Založ si blog

Rovnaké ľudské práva aj Ukrajincom

Tak, aby bolo jasné. Ja nikomu nekážem, aby si k sebe bral bezdomovcov. Všetci ľudia, čo nepodporovali vojnu na Ukrajine, nemajú na tom žiadny podieľ, čo sa na Ukrajine deje. Ale kto vojnu na Ukrajine podporuje, nemá šaškovať s ich zástavou, ale zobrať si teraz utečencov domov a deliť sa s nimi o svoj život ku ktorému prispeli.

 

V prvom rade si všímajte novinárov 5 % bubliny, či ich majú u seba ubytovaných a keď nie, vidíte len farizejské divadlo ale s obeťami tejto vojny sa o nič nepodelia. Neposkytnú im vlastnú posteľ, neposkytnú im vlastnú kúpeľňu, ale život by za nich obetovať mali! A potom sa vedia len zabaliť do ich zástavy a pustiť ako boháč nejaký peniaz do zvončeka, čo ich prakticky nič nestojí!

 

Nie, moderným príkladom nám nie je matka z Čapka, ktorá pošle svojho už jediného syna do vojny, ale presne to, čím nás títo novinári kŕmili od roku 2015 – Welcome Germany!

 

Ak si to nepamätáte, tak vám zopakujem. Ak je niekde vojna, je celkom prirodzené, že ľudia odtiaľ ujdú a budú si zachraňovať holé životy! Takže otvorte hranice a umožnite rovnaké ľudské práva aj Ukrajincom.

 

Európou prešlo veľa mladých mužov, ktorí utekali pred vojnou. Teraz chcem vidieť, že rovnaké ľudské práva majú aj Ukrajinci. Aj ich matky a manželky chcú mať živých manželov a synov! 

 

Ak si tam chcete poslať svojich manželov a synov, nikto im nebráni prihlásiť sa do vojska. A ak Ukrajinkám mužov násilím zadržiavate a nemá sa o ne kto postarať, ráčte si ich, schvaľujúci toto, zobrať domov a zdieľať s nimi takéto životy! Nie korunkou do zvončeka, ale vlastné postele a vlastné kúpelne, aby ste vedeli, aký majú život. V opačnom prípade si ich zástavu nerozbaľujte. 

 

 

 

Za veľmi dôležité považujete, aby som napísala Putinovi, lebo mňa Putin počúvne a veľmi sa zaujíma, čo si o ňom myslím.

 

 

Aj keď si mi celkom ukradnutý, prikazujem ti okamžite ukončiť vojnu na Ukrajine. Že si tam musel niekoho zachraňovať, to môžeš vysvetľovať tupcom, keď ohrozuješ celú Európu. A tí, čo tam obetujú svoje životy, tých už zachraňovať nemusíš? Aj tak na obyčajných ľudí kašlete a zachraňujete si len svoje majetky a mocenské záujmy. Si taká istá bábka ako iní politickí hochštapleri. Ako ma Rusko nezaujímalo celý život, lebo vás vnucovali ako kŕmnym kačiciam, tak ma nikdy zaujímať ani nebude.

Aj Ukrajinke u nás som musela povedať, že bohužiaľ nám sa ruský jazyk zhnusil pre mnohoročné vnucovanie ruštiny. A nikdy som si nepúšťala žiadne ruské pesničky, nie ešte nejaké populárne. Tie sa mi zdali bohužiaľ len trápne, že sú v ruskom jazyku.

Jedinú výnimku mala u mňa opera Onegin alebo Dostojevskij, ale čo vy politici s tým máte? Veď nič. Celkom nič. S normálnymi ľuďmi nemáte celkom nič!

 

 

 

 

A čo sa týka televízie, nemám ju už roky. To nie je novinka, nemám záujem o ohlupovanie televíziou a jej úrovňou.

A čo sa týka SME a Denníka N – našej 5 % demokratickej bubliny, kritizujem ich už celé roky, to tiež nie je žiadna novinka, že si ich novinárov nevážim a nebudem sa podľa nich riadiť nikdy. Nie je to nič nové!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547250x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie