Založ si blog

Aj keby ste všetko vypli, vnucovanú bublinu počúvať nebudem!

No keď tu už dal Danko odkaz na reláciu s Dibákovou, tak som si to zapla, ale musela som to pre drzosť televízie s Dibákovou rovno vypnúť.
Keď si myslia, že budú cenzúrovať a klamať, tak nič iné ako nesledovanie si ani nezaslúžia. To nech si sleduje 10 % bublina.

 

Našťastie všetkých nevypli a preto stále mám koho počúvať, že to ani nestíham. Naši oligarchovia ma nezaujímajú, ani ich kamaráti novinári, čo si tu so súkromnou spoločnosťou vymýšľajú, koho budú prenasledovať. Celkom stačí ich sprostosť zatiahnuť nás do vojny dožadovaním sa bezletovej zóny, čo by znamenalo vojnu NATO s Ruskom alebo iné ich extrémistické nápady. 
Držím palce Ukrajinkám, ktoré schovávajú svojich mužov pred vojnou, aby nemuseli narukovať. Ja na ich mieste by som robila presne to isté, keby šlo o môjho manžela alebo syna a posielala na front výlučne našich novinárov zo SME a Denníka N.

 

Sledujem, kto z tých novinárov si nasťahoval k sebe Ukrajincov, ale ešte som sa nedočítala, to vedia len vykrikovať Sláva Ukrajine, čo nestojí ani cent, ani žiadnu námahu v spoločnom byte. Žiadny ich čas v neziskovke si nevážim, keď nemajú Ukrajincov priamo doma a o nič svoje sa s nimi nedelia. Presne tak, ako čo sú deti, nevedia ľudia, ktorým v práci s deťmi niekedy padla a ktorí ich majú doma 24 hodín denne. Len takí ľudia vedia, čo je to mať deti. Iní si k tomu maximálne pričuchnú a môžu sa tešiť, že im niekedy aj padla.

 

Hlavné správy alebo Hlavný denník mne nechýbajú, ja mám rada dlhšie rozhovory. Preto počúvam infovojnu, aeronet, Huďa, Baráneka, Michelka, všetko počúvam.

Akurát nepočúvam televíziu, keďže ju nemám a 5 % „demokratickú bublinu extrémistov“ na čele s ich extrémistami novinármi.

Aj keby ste všetko vypli, počúvať ich nebudem! To by som si radšej zapla nejaký film.

 

Zvlášť teraz ďakujem okrem Chmelárovi aj Huďovi, ktorého som opäť začala počúvať a Baránekovi:

 

Slovenskí kulturisti

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Russia Victory Day Parade ruskí vojaci

Výdavky na zbrojenie rekordne rastú. Vojna na Ukrajine rozhýbala NATO

23.04.2024 08:00

Celkové vojenské výdavky vo svete dosiahli vlani až 2,443 bilióna dolárov, čo je najvyššia suma od roku 1988.

americkí vojaci

Na americké jednotky v Iraku a Sýrii útočili dvakrát v priebehu 24 hodín

23.04.2024 06:52

Dva drony zostrelili v pondelok neďaleko leteckej základne v západoirackej provincii Anbár.

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544547x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie