Založ si blog

„Demokratická časť“ spoločnosti štve proti národu ako luze

A nie je demokracia o tom, že národu nebude rozkazovať nejaká časť spoločnosti zmanipulovanými voľbami?

Mať tu jadrové zbrane nie je základným ľudským právom, aby sa oháňali tým, že ich chce drvivá väčšina národa udupať. Väčšina národa rozhoduje aj o voľbách a vôbec to nie je niečo nehorázne! Nejde o základné ľudské práva, že by tejto časti obyvateľov, ktorá sa chce pustiť do vojny, niekto nejako ubližoval!

Ak väčšina ľudí nechce cudzie vojenské základne a jadrové zbrane (čo v zmluve vôbec neošetrili, takže ich sem dovezú), časť spoločnosti, ktorá ich chce, to musí rešpektovať!

 

No novinári na Denníku N a na SME sa rozhodli, že to rešpektovať nebudú a naopak (keďže sú za to platení), budú štvať svojich čitateľov ako časť spoločnosti proti väčšine národa, čiže doslova ROZOŠTVÁVAŤ OBČANOV proti sebe! V zmysle – rozdeľuj a panuj!

Presne pre toto sú takou pliagou propagandistickí novinári, lebo dennodenne pracujú na rozoštvávaní občanov v jednej krajine, aby dosiahli svoje politické ciele, na aké sú nasadení. Ich čitatelia sú potom agresívni a rozliezajú sa aj do iných denníkov, kde útočia na spoluobčanov, ktorí by tu nechceli mať jadrové zbrane ani vojnu!

 

Jeden Naď by to nikdy nedokázal – rozoštvať národ a spoluobčanov proti sebe. Ani keby sa k nemu pridal Korčok a Čaputová a všetci poslanci z parlamentu. Politici by to proste nedokázali, aby rozoštvali občanov proti sebe. Ale v štáte, kde máte médiá, stačí nasadiť do médií politických novinárov na rozoštvanie ľudí a tí sú schopní zmanipulovať toľko čitateľov, čo to už dokáže. Preto sú predajné médiá také nebezpečné! Dokážu v jednom štáte rozoštvať obyvateľstvo tým, že proti väčšine národa poštvú časť jej obyvateľov. A to je, prosím vás, prvý predpoklad k vojne! Keď sa vám podarí ľudí rozoštvať, ľahšie ich zmanipulujete aj k vojne, aby chceli vojnu, aby volali po vojenských zásahoch a po zbraniach, hoci netušia, že aj po jadrových.

Preto je taká nebezpečná skupina novinárov, ktorá dokáže rozvrátiť spoločnosť, aby ich čitatelia útočili na iných, keď nechcú to isté čo oni a dostali ich aj do vojnového konfliktu.

 

 

Ako na tom pracovali dnes:

 

Denník N Šimečka:

 

Nebojte sa luzy

 

https://dennikn.sk/2711682/nebojte-sa-luzy/?ref=tit

 

Tu svojich čitateľov štvú, aby sa nebáli svojich spoluobčanov, ktorých im opisujú ako luzu a len zver, ktorá vylieza ako z dier. Chcú aby ich nevnímali ako ľudí ale len ako zver! Ak ich totiž nebudú vnímať ako ľudí, len nejakú zver, budú na nich útočiť!

 

„Pred slovenským parlamentom sa opäť raz zišla luza, aby sa nám pripomenula. Vylieza teraz do ulíc častejšie, pretože cíti svoju šancu. 

Našu spoločnosť držia v týchto mesiacoch pokope už len formálne znaky – jazyk a hranice územia. Slovo národ používame len zo zvyku a prestali sme premýšľať o jeho obsahu. Ako môžeme tvoriť jeden národ, keď tuposť luzy je z úplne iného sveta, než v akom žijem ja?“

 

(Väčšina národa nemá s ich bublinou zhodné názory. Veď logicky, bežní občania nie sú platení za rozoštvanie vojnového konfliktu.)

 

„Aj preto klame každý, kto sa vydáva za hlas národa. Najnovšie to urobili tí, čo sa podpísali pod vyhlásenie, ktorého autorom je Eduard Chmelár, čo je už samo osebe intelektuálne zahanbujúce.“

 

(Podľa nich klame každý, kto by spomenul, že väčšina ľudí tu nechce cudzie vojenské základne a jadrové zbrane. Podľa nich sa môžete hlásiť len k nejakej časti obyvateľov, ale nie k väčšine aj keď patríte v niečom k väčšine! A má to logiku? Nemá, ale to si ich zmanipulovaní čitatelia už neuvedomia!)

 

„Text je výzvou poslancom, aby nehlasovali za zmluvu s USA. Neprekáža mi ich postoj, hoci ho považujem za amorálny, a žiadne meno z podpísaných ma neprekvapilo, lebo mnohí ešte od komunizmu žijú v inom mentálnom svete než ja.“

 

(Vyčíta im, že s ním nemajú zhodný názor a ich duchovným otcom nie je Šimečka. Koho tak zaujíma, čo si o morálke myslí novinár bez morálky, ktorý nevie, že ako novinár by mal informovať a nie viesť politickú propagandu? Mnohú iní ľudia zas jeho považujú za amorálneho.)

 

„Naozaj odporná je však táto ich veta: „Prestaňte viesť vojnu s národom, dajte šancu mieru a odmietnite zmluvu, ktorú Slovensko nechce!“ Jazyk tejto vety prezrádza všetko. Signatári hovoria o vojne proti národu, ktorý – ako inak – práve oni reprezentujú.“

 

(Však je to vojna proti národu, lebo sám autor a rovno v tomto článku uznáva, že v tejto veci patrí len do nejakej bubliny alebo časti toho národa. A proti tej väčšine vedie vláda boj, keď sa im snaží nanútiť opak svojho volebného programu!

Ale tu je presne tá propaganda a manipulatívna, keď sa tento novinár aj tu pokúša presvedčiť svoje obete v čitateľoch, že je to odporné, keby sa voliči bránili, že boli podvedení!

Keďže očakáva, že ako duchovnému vodcovi – novinárovi mu čitatelia uveria, vyžaduje od nich, aby aj oni považovali za odporné dožadovať sa volebného programu a aby ich poslanci zastupovali! Ako poslušní svojmu vodcovi, nekriticky a bez myslenia preberú, že je to odporné! V sekte by to nerobili inak a kedže toto sú väčšinou ateisti, sektu im nahrádzajú novinári!)

 

„Pred parlamentom sa zišiel rozvášnený, nevedomý dav, ale signatári Chmelárovho vyhlásenia klesli ešte hlbšie, lebo vedome zneužili jazyk, prevrátili naruby pojmy vojna a mier a privlastnili si národ. Ten chcú zároveň pritiahnuť k Rusku a vytiahnuť ho z Európy. O nič iné v tomto spore nejde.“

 

(A znovu ich utvrdzuje, že hoci oni patria len k časti obyvateľov, iní vo väčšine sa nesmú považovať za národ. Národom je potom asi len táto bublina – ich sekta, čo majú s novinármi.

A tu prichádza klamstvo natvrdo – Kto nechce vojenské základne, ten sa chce pritiahnuť k Rusku. Kto nechce zbrojenie, ten sa chce pritiahnuť k Rusku. Tu je tá podobnosť s kňazom – Ak nebudeš vyznávať moju vieru, tak chceš slúžiť diablovi!)

 

„A rovnako odporná je neznesiteľná ľahkosť, s akou na verejnosti zneužívajú slová, lebo vedia, že v demokracii im za to nič nehrozí.

Ruská odvaha

Demokratická časť spoločnosti preľaknuto a bezradne hľadí na to, ako krajinu dobýja luza. Ak nenájdeme odvahu jej vzdorovať a ak si vo vlastnom vnútri neobhájime presvedčenie, že sme na správnej strane dejín, tak ona zvíťazí.

Mohli by nám pomôcť tí, ktorí túto odvahu našli – a sú to Rusi. Sto“

 

(Ich bublina a časť spoločnosti, ktorú už títo novinári prevychovali svojou politickou propagandou, sa bezradne pozerá na to, ako krajinu vraj ovláda väčšina spoločnosti!

No to nie je pravda, lebo všetci sa teraz pozeráme na to, ako krajinu ovláda len partička podvodníkov proti väčšine spoločnosti.

V podstate sa sťažuje, že väčšina obyvateľov ho chce ovládať tým, že tu nechce vojenské základne a jadrové zbrane a on ich chce. Keby sme mu nechceli dať lieky alebo liečbu a podobne, tak prosím, ale vojenské základne mať nemusí.)

 

 

 

Vážení politickí novinári. Ak si myslíte, že vojenské základne potrebujeme, nikto, celkom nikto vám neberie, aby ste ľudí presvedčili, načo nám budú dobré. Inteligentný novinár by to vysvetľoval miesto zastrašovania, vydierania, mediálnych lynčov a svoje tvrdenia by podporil rozborom odborníkov opačných názorov vo verejných diskusiách. Ale to by ste museli mať tie argumenty, čo nemáte a preto to nerobíte a preto ste nikoho nepresvedčili (okrem svojej bubliny – sekty, kde sa len verí a neargumentuje!). A presne preto vám už zostalo len to zastrašovanie, vydieranie, výsmech a mediálny lynč. Takže, buď ste mizerní novinári, že inak neviete, alebo vás platia za také hlúposti, že na to by nenaškrabal argumenty nikto!

 

Mali ste dosť času. Od začiatku tejto zmluvy tri roky a argumenty sa nenašli, ani verejné diskusie odborníkov, tak už sa fakt nemôžete sťažovať, že ste takú príležitosť nemali!

 

Vaši čitatelia, vašej sekty, sú vašimi čitateľmi dobrovoľne. Robte si s nimi čo chcete. Ale rozoštvávať ich proti ostatným občanom je v spoločnosti zločin!

Mali ste to zvládnuť normálnou cestou, ako by to robili liberáli – silou argumentov, verejnými diskusiami odborníkov, nie rozoštvávaním občanov, že keď to nevieme, poštveme na vás svojich čitateľov – aby vás násilím a zastrašovaním umlčali!

Toto nie sú spôsoby liberálov, ale totaliťákov, čo už dlhšie tvrdím, že nie ste liberáli ale totaliťáci!

 

 

 

A rovnako na tom aj dnes pracovala aj šéfredaktorka SME:

 

https://komentare.sme.sk/c/22837086/ak-by-nam-vladli-kotlebovci-uhrikovci-a-ficovci.html

 

„Extrémisti sa zrazu cítia silní…“

 

 

Tá zas vyhlasuje, že všetci, čo by nechceli vojenské základne a jadrové zbrane, sú extrémisti.

 

Je toto vysvetľovanie? Sú toto argumenty? Je toto verejná diskusia odborníkov?

 

Nie, je to zastrašovanie a vydieranie a inak to ani nevedia. Z toho istého dôvodu, buď sú tak neschopní, ako píšem vyššie, že to nedokážu zvládnuť normálnou cestou alebo sú platení za také hlúposti, že na to by argumenty nenaškrabal nikto!

 

 

 

A vždy vychádzajte z toho, že keď vašim čitateľom stačí len slepá viera, iným občanom len slepá viera nestačí! A to by mali ateisti chápať!

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518604x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie