Založ si blog

Borušovičová na traktore

Ako zo socializmu, keď sme mali osvedčiť svoju politickú uvedomelosť za výdobytky socializmu (ktoré ešte nejaké aj boli!):

 

 

AUTORSKÁ STRANA EVY BORUŠOVIČOVEJ

Očkovanie ako rýchlotest racionality

 

„Podobne komplexný pohľad poskytuje súčasná celosvetová kampaň očkovania proti covidu-19. Pár týždňov a my môžeme ako na dlani sledovať, aký majú celé milióny ľudí vzťah k vedeckému poznaniu, ako dôverujú autoritám, kde hľadajú informácie a či v ich médiách pracujú kriticky mysliaci ľudia.

Vtedy tiež ako na dlani sledovali, aký majú vzťah ľudia k ich politickej vymetenosti vazalstva na opačnú stranu. Ako správne dôverujú ich zapredaným autoritám (tie sa vtedy báli aj trestného stíhania, neboli hyeny len za šošovicu ale aj z donútenia a hrozbou trestného stíhania). Tiež sledovali, kde hľadajú informácie na Slobodnom vysielači, či nepočúvajú Kryla! A tiež o nich hovorili, že nerozumejú politike ale sú obete opačnej propagandy. Borušovičová vtedy nežila ako dospelá, aby si teraz pamätala, že tára rovnako, ako to robili lokaji aj vtedy. Nový spôsob obhajoby zapredancov nevymyslela, len nevedomky kopíruje starý spôsob, ktorý si my starší zo socializmu pamätáme, že to boli celkom presne tie isté argumenty, prečo vraj nie ste správne uvedomelo politicky v obraze, ale oni ako lokaji sú! Veď tiež len politicky uvedomelo verili svojim vnucovaným autoritám a pri Černobyle by tí dnešní tiež nepípli! Autority sa nespochybňujú (v žiadnej dobe). To si všetci lokaji vždy len pretláčajú, že tie ich a teraz sú už politicky najuvedomelejšie, lebo sú práve pri moci! Naopak, nemajú žiadne kritické myslenie, lebo v slobodnej spoločnosti by sa všetky inštitúcie a autority dali aj kritizovať pre konštruktívne a tvorivé zlepšovanie tých autorít a nemali by z toho celkom neliberálnu hrôzu, keď nevedia diskutovať, odpovedať a nepresadzovať si svoje lokajské nápady len demagogickou silou!

 

 

Jej priam politické a uvedomelé vyznanie v štýle „Salamandra – balamandra“, o múdrosti, mudrosti, múdrosti, múdrosti ich autorít:

 

 

„Pokusné králiky a zázračný Sputnik V“ (tiež musí byť zázračný ako ivermektín, ale iné už zázračné byť nemusia)

„Uprostred noci a intenzívnej nevoľnosti stojím v kúpeľni, lomcuje mnou zimnica a bolia ma všetky kosti. Uvažujem, či sa mám ísť schúliť pod perinu alebo sa radšej v horúčke ďalej triasť tam, kde som, lebo čo keď budem vracať. Som po prvej dávke vakcíny od Astra Zeneca a moje telo reaguje ako z príbalového letáku.

Mám z toho radosť. A som vďačná. Vďačná, že som mohla byť očkovaná, že som o krok bližšie k životu bez strachu z toho, že ochoriem alebo že nakazím niekoho blízkeho. Viem, aký je to pocit dusiť sa. Mám astmu.“ (Dusí sa vedecky a politicky uvedomelo)

 

 

Presne takto si lokajov pamätáme zo socializmu. Boli nám svetlým vzorom ako ukážkovo ukazovali správny smer, čo presne máte robiť a hovoriť, či už sa s úsmevom veziete na traktore a pri tom si spievate v novej slobodnej spoločnosti alebo veselo umývate riad ako slobodná žena. Prišiel mi na rozum jeden obrázok ženy z kuchárskej knižky, kde bola taká uvedomelá žena so šatkou na hlave – stelesnenie pracujúcej komunistky.

Tak teraz sa radostne trasiete v horúčke podľa príbalového letáku, lebo opäť len rovnako slepo a politicky uvedomelo dôverujete ako v Salamandre balamandre novým autoritám pri koryte, ktoré tam teraz dostali ešte uvedomelejšie politické kádre. Veď to nemá názov ZSSR, ani KSČ, tak už sa to nemôže opakovať a ľudia sa predsa zakaždým rodia celkom iní!

Ona má radosť, akú som videla už na čiernobielom televízore a je vďačná. Veď aj v socializme nás očkovali, to nie je nič nové, čo by vymysleli len liberáli, ale vtedy vás očkovanie chránilo pred nákazou, čo dnes aj ministerstvo vám napíše, že nie je zárukou, že už nešírite nákazu!

Takže ona oproti predošlej dobe a tým veselým traktoristkam v predošlej – osprostela! Aj tá traktoristka, čo už umrela v minulom storočí, by sa spýtala, že to čo je za očkovanie, keď ďalej budem šíriť nákazu? Traktoristka by sa to spýtala, ale uvedomelá novinárka sa to nespýta, lebo je politicky uvedomelá. Už by nemala mať hypotéku.

Pochybujem, že si táto politicky uvedomelá osoba pozrela nejaké videá o očkovaní od vedcov! A nielen tí sú vedci, ktorých pozvú do televízneho štúdia a povedia vám o očkovaní len pár viet a doslova ako pre debilov a len nové heslo – očkovanie rovná sa sloboda s respirátormi a polročným preočkovávaním na stále nové mutácie.

 

Čo keby si pozrela aspoň tieto videá?

 

 

Dr. Vanessa Schmidt Krüger je biologička zaoberajúca sa vplyvom rôznych látok na bunky. Rozpráva o vplyve prebiehajúcej vakcinácie na naše zdravie a čerpá z oficiálnych dokumentov!

 

Hneď by pochopila, aký je pokusný králik a to na základe rozboru oficiálnych dokumentov!

A tiež by sa mohla zaujímať o to, čo všetko do tých oficiálnych schválení a nielen podmienečných chýba a kedy ich majú dodať!

 

Rozhovor s Dr. Vanessa Schmidt Kruger (slovenské titulky) časť 1

 

Rozhovor s Dr. Vanessa Schmidt Krüger časť 2. (SK titulky)

 

Ale tie sa k nej ako k politicky uvedomelej nedostanú, ako sa nesmel šíriť ani Kryl. To až teraz híkajú a vždy s dojazdom až o 20 rokov už vedia kriticky myslieť. Ale vždy len o dobe 20 rokov dozadu a nikdy nie v súčasnej! V súčasnej sa nikdy nesmie kriticky myslieť, ani sa nič pýtať, ani sa dožadovať diskusií alebo odpovedí, lebo majú nám stačiť ľudia s krátkymi heslami a úsmevom na tvári, že o autoritách a inštitúciách sa nepochybuje! To si počkajte ďalších 20 rokov a potom sa môžete pýtať, diskutovať o tom a tvrdiť, že ste to vedeli už pred 20 rokmi!

 

Nemôžem povedať, že mi je z nej blivno, lebo to by mi muselo byť blivno celý život, veď takí boli ľudia aj v socializme a len pokračujú, že sú stále rovnakí. Kriticky môžu a vedia myslieť až o 20 rokov k súčasným udalostiam. Dovtedy sú v každej téme politicky zmrazení zastrašovaním, že sú neprispôsobiví blbci ako Kryl a nemysliaci kriticky a vlastnou hlavou. Ako bola uvedomelá napríklad moja teta, čo radšej obrábala záhradu a chcela mať len svätý pokoj, tak je uvedomelá aj táto novinárka z elity. Nemá mi prečo byť z nich blivno, v tomto som vyrástla a všetci v tom aj zostarnete.

 

 

Mám z toho radosť. A som vďačná. Vďačná, že som mohla byť očkovaná, že som o krok bližšie k životu…“

Ale akými vakcínami s podmienečným schválením a podľa geopolitického boja!

 

Rodná zem /1953/ Ej, zahoreli zore

 

Aký je teda rozdiel v ich životoch?

Porovnajme si život tej traktoristky a Borušovičovej.

 

Tá traktoristka bola zastrašovaná ale napriek tomu si traktoristky aj spievali. Dostali byty, pokrstili si deti tak aby nikto nevedel a mohli si nechať kočíky pred obchodmi a nikto im deti neukradol. To je dosť podstatné pre pohodu ženy, ktorú viac zaujíma, aby neboli zátarasy na námestiach proti teroristom, hoci pôjde len do Bulharska.

Deti sa mohli hrať celé dni vonku samé. To je dosť podstatné pre pohodu matiek – žiť s pocitom bezpečia.

 

Dnes začínate život v ktorom budete sústavne preočkovávaní každého pol roka a aj tak budete musieť nosiť respirátor a schovávať sa doma. Život s touto „prirodzenou“ nákazou“ nekončí. Nájdu sa stále nové a nové „prirodzené“ mutácie a raz budete aj tým traktoristkám závidieť, čo ešte všetko mohli a ešte v akej pohode žiť. Nebudete mať ani byty, ani deti, keď sa príde aj na vedľajšie účinky na plodnosť. Nebudete mať ani pohyb a ešte väčšiu kontrolu!

Ja som vďačná, že som ešte mohla zažiť ten stále normálnejší život v ktorom som si ešte v detstve myslela, že všetky záhrady sú tak veľké, že nedovidno na ich koniec. V ktorom som si aj ako dospelá ešte celé roky mohla myslieť, že v budúcnosti budú ženy stále rovnoprávnejšie aj na celom svete. Dnes si uvedomujem, že sme v tomto žili priam v rozprávke o slobode žien. Dnes viem, že ju nebudú mať už ani muži. A že som žila v dobe v ktorej sa smiali, že by bolo drevo vzácne, pamätám sa, ako bola IN umelá hmota. Ani vo sne by nás nenapadlo, že ešte aj vzduch a kyslík a nielen voda. Niekto len vedel včas zomrieť, keď sa toho nedožil a aj zomrel ešte v tejto rozprávke! Napríklad moja babička a moja mama, čo ešte zažili druhú svetovú vojnu. Mysleli si o svetovom zle ešte krásne veci o takých Borušovičových na traktore.

 

 

Nemecko má problém s vakcínami, premiéri chcú Sputnik

https://www.ta3.com/clanok/1205816/nemecko-ma-vraj-problem-s-vakcinami-premieri-chcu-sputnik.html

 

AstraZenecu pozastavili

„Nemecko pozastavilo očkovanie vakcínou od spoločnosti AstraZeneca v pondelok po tom, čo tak urobili viaceré európske krajiny. Do utorňajšieho večera sa v Nemecku vyskytlo podľa údajov tamojšieho ministerstva zdravotníctva osem prípadov trombózy u zaočkovaných ľudí, pričom viacerí z nich zomreli.

Počet prípadov trombózy je štatisticky vyšší ako u obyvateľstva, ktoré nebolo zaočkované proti koronavírusu, pripomína denník Frankfurter Allgemeine Zeitung. Možná súvislosť medzi očkovaním a trombózou je momentálna predmetom vyšetrovania. Vo štvrtok sa očakáva rozhodnutie EMA o tom, či vakcínu od AstraZenecy naďalej považuje za bezpečnú.

Ruskej vede dôverujú

„Rusko je veľkou krajinou vedy a nemám najmenšie pochybnosti, že tamojšia veda je na takej úrovni, že dokáže vyvinúť účinnú očkovaciu látku,“ povedal saský premiér Michael Kretschmer pre noviny mediálnej skupiny Funke. Myslí si, že Sputnik V by mal byť povolený, keďže samotné Nemecko má problémy s nedostatkom vakcín proti koronavírusu.

Durínsky premiér Bodo Ramelow varoval pred „politickým odmietnutím“ ruskej vakcíny. „Už dlho si želám, aby spolková vláda zvýšila tlak na schválenie viacerých alternatívnych vakcín,“ povedal. Závislosť od dodávok vakcíny od britsko-švédskeho výrobcu AstraZeneca podľa neho oslabuje očkovaciu stratégiu. „Je preto dôležité, aby sa Sputniku V konečne venovala zvýšená pozornosť,“ povedal. Ak skutočne chýbajú potrebné podklady, treba tento problém s Ruskom rýchlo vyriešiť.“

 

Expert: Matovič už tak nevytŕča, debata o Sputniku sa v EÚ posunula

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/583937-expert-matovic-uz-tak-nevytrca-debata-o-sputniku-sa-v-eu-posunula/

 

 

Ale najväčší adept na najväčšieho lokaja, čo im má priniesť hlasy:

 

Hlas vyzýva ústavných činiteľov, aby zastavili Matovičovo nebezpečné konanie

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/583874-hlas-vyzyva-premiera-aby-zastavil-matovicovo-nebezpecne-konanie/

 

 

Len si ho pozrite, oberratlíka:

 

„Mimoparlamentná strana Hlas vyzýva prezidentku SR Zuzanu Čaputovú, predsedu Národnej rady (NR) SR Borisa Kollára (Sme rodina) a premiéra Eduarda Hegera (OĽANO), aby zastavili konanie ministra financií Igora Matoviča (OĽANO) a prevzali zodpovednosť za zahraničnú politiku krajiny.

 

Premiér si má od neho vyžiadať informácie o ceste do Moskvy i Budapešti. K jasnému stanovisku vyzýva strana aj šéfa slovenskej diplomacie Ivana Korčoka!“

 

Ešte ich bude vyzývať, aby lokaji len tak nesedeli, ale plnili si svoje lokajské úlohy!  On prvý vie, že byrokratické štruktúry sa nespochybňujú, ako poúčal aj Blahuže to je nehorázne spochybňovať našu KSČ. Ešte by ho nechceli využiť na lokajstvo, aby priniesol od bývalých voličov Smeru hlasy a on by prišiel o svoju novú „liberálnu“ kariéru. 

 

Ukážka jeho uvedomelosti! Každý deň pracuje so skopírovanou hlavou. Nechce zaostávať za Baťom a to až tak, že mu je jedno, že ním ešte aj lokaji pohŕdajú, hlavne nech ho za tie hlasy priberú!

Pellegrini v uvedomelej akcii 

 

Keby teda niekoho mlátili za rohom, rýchlo by tam bežal, že k nim patrí tiež. K tým silným, čo mu dovolia zostať pri šikane.

Panečku, to je charakter! Aj ja mám palicu! Chcete povedať, že takto by sa neuchádzal aj o priazeň u nacistov? Prvý by bežal baliť Židov – Ber sa, nech sa osvedčím!  Len sa trochu neskôr narodil, už v dobe LEN „vedcov“ a „odborníkov“!

 

 

A preto musel byť Matovič psychopat, hoci Nicholsonová mala aj dredy a fotila si aj nohy, Sulík halušky a trepali somariny všetci, ale on bol neuvedomelý pololokaj, čo sa im nečakane prešmykol do parlamentu a len preto, že tu ľudia nechceli nie Smer, ale progresívnu vládu!!!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541553x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie