Založ si blog

Masové hanobenie zosnulej lekárky

Prečítala som si článok na SME a reakcie na smrť lekárky, ktorá bola proti očkovaniu. A vždy si predstavím aj pri iných článkoch, ako sa cítia príbuzní, keď to čítajú.

Nie je to tak dávno, čo sa tu ľudia pohoršovali nad tým, že pod Tarabom vraj (nevidela som to, nechodím k nemu na FB) ľudia urážali Čaputovej dcéru a on je zodpovedný za všetkých primitívov, čo sa tam vyrojili. Potom rovnakým metrom je SME zodpovedné za hanobenie zosnulej lekárky, čo už ani nie je nejakým pokútnym miestom na FB, ale priamo v mainstreame sa verejne hanobí zosnulá. Neviem si pre rodinu predstaviť nič horšie, ako keď vašu mamu, otca, musí mať nejakých príbuzných, mainstream umožňuje hanobiť  po tom, čo zomrel.

 

https://mynovohrad.sme.sk/c/22779769/lekarka-z-banskobystrickeho-kraja-ktora-odradzala-od-ockovania-zomrela.html

To ako teraz médiá prišli s takou novou vydieracou metódou k očkovaniu (a nebavíme sa o jednom ale odteraz každý rok), že keď zomrie ktorýkoľvek lekár, ktorý kritizoval očkovanie, tak bude verejne mediálne hanobený po smrti? To toto bude nasledovať, keby zomrel Mesík, Torok, Lakota alebo ďalší? 

Ak novinári chceli napísať takú myšlienku, že svojim postojom možno odradila pacientov, ktorí potom kvôli nej zomreli, tak aj to sa dá slušne. Mohli napísať, že dotyčná lekárka neumožňovala pacientom slobodne sa rozhodnúť, či chcú byť očkovaní alebo nie, ale vnucovala im svoj názor, že sa nemajú dať očkovať. No ale keby toto napísali, musela by to byť aj pravda, nielen máme ten dojem z jej plagátika, že iných jednoznačne odrádzala od očkovania, na čo mnohí iste aj doplatili.

Vedia novinári rozlišovať medzi tým, že lekár môže kritizovať očkovanie ale nemusí to znamenať, že iných kvôli tomu odrádza? Iste vám veľa lekárov, keďže nie sú všetci očkovaní, povie, že ja očkovanie kritizujem, ale nikdy by som nikoho neodrádzal, pretože jeho rozhodnutie, čo chce riskovať a že zomrie na kovid, nechcem mať na svedomí, preto nech sa rozhodne sám. Lebo ja sa obávam, že takto majú v pláne verejne hanobiť všetkých, ktorí by zomreli na kovid.

A kde tí, čo kritizujú očkovanie, vyhlasovali, že budú voči kovidu nesmrteľní? Vy ste im neporozumeli ani to, že sa rozhodli riskovať za seba neočkovanie a nie vedľajšie následky? A na to nemajú právo? Však ste tu všade tárali, že každý sa má rozhodnúť slobodne a keď zomrie na kovid taký, čo sa rozhodol riskovať bez očkovania, bude verejne po smrti hanobený lebo sa rozhodol inak ako vy?

Na skoro každého človeka, keď budete hľadať, nájdete nejakú karikatúru alebo vtip, čo uverejnil, keď niečo kritizoval. Rovnako by sa dalo nájsť na novinárov SME. A teraz si predstavte, že by zomreli a k správe o jeho smrti by bola pripojená taká karikatúra alebo vtip, ktorý by ho zosmiešňoval, že čo kritizoval a ako skončil. Na skoro každého by sa dalo nájsť niečo také, čo by ho zosmiešňovalo ako potrebujeme. Bolo by toto normálne zverejniť v mainstreame ako jeho hanobenie, lebo mal iný názor? 

A máte vôbec dôkazy na to, že s pacientami viedla takú reč, že im nehovorila rozhodnite sa sami? Máte na to dôkaz alebo máte len dojem, že také im nehovorila?

Pre istotu, keby ste mali v pláne po smrti hanobiť ďalších lekárov, ktorí by nebodaj zomreli na kovid, tu uvádzam svoje svedectvo, že žiadny z nich nepísal a nehovoril – Nedajte sa očkovať – ale kritizovali hlavne absenciu akýchkoľvek diskusií k očkovaniu a následkom po očkovaní.

Tým nikdy nevyhlásili, že oni sú nesmrteľní a nikdy nemôžu zomrieť na kovid. A tým nevyhlásili, že ľudia sa nemajú rozhodovať sami a majú im to nadiktovať podľa ich osobných názorov a kritiky. Naopak, kritizovali, že sa ľudia nemôžu slobodne rozhodovať, že nemajú všetky informácie, že sa nevedú k závažným témam diskusie.

Tí, ktorí svoje názory vnucovali a cez dovolávania sa postihovania občanov aby k tomu boli donucovaní aj stratou práce, boli a sú práve naši v médiách pretláčaní odborníci. Keby sa ukázalo, že nemali pravdu o bezpečnosti vakcín, považujete za správne, aby boli po smrti mediálne hanobení bez dôkazov, či naozaj boli za povinné očkovanie?

Napríklad by ste pri smrti novinárov, ktorí štvali do útoku v Iraku, mali pripojiť k mediálnemu hanobeniu aj ich obete, ku ktorým tiež pomohli. A to by sme nemali len dojem, že štvali. Ktorý z vás, novinár, ktorí ste to robili, by si to prial a koľkí jeho príbuzní?

Opakujem, že kritici očkovania nevyhlasujú, že budú voči kovidu nesmrteľní.

Voltaire tiež žil v dobe primitívov, kde riskoval, že keď ho zabije na prechádzke v poli blesk, tak to jeho kritici zneužijú a všade budú vypisovať, že ho potrestal Boh a je to najlepším dôkazom, že je hriešny bezbožník. Veľmi sa bál, že keby ho zabil blesk, tak to zmaže všetko jeho úsilie a preto sa bál bleskov, že nemôže si dovoliť takto zomrieť.

Iste sa tak dnes cítia mnohí neočkovaní lekári, ktorí si dovolili také slobodné rozhodnutie, že radšej budú riskovať takto, že keby zomreli na koronavírus tak ich môžu rovnako ako tú lekárku mediálne verejne hanobiť. Aspoň vidíte, aká to je na slobodné rozhodnutie len fraška.

Aj tá lekárka mala právo slobodne sa rozhodnúť a nemusí to znamenať, že tým brala slobodné rozhodovanie aj iným! Stála proti nej celá spoločnosť, ako stojí proti všetkým kritikom, tak naozaj nikto sa nemusel rozhodovať podľa nej. Alebo bola povinná takéto očkovanie schvaľovať? Ak áno, mali jej dať výpoveď a nie ju po smrti mediálne hanobiť pre jej rodinu, že na výstrahu všetkým, čo doteraz nevedeli, že ani takí lekári nie sú proti kovidu nesmrteľní. 

Môžete sa hanbiť za túto spoločnosť, ktorá sa voči nej takto zversky zachovala a trestá za to ešte jej rodinu hanobením ich zosnulej. 

Ak bude fungovať tá karma, ktorej sa tak dovolávajú rozoštvávaní čitatelia, tak rovnaké sa stane tým, čo už naozaj ľudí tlačia do neslobodného rozhodnutia, že toto čaká aj ich rodiny, keď sa ukážu nejaké následky. A preto by sa každý mal rozhodovať sám! Aby ste nemali na svedomí ani úmrtia z jedného tábora, ani z druhého.

Naučte sa civilizovane hovoriť, že ja mám názor… ja sa dám, nedám, dal som sa, nedal som sa, ale každý sa musí rozhodnúť sám za seba.

A potom to aj dodržať a nielen tárať, že niekomu dávam takú slobodu, keď ju potom nedávam a prajem potom iným za iné rozhodnutie kvičanie alebo smrť. 

.

.

.

A ešte jedno. Keby ste tu náhodou chceli písať, že koho ovplyvnila. Dnes 1300 lekárov podpísalo list aj mne a moje rozhodnutie by nijako neovplyvnili. Ani keby ich bolo 3000, tak ma nezaujímajú lekári, ktorí sa nedožadujú liečby a verejných diskusií k závažným témam.

Ovplyvnili ma skôr v tom zmysle, že keď toľko lekárov je servilných, bojím sa, že by ma nechali bez očkovania skapať. Preto som sa dala očkovať, asi takto ovplyvňujete ľudí. Tým, čoho ste tak potom schopní. Prvé, čo som robila, hľadala som, či to nepodpísala aj moja lekárka, lebo potom by som od nej ušla. Ale ukľudnila som sa, že medzi nimi nie je. Lekári nemajú čo ľudí vyzývať, ako sa má občan rozhodnúť pri vakcínach za ktoré nikto nezodpovedá, majú pacientov informovať vo verejných odborných diskusiách ku všetkým otázkam na ktoré sa pýtajú. A to sa v tomto štáte nedeje a odborníci odmietajú to, na čo občania majú právo, aby boli informovaní. 

.

.

.

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518303x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie