je taký silný ako u všetkých strážnych psov, že okamžite brešú, trhajú sa na reťazi a darmo na nich ktokoľvek volá, aby prestali, taký silný je to inštinkt. Keby som bola pes, poviem, ani sa nedá inak!

Vieš, kto to je?!

Vidím sa ako ten pes, ktorému márne hovoria – „Ukľudni sa, to nie je zlodej!“ Pán domu si ho len nepamätá! Ale ja ho poznám, môžem kňučať, pobehovať na reťazi, ale najmenší pohyb a už robím len to, na čo ľudia majú strážnych psov. Vrčím, štekám, lebo ja si ho pamätám! Hoci mi to títo mladí naivní majitelia neveria!

 

Toto je naša generácia. Ani sme nevedeli, že to v sebe máme, že sme na tie znaky a na prežité nikdy nezabudli – ako rozoznať ŠTBákov, ako rozoznať lokajov, ako rozoznať zapredaných, čo rozprávali…  ale točia o nás len filmy akoby sme už nežili a všetko to už nenávratne skončilo.

 

No stačí, keď príde totaliťák, keď prídu tie isté slová, čo sme roky počúvali a ktoré len nové šteniatka nepoznajú a začneme brechať ako o dušu.

 

Preto čakali 30 rokov, čakali, že pomrieme a už si to nikto nebude pamätať – ako ich rozoznať!

 

Preto – Zatvoriť, zatvoriť a hlavne starých, čo tomu nerozumejú!

A keď sa pozriete naokolo, všetci odstavení behajú a brešú, trhajú sa na reťaziach a deti, mladí sa hrajú na demokraciu. Veď, čo môže vedieť taký starý pes? Asi sa zbláznil v tej ohrade!

 

 

 

Začala v disidente, skončí v disidente:

 

 

L. Procházková: Bojujeme vnitřní válku o svobodu slova. Křivíme dětem charakter. A co jí psal Havel?

 

Z jej slov:

 

„Ja jsem mu něco slíbila nad tím hrobem.“

 

Asi, že bude brániť slobodu, čo pochopí len človek, čo zažil neslobodu. Tie spôsoby neslobody, lebo ciele boli krásne!

 

 

Mladí si z toho zobrali, že radšej majú zomrieť a nechať v tretej svetovej zomrieť aj svoje deti, ako dopustiť novú okupáciu. A pritom im celkom uniká, že tento režim, čo im to takto podáva, sa správa celkom totalitne!!!

 

V mene Boha, v mene rovnosti, v mene slobody už všelikoho oklamali, ale neoklamú vás, keď si všímate spôsob presadzovania myšlienok, nielen v mene čoho.

 

Akonáhle nie sú prípustné ani otázky, lebo vraj otázky spochybňujú ciele a začína miesto odpovedí len nátlak, už viete, že ide o totalitu. Máte to vedieť!

 

Ak ide o slobodu, tak aj spôsob presadzovania myšlienok je slobodný. Nie tak, že cieľu poslúži akákoľvek cesta. Kto nevie odpovedať a nemá argumenty a dôkazy, aby vás presvedčil, si vždy vyberá cestu buď lepších argumentov a dôkazov, alebo cestu totality, keď vám ich len vnucuje.

 

Opäť môžte pokračovať Bučou, prečo je to video hoax, prečo ho nesmú ľudia vidieť, prečo sa naň nesmú pýtať? Keď sme slobodná spoločnosť, prečo nie?

Prečo nemáte odpovede, ale len zastrašovanie a vyhrážky prenasledovaním?

 

A prečo potrebujete udavačstvo a nátlak v rodinách a ich rozoštvávanie?

 

To by robili ľudia, čo majú zmysel pre slobodnú spoločnosť? A keď nemajú, dokážu si slobodnú spoločnosť udržať?

 

Aj vám odpoviem – nedokážu a naženú ich do totality! Vôbec si nevšimnú, že do totality sa dostanú z inej strany, než si mysleli. Lebo v ich hlavách je okupácia len keď príde tank! A to len ruský tank!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540840x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie