Založ si blog

Chmelár: „Ctihodní luhári“

Chmelár 20.4.

 

Trochu dlhšie počúvanie pre tých, ktorí chcú o pozadí celého toho svinstva, ktoré sa na nás valí, vedieť viac. Najstrašnejší je ten dlhodobý štvavý šovinistický diskurz voči všetkým, ktorí sú iní ako my. Nikto si nevšíma, ako prudko sa v posledných rokoch zhoršujú vzťahy Západu k všetkým ostatným civilizáciám, koľko je v tých kontaktoch neúcty, neporozumenia a živenej nenávisti. Médiá hlavného prúdu nám doslova vymývajú mozog, aby nás udržali vystrašených, nahnevaných a hlúpych. A čo je už totálne komické: vidieť ako slovenské médiá štekajú na Moskvu ako čivavy na reťazi, že my sme suverénny štát – no vo vzťahu k Spojeným štátom, ktoré určujú našu politiku, stiahnu poslušne chvost… Príjemné počúvanie.“

 

„Nenechajme sa zatiahnuť šovinistami do vojny proti Rusku.“

 

 

Chmelár: „Ctihodní luhári“

 

Eduard Chmelár: Aliancia nenávisti

 

 

Som šokovaný demagogickou až xenofóbnou rétorikou českého ministra prepytujem kultúry Lubomíra Zaorálka, ktorý pred hodinou v parlamente brutálne dezinterpretoval Tolstého poviedku na to, aby zovšeobecnil „typické vlastnosti Rusov“. Na takúto megadávku xenofóbie som zvyknutý u protofašistov, ultranacionalistov, ale nie u kovaného sociálneho demokrata. Nechcel by si pán Zaorálek zameditovať aj o „typických vlastnostiach Angličanov“ podľa poviedok Charlesa Dickensa, o „typických vlastnostiach Francúzov“ podľa románov Victora Huga či o „typických vlastnostiach bielych Američanov“ podľa próz Johna Steinbecka? Alebo skúsime niečo tvrdšie? Poviete nám o „typických vlastnostiach Aziatov“ podľa kníh Rudyarda Kiplinga alebo o „typických vlastnostiach Židov“ podľa fejtónov Svetozára Hurbana Vajanského? Videl pán Zaorálek živého Rusa, ak tak bohorovne tvrdí, že „s Rusmi sa dá len ťažko žiť“? Ja mám pocit, že najťažšie sa žije sám so sebou, ak sa niekto prezentuje ako sociálny demokrat a vykľuje sa z neho obyčajné šovinistické prasa. Je neuveriteľné, ako táto nevraživá mentalita 19. storočia ovládla tých, ktorí sa až donedávna tvárili, že národ je prežitá identita.“

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/4192442184120975/

 

 

„Charlie Chester: Podívejte, co jsme udělali… dostali jsme Trumpa z úřadu. To na 100 % řeknu. A plně tomu věřím… kdyby nebylo CNN, nevím, jestli by Trumpa přehlasovali. Nemyslím si to.

 

 

Takto klamal a sustavne v rokoch 2014-2015 Veliteľ síl NATO v Európe Philip Breedlove

 

Der Spiegel ale pisali o tom aj vo Francuzsku, ako velitel NATO klame:

„Nemeckí vodcovia v Berlíne zostali ohromení. Nechápali, o čom to Breedlove hovorí. A nebolo to prvýkrát.

Falošné tvrdenia a prehnané správy, varované najvyšším nemeckým predstaviteľom počas nedávneho stretnutia o Ukrajine, vystavili NATO – a tým aj celému Západu – nebezpečenstvo straty dôveryhodnosti.

Existuje veľa príkladov.

Odborníci popierali názor Breedlove takmer v každom ohľade. Verili, že na hranici nie je 40 000 vojakov, skôr ich bolo oveľa menej ako 30 000 a možno ešte menej ako 20 000. Väčšina vojenského materiálu navyše nebola dovezená na hranicu pre možnú inváziu, ale bola tam už pred začiatkom konfliktu. Ďalej neexistovali dôkazy o logistickej príprave na inváziu, ako napríklad poľné veliteľstvo.

Breedlove však opakovane uvádzal nepresné, rozporuplné alebo dokonca nepresné vyhlásenia. 18. novembra 2014 pre nemecké

Spočiatku hovoril, že ich bolo „medzi 250 a 300“, a potom „medzi 300 a 500“. Istý čas NATO dokonca tvrdilo, že ich bolo 1 000…“

Dlhe, precitajte si ako NATO klamalo a snazilo sa stoj co stoj vyvolat vojnu falosnymi spravami o pohybe vojsk.

 

https://translate.google.com/translate?hl=sk&sl=en&u=https://www.spiegel.de/international/world/germany-concerned-about-aggressive-nato-stance-on-ukraine-a-1022193.html&prev=search&pto=aue

 

 

Bezpečnostný analytik:

https://www.ta3.com/clanok/1208503/ceske-velvyslanectvo-asi-zatvoria-hovorili-sme-s-analytikom-sandorom.html

 

 

Keď bude takto Smer pokračovať, tak bojuje za mier a naša vláda za vojnu!

 

Teda, uvidíme, ako vie takému tlaku odolávať!

Českých politikov vydierajú, uvidíme, či majú čím našich. To teda neuvidíte čím, ale ak budú poslúchať, majú čím!

 

Smutné na tom je, že aj keby boli predčasné voľby, oligarchovia si do novej vlády pretlačia cez zmanipulované predvolebné prieskumy práve ešte horších vojnových štváčov než sú tam teraz, lebo to ešte nenastúpili vojnoví štváči od progresívcov, ktorým slúži Denník N na ich pretlačenie do vlády.

Keďže ich nikto nechce voliť, potrebujú Pellegriniho ako zlodeja. Ale pozor, teraz nie majetku, ale hlasov voličov pre PS, keď sú na tom tak biedne.

 

Fico: „Stávajú sa v prípade vojny nezodpovednými vojenskými komplicmi“

 

„Pokiaľ sa podozrenia potvrdia, ide podľa Smeru-SD o mimoriadne vážnu situáciu. „Ak sa nepotvrdia, poslúžia len ako zámienka na eskaláciu vojenského konfliktu na východe Ukrajiny,“ vyhlásila strana v stanovisku, ktoré TASR zaslal hovorca Ján Mažgút.

„Smer-SD nebude nikdy nepotvrdenými podozreniami úmyselne podporovať zvyšovanie napätia medzi krajinami NATO a Ruskou federáciou. Nemá tiež žiadne ilúzie, pokiaľ ide o mocnosti, či už na Západe alebo Východe… Bude veľkým nešťastím, ak sa incident v Českej republike riadne nevyšetrí a neodôvodnené podozrenia budú navádzať k otvorenému vojenskému stretu medzi Ukrajinou a Ruskou federáciou, ktorý by bol vo svojej podstate konfliktom medzi NATO a Ruskou federáciou,“ uviedol predseda Smeru-SD Robert Fico.

Strana žiada prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, predstaviteľov vlády, ale aj predstaviteľov opozície, aby len z dôvodu podpory Západu neobviňovali akýkoľvek iný štát. „Solidarita s Českou republikou sa neprejavuje bezdôvodnými návrhmi na vyhostenie ruských diplomatov z územia Slovenskej republiky alebo nekritickými vyhláseniami, ktoré sú vo svojej podstate štvavým burcovaním,“ dodal Fico.

(HS)

https://m.facebook.com/watch/?v=2551977488429801&_rdr

 

A preto sa Pellegrini vyhráža Ficovi a Smeru, že keď nestíchnu, začne na nich kydať, čoho doteraz bol sám súčasťou a to ešte tou horšou, lebo zo Smeru odišlo ich „biznis krídlo“ ako napísal Blaha. Čiže ich najväčší zlodeji! Toxická časť Smeru sa oddelila, aby na Fica vykrikovala, že toxický je on, lebo to zastrešoval ako Matovič progresívnych odborníkov s ich obchodmi s vakcínami a liekmi, keď bojujú proti včasnej liečbe!

Aspoň mu môže Matovič porozumieť, čo je to zodpovedať za zlodejov, ako on teraz, chudák, musí zodpovedať za psychopatov!

 

Peter Pellegrini:

Zatiaľ som o Smere ticho, no ak Fico chce, začnem aj ja rozprávať

https://www.postoj.sk/77012/zatial-som-o-smere-ticho-no-ak-fico-chce-zacnem-aj-ja-rozpravat

 

Rusko je obeť a dôležitý partner, myslí si veľká časť Slovákov

NATO Rusov provokuje, myslí si 56 percent Slovákov.

 

Rusko nepredstavuje ohrozenie, si myslí:

Česko 57%

Slovensko 61%

NATO Rusov provokuje, myslí si 56 percent Slovákov.

https://svet.sme.sk/c/22637459/prieskum-globsec-rusko-je-obet-mysli-si-velka-cast-slovakov.html

 

 

Ako vidíte, naši poslanci a volení politici nezastupujú svojich voličov, ale zaujmy cudzích štátov, ktoré ich vydierajú a to zakaždým, keď nezastupujú ich záujmy!
.
.
.
.
.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:01

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550495x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie