Založ si blog

Som oklamaný a podvedený volič OĽaNO

Keby dnes platil Kolíkovej zákon, tak predstavitelia OĽaNO sú trestne stíhaní za šírenie klamstiev, ktoré ovplyvnili v rozhodovaní pri voľbách najväčšiu časť voličov, že strana OĽaNO nechce žiadne americké vojenské základne na Slovensku.

Občanov tieto kľúčové a závažné otázky o tejto téme zaujímali, čoho dôkazom som aj ja, čo som sa o to aktívne zaujímala a písala som o tom už v roku 2019, keď na verejnosť prenikli informácie, ktoré predchádzajúca vláda tajila o takejto zmluve.

Občania sa vtedy dožadovali jasných postojov politikov k tejto zmluve a na základe toho potom volili v budúcich voľbách. Všetci dôležití politici boli s touto kľúčovou otázkou a témou oslovovení a mali sa k nej pred voľbami vyjadriť, aby ľudia vedeli, koho si chcú vybrať ako svojich zástupcov do volieb.

Strana OĽaNO klamala, lebo nikde to vo volebnom programe nemajú, že chcú pokračovať v tejto zmluve, ale práve naopak, vyhlasovali túto zmluvu za hoax a niečo, čo sa nikdy nestane. 

 

Voličov a to najväčšiu časť voličov klamali týmito vyhláseniami, aby sa podvodne a za pomoci klamstiev dostali k moci a získali od svojich voličov hlas podvodne:

 

Igor Matovič na tlačovke:

 

„Precitol som z toho, že USA sú garantom svetovej bezpečnosti. USA dávno nie sú svetovým mierotvorcom, žijú si svojím životom a celý civilizovaný svet tŕpne, ako sa prezident Donald Trump vyspí a ktorú mierovú dohodu s ktorým štátom zruší. Podľa mňa USA sú chaos svetovej politiky a nie jej majákom. Nemali by sme vzhliadať ani k Rusku ani k USA. USA rozvrátili Líbyu, Irak, Sýriu. Na ich troskách vznikol Islamský štát a stovky tisícov ľudí zbytočne zomrelo. Vznikla migrantská kríza.“

.

.

Týmto podvodne vyvolával u voličov dojem, že mu záleží na suverenite nášho štátu a nikdy sa inde nevyjadril inak! Tieto slová nikde neodvolal. 
.
.
.

Jaroslav Naď  6.marca 2020

.

.

„Dobrá správa pre Slovensko? Podľa predstaviteľa OĽaNO Jaroslava Naďa Američania definitívne naše vojenské letiská nedostanú

Hlavný vojenský expert hnutia OĽaNO Jaroslav Naď popiera, že by v hre bola ešte možnosť pokračovať v jednaniach o škandalóznej bilaterálnej zmluve o používaní slovenských vojenských letísk Sliač a Kuchyňa, ktorú Slovensku vlani predložili Spojené štáty

.

Je tu však dôležité vyjadrenie, podľa ktorého Slováci môžu pokojne spávať. Popredný predstaviteľ a hlavný vojenský expert víťaza volieb, hnutia OĽaNO (možno budúci minister obrany?) Jaroslav Naď v odpovedi na priamu otázku na túto tému povedal, že americké základne „nikdy neboli otázkou a nikdy otázkou nebudú“.

Hoci Naď sa k tejto otázke vyjadril bez jej konzultácie s ďalšími koaličnými partnermi, dá sa predpokladať, že pri silnom postavení Jaroslava Naďa v hnutí OĽaNO a pri dominantnej pozícii tohto hnutia v novej koalícii, jeho slovo bude počas najbližších štyroch rokov mať azda najväčšiu váhu pri rozhodovaní o podobných vojensko-politických otázkach.

Hlavné správy: Bola v predvstupových rokovaniach hnutia OĽaNO so stranou Za ľudí reč aj o zahraničnopolitických otázkach?

Naď: Áno. O zahraničnopolitických témach bola reč do tej miery, že je potrebné jasne hodnotovo zakotviť Slovensko v rámci Európskej únie a NATO. Toto je nespochybniteľné.

Hlavné správy: Bola už reč aj o bilaterálnej zmluve so Spojenými štátmi o rekonštrukcii našich vojenských letísk výmenou za ich využívanie americkou armádou?

Naď: Absolútne nie. A keď to niekto vynáša donekonečna na povrch, tak to je naozaj až na smiech. Tu, dúfam, nikto zo zdravo uvažujúcich ľudí neočakáva, že by na koaličných rokovaniach niekto riešil nejaké výmysly pána Danka, pána Kotlebu a pána Blahu o nejakých amerických základniach. Nikdy neboli otázkou a nikdy otázkou nebudú.

Hlavné správy: Čiže táto vec je zatiaľ odložená na neurčito?

Naď: Nie že zatiaľ – otázka amerických základní na Slovensku nikdy nebola otázkou a nikdy otázkou nebude.“

https://www.hlavnespravy.sk/dobra-sprava-slovensko-podla-predstavitela-olano-jaroslava-nada-americania-definitivne-nase-vojenske-letiska-nedostanu/2076202

 

 

Táto otázka bola preňho na smiech ako absolútne neopodstatnená, lebo nikto zdravo uvažujúci by si to nemohol myslieť a nikdy sa to ako otázka riešiť nebude!

 

 

Týmto oklamali najväčšiu časť voličov so zámerom podvodne od nich vylákať hlas do volieb a ovplyvniť rozhodovanie občanov dokonca pri voľbách, aby sa dostali k moci. 

Najväčšia časť oklamaných voličov ich volila po ich šírení klamstiev, ktoré ich mali podvodne zmanipulovať, že niečo takéto nikdy nebudú riešiť a konať v tom proti vôli vlastných voličov.

Nielenže nedostali k tomu vo voľbách mandát od voličov, ale naopak, idú proti vôli vlastných oklamaných voličov!

Miesto toho, aby ich zastupovali, idú robiť presný opak než tvrdili pred voľbami.

K tomuto nedostali mandát ani predstavitelia iných strán. Ak dnes ktokoľvek z tých politikov tvrdí, že má k tomu mandát od voličov, tak klame, lebo nemajú to vo volebných programoch a vyjadrovali sa rovnako ako Naď, že je to nezmysel, hoax a nikdy niečo také nebudú robiť!

 

Presne toto predstavuje ten Kolíkovou navrhovaný zákon, aby boli trestne stíhaní ľudia, ktorí verejne šíria klamstvá, ktoré veľkú časť obyvateľstva ovplyvnia v rozhodovaní k životne dôležitým témam ako je ich bezpečnosť a v čase vojenských konfliktov.

 

Ako volič OĽaNO prehlasujem, že som bola pred voľbami ovplyvnená verejne šírenými klamstvami a spolu so mnou najväčšia časť voličov Slovenska, že môžeme byť pokojní, lebo niečo takéto nikdy neurobia a nikdy robiť nebudú!

Týmto už svojich voličov nezastupujú a nemajú od nich žiadny mandát ako len šíritelia verejných klamstiev. Za takéto podvodné konanie majú byť trestne stíhaní, keby už platil ten zákon. Ale v každom prípade už nezastupujú svojich voličov!

 

Tiež chceme predčasné voľby a demonštrácie v uliciach.

 

Pri takomto závažnom podvode s pomocou verejne šírených klamstiev, sa zúčastním demonštrácie v uliciach aj ja, pretože títo podvodníci ma už nezastupujú.

Žiadam pre nich keď nie trestné stíhanie, tak referendum k predčasným voľbám, lebo tieto voľby boli týmto podvodné.

 

 

 

 

Ak mi chce niekto vypisovať, že som mala voliť Smer s Pellegrinim, ktorí takúto zmluvu zahájili, tak ste na omyle, že ľutujem, že som ich nevolila, lebo Hlas, to sú ešte väčšie špiny.

Aj dnes som rada, že sa k moci a do vlády nedostali najhorší ľudia a to veľká časť Smeru a progresívci.

To, že Smer teraz razí inú politiku, je len preto, že je v opozícii a zbavil sa najväčších zapredancov a hlavne tlaku z americkej ambasády o ktorom písal aj Blaha.

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542277x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie