Založ si blog

Stlačiť tlačidlo morálky? ? ?

Naivita v Česku:

 

„Německo kupuje  z  Ruska plyn za  SEDM Kč a prodává ho na burze  Česku za  DVACETPĚT!!!!“

 

Jedná sa o situáciu s plynom v Česku. A keďže ja nie som odborník na energetické poradenstvo s plynom, neviem posúdiť, prečo do českého rozhlasu pozývajú odborníkov, ktorí by si toto vymysleli, že nejde o sankcie, ale podojenie Česka na plyne.

 

Tohle a především tohle je pro Štěpána  důvod, proč  Západ  tak razantně protestoval proti platbám v rublech místo v západních měnách!  Nenažranost a  snaha podojit přes burzu  hlupáky!“

 

„Takže ty chytřejší západní země  mají svoje  jisté a proto nechtějí, v rámci vlastních zisků od  sjednaných měn ustoupit!!  Nějaké trestání Putina  nebo neobcházení sankcí v tom nehraje  žádnou nebo jen zcela podružnou roli!!“

 

Dokonalá a dokonaná plynová vlastizrada v ČR!!!! Fakta, která vás uzemní!

 

„Poslechněte si celý Výrok týdne v audiu. Hosty byli zpravodaj Českého rozhlasu v Berlíně Václav Jabůrek a Vladimír Štěpán, jednatel firmy ENAS, která se zaměřuje na energetické poradenství.“

 

https://plus.rozhlas.cz/vladimir-putin-rusky-plyn-uz-musite-platit-v-rublech-8715343

 

 

„Mám konkrétně  na mysli  tu  část  podcastu, kde  do něj vstupuje  Vladimír Štěpán, jednatel energetické firmy ENAS, Kterého jsme již  ohledně plynu a  elektřiny na Kose opakovaně  citoval! Což se  stane  v čase  záznamu 7:00 min. A  neuděláte chybu, pokud  začnete  s přehráváním  už tady.Ale  jestli pospícháte, tak to vezměte  alespoň od  času 12:00 min! A dostanete plnou salvu rovnou mezi oči! Jako  se to stalo mně osobně, když jsem si Vladimíra  Štěpána poslechl od  začátku do konce.

Zpovídající  redaktorka Vopálenská  jela na  módní vlně – parafrázuji:

  • he he he blbej Rusák chce  platit v rublech, he heheh proč?
  • he hehe může  nám vypovědět  dodávku plynu?

To, co sdělil Vladimír  Štěpán je natolik  závažné a  znepokojující, že nemohu jinak, že prohlásit,  že situace kolem plynu  v  České republice  pro mne představuje  dokonalou  a  dokonanou vlastizradu, spáchanou politickými elitami na  obyvatelstvu České republiky. Zcela  vědomě, navíc! Budu  rád, jestliže  se mýlím a  většina  z vás  slova  Vladimíra  Štěpána  sezná jinými než já.

Takže  co vlastně  sdělil:

 

Ano, uznal, že  Vladimír Putin chtěl přechod na  rublové  platby za plyn z těch dolarových a  eurových kvůli tomu, aby podpořil kurs  rublu!    Tohle  nebylo těžké identifikovat.

 

Jenže  pak přichází  s něčím, o čem nikdo nic  dosud  netušil!

 

A konstatuje,  že  pro tu rublizaci dodávek  existuje pro Rusko a jeho ekonomiku ještě  další a  daleko větší  důvod! A  tím je  rozdíl v  ceně, za kolik Německo plyn od  Ruska na základě dlouhodobých kontraktů nakupuje a  za kolik následně prodává  přes  burzu takovým idiotským hejllům, jako  je  vzorná Česká republika!!!! A slyšíte  cosi naprosto neuvěřitelného!!!!

Německo na základě  dlouhodobých  kontraktů platí Rusku  za  měrnou jednotku  7 Kč,  aby ji přes burzu prodalo České republice  za  25 Kč!!!! Vypíši to ještě  slovy, aby  bylo jasné, že nejde o nějaký  můj překlep- Německo kupuje  z  Ruska plyn za  SEDM Kč a prodává ho na burze  Česku za  DVACETPĚT!!!! 7 : 25!!!!.

 

Nemám slov!!!!  A  Rusko, pokud si prosadí rublizaci plateb a odchod  od  eura a dolaru, bude  schopno okamžitě na  tomto obrovském vejvaru ve výši 357% okamžitě spoluprofitovat, protože  si  trochu pochopitelně pohraje  z kurzem!!! Takže Němec  by  se musel podělit!!! Tohle a především tohle je pro Štěpána  důvod, proč  Západ  tak razantně protestoval proti platbám v rublech místo v západních měnách!  Nenažranost a  snaha podojit přes burzu  hlupáky!

 

Západ – nejen Němec!  Stejné nebo podobné smlouvy uzavřeli Rakušané, Italové, Francouzi a pochopitelně Maďaři, Srbové, Bulhaři,částečně  Slováci. Prostě  téměř  všichni kolem nás! Přes  své většinově  státní energetické společnosti! Takže  pak mohou  volně, přes burzu  nestydatě kasírovat i vlastní obyvatelstvo!  Nebo mu případně  ulevit! Česká vládní sebranost tu  druhou možnost postrádá, za to tu první  využívá naprosto beze  studu měrou vrchovatou!! Proč  by ulevila  svým občanům, když může  platit  lichvářské ceny  za plyn Němcům? .

 

Takže ty chytřejší západní země  mají svoje  jisté a proto nechtějí, v rámci vlastních zisků od  sjednaných měn ustoupit!!  Nějaké trestání Putina  nebo neobcházení sankcí v tom nehraje  žádnou nebo jen zcela podružnou roli!!

 

Štěpán doporučuje, aby  česká  vláda, okamžitě  odsouhlasila platby  v rublech a uzavřela, Ukrajina, neUkrajina  s Moskvou  také dlouhodobou  smlouvu o dodávkách plynu, čímž  by  okamžitě  srazila  ceny  energií pro vlastní obyvatelstvo a  průmysl na zlomek současných cen.  Což ovšem Vopálenská okamžitě  utla. A zeptala  se Štěpána, zdali si myslí, že  nám Putin zastaví dodávky plynu. A  ten jí  odvětil, že Putin nám nemá co zastavovat, protože  s ním žádnou smlouvu ČR nepodepsala  a plyn kupuje  výhradně  na spotovém trhu, který ovšem už  dávno není trhem. Prostě  ta  dutohlavka  do té doby  neposlouchala, co jí zpovídaný  vlastně  sděluje! Proč by  měla? Ona  ví, co je správně předem!

Vzpomínáte  na první díl seriálu o Plynatosti?

Tak ten byl odstartován na  základě interview , která  dal vládní velvyslanec pro energetickou  bezpečnost  Bartuška, kde  se  chlubil tím, jak ČR  vytřela   Putinovi zrak, když se rozhodla odstřihnout od  dlouhodobých smluv  o dodávkách plynu s Ruskem a kupuje  všechno na  burze a  že nám Putin nemůže  škodit????

 

Tak  teď  víme, komu poděkovat!!!  Že  Němcům sloužíme  jako bájný  osel, co se otřásá, až k samému utřesení  a oni z nás vyvaří ročně  něco mezi 100 až 150 miliardami jen tak, že  sami nakoupí  za 7 a blbým Čecháčkům vyvexlují za  25!!!

 

A ten , jak ho vlastně nazvat?  Prostě  ten .. Bartuška je pořád  tím velvyslancem pro energetickou bezpečnost  České republiky!!!!

Ale nejde o  něj. Nýbrž  ty, co ho do té funkce  dostali a od  té doby  v ní drží a kdo tuhle plynově  idiotskou, ba  vlastizrádnou praxi  už celé roky  štafetově  provozuje!!!

Tohle  není  už  ani skandální, to  je  naprosto zrůdné!!! Tak milionům lidí v ČR hrozí  akutní  energetická  chudoba  a přitom přeplácíme, kvůli  nepochopitelnému  rozmaru  politických papalášů  plyn  3,5 x!!!!!!!!!! Jenom aby  vypadali dobře před spojenci a  sami před  sebou! Doufám, že  je  naštvanost lidí co nevidět dohoní!

Tohle přece nelze trpět!!!

 

Pro úplnost  dodávám, že  zatímco bigotní  česká bohuželvláda nás  radši nechá zmrznout a průmysl zbankrotovat a ruský plyn  ne a ne  a ne a jestli ano  , pak   jedině za  3,5násobek  ceny nakoupí od Němců, tak i  kašpar  Matovič  a jeho melody boys  and  girls  to  vidí  daleko realističtěji!!

Superpravičák v Matovičově  estrádním souboru  – Richard  Sulík, takto slovenský ministr  hospodářství   se k věci staví  pragmaticky. Evidentně jeho prioritou není  ani se zalíbit v Bílém domě, v Bruselu  nebo dokonce Zelenskému, nýbrž dostat na Slovensko určitě a  spolehlivě  dostatek plynu  za  přijatelnou cenu!

Takže

Slovenský ministr hospodářství připustil platbu za plyn v rublech

 

Vyjímám:

„Plyn se nesmí zastavit. Když je tady podmínka platit v rublech, tak plaťme v rublech,“ řekl Sulík. Připustil zároveň, že požadavek na platbu v rublech je porušením již uzavřených smluv o dodávkách plynu. Sulík upozornil, že diverzifikace dodávek plynu je otázkou několika let.

Podle ministra má Slovensko asi šest týdnů na to, aby vyřešilo současnou situaci s dodávkami plynu z Ruska. Poslední fakturu za plyn zaplatil Slovenský plynárenský průmysl koncem března a další je splatná 20. května. „Jsem pro to, abychom v Evropské unii postupovali v této otázce společně a hledali společná řešení. Ale to nás nemůže odstavit od plynu,“ dodal

 

Nikdy bych nevěřil, že  Slovensku budu závidět Matovičovu vládu…..

 

Ale  ten největší bizár mi došel mailem až  těsně před vydáním tohoto příspěvku!! Také jste  četli, jak se celé Pobaltí k 1. 4. definitivně odstřihlo od  ruského plynu a  ten už  NIKDY  VÍCE!

Tak vězte, že se jednalo o APRÍL!!! Dokonalý  APRÍL!  Pro  české  buldy!

Nevěřil jsem tomu, kdo mi poslal link na lotyšskou  plynovou agenturu. Že prý uzavřela  dlouhodobý kontrakt na nákup ruského plynu do r. 2030 a podepsala  platby v RUBLECH!! Myslel jsem, že si dotyčný ze mne  dělá  .. no prostě prodloužená  záda.

Oznámení JSC „Latvijas Gāze“ o dodávkách zemního plynu

 

03.04.2022.

JSC „Latvijas Gāze“ uzavřela platnou dlouhodobou smlouvu o dodávkách zemního plynu do roku 2030 se společností PAS „Gazprom“, která zajišťuje vypořádání zemního plynu v eurech. Podle změn v legislativě Ruské federace, počínaje 1. dubnem 2022, se vypořádání dodávek zemního plynu uskutečněné po 1. dubnu 2022 v souladu se zahraničními obchodními dohodami Gazpromu o dodávkách zemního plynu do zahraničí (do řady zemí) být vyrobeny pouze a pouze v ruských rublech.

Při posuzování souladu uvedené změny postupu narovnání s dříve zavedeným sankčním režimem se zdá, že takový postup narovnání – v ruských rublech – formálně neporušuje sankční režim a je možný. V současnosti Latvijas Gāze pokračuje v hloubkové analýze změny navrhovaného způsobu vypořádání jak z právního hlediska, tak z hlediska obchodních zájmů Skupiny.

Neuvěřitelné!!!!

Takže?  Takže  kdo že je  největší blbec u praporu? Fialova, Stanjurova, Sikelova, Rakušanova, Jurečkova, Bartošova  ČESKÁ REPUBLIKA!!! A jako rukojmí slouží  10 milionů  českých občanů!!!!“

(krátené z VLK)

 

 

SLOVENSKO zastupujú nikým nevolení progresívni novinári a výkvet našich intelektuálov:

 

 

Pre ilustráciu dôvody „intelektuála“, prečo sa okamžite odpojiť od ruského plynu. Počúvala som to 10 minút a dozvedela som sa, že odpojenie od plynu by neznamenalo ohrozenie podnikov a prepúšťanie, ale len trošku drahší benzín a ohrozilo by to len sebcov, mať zadok v teplúčku. To vážne, takto vidia okamžité odpojenie plynu „intelektuáli“? Že tu nejde o ohrozenie podnikov a prežitia mnohých ľudí, len čisto o morálny postoj: pohodlie – „záchrana znásilnených žien“?

 

 

 

 

 

Aj v chráme SME dnes svieti oznam, čo majú ich neovečky správne morálne opakovať a roznášať po celej spoločnosti a trieskať tým nemorálnych hriešnikov po hlave (inak s tebou skončím):

 

Stlačiť tlačidlo, ktoré ukončí vojnu na Ukrajine

„Ako sme zvládli lockdown, zvládneme aj odpojenie od ruskej ropy a plynu.“

 

A kto nebude poslúchať nikým nevolených novinárov tejto sekty, je nemorálny dezolát a nacista pre ich rodiny, keby nechceli patriť k tejto sekte – INTELEKTUÁLOV!

 

Komu zas slúžia títo a v čí ekonomický prospech? Kto potrebuje ožobráčenú Európu a zastavenie podnikov?

 

Skúste ozrejmiť, či je Sulík nacista a správny morálny človek by s ním mal skončiť, lebo lepšie rozumie energetike s plynom! Samozrejme člen sekty, nie Sulík!

 

 

Vzdelanie autora článku o stlačení tlačidla na odpojenie od plynu:

 

 

„Po absolvovaní Gymnázia L. Sáru sa začal naplno venovať práci v treťom sektore a rozvoju občianskej spoločnosti. Stál pri založení organizácií Sloboda zvierat, Ži a nechaj žiť a Ľudia proti rasizmu.

Od mladosti sa venoval nezávislej publicistickej činnosti, vydával časopisy 10 000 ďalších stromov, Kruh života a ŽANŽ. Je autorom publikácie Mýty a predsudky.

V roku 2000 povýšil svoju záľubu v pohybovom umení na profesiu, pomáhal zakladať skupinu moderného cirkusu Anta Agni a umeleckú agentúru Argolla productions. Popri tom sa naďalej venoval publicistike, v roku 2014 vytvoril portál Priestori.sk a od roku 2015 pravidelne prispieva do denníka SME.“

 

 

Nikým nevolený! Dobrovoľne čítaný „intelektuálnymi neovcami“, ktoré rozumejú energetike s plynom ako tento nikým nevolený autor, čo im diktuje, že správny morálny postoj správneho morálneho človeka je okamžite odpojiť sa od plynu. (Ak obsahom plateného príspevku pre túto sektu intelektuálov nie je opak.)

 

Viete, nevadilo by mi, čo si robia v sekte, keby nenanáhaňali ich intelektuálni členovia všetkých obyvateľov Slovenska (podobne ako ich odnož v Česku) touto svojou umeleckou a morálnou víziou celé Slovensko, že kto s nimi povinne nesúhlasí, je nacista (fašista alebo dezolát) a mal by byť cenzúrovaný a trestne stíhaný pre podporu Ruska alebo Putina.

 

Ja, keďže nie som členom ich sekty a odmietam poslúchať členov ich sekty, mám byť prenasledovaná ako nacista a podporovateľ Ruska a Putina. Aj v tejto veci odpojenia od plynu ma nezaujíma názor týchto „intelektuálov“, čo aj odpojenie plynu poriešia len „morálne“ bez akejkoľvek odbornosti!

 

Ja viem, že majú v zásobe aj pár odborníkov, ktorým veria, ale takých odborníkov má každá sekta!

 

Myslím si, že menej nebezpeční by boli aj v extrémistickej skupine Hare Krišna, ktorá by neriešila energetiku a plyn a neovplyvňovala by chod štátu a nerobila mediálny pohon na politikov (nielen Smeru, ale aj Sulíka a Matoviča, keď nevyhovujú ich dotovanej vízii).

 

 

S pozdravom slobodný občan nehlásiaci sa ku vašej sekte „intelektuálov bez VŠ v energetickej oblasti, len s patentom na morálku cez plyn„.

 

========

 

Komu a čomu slúžia také sekty. Veď propagovať to znovu budú len na to ochotní novinári. Intelektuáli, ktorí nevedia dovidieť následky?

 

 

15.4.2022

Sociálny kredit čínskeho typu prichádza do srdca Európy

 

„Mesto Bologna spúšťa Portfólio cnostného občana. Správanie definované ako cnostné bude zodpovedať skóre, ktoré môžu Bolognese minúť na ceny, ktoré sa v súčasnosti definujú.

 

V januári 2022

som upozornil na prekvapivý postoj niektorých francúzskych senátorov voči prístupom čínskej vlády počas krízy, ktorou sme prešli (prechádzame). Vo výhľadovej správe otvorene obdivujú čínske technologické riešenie .

V tej istej správe nezabudli vyzdvihnúť – bez okolkov – všetky prednosti metód Ríše stredu, pričom nezabudli zdôrazniť niektoré z jej najnátlakovejších prístupov…

V tom istom článku som tiež upozornil na skutočnosť, že spoľahnutím sa na súkromnú spoločnosť Sésame Crédit bol systém sociálnych kreditov zavedený v Číne teraz pred bránami Francúzska: rovnako ako Sésame Crédit je technológia pripravená, všetko, čo musíte urobiť je. Spoločnosť Thales, propagátor digitálnej peňaženky , nezabúda na svojej stránke zdôrazniť záujem verejnej moci o jej zázračné riešenie. Technologické riešenie, ktoré by mohlo veľmi dobre poslúžiť ako odrazový mostík pre verejné orgány, aby jedného dňa išli v stopách Číny.

 

Od dystopie k realite: príchod cnostného občana v Bologni 

 

Som si plne vedomý toho, že keď som v strednodobom horizonte spomenul zavedenie „povinnej občianskej peňaženky“, ktorá sa pripravuje v Európe a vo Francúzsku, so všetkými možnými inherentnými „vylepšeniami“ (odmeny a sankcie), prirodzene by to mohlo byť prehnané pre niektoré:

 

„Cnostný občan odmenený verzus zlý občan stigmatizovaný alebo penalizovaný, nič z toho u nás! Nie v demokracii, krajine slobodného myslenia, slobody svedomia a slobodnej vôle (pod rúškom rešpektovania zákona!)“

 

Vôbec ma neteší citovať Lenina: „Fakty sú tvrdohlavé! Žiaľ, pre mňa aj pre tých, ktorí mohli oprávnene pochybovať o predvídavosti mojich poznámok, spoločenský kredit čínskeho typu, ktorý som ohlasoval, vytvorí prvú oporu v našich európskych demokraciách. Prvými Európanmi, ktorí experiment vyskúšali, boli naši talianski susedia a bratranci… Miestna talianska tlač o tom začína hovoriť. Sociálny kredit odmeňujúci „cnostného občana“ bude čoskoro predstavený v Bologni s takzvanou inteligentnou občianskou peňaženkou .

 

Prirodzene, spočiatku to bude na dobrovoľnom základe, samozrejme, že to bude spočiatku na experimentálnom základe… Spomína sa však, že cieľom navrhovaného portfólia bude poskytnúť maximálne výhody cnostným občanom … Keď si spomenieme, že boli zavedené obmedzenia na čínsky spôsob v Európe cez Taliansko, keďže Čína naďalej vyvíjala tlak na jednu z najdramatickejšie postihnutých európskych krajín , nie je nič, z čoho by ste mali byť trochu viac znepokojení?

 

Ako informovali noviny Corriere v Bologni , založenie Portfólia cnostného občana je plánované po lete 2022. Massimo Bugani, ktorý na projekte spolupracoval s administratívou Raggi, vysvetľuje, že myšlienka je podobná mechanizmu zbierky bodov supermarketu:

 

“ Občan bude uznaný, ak bude triediť odpad, ak bude jazdiť MHD, ak bude dobre hospodáriť s energiou, ak nebude brať sankcie od mestského úradu, ak bude aktívny s kultúrnym preukazom . „

 

Toto správanie definované ako cnostné bude zodpovedať skóre, ktoré môžu Bolognese minúť na ceny, ktoré sú v súčasnosti „definované. »

Tieto fakty sú smutné, sú tu: v Európe sa formuje triedenie dobrých a zlých občanov verejnými orgánmi podľa ich vlastných kritérií. Čo sa týka definovania toho, čo je cnosť, je to veľmi odvážny podnik! Mali by sme chápať, že tí, ktorí nespĺňajú kritériá dominantných ideológií alebo toho, čo budú niektorí politici považovať za cnostné, budú najskôr potrestaní odňatím výhod a až potom marginalizovaní? Čo sa stane s tými, ktorí sa nepodriadia, s tými, ktorí trvajú na tom, že chcú uplatniť svoje neodňateľné právo na slobodnú vôľu?

 

Ako priznávajú predkladatelia projektu: „  Otázka súkromia a odpor, s ktorým by sa tento projekt mohol stretnúť medzi občanmi, zostáva “, pričom sa ponáhľajú spresniť: „ Je zrejmé, že nikto nebude nútený zúčastniť sa  “, hoci sú však presvedčení, že vzhľadom na výhody, ktoré budú udelené „dobrým“ občanom, sa k nim pridajú aj tí druhí: „  Chceme, aby pochopili, že nie sú porazení, ale že ich správanie je odmenené “.

 

Netreba byť veľkým vizionárom, aby som predvídal zvyšok zážitku: z môjho pohľadu budú spočiatku tí, ktorí sa zúčastnia, účasť, ktorú možno prezentovať – mimoriadne redukujúcim spôsobom (porov. ekonomická kríza, moc kúpa, neistá budúcnosť) – jej iniciátormi ako prvý dôkaz občianskej vôle niekt. Čo sa týka vzdorujúcich, môžu sa začať vyčleňovať.

Pri pozorovaní Číny, podobne ako zvyšku sveta, a pod opakujúcim sa tlakom Číny Taliansko často predvádzalo mimiku pri zvládaní krízy. Dnes je to jeden z jeho regiónov, ktorý plánuje ísť ešte ďalej… Včerajší nepredstaviteľný, čínsky sociálny kredit sa tak po lete stane realitou v demokratickej krajine, podľa behaviorálnych kritérií cnostných definovaných niekoľkými mužmi. Politici tak nad rámec zákona , a na tomto trvám, a teda na absolútnej svojvôli toho, čo je cnostné a čo nie, bez komplexu preberajú právomoc definovať obyvateľstvu, čo je cnosť, túto „  schopnosť konať dobro, táto predispozícia pre dobré skutky  “…

 

Pôjde potom o to, aby sa Bologna prispôsobila všetkým dominantným ideológiám z hľadiska ekológie, ekonomiky, energetiky, kultúry, či iných… či bude potrebné čítať dobré diela, byť ajatolláhom veterných turbín, ničiteľom? jadrovej energie, milovník inkluzívneho písania atď. ? Toho sa treba báť, čo hovorím, treba sa ho báť. Ak by bolo potrebné otvoriť Pandorinu skrinku schopnú skoncovať s demokratickým ideálom a súčasne ukončiť slobodnú vôľu každého občana, títo čarodejní učni – istotne nasiaknutí dobrými úmyslami – sa ju chystajú otvoriť! Peklo je samozrejme vždy dláždené dobrými úmyslami.

 

Po odmenách prídu na rad tresty!

 

Ako som už spomínal, Bologna spustí tento experiment po lete 2022…

 

Tento experiment bude z môjho pohľadu úplne ovplyvnený finančnými ťažkosťami mnohých občanov, ktorí sa k nemu pridajú z finančných dôvodov. Toto šialenstvo sa bude odohrávať na pozadí ohlásenej globálnej hospodárskej krízy, neistoty a strachu z budúcnosti.

 

Je celkom možné – mysliteľné –, že mnohí Boloňčania uvidia v tejto iniciatíve len výhody a zisky, ktoré s ňou budú spojené, bez toho, aby nevyhnutne merali nebezpečnosť nastraženej pasce. Ktokoľvek hovorí, že odmena je potenciálne predzvesťou trestov, rovnako ako sa to deje v Číne. Budúcnosť ukáže.

 

Okrem tohto experimentovania, ktoré by sa malo pozorovať s mimoriadnou pozornosťou, sa mi preto zdá užitočné pripomenúť, že na európskej úrovni sa plánuje riešenie umožňujúce podobné experimentovanie vo veľkom meradle…

 

Tento projekt „ európskej peňaženky digitálnej identity “ vedie predsedníčka Európskej komisie Ursula Von der Leyenová , predsedníčka, ktorá, pamätajme, nie je v žiadnom prípade volená európskymi občanmi.

 

Tento projekt má za cieľ…

 

Akonáhle bude zavedené, – ak áno – zavedenie sociálneho kreditu v európskom meradle bude len čo by kameňom dohodil, aby – v rovnakom duchu ako v Bologni – odmenili európskych občanov, ktorých príslušné právomoci považujú za byť cnostný .

utópia? Teraz mi bude priznané, že bolonská iniciatíva, na ktorú vás upozorňujem, má tú zásluhu, že dáva dôveryhodnosť môjmu tvrdeniu, že to, čo sa zdalo úplne nemysliteľné a nerozumné, má teraz v srdci Európy stanovený dátum vypršania platnosti!“

 

 

 

prekladač:

https://www.contrepoints.org/2022/04/15/425496-le-credit-social-a-la-chinoise-sinvite-au-coeur-de-leurope

 

 

zdroj v originále:

https://www.contrepoints.org/2022/04/15/425496-le-credit-social-a-la-chinoise-sinvite-au-coeur-de-leurope

 

 

Dúfam, že rozumiete, ako tieto témy bytostne súvisia a prečo som ich dala spolu. Nastávajúci režim využije naivitu a médiá zabezpečia sprevádzkovanie odmien za správnu morálku, aby to občania prijali. Ako posledné prídu tresty za nesprávnu morálku, ktorá napríklad nebude volať po odpojení čohokoľvek, čo bude niekomu vyhovovať. Vidíte novinárov budúcnosti, čo vám ju budú diktovať. Sekty sa rozšíria aj na iné médiá a potom spoja do jednej spoločnej totalitnej spoločnosti, ktorej povinná morálka bude kontrolovaná modernými technológiami. Potom, čo napíše nejaký nikým nevolený a len dosadený novinár, bude pre vás povinné! A pre rodinných príslušníkov skončiť s vami, keď nebudú chcieť mať menej bodov v povinnej morálke určovanej zhora podľa ekonomických zámerov.

 

 

Kedy to týmto intelektuálom dôjde, že sú len užitočné ovce a nejde o žiadnu morálku?

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547000x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie