Založ si blog

A ja som dnes vyhostila tri strany z tejto koalície

A ja som dnes vyhostila tri strany z tejto koalície. Už nielen SaS, Za ľudí ale aj OĽaNO, že ich už nikdy nebudem voliť, pretože to môžte rovno voliť progresívnu vládu. Budem voliť Socialistov a keď nebudú mať do 3 % v predvolebných prieskumoch, potom sa nesťažujte, že ste volili progresívnu vládu.
Mohla by som aj Smer, ale to by mi potom ľudia nadávali za všetko, čo urobí Smer, že som za to zodpovedná, takže toto už riskovať nebudem, keď nie sú ideálni! Chcem mať od voličov iných strán svätý pokoj, že som volila len ideálnu vládu.
 

 

Denník N o svojej budúcej vláde podporovanej Sorošom:

 

„Aj vinou koaličnej krízy a vnútropolitických udalostí okolo pandémie sa menej pozornosti venovalo od októbra najsilnejšej politickej strane Hlas a jej lídrovi Petrovi Pellegrinimu. Je načase to napraviť.

Tento týždeň dali rozhovory dvaja predstavitelia Hlasu. Bývalý diplomat a poslanec Peter Kmec okrem iného kritizuje Igora Matoviča, jeho cesty do Moskvy a Budapešti v Denníku N označuje za bezprecedentné voči slovenskej diplomacii aj bezpečnostným záujmom Slovenska a vraví, že by sa za danej situácie správal na mieste ministra zahraničných vecí minimálne rovnako ako Ivan Korčok.“

 

Tak načo potrebujete predčasné voľby? Čo by bolo v našej zahraničnej politike iné?

 

„Do debaty o tom, čo príde po Matovičovi, priložil Peter Pellegrini, keď v rozhovore pre Postoj jasnejšie vyhlásil, že „pre budúcnosť krajiny a upokojenie situácie na Slovensku by bolo fajn, ak by po voľbách vznikla vládna koalícia, kde by bol mix – možno niekto z koalície a možno niekto z opozície“. Podľa neho by sa tak podarilo situáciu upokojiť a zmieriť spoločnosť dnes rozčesnutú na dva znenávidené tábory.“

 

Ten jeho mix je Hlas v lokajstve pre progresívcov!

 

„Je v Pellegriniho výlučnom záujme rozprávať a správať sa tak, aby čo najmenej poburoval voličov jeho možných budúcich koaličných partnerov, naopak, aby ho prinajhoršom považovali za „menšie zlo“. Pokorné slová o zmierení v čase totálneho chaosu do toho zapadajú, a to bez ohľadu na to, či ich myslí vážne.“

 

Aby teda čo najmenej poburoval progresívcov a voličov SaS. Teda aj ich oligarchov aby mu laskavo dovolili robiť kariéru za to, že im bude slúžiť!

Menšie zlo je preto, lebo je to smerák, ale odpustia mu to, keď im prinesie na takú peknú progresívnu koalíciu hlasy smerákov, ktorých oklame!

 

„Ale v tomto momente sa predstava, že sa bez Hlasu bude dať poskladať nejaká vláda, javí byť skôr nereálna.“

 

A to je záruka toho, že sa to teraz progresívcom podarí – dostať sa do vlády na chrbte voličov bývalého Smeru. Chudáci budú voliť Pellegriniho v naivnej nádeji, že sa spojí po voľbách so Smerom a môže im aj dennodenne opakovať, že nechce Smer ale mix s PS a SaS, aj tak sú takí hlupáci, že snívajú o tom, že sa spojí s tými, od ktorých ušiel za vidinou svojej politickej kariéry. Takú by so Smerom rozhodne nemal a preto by v socializme celkom určite vstúpil do KSČ. Samozrejme kvôli bytu a že inak sa v tej dobe nedalo. Ani v tejto dobe sa nedá, keď hľadáte, kde je to najvýhodnejšie pre kariérny postup a finančný zisk.

 

„a jeho strana sa udomácnila nad dvadsiatimi percentami podpory.“

 

Vo virtuálnej realite vytvorenej médiami a podvodnými predvolebnými prieskumami. 

 

„Ak neurobí chybu alebo nepríde k inému zemetraseniu, bude diktovať hru. Časť verejnosti je presvedčená, že Peter Pellegrini to automaticky poskladá s Robertom Ficom, prípadne prizvú do partie preživšieho Borisa Kollára a nastane doba mafiánskeho temna.“

 

On hru rozhodne diktovať nebude. To by nebol tak štedro podporovaný ako sluha. Veľmi dobre vie, že ratlík dostane odmenu, keď prinesie hlasy od oklamaných voličov bývalého Smeru. Progresívci ho voliť nebudú, majú svoje PS. Saskári ho tiež voliť nebudú, tiež majú svoju SaS. Slúži výlučne na oklamanie bývalých voličov Smeru – Ukradnúť oklamaním a doniesť!

A tu hneď aj vidíte, že progresívci v Denníku N veľmi dobre vedia, že „časť verejnosti verí…“. Však presne na tom stojí jeho nová politická kariéra – na hlúposti bývalých voličov Smeru, ktorí mu veria, že to spojí s Ficom a politicky sa pochová – pre progresívcov. Kde by sa ten takto dal pochovať, keď sa môže vzkriesiť ako mixovaný progresívec? Však za to sú odmeny! A hádam by pri nich nechýbal. To je luxusný byt, luxusné auto, ochrana lokajov, politická kariéra za poslušnosť a uvedomelosť. Všetko, čo voľakedy musel mať správny komunista!

 

„Ešte príde dilema. Pravdou je, že ak Hlas vyhrá voľby, bude si môcť partnerov vyberať. Kollár je už in. Sulík to síce logicky odmieta, ale ak ho Pellegrini postaví pred dilemu, či sa bude podieľať na moci, alebo priestor prenechá Ficovi, aj on svoje stanovisko ešte raz prehodnotí. Podobnej dileme bude čeliť aj Progresívne Slovensko, prípadne ďalší.“

 

A vraj si bude vyberať! Vyberali si oligarchovia a dobre si vybrali. Vedia, kto chce luxusný byt a luxusné auto a ochranu a kariéru.

Sulík to neodmieta, lebo slovo Hlas nie je slovo Smer a to celkom na oklamanie voličov stačí, keď sú tupé ovce.

A chcete tvrdiť, že PS radšej nebude vládnuť, než by ukradli tieto hlasy? Ešte si povedia, že dobre urobili, lebo smeráci – voliči, si ani nezaslúžia nič iné, než ich takto využiť! Rozhodne sa nevzdajú vlády len preto, že by sa okúňali klamať smeráckych voličov. Budú na to cítiť plné právo!

 

„Vôbec nie je jasné, o čo reálne ide Pellegrinimu, ale v tejto chvíli scenár veľkého zmierenia nemožno považovať za vylúčený.“

 

Všetkým propagandistom je úplne jasné o čo mu ide. A hlavne Pellegrini musí vedieť komu a za čo všetko vďačí za tú virtualitu, že sú najsilnejšou stranou aj bez volieb a len s pomocou médií!

Ostatné slúži už len na zahovorenie. Hlavne im k tomuto plánu pomáha pandémia a rozoštvávanie verejnosti médiami (PSme, Denník N), aby už tie predčasné voľby boli a mali svoju vládu, za ktorú sú platení.

 

===============

 

Ukrajinský prezident podpísal zákon o vojenských záložníkoch. Začne sa mobilizácia?

 

„Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj podpísal zákon, ktorý umožňuje povolanie záložníkov do vojenskej služby bez oznámenia mobilizácie

Tiež varoval ukrajinské úrady, aby sa nesnažili silou prevziať späť kontrolu nad separatistami kontrolovanými územiami, pretože by Rusko mohlo zasiahnuť, aby ochránilo civilistov v regióne.“

 

Ale my už vieme, že v prípade vojny sa muži majú stať migrantmi a utekať, pretože všade na svete sú doma!

Vôbec mi nebude vadiť, keď budú utekať cez Slovensko do Nemecka. Tiež im pošleme autobusy aby nemuseli pešo.

Každý bude vedieť, že utekajú pred vojnou a zabíjaním, aby si ochránili holé životy. A v Nemecku im aj bude lepšie, lebo tam je pre nich vyššia životná úroveň aj vyššia sociálna pomoc. A Ukrajincov nikto nebude urážať, že by polícia radila Nemcom, aby sa od nich držali na vzdialenosť paže alebo ženy nosili tenisky, aby im ušli.

Horšie pre nás bude, keď aj my budeme musieť utekať. Lebo čo keď nám už autobusy neposkytnú?

 

Stále som sa nedozvedela, či môže nejaký psychopat chcieť, aby narukoval aj môj syn, ktorý nezje ani rybu ako vegeterián a zásadne nezabije ani pavúka.

Mohli by ho odstreliť len ako do počtu, že toľkých zabili. A to si potom naozaj môžete deti od žien vynucovať len vydieraním chudobou na adopcie. Ktoré normálne ženy by v takých štátoch rodili deti na odstrel psychopatom?

Viete, to ja by som si potom neželala, aby niekto zabíjal Rusov, ale našich psychopatov, ktorí by sa prví snažili ujsť. Alebo si myslíte, že by narukovali novinári Denníka N?

 

 

VIDEO: Ruská FSB ukázala Koudelkovým čučkařům z BIS nejvyšší ligu kontrašpionáže, FSB odtajnila výbušný videozáznam dvojice agentů americké CIA, jak v restauraci v Moskvě plánovali fyzickou likvidaci běloruského prezidenta Lukašenka spolu s jeho rodinou!

 

„Žádné žvásty o utajovaných důkazech, které nelze zveřejnit, ale tvrdý důkaz o tom, že americká vláda připravovala krvavý státní převrat v Bělorusku a Babišova vláda jen sehrála s Vrběticemi nechutné křoví na odvedení pozornosti mezinárodních médií! Takhle se svrhávají režimy, pod vedením CIA, za peníze z Washingtonu!

A o chvíli později Zjankovič vysvětlil, proč je třeba Lukašenka fyzicky zlikvidovat, protože kdyby teď proběhly demokratické volby v Bělorusku, tak by si Bělorusové místo Lukašenka zvolili jiného Lukašenka, který by znovu vládl 25 let. Toto je zásadní okamžik v uniklém videu. Dokonale zachycuje myšlení americké CIA, nejde jim o demokratické volby, ale o takové volby, které dopadnou podle přání západních mocností. A Bělorusové v této chvíli by nikoho takového nezvolili.

Jinými slovy, cílem puče podle Zjankoviče má být vojenský převrat, fyzická likvidace vládnoucích kádrů a jejich nahrazení Radou národního usmíření, kde koryta dostanou všichni, ale nikdo nebude disponovat mocí. A právě Juras Zjankovič se na videu pochlubil generálům, že on bude zodpovídat za reformy v Bělorusku, že bude mít na starosti přípravu nové Ústavy, reformu práva, justice, školství, za všechno bude zodpovídat.

A kdo ho do této role dosadil? On sám se jmenoval ze svého středu do této funkce? Ne, dostal peníze na realizaci puče v Belorusku a dostal úkoly. A kde toto všechno dostal? No přece v USA a v Polsku, tedy v zemích, ve kterých pobýval, než přicestoval do Moskvy. Na videu se dokonce chlubí tím, že má kontakty nejen v Polsku, ale hlavně na Ukrajině. A generálům u stolu sdělil, že v Bělorusku je už mnoho partyzánů a mají zbraně na svých základnách.

Model okopírovány z Egypta z roku 1981 totiž předpokládá, že se jedná o vojenské a nikoliv civilní spiknutí. To je zásadní rozdíl, protože puč provedený při vojenské přehlídce by byl pro osamělého pučistu sebevraždou. Sice by se mu mohlo povést prezidenta zastřelit, ale nemohl by zrealizovat zbytek akce a plánu na ovládnutí moci v zemi. Ruská FSB tak s největší pravděpodobností překazila brutální a krvavá Majdan v Minsku, který by v případě úspěchu pusčistů udělal z Běloruska druhou Ukrajinu a nástupní platformu NATO k útoku na Rusko a Moskvu. Ta by se totiž dostala z běloruského území doslova na dostřel pozemních dělostřeleckých baterií.

Namísto toho došlo k zahlcení mediálního prostoru fotkami s údajnými ruskými popletenými agenty, kteří neuměli načasovat výbuch ve Vrběticích, neuměli zabít Skripala, neuměli ani zabít bulharského obchodníka se zbraněmi, který navíc ještě prohlásil, že v roce 2014 v ČR žádné zbraně nenakupoval. Takovýmto nesmyslem jsou nyní zahlcena média, zatímco pokus Ústřední zpravodajské služby CIA o zavraždění běloruského prezidenta v den vojenské přehlídky v Minsku 9. května zůstává mimo mediální pozornost.“

 

 

„Informácie, ktoré 17. apríla zverejnili štátne inštitúcie a ktoré oznámil Lukašenko, nesú všetky znaky provokácie zo strany tajných služieb Ruska a Bieloruska,“ uvádza sa vo vyhlásení, ktoré vydala Cichanovskej kancelária.

Súčasne varovala, že je potrebné zdržať sa unáhlených záverov a rozhodnutí, ktoré by mohli poškodiť národné záujmy a suverenitu Bieloruska.“

 

To je ako vtip, že je potrebné zdržať sa unáhlených záverov a rozhodnutí!

 

 

Chmelár 21.4.

 

„Je neskutočné, ako znova a znova, nepoučení z tragických omylov, podliehame spravodajským hrám a bez najmenšej opatrnosti ich preberáme ako fakty. Ponúkam preto retrospektívu, ako nás klamali a ako nás klamú dodnes bez toho, aby sme z týchto spektakulárnych lží vyvodili nejaké dôsledky. Na osvieženie pamäti tým, ktorí zabudli a na výstrahu tým, ktorí si to nemôžu pamätať.

Prečo musíme byť pri posudzovaní spravodajských informácií maximálne opatrní

 

„Sú veci, ku ktorým sa nerád vraciam, ale o ktorých musím podať svedectvo, ak nechceme, aby tí istí ctihodní luhári, ktorí nás už toľkokrát podviedli, naďalej ovládali verejnú mienku a usilovali sa o to, aby sa lož nedala rozoznať od pravdy. Píšem to najmä pre mladých ľudí, ktorí si tú dobu nemôžu pamätať, ktorí ma poznajú nanajvýš z účelovo vyrábaných predvolebných memečiek – v naivnej viere, že nezabudli myslieť a že si svoj názor na svet nevytvárajú len zo slaboduchých obrázkov.

Písal sa 5. február 2003 a americký minister zahraničných vecí Colin Powell práve prednášal pred Bezpečnostnou radou OSN „nespochybniteľné dôkazy spravodajských služieb“ o tom, že Saddám Husajn vlastní zbrane hromadného ničenia: „Dovoľte mi podeliť sa s vami o to, čo sme sa dozvedeli od očitých svedkov. Máme k dispozícii informácie z prvej ruky, opisujúce továrne na výrobu biologických zbraní na kolesách a koľajniciach… Všimnite si veľký výfukový kanál. Tadiaľto vychádza plameň z motora. Zariadenie je jednoznačne určené na strely s dlhým doletom schopné preletieť 1 200 kilometrov… Tu vidíte, ako raketová brigáda rozmiestňuje odpaľovacie zariadenia a bojové hlavice obsahujúce biologické bojové látky mimo Bagdadu. Väčšina odpaľovacích zariadení a hlavíc bola ukrytá v hustom palmovom poraste. Podľa nášho opatrného odhadu má Irak zásobu 100 až 500 ton chemických bojových látok. Toto množstvo stačí na naplnenie 16 000 bojových rakiet… A toto je môj kľúčový dôkaz. Iračania nikdy neposkytli informácie o žiadnej z biologických zbraní, o ktorých vieme, že ich majú. Toto je dôkaz, nie domnienka. Toto je pravda. Všetko je zdokumentované.“

Na základe tejto vyfabrikovanej lži, ktorú generál Powell o dva roky neskôr označil za „najväčšiu škvrnu svojej kariéry“, podnikla „koalícia ochotných na čele so Spojenými štátmi útok, dobytie a okupáciu Iraku, ktorá bola v rozpore so všetkými medzinárodnoprávnymi normami. Žiaľ, hanebnou súčasťou tejto koalície sa stali aj štáty strednej Európy. Emeritný profesor slavistiky na University of Pennsylvania Peter Steiner (rodák z Prahy) demystifikoval Václava Havla, keď rozborom listu United We Stand (vyšiel 30. januára 2003 vo Wall Street Journal) dospel k záveru, že tento dokument svojím obsahom a účinkom zodpovedá Biľakovmu „pozývaciemu listu“, ktorý uverejnila 21. augusta 1968 sovietska Pravda. List podpísalo osem európskych štátnikov na čele s Václavom Havlom, žiadali v ňom amerického prezidenta, aby v mene demokracie a ľudských práv zbavil svet nebezpečenstva, ktoré predstavujú „zbrane hromadného ničenia Saddáma Husajna“, a vzápätí George Bush oznámil, že sa rozhodol na Irak zaútočiť, „aby rozptýlil obavy svojich spojencov“. Vtedajší slovenský premiér Mikuláš Dzurinda v emotívnom prejave vo verejnoprávnej televízii 21. januára 2003 apeloval na obyvateľstvo, aby dôverovalo „zaručeným informáciám“ našich spojencov a strašil, že „zbrane, ktorých sa Husajnov režim odmieta vzdať, sú namierené na našu civilizáciu“.

Počas mimoriadnej schôdze NR SR 6. februára 2003, keď sa rozhodovalo o tom, či naša vojenská jednotka podporí americkú agresiu, bol vtedajší podpredseda parlamentu Béla Bugár skalopevne presvedčený, že „existujú jasné dôkazy, že Irak ešte stále disponuje aj prostriedkami na ohrozenie bezpečnosti regiónu… Naďalej vyvíja a vyrába zbrane hromadného ničenia bez akejkoľvek kontroly medzinárodného spoločenstva“. Asi najtragikomickejšie vystúpenie predviedol vtedajší minister spravodlivosti a dnešný špeciálny prokurátor SR Daniel Lipšic, ktorý doslova povedal toto: Civilizovaný svet je dnes ohrozený tým, že režim Saddáma Husajna vlastní zbrane hromadného ničenia. Svoju argumentáciu skúsim zhrnúť do jednoduchého sylogizmu. Hlavnou premisou sylogizmu je tvrdenie: Diktátorský režim vlastní zbrane hromadného ničenia. Vedľajšou premisou sylogizmu je tvrdenie: Diktátorský režim v Iraku podporuje teroristické skupiny a spolupracuje s nimi. Záver sylogizmu je: Diktátorský režim vážne ohrozuje bezpečnosť civilizovaného sveta. Sylogizmus je pravdivý, ak sú správne obidve jeho premisy a ak záver logicky z týchto dvoch premís vyplýva. Myslím, že v tomto prípade je tento fakt nespochybniteľný.“ Môžem len konštatovať, že Daniel Lipšic by u mňa skúšku z výrokovej logiky neurobil.

 

Propaganda, ktorá sa dala rozpoznať pol roka pred útokom

 

Toto nebolo žiadne „predpovedanie vojny“ alebo „veštenie z krištáľovej gule“, ani nič podobné – ako sa dnes často hodnotia závery analytikov, ktorí niečo často len náhodne uhádnu. Bolo to hodnotenie na základe historických, strategických i taktických skúseností vojnovej propagandy opisovanej od Clausewitza až po Goebbelsa. Kto to čítal, kto tieto metódy pozná, tak jednoducho vie, že skepsa je namieste. No tak ako dnes, aj vtedy sme sa namiesto slušnej a vecnej argumentácie dočkali len primitívneho osočovania a nálepkovania. Pravda, vtedy nebolo v móde označovať nás za „nástroje kremeľskej propagandy“, vtedy sme iba „napomáhali terorizmu“. Propaganda sa však rozbiehala presne podľa stanoveného scenára. 28. septembra 2002 George Bush obvinil Saddáma Husajna, že „vlastní zbrane hromadného ničenia a predstavuje priame ohrozenie našich občanov a našich priateľov a spojencov. Tým si môžete byť úplne istí“. 3. novembra už tvrdil, že Husajn je hrozbou pre celý svet a je v spojení s Al-Káidou. Pridal sa aj vtedajší britský premiér Tony Blair a my si teraz pripomeňme len jeho najslávnejšiu lož zo 7. marca 2003, keď tvrdil, že Husajnove rakety so zbraňami hromadného ničenia môžu zasiahnuť Európu do 45 minút. Technicky to nebolo možné, Irak nemal ani také rakety, ba v tom čase ani topánky pre všetkých vojakov, ale naše médiá s touto bezočivou lžou narábali ako s faktom. A to už ani nehovorím o takých trápnostiach, aké predvádzal napríklad vtedajší minister obrany USA Donald Rumsfeld, ktorý 2. apríla 2003 takto cynicky klamal: „Nezabíjame civilistov. Máme inteligentné zbrane, ktoré zabíjajú iba vojenské ciele.“ Toto nemusím ďalej rozoberať, lebo z obludnej lži usvedčujú tohto vojnového zločinca státisíce mŕtvych civilistov.

Prečo to všetko spomínam? Pretože v čase, keď tieto lži zaplavovali svet, bola u nás len hŕstka kritických intelektuálov, ktorá „počula trávu rásť“ a ktorá tieto primitívne klamstvá trpezlivo vyvracala, zúrivo napádaná médiami i politikmi. Najslušnejšie ma volal najčítanejší slovenský týždenník Plus 7 dní, ktorý ma označil za „distingvovaného anarchistu“. Redaktor pravicového časopisu Domino fórum Jaroslav Daniška (ktorý však odvtedy, zdá sa mi, ľudsky i novinársky dozrel a dnes píše výborné komentáre) ma spolu s českými profesormi Václavom Bělohradským, Erazimom Kohákom a Janom Kellerom zaradil medzi „intelektuálnych extrémistov“ – nemusím vám vysvetľovať, že ocitnúť sa v takejto spoločnosti bola pre 30-ročného chalana úplne v rozpore so zámermi redakcie obrovská pocta. Mladí ľudia by mali pochopiť, čo to bola za doba, keď sa normálnosť odsudzovala a výstrednosti – napríklad v podobe novinára Štefana Hríba – sa prisudzovala najvyššia kvalita. Hríb okrem iného napísal švejkovský úvodník „Na Bagdad!“, ktorý by sa už dnes posudzoval ako trestný čin podnecovania k vojne a propagácie vojny podľa § 417 Trestného zákona, za ktorý sa vymeriava sadzba 1 – 10 rokov nepodmienečne.

Zo spektakulárnych lží sme sa nepoučili

 

Už vtedy som varoval, že ak sa nepoučíme z týchto spektakulárnych lží a nevyvodíme z nich dôsledky, budú sa opakovať. Lenže my sme sa nepoučili. Kým hrdý štvorhviezdičkový generál Colin Powell sa za svoje zlyhanie ospravedlnil, kým mnohí novinári z New York TimesBBC, Le Monde museli za svoje klamstvá odísť, kým viacerí analytici sebakriticky priznávali svoje omyly s tragickými následkami, u nás tí istí ctihodní luhári naďalej formovali verejnú mienku a niektorí z nich aj povýšili. Jeden z najväčších dezinformátorov, ktorí šírili špinavú propagandu v prospech vojny v Iraku, vtedajší zahraničnopolitický spravodajca denníka Sme Matúš Kostolný, je dnes šéfredaktorom Denníka N, ktorý vytvára ešte obludnejšie propagandistické kampane dehonestujúce oponentov na úrovni Rudého práva, ale čo je horšie – tento človek chodí prednášať na bratislavské univerzity študentom o tom, ako nenaletieť hoaxom (žiaľ, nie vlastným).

Novinári, ktorí vyhlásia vojnu iným názorom, sú mediálni banditi

 

To nie je vtip a je dôležité to pochopiť. Títo pisálkovia odkázali svetu, že už nie sú novinári, ale žoldnieri studenej vojny, že neinformujú, ale bojujú, že im nejde o to, aby argumentovali, ale aby vás porazili. Nie náhodou z tejto redakcie vyšiel strašný termín „nepriatelia štátu“, ktorým ožila atmosféra päťdesiatych rokov minulého storočia a ktorým označujú všetkých, ktorých by vraj nemali do médií púšťať. No ak sú títo ľudia s iným názorom (napríklad najnovšie rešpektovaný ústavný právnik a bývalý sudca ústavného súdu SR Ján Drgonec) musia hľadať platformu v alternatívnych médiách, bezdôvodne ich šikanujú ako „konšpirátorov“ a „priateľov dezinformačnej scény“.“

(krátené)

http://casopisargument.cz/?p=35542&fbclid=IwAR2vFGUV3c3r94wH0aSKic7SVNLt5Mk9wo75pNXy4JvbaiNGAixrojWzB6U

 

 

Cichanovskej kancelária:

„Súčasne varovala, že je potrebné zdržať sa unáhlených záverov a rozhodnutí, ktoré by mohli poškodiť národné záujmy a suverenitu Bieloruska.“

 

To je ako vtip, že je potrebné zdržať sa unáhlených záverov a rozhodnutí!

 

 

 

.

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5553998x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie