Založ si blog

Zbožné želanie novinárov, že očkovaní neroznášajú kovid

Ja ako zaočkovaná môžem chodiť všade a napriek tomu tak nerobím. Či som bola zaočkovaná alebo nebola, nechodila som nikde. Do práce a domov, to je všetko a celú pandémiu. Takže mňa vrcholne rozčuľuje, že tu očkovaní niečo hovoria o zodpovednosti a sami nesedia doma na zadku, keď môžu roznášať vírus tak ako neočkovaní. Síce sa v médiách hovorí, že roznášajú menej, no nikde, celkom nikde o tom neboli zverejňované žiadne štúdie, čo by to dokazovali, čiže je to zas len zbožné želanie novinárov, čo to šíria, že roznášajú menej.

Nechodím do divadiel, obchodov, na návštevy, bola som len na promóciu mojej dcéry v Brne za celú pandémiu, aj to tam bolo po malých skupinkách študentov. Všetko si kupujem cez internet, raz som si ponožky kúpila v obchode. Žijeme ako za prenasledovania Židov, dobrovoľne schovaní a to si myslím, že my nemusíme zaťahovať žalúzie, môžeme svietiť, nehrozí nám, že nás odhalia.

 

Keby ste boli tak strašne zodpovední, na akých sa tu očkovanci hráte, tak nelozíte po dovolenkách, nelozíte kade tade roznášať vírus bez testovania a sedíte na zadku doma. Však to od vás nikto nechce na 50 rokov, ale keď vás zaujímajú tie nemocnice. A nie vyhovárať sa, že ho roznášajú neočkovaní, čo sa musia pravidelne testovať!

 

Seďte doma, keď ste zodpovední a keď nesedíte, tak sa nevyhovárajte na neočkovaných, ktorí su pod kontrolou testovania!  

Ak tak nečiníte, nič nehovorte o zodpovednosti iných!!!

 

Ja môžem hovoriť o zodpovednosti, lebo keby tak robili všetci, tak tu dnes nemáme žiadnu nákazu a žiadne preplnené nemocnice!

 

No očkovaní dezoláti si myslia, že by ich poškodilo, keby nechodili po reštauráciách a návštevách, hoci toto od vás nikto na 50 rokov nechce!

 

Oveľa viac vás poškodí, keď nielen neočkovaným zabezpečíte totalitu povinného očkovania experimentálnymi vakcínami, ale aj sebe, kde vás budú povinne experimentálne preočkovávať 50 rokov a to už nebudete mať vôbec žiadnu prirodzenú imunitu a ruletu o následky budete hrať pravidelne!

 

Ak ste zodpovední, seďte doma, lebo vaša reštaurácia nestojí za tú totalitu, ktorú tu budujete pre všetkých na ďalších 50 rokov!

 

Správajte sa zodpovedne ako v pandémii a nie ako bachari na tých, čo neroznášajú vírus viac ako vy. Žiadne dôkazy na to nemáte, je to len zbožné želanie novinárov a odborníkov, ako si len zbožne želali, že očkovaní neskončia v nemocnici.

 

Aj o tomto majú len želania a nie dôkazy!

 

Je to absolútne nezodpovedné, aby sa v štáte, kde sa nakazení neliečia, niekto pohyboval na ulici, keď nejde do práce alebo kúpiť si potraviny. O normálnom štáte hovorte, keď sa v ňom budú nakazení kovidom aj liečiť!

Nielen politici, ale všetci ľudia liečiť dostupnými liekmi a budú mať zdravotnú starostlivosť ako Fico. Nie nereálnu, ale ako Fico alebo Matovič, keď mali kovid!

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549395x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie