Založ si blog

„Na to, aby pretlačili obrannú dohodu na Slovensku, museli doslova znásilniť Slovákov“

Moje zamyslenie k tomu, čo sa dnes stalo a čo sa dnes ukázalo!

 

 

Všetci občania Slovenska vedia (okrem bubliny prevychovaných propagandistickými novinármi na SME a N), že vždy sme tu mali a mohli mať len bábkové vlády, ktoré museli vykonávať rozkazy zhora. A celý národ si myslel, že my na mieste poslancov by sme sa správali inak – odvážnejšie a nám by už nemohli tak rozkazovať, lebo obyčajný občan by sa už vzbúril! Všetci sme verili, že my by sme tak neposlúchali.

 

A nikdy predtým nebolo v parlamente toľko obyčajných poslancov z ľudí – doslova pozberancov z ulice! A teraz mali šancu konzervatívci a kresťania v tom parlamente ukázať, že obyčajní ľudia – pozberanci z ulice by už tak hanebne neposlúchali proti vlastnému národu! A títo kresťania sú takí istí!

 

 

Takže, už mi nikdy nehovorte, že bežní kresťania by boli lepší. Teraz sa pozeráte na vládu konzervatívnych kresťanov, čo by sa nechali v aréne roztrhať aj levom za svoju vieru! Naši konzervatívni kresťania by vieru predali aj za misu šošovice. Okamžite z nich nie sú kresťania, keď ide len o tak smiešny plat vzhľadom na to, čo spáchali.

 

 

Poliata ukrajinská zástava

 

 

„Ti klauni z proamerické vlády ani nevědí, jak vypadá ukrajinská vlajka, mají ji obráceně. Aspoň je vidět, že o nějakou Ukrajinu nikomu vůbec nejde, jde jen o to vyprovokovat v Evropě konflikt a zastavit Nord Stream, když se to nepovedlo vyhrožováním a sankcemi.“

 

 

Jedno šťastie, že tam neroztiahla Cigániková americkú zástavu, lebo v tejto rozvášnenej situácii, za ktorú nemôžu oklamaní a podvedení občania, ale tí zločinci s podvodom na občanoch, by ju možno kotlebovci roztrhali. A potom by vymasírovaní čitatelia SME vykrikovali, že všetci, čo nechcú vojnu, zbrojenie a cudzie vojenské základne, roztrhali americkú zástavu.

 

No a čo s tým oklamaní a podvedení občania majú? Vyjadrila sa väčšina spoločnosti, že chce vo vláde kotlebovcov?

 

To je naša vina ako sa poslanci správajú? To sú naše deti za ktoré zodpovedáme asi ako – Váš syn rozbil okno a ako ste si ho to vychovali?

My sme ich rodičia?

 

Ja nie som ich mama, aby mne niekto vyčítal, že ako sa to váš syn správa! A veď nemajú osem rokov, aby sa to vôbec niekomu vyčítalo, čo robí dospelý človek.

 

A keby niektorý z nich niekoho zavraždil, tak to bude chyba voličov? Nerozumiem, prečo sa tu ľudia dovolávajú toho, že poslanci sú akože naše deti a máme si ich hádam prísť zobrať do parlamentu. Však oni sa majú zodpovedať voličom a nie my za ich správanie!

 

Inak, skutočne by som si priala, aby sa radšej Naď aj vyčural na našu zástavu, ako podviedol občanov Slovenska. Utrpela by tým maximálne zástava a nie naša bezpečnosť a suverenita. Aj tak spáchal Naď horšiu vec, než keby našu zástavu napríklad Ukrajinci alebo teroristi aj 100x podpálili.

 

Hlavne, občania s tým nemajú nič spoločné! Ja som si toto v parlamente neobjednala! A oveľa viac mi v ňom vadí Naď! 

 

Ale naša spoločnosť je taká, že sa bude pohoršovať nad tým, že niekto poleje zástavu a to, že celá vláda tam sedí podvodom, to už našu spoločnosť tak nezaujíma.

A je to vidno aj pri smetných košoch. Za spodinu považujeme ľudí, čo sa hrabú v smetných košoch a že najväčšia spodina má prvotriedne obleky a šaty, to už fantáziu nemáme, veď sa nehrabú v smetných košoch! A zato je Naď od tých, čo sa hrabú, niečo viac?

 

Venujte sa problému, že tu máme ako vládu partiu podvodníkov. A či sa budú polievať alebo biť na tom nič nemení!

 

 

 

Blaha 8.2.2022:

 

4. Oni sú už takí zúfalí, že sa boja aj iných názorov. Nedovolili vystúpiť generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi a teraz zakázali vystúpiť aj poslancom v parlamente.

5. Budú sa vyhovárať, vraj to je kvôli obštrukcii kotlebovcov. Nože si spomeňte, ako Poliačik so svojimi progresívnymi šialencami okupovali pred voľbami rečnícky pult.

6. Aj my sme mohli po pár hodinách zarezať diskusiu a zakázať opozícii rozprávať. Ale nie – my sme jednoducho túto obštrukciu museli strpieť. Lebo v demokracii má na ňu opozícia právo.

 

dnes:

 

MYSLIA, SI ŽE VYHRALI, ALE TAKÚTO PO PAPULI AKO OD SLOVÁKOV EŠTE AMERIČANIA NEDOSTALI
Áno, odhlasovali si to, ale v skutočnosti od roku 1989 Spojené štáty americké nezažili v Európe väčšie hanbu. A to kvôli čaputovským lúzrom, ktorých tu majú nasadených ako svojich agentov.
1. Áno, Naď splnil pokyn. Vybavil 79 vlastizradcov v parlamente a my vieme, že mnohých aj dovydierali a zlomili. A pretlačili okupačnú dohodu hrubou silou.
2. Ale takto si to Američania nepredstavovali. Americkí vojaci sú na Slovensku vnímaní väčšinou obyvateľstva ako okupanti. A to je ťažká morálna porážka slávnej Ameriky.
5. Na to, aby pretlačili obrannú dohodu na Slovensku, museli doslova znásilniť Slovákov. Museli zakázať vystúpiť generálnemu prokurátorovi, museli zapchať ústa opozícii, museli dovydierať ešte aj vlastných poslancov.
6. A čo je najšialenejšia – oni, veľkí „demokrati“, museli ignorovať väčšinovú mienku, keď dve tretiny Slovákov tu podľa prieskumov nechce amerických vojakov. Ak vás nechcú a vy aj tak prídete, hovorí sa tomu jediným slovom – okupácia.
11. Za toto agentov Naďa a Korčoka vo Washingtone nepochvália. Mala to byť triumfálna storka a je z toho okupácia. Surová a brutálna americká okupácia Slovenska.
12. Nikdy v dejinách Slovenska neboli ľudia tak silno rozzúrení na Američanov. Nič iné nedosiahli, len pocit neuveriteľnej krivdy, ktorý teraz pociťuje väčšina národa.
14. Od počiatku sme vedeli, že toto je jediná nádej. Američania majú pod kontrolou vládu, parlament aj Prezidentský palác. Ale nemajú pod kontrolou slovenský národ.
15. Dnes Čaputovci utrpeli tzv. Pyrrhovo víťazstvo. Áno, hrubou silou v parlamente pretlačili okupáciu, ale postavili proti sebe celý národ. Kráľ je nahý – do celého sveta sa ponesie správa, že USA sú okupačná veľmoc.
Myslím, že agent Naď bude po tomto fiasku veľmi rýchlo nahradený nejakým schopnejším agentom. Mimochodom, do služby sa už opäť hlási krvavý Dzurinda.“
.
.
.
.

Chmelár 9.2.2022:

 

O pár hodín neskôr sme spoznali tvár zrady, takú častú v našich moderných dejinách. Arogantnú, bezočivú, bezohľadnú, ktorá si presadila svoje napriek obrovskému odporu slovenskej verejnosti. Kým Petra Vlhová obdarovala radosťou Slovensko, 79 zradcov darovalo Slovensko cudzím záujmom. Analýz ešte bude dosť, aj z môjho pera, v tejto temnej chvíli chcem povedať jediné:

 

Toto už nie je studená občianska vojna. Slovensko je na barikádach. A keďže jedna spupná mocenská menšina nechce počúvať národ, keďže nás už nespája takmer nič a nemáme ani hlavu štátu, ktorá by túto priepasť dokázala alebo aspoň chcela zaceliť, neskončí sa to dobre. Hanbite sa všetci, ktorí ste to spôsobili. Takto rozohniť a rozoštvať národ je neospravedlniteľné. Je tu tak dusno, až sa čudujem, že sa nestrieľa. Lebo vy všetci, ktorí ste nasilu pretlačili túto zradcovskú zmluvu, ste spôsobili, že demokracia je mŕtva. Nie tie hulákajúce skupinky fašistov, to vy ste jej skutočnými hrobármi, lebo ste spôsobili, že slová ako sloboda, rovnosť, demokracia sú definitívne vyprázdnené a už navždy budú zapáchať hnojom, ktorý ste do slovenskej politiky naviezli a ktorý podporujete.“
.
.
.
.
.

Rvačka ve slovenském parlamentu, opozice blokovala jednání o smlouvě s USA – v článku spomínajú, že to nebolo prvýkrát a video ako sa pobil Matovič:

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-smlouva-usa-obranna-dohoda-snemovna-parlament-potycka.A220208_142441_zahranicni_pmk

 

Jako na Balkáně. Slovenští poslanci se porvali kvůli Ficově figuríně

 

https://tv.idnes.cz/domaci/jako-na-balkane-slovensti-poslanci-se-porvali-kvuli-ficove-figurine.V130918_084232_tv-zpravy_eli

 

 

 

Bitka v parlamente: Igor Matovič sa pobil s Rafaelom Rafajom

 

„Bol som na vyšetrení u lekára, mám 1,5-centimetrovú tržnú ranu v ústach a pomliaždeniny na svalstve. Mám tam odtlačené ruky,“ hovoril Viskupič (OĽaNO) v noci po potýčke s piatimi poslancami Smeru.

„Mal som vysoký tep, dostal som dve injekcie,“ povedal v noci po vyšetrení parlamentnou zdravotnou službou.“

https://www.cas.sk/clanok/216250/bitka-v-parlamente-igor-matovic-sa-pobil-s-rafaelom-rafajom/

 

 

Bitky a plač. Desať rokov s Matovičom

 

https://domov.sme.sk/c/22630322/bitky-a-plac-desat-rokov-s-matovicom-fotogaleria.html

 

 

komentáre k tomu na iDnes:

 

 

„Critical error, to čo urobili kotlebovci je odsúdeniahodné, ale aj tí dvaja SaS-kári – to bola tiež provokácia, nič iné. To nemalo nič spoločné s Ukrajinou a naviac, prekryť našu vlajku. Apropo, kde tak rýchlo zobrali ukrajinskú vlajku? Asi sa tiež pripravili, že budú provokovať. Okrem toho, americko-slovenská dohoda nemá nič spoločné s Ukrajinou. Ako sa vyjadrilo MO, je to bilaterálna dohoda medzi dvoma štátmi – nami a USA. Nebyť sebastrednej Cigánikovej a toho druhého šaša, žiadny incident nemusel byť. Jednoznačne, oni dvaja vyeskalovali situáciu.“

.

.

„Sledoval jsem debatu na TA3 se záběry z jednání slovenského parlamentu. Nedivím se tomu, co se tam děje. Je to zoufalý pokus rozumných Slováků zabránit smlouvě, která udělá ze Slovenska zemi s vojenskými základnami USA. Doufám, že nic takového nenapadne vládu protiBabišovského pětislepence u nás. Jak jsem odsuzoval řešení politických hrátek demonstracemi v ulicích, pokud máme svobodné volby, tak podobná věc by mě do ulic na demonstrace vyhnat uměla.“

„Kde je ta rvačka? Kdysi super server dnes umí jen reklamu na Bureše a clickbait.“

.

.

„Před dvěma roky by mne nenapadlo, že zafandím Kotlebovcům, resp. Ficovi. Pouze ti, co byli označováni za extrémisty se dnes snaží vyřadit fašistický extrémismus vládnoucích stran. Mimochodem, Klaus Schwab se před skrytou kamerou chlubil, jak mají podchycené všechny vlády, veškerá mainstreamvá média a spoustu zkorumpovaných rádobyvědců“

.

.

„Jsem zvědavý, kdy dostane USA zvací dopis od nás. Ti troubové jsou schopni pozvat letadlovku na Vltavu…“

„Jen by mě zajímalo, jak by to ty protestující strany chtěli vyřešit. Jsou proti – proti všemu. Ale řešení bezpečnosti Slovenka asi nemají – protože bez urážky, slovenská armáda by měla sama co dělat s tím, aby ubránila zemi před skupinou 300 organizovanejch rebelů.

.

.

„A já myslel, že je Slovensko už také v NATO.“

.

.

„NATO nie je riešením bezpečnosti? Čím teda je?“

.

.

„Pri každej takej zmluve prebieha zo zákona medzirezortné pripomienkové konanie. Na Slovensku prinieslo viac ako 70 výhrad. Z toho viac ako 30 od generálnej prokuratúry. Vládna garnitúra všetky zmietla zo stola. Hlavnou výhradou je, že zmluva je v rozpore s ústavou SR.“

.

.

 To, že někdo nechce na svém území Amíky znamená, že je přívržencem Rusáků? To je prapodivná zkratka, že?“

.

.

V devadesátém Havel mluvil něco že již nikdy nebudeme v něčem takovém jako RVHP nebo Varšavská smlouva. Vydrželo mu to pět let než začal s Walesem dělat nahaněče do NATO“

.

.

Poslanci co překrývají vlastní vlajku vlajkou jiného cizího státu by se měli okamžitě vzdát svých mandátů.

Koho takový poslanec zastupuje?“

.

.

Ukrajinu“

.

.

 „Jo každý kdo má jiný názor než je prezentován v médiích je pro lidi jako vy fašoun nebo komunista. Na vás je vidět dobrá práce propagandistů.“

.

.

Viedeň, Budapešť, Berlín, Moskva, Brusel, Washington. O tom kto to tu vedie rozhoduje niečia ambasáda, a klauni v parlamente sú len pre prostý ľud, aby sa nepovedalo že nemajú právo si niečo zvoliť. Práve táto situácia so letiskami pre USA ukázala podstatu. Síce Ukrajina nevidí problém, Rusko to popiera, Slováci to nechcú a nepotrebujú a tak tu máme cvičenie so slovenským názvom Saber Strike, presun armády USA z Nemecka na Slovensko, zrýchlený podpis zmluvy, aj keď sú dovodné pochybnosti. Američania chcú dohodu a tak naši ministri poleteli do USA to tam podpísať… Jednoducho gubernia s krasotinkou, v podstate banánová republika bez banánov.“

.

.

Slováci se prostě z toho srabu nikdy nevyhrabou, díky jejich nové prezidentce, která tam byla dosazena jako loutka Bruselu a jejich prozápadní politice, spadnou Slováci až na samé dno. My jsme samozřejmě v těsném závěsu za nimi.“

.

.

Zbytečné tanečky. Paní prezidentka to řekla jasně. Parafrázuji: čím více cizích vojenských základen na našem území, tím více suverenity.

.

.

 

„Tak roztahovat ukrajinskou vlajku ve slovenském parlamentu mi přijde víc úchylné, než rozbalení slovenské vlajky, jako vyjádření odporu proti nějaké vojenské smlouvě s USA. Tohle je už opravdu na palici.“

.

.

 „Ti klauni z proamerické vlády ani nevědí, jak vypadá ukrajinská vlajka, mají ji obráceně. Aspoň je vidět, že o nějakou Ukrajinu nikomu vůbec nejde, jde jen o to vyprovokovat v Evropě konflikt a zastavit Nord Stream, když se to nepovedlo vyhrožováním a sankcemi.“

 

 

 

Moje zamyslenie k tomu, čo sa dnes stalo a čo sa dnes ukázalo!

 

Všetci občania Slovenska vedia (okrem bubliny prevychovaných propagandistickými novinármi na SME a N), že vždy sme tu mali a mohli mať len bábkové vlády, ktoré museli vykonávať rozkazy zhora. A celý národ si myslel, že my na mieste poslancov by sme sa správali inak – odvážnejšie a nám by už nemohli tak rozkazovať, lebo obyčajný občan by sa už vzbúril! Všetci sme verili, že my by sme tak neposlúchali.

 

A nikdy predtým nebolo v parlamente toľko obyčajných poslancov z ľudí – doslova pozberancov z ulice! A teraz mali šancu konzervatívci a kresťania v tom parlamente ukázať, že obyčajní ľudia – pozberanci z ulice by už tak hanebne neposlúchali proti vlastnému národu! A títo kresťania sú takí istí!

 

 

Takže, už mi nikdy nehovorte, že bežní kresťania by boli lepší. Teraz sa pozeráte na vládu konzervatívnych kresťanov, čo by sa nechali v aréne roztrhať aj levom za svoju vieru! Naši konzervatívni kresťania by vieru predali aj za misu šošovice. Okamžite z nich nie sú kresťania, keď ide len o tak smiešny plat vzhľadom na to, čo spáchali.

 

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518861x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie