Založ si blog

Rado Baťo: „Nech ide do prdele rovno aj celá táto vláda a príde Peter Pellegrini. „

Rado Baťo 10.4.:
.
„A úprimne, nech ide do prdele rovno aj celá táto vláda a príde Peter Pellegrini.“
.

Takže tak, vyhovuje im pre ich záujmy Pellegrini! Ten splní všetko, čo od neho budú chcieť!

A najmä donesie im hlasy, ktoré nemajú! Donesie im VAŠE hlasy!

 

 

„A budú mať horší priebeh ochorenia, ako keby neboli zaočkovaní“

 

 

Mesík ako prvý na Slovensku upozornil na pandémiu a vtedy proti nemu progresívci a ich odborníci písali, že preháňa a zbytočne straší. Ešte sa z neho za to vysmievali! Potom stíchli, keď sa ukázalo, že mal pravdu a už to nikde nechceli spomínať, že ešte doňho za to rýpali, že ešte upozorňuje na nejakú pandemiu. To máte zabudnúť, že bol prvý, čo na to upozorňoval, čiže v tomto bol chytrejší ako oni a mal lepšie predpoklady, čo sa stane. Viete to vôbec, že bol prvý, keď oni nechcú, aby ste to vedeli?

 

Čo píše dnes!

 

Mesík 10.4.

 

Pred rokom sa v nich dočítali výroky milých profesorov, že po Veľkej noci bude „po tom“, teraz si s chuťou od tých istých ľudí čítajú, že po vakcináciách bude „po tom“ znovu. A keď nebude, tak zas tým istým médiám a tým istým ľuďom uveria – ak prežijú – že „po tom“ bude v roku 2022. Veď predsa nemohli vedieť, že budúcnosť môže byť aj iná ako ružová, že?

 

Masové vakcinácie vyvíjajú obrovský tlak na evolúciu a selekciu takých mutácií koronavírusu, ktoré dokážu obchádzať imunitu vyvolanú vakcínami. Britský Oxfam koncom marca uverejnil prieskum názorov 77 epidemiológov z 28 krajín, vrátane ľudí zo špičkových univerzít. Až 66 % z nich si myslí, že do roka budú na svete mutácie, voči ktorým budú dnes podávané vakcíny neúčinné a 33 % si dokonca myslí, že to bude do deviatich mesiacov – teda do Vianoc.  Ďalších 18 % sa domnieva, že to tak bude do dvoch rokov.

Môžeme byť optimisti a dúfať, že nás vakcíny „dostanú cez jeseň a zimu“. Môžete v to dúfať, ale osobne nikomu neradím, aby na to vsadil svoj život.

 

Nedá sa vylúčiť ani to, že kým niektorých ľudí budú niektoré vakcíny úspešne chrániť, u iných spôsobia naopak hyperreakciu imunitného systému a budú mať horší priebeh ochorenia, ako keby neboli zaočkovaní. Preto som v tejto fáze pri masovom očkovaní skôr konzervatívny a neženiem sa do neho. Na jeseň a v zime by sme mohli byť múdrejší.

 

V tejto chvíli nevieme vylúčiť možnosť, že u časti ľudí – možno práve u tých mladších – zanechá sklon k prestrelene silnej reakcii na infekciu. Podobnú situáciu, aj keď vtedy nešlo o vakcínu, veda pozná z druhej fázy Veľkej chrípkovej pandémie v rokoch 1918 až 1919, keď mladí ľudia, ktorí prekonali jarné ochorenie bez väčších problémov, potom na jeseň náhle zomierali.

Pri pitvách týchto mladých obetí nachádzali lekári doslova rozliate pľúca a iné orgány – príčinou nebol vírus, ale cytokínová búrka, hyperimúnna reakcia, ktorá napadla orgány vlastného tela.

 

To nehovorím preto, aby som niekoho desil. Keby sme mali fungujúce školstvo, takéto veci by vedel každý školák. Nuž, nemáme, deti sa v školách učia more pre život zbytočných hlúpostí a keď sa v dospelosti dozvedia, že svet je zložitý a často krutý, padajú do náručia denníkom, kde im povedia presne to, čo chcú počuť. Pred rokom sa v nich dočítali výroky milých profesorov, že po Veľkej noci bude „po tom“, teraz si s chuťou od tých istých ľudí čítajú, že po vakcináciách bude „po tom“ znovu. A keď nebude, tak zas tým istým médiám a tým istým ľuďom uveria – ak prežijú – že „po tom“ bude v roku 2022. Veď predsa nemohli vedieť, že budúcnosť môže byť aj iná ako ružová, že?

 

Našťastie dnes už máme k dispozícii účinnú profylaxiu aj včasnú liečbu covidu.

 

A ešte jedna dosť kľúčová otázka: Čím a kedy je najlepšie očkovať?

V tejto chvíli nepoznáme spoľahlivú odpoveď. Moje osobné rozhodnutie je počkať do jesene alebo do zimy, keď budeme vedieť oveľa viac aj o strednodobých účinkoch jednotlivých tipov vakcín, aj o výdrži ich ochranného účinku. Je to moje osobné slobodné rozhodnutie na základe toho, čo viem alebo naopak, neviem. Nikomu ho nevnucujem. Polovicu života som prežil v komunistickej diktatúre v krajine vojensky okupovanej brutálnou imperiálnou mocnosťou, zažil som výsluchy ŠtB a som rád, že sme dnes ešte stále slobodní ľudia s možnosťou robiť slobodné rozhodnutia a niesť za ne vlastnú zodpovednosť.“

Len pokiaľ ružoví odborníci nezavedú povinné covidové pasy!

https://www.parlamentnelisty.sk/arena/426574/mesik-o-ockovani-a-pandemii-je-mozne-ze-mutacie-covid-19-budu-smrtelnejsie-a-budu-zabijat-uplne-ine-cielove-kategorie/?fbclid=IwAR0WHI8CFPQyT2xlXEXwB7o_7-YTGTTKhC8IRSjtELWDuZRTNHAZ504-dew

 

Predstavte si to, že by po agresívnejších mutáciách, ktoré vzniknú práve ako reakcie na očkovanie, začali zomierať tí mladí, ktorým boli úmrtia starých ukradnuté a ktorí verili len v očkovanie, lebo tak im kázala propaganda. Ešte by mohli byť radi, keby vedľajším následkom nebola neplodnosť, čo možno im teraz nezáleží na tom, či budú mať deti lebo autoritám s podmienečným schvaľovaním len slepo veria. Predstavte si to, že by im po agresívnejších mutáciách začali zomierať aj deti, ešte by viedli proti včasnej liečbe vojnu?

A kde by sa rýchlo ku včasnej liečbe a ivermektínu dostali? Alebo tá rozprávka o nevyčistenej piecke, nevyčistenej studničke a neočesanej jabloni nie je pravdivá? Pamätáte na tie vety – Škoda, že som ju nevyčistila, nevymietla, neočesala a teraz nemám vodu, ani koláče, ani jablká. Keď šla po tej istej ceste v rozprávke o dvoch sestrách naspäť, lebo nemyslela ani krok dopredu?

Čo budú hovoriť bojovníci proti včasnej liečbe potom? Čo spoliehajú len na vakcináciu a nepredpokladajú žiadne nebezpečné mutácie, ani hyperimúnnu reakciu, ani povinné covidové pasy a rovnako slepo verili, že žiadna nákaza na jeseň nestúpne?

Ale zatancujte si Salamandru-balamandru a pomodlite sa ku svojim vedcom za ich múdrosť, múdrosť, múdrosť, múdrosť!

Iste by si ivermektín zohnali rýchlejšie než vy ich lokaji len lokajov.

 

komentár pod Blahom:

„Pán Blaha. Prosim vás tlačte na ministra zdravotníctva , nech ľudí začnú normálne liečiť. Cez telefon, to nejde. Sanitka nechce prísť pre ľudí. Ak pacienta donesú do nemocnice, tak ho vyženú ako prašiveho psa. Čakajú kým je už najhoršie! To nie je normálne. Ľudia si platia zdravotne poistenie a napriek tomu je im liečene odmietnuté. Je nereálne , aby všetkých zaočkovali naraz a to kvalitnou vakcínou . Dovtedy by sa malo ľuďom dať adekvátne liečenie . Prosím vás! Tlačte na ministra zdravotnictva!! Ďakujem !!“

Teraz ich to nezaujíma – nikoho, žiadnych odborníkov, pokým im nezačnú zomierať deti. Ako ich predtým nezaujímalo, že rodičia a starí rodičia.

 

Mesík 11.4.

„Včera tiež uplynuli presne 4 mesiace od dňa, keď som otvoreným listom slovenským novinárom a novinárkam „Zomieranie stoviek ľudí na COVID-19 a vládne lockdowny sú zbytočné“ upozornil na výpoveď Dr. Koryho pod prísahou pred výborom Senátu USA o úspešnej liečbe covidu pomocou ivermectinu a protokolu I-MASK resp. MATH +.

Až na pár výnimiek nevzdelanosť kombinovaná s hubris – zhubnou pýchou, zbabelosťou a ľahostajnosťou k životom bežnými u mnohých médií a ich šéfredaktorov, o ivermectine a možnostiach účinnej a lacnej liečby covidu väčšina médií neinformovala. Ďalej svojich čitateľov dusili vládnou a firemnou propagandou. Mnohé to „nepoškvrnené poznaním“ robia aj dnes, pri 10-násobnom oficiálnom počte obetí epidémie na Slovensku. No – každý si zatiaľ ešte stále môže vybrať čo číta a pozerá a akým zdrojom informácií verí. Pri ideológiách to je vec názoru – pri chorobách vec života a smrti.“

https://www.facebook.com/photo?fbid=10222404288430028&set=a.10209443570900190

 

 

Sabaka pracuje na propagande pre Astra Zenecu a to tým, že sa ňou dala zaočkovať jeho svokra a polka jeho rodiny. A preto tak máme urobiť všetci, ale oni to rozhodnutie urobili za vás, čím áno, čím nie, lebo oni to rozhodnutie urobili za vás! Vy nemáte možnosť slobodného výberu.
.
.
Tak chcem progresívcom a ich odborníkom odkázať:
Moja svokra nebola na potrate a celá moja rodina, žiadne ženy z nej neboli na potrate! Mnohé ženy v našej rodine majú tri deti, aj ja mám tri deti a nechala by som si aj štvrté! A za moju rodinu vám odkazujem, že nesúhlasím s tým, aby ženy z vašich rodín si mohli slobodne vybrať, že budú chodiť na potraty, keď to naša celá rodina nepotrebovala! Rozhodujem sa aj za vás, že máte mať rovnaký postoj k potratom ako naša rodina a nesúhlasím aby sa mohli ženy z vašich rodín o tom slobodne rozhodnúť, keď ženy nemôžu slobodne rozhodovať o vlastnom tele, čím sa chcú dať slobodne zaočkovať! Vaše ženy vo vašich rodinách pritom tehotenstvo nijako neohrozí!

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517601x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie